icon

Rozdielne názory na deti vo vzťahu. Ako to riešiť?

31. mar 2026

Rozdielne názory na deti vo vzťahu. Ako to riešiť? Jeden chce, druhý nie?

anonym_cb7c83
31. mar 2026

Rozísť sa alebo deti nemať. Ak jeden partner deti nechce, nemôžeš ho nútiť mať rodinu

anonym_ae89c3
31. mar 2026

@anonym_autor v tomto pripade je najlepsie ist od seba, nenutila by som partnera mat deti, pokym nechce, toto je tema pred zaciatkom vztahu, nie už ppcas neho

sense
31. mar 2026

Rozchodom.

anonym_841a38
31. mar 2026

Ake nazory? 0 alebo 1? Mat nemat? 6 alebo 7? Nazory na vychovu?

autor
31. mar 2026

Predtým bol názor, že sme chceli obidvaja. Ale zmenilo sa to

janinah
31. mar 2026

Nema vyznam to naťahovať ani čakať,ze ten druhý nazor zmení. Biologické hodiny nepustia....

janinah
31. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor takze jeden z vas deti nechce,nutit nikoho nemožno. Ine riesenie ako rozchod nevidim.

anonym_575a63
31. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tak toto je prekerna situacia... je to nefer (zmena nazoru v takejto dolezitej otazka... vpodstate jeden zavadzal a "natahoval" druheho partnera...
Tak uz len zmierit sa alebo rozist... (asi lepsie rozist, lebo toto hrozi neskor v prepuknutie nenavisti voci druhemu)...

anonym_b55f17
31. mar 2026

Ako ste na tom ekonomicky vzhľadom na blížiacu sa ekonomickú krízu? Máte úspory z ktorých viete vykryť výpadok príjmov? Alebo manžel by musel odísť od rodiny do zahraničia?

anjelicek26
31. mar 2026

Nenatahovat a rozchod... muzi sa vedia spamätat a zmenit nazor aj v 50ke...zena takto spekulovat nemoze.

kristina2412
31. mar 2026

Žiaľ, toto je vec v ktorej sa nedá urobiť kompromis. Nestrácala by som čas čakaním na zmenu názoru, nakoľko vôbec nemusí prísť...

anonym_094056
31. mar 2026

Rozchod jednoznacne!

anonym_51b6bb
31. mar 2026

Píšeš vo vzťahu. Takže to nie je manželstvo.
Potom je to o to jednoduchšie, rozchod.

anonym_a59ddb
2. apr 2026

@anonym_autor tak v tejto situacii sa prave nachadzam aj ja, po 3,5 roku chlap zmenil nazor. Ja po 35ke, nedavno zisteny zdravotny problem kvoli ktoremu by som sa s tehotenstvom mala poponahlat.