Rozdielne názory vo vzťahu
Ahojte žienky,idem sa sem vypísať,lebo veľmi nemám komu,resp aj mám,ale nechcem nikoho zaťažovať mojimi problémami…
Partner má 25 ja mám 22,má dosť peňazí a väčšina vecí sa točí okolo toho,autá,oblečenie,vždy hovorí že keď budeme mať deti tak od narodenia budú chodiť v drahých značkových veciach a pod…už pri tomto sa nám názory rozchádzajú,lebo podľa mňa malé dieťa rýchlo zašpiní oblečenie,vyrastie z neho a podobne,ale to je jedno…ide tu skôr o to,že ako mi sám povedal na prvom mieste sú u neho rodičia,potom je on sám a až potom som ja.Vždy keď sa niečo stane a chcem sa o tom porozpravať,mi hovorí že sa správam ako dieťa,jeho to nezaujima,nechce mať negativizmus a drámu v živote a najlepšie keď mi začne hovoriť,že on na mna neni zlý,že on je vždy milý a zlatý na mňa a len ja vzdy vsetko zle pochopím…taktiež mi príde že ma chce veľmi meniť,podsúva mi jeho názory,nejedz toto lebo je v tom veľa cukru,nenos toto lebo xy,neposielaj mi to a to,lebo ma to nezaujima/je to trapne,nespravaj sa tak….niekedy si hovorim,že sa nemám čo sťažovať,lebo nám je v podstate dobre,sme zabezpečení,ale chýba mi to aby sa spýtal ako som sa mala,čo som dnes jedla,ako sa cítim,jednoducho viac empatie a záujmu,vravela som mu že mi to chyba načo mi odpovie,ze ved on je na mna dobrý,začne hovorit o mojich chybách a celé to pretočí a ja som este za tú zlu…
Odstup s kratšej cesty a odíd. Toto je manipulátor, a zdá sa mi aj dosť divné správanie. Ma ťa za 0 za nič. Už teraz ukazuje a rozkazuje ako sa deti vychovávať. Príde čas že si nebudeš môcť povedať vlastný názor. Vnúti TI svoj manipulatívny názor. Neskôr nebudeš môcť o ničom rozhodovať. A pri vete že si na 3 mieste by som vzťah definitívne skončila. Prídu deti dajme tomu dve na koľko mieste u neho budeš na 5 mieste no nič moc. V prípade rozvodu s ním si zničíš zdravie bude manipulovať deti proti tebe. Budeš plakať deti dajú jemu kto má peniaze ma známosti obrovskú moc vplyv známosti. Všetko je dnes podplatiteľne. Ked budeš chcieť vidieť deti budeš musieť byť pri ňom trpieť. Zničíš si to najcennejšie čo máš zdravie. To tam ked sa niečo pokazí návratu niet to. Budeš tyrana psychický fyzický, aj ekonomický pokiaľ bude po jeho bude dobre ak si dovolíš mať iný názor možno ťa aj zbije. Je ťažké žiť s takým človekom. Budú rôzne podmienky ked budete mať deti tak ak neurobíš tak ako povie tak bude zlé. Teraz s ním chodíš a dáva TI rôzne ultimáta odíd kým je čas. Už len o tom čítam je mi zlé a ťažko. Ešte ani nie ste manželia a ON už ma na teba diktát. Prosím nájdi si iného a skonči to. Toto nie je človek do vzťahu. Nemusíš trpieť netrp. Jasné MY tu na MK TI môžeme poradiť ale rozhodnúť sa musíš sama. Ale lepšie by bolo odisť. Miluješ ho čo na ňom miluješ že si pre neho 0.A neskôr mu budeš robiť slúžku a handru. Bude ťa ponižovať a zastrašovať bude mať moc peniaze a TY budeš ťahať za kratší koniec. Toto chceš. Tak si zostaň ale neskôr budeš tak zničená že sa psychický utrápiš.
Mala som 20 rokov a bola som " balená" s bohatým mužom.Pozerali sme katalógy domov, zariadení. Pri jednej izbe uvidel bielo- čierny mramor a povedal, že v jeho dome to určite bude. Mne sa to nepáčilo, bolo to veľmi studené, aj som mu to povedala. A keď vyslovil vetu: nevadí, ja to budem mať určite, už som aj bola "dobalená". Býva v pekne zariadenom dome, kde všetko je podľa neho, manželka robí to, čo má dovolené od neho, žiadne výlety, dovolenky, nie sú vraj potrebné. Ja som šťastne vydatá v dome, kde sme si všetko vyberali spolu, mám deti, auto a predsa som voľná ako vták.

@basulaak úplný súhlas s tebou do bodky.