Rozdielne názory na deti vo vzťahu. Ako to riešiť?
Rozdielne názory na deti vo vzťahu. Ako to riešiť? Jeden chce, druhý nie?
@anonym_autor v tomto pripade je najlepsie ist od seba, nenutila by som partnera mat deti, pokym nechce, toto je tema pred zaciatkom vztahu, nie už ppcas neho
Ake nazory? 0 alebo 1? Mat nemat? 6 alebo 7? Nazory na vychovu?
Predtým bol názor, že sme chceli obidvaja. Ale zmenilo sa to
Nema vyznam to naťahovať ani čakať,ze ten druhý nazor zmení. Biologické hodiny nepustia....
@anonym_autor takze jeden z vas deti nechce,nutit nikoho nemožno. Ine riesenie ako rozchod nevidim.
@anonym_autor tak toto je prekerna situacia... je to nefer (zmena nazoru v takejto dolezitej otazka... vpodstate jeden zavadzal a "natahoval" druheho partnera...
Tak uz len zmierit sa alebo rozist... (asi lepsie rozist, lebo toto hrozi neskor v prepuknutie nenavisti voci druhemu)...
Ako ste na tom ekonomicky vzhľadom na blížiacu sa ekonomickú krízu? Máte úspory z ktorých viete vykryť výpadok príjmov? Alebo manžel by musel odísť od rodiny do zahraničia?
Nenatahovat a rozchod... muzi sa vedia spamätat a zmenit nazor aj v 50ke...zena takto spekulovat nemoze.
Žiaľ, toto je vec v ktorej sa nedá urobiť kompromis. Nestrácala by som čas čakaním na zmenu názoru, nakoľko vôbec nemusí prísť...
Rozchod jednoznacne!
Píšeš vo vzťahu. Takže to nie je manželstvo.
Potom je to o to jednoduchšie, rozchod.
@anonym_autor tak v tejto situacii sa prave nachadzam aj ja, po 3,5 roku chlap zmenil nazor. Ja po 35ke, nedavno zisteny zdravotny problem kvoli ktoremu by som sa s tehotenstvom mala poponahlat.

Rozísť sa alebo deti nemať. Ak jeden partner deti nechce, nemôžeš ho nútiť mať rodinu