Rozmýšľam, že sa ozvem bývalému
Ahojte,mám takú dilemu,preto prosím o pochopenie a reakcie tých zien,ktoré niečo podobné zažili. Som pol roka po rozchode s bývalým,vôbec sme neboli v žiadnom kontakte,neviem o ňom nič,pri rozchode má nechal ísť,vôbec o nič sa nesnazil,nebojoval,nebol ten rozchod práve "najkrajší" , no v poslednej dobe uvažujem,že by som sa mu asi ozvala. Nečakám od toho nič, žiaden návrat nič,len čistá zvedavosť. Nie som typ,čo páli mosty, tak mi to nejako nedá a neviem,či je to vhodné. Dajte názor,ak ste boli v podobnej situacii.
ako velmi chces klamat sama seba ? Ak k nemu nemas ziadne city ako pises preco ta potom zaujima ? a preco mu chces pisat ?
nemusis palit mosty, ale nemusis ani patrat po tom ako sa ma a vyhladavat nejako kontakt s nim. Nechaj ho, nech ma svoj zivot. Ak sa nahodou niekedy stretnete, tak je normalne prehodit par slov, ale to je akurat tak vsetko.
skus sa nejak zamestnant aby si nemusela vymyšlat dôvod na šmírovanie, k čomu je to ako dobré, je to minulost bodka
ak teda musíš tak pošmiruj na fb a máš pokoj snád
Kontaktovat ho chces preto lebo si sama a nudis sa. Preco tu energiu nevlozis do hladania noveho vztahu? Toto je taky fajny zaklad, ze sa budes brodit v pocitoch, detailoch a emociach toho, co je davno prec. Ex si urcite bude mysliet ze ho chces spat.
Ak to tak pocitujes, ozvi sa mu. Nieco sa uz len stane. Mozno dospejes k zaveru, ze viac si s nim uz nemas, co povedat a tym budes moct v sebe tuto etapu svojho zivota definitivne uzavriet. Lepsie ako rozmyslat o dalsich xy rokov, co by bolo keby bolo a co vsetko si preto neurobila.
A aký máš dôvod, ozvať sa mu? Zvedavosť na čo? On záujem nemal, rozišli ste sa, zrejme je spokojný, tak čo chceš počuť? Ze ma inú, alebo že je, rad, ze ste sa rozišli? Ci možno, že mu chýbaš, a trápi sa kvôli rozchodu? Očividne on zvedavý na teba nie je. Keď sa náhodou stretnete, pozdrav mu, nemusíš otočiť hlavu, ale zamerne ho nekontaktuj, je to nevhodné a prepáč za úprimnosť, aj trochu hlúpe...
Moja realna skusenost s mojim byvalym.. komplikovany vztah, skaredy rozchod kedy mi povedal ze mozem plakat kolko chcem ... po par mesiacoch sme dali stretko, skoncilo pekne ale nepokracovalo. Po 4 rokoch stretko, ja vydata, on rozideny.. plakala som tyzden, po dalsich 2 rokoch stretko... moje manzelstvo sa zatriaslo v zakladoch ale zmizol, pohnevala som sa hrozne.. stretko po dalsich 5-6 ?rokoch - rozviedla som sa. Manzel ma zlostil a ja som odisla. Sme spolu 2roky. O mesiac sa budem vydavat zas. Som s byvalym a zaroven buducim ;) komplikovane hotova telenovela. Niekto tomu hovori osud, druhy sialenstvo ;) ja bez neho neviem zit.
Podla mna to stale nemas spracovane. Mozno ta stve, ze sa ti nedoprosoval. Z tvojej strany je to ubohe a sebaponizijuce. Ja by som mala svoju hrdost a uroven.
V žiadnom prípade by som to nerobila
no, nechcem sa ta dotknut, ale keby tvoj byvaly stal o nejaky kontakt s tebou, ozve sa sam...je ocividne rad ze sa ta zbavil a urcite netuzi po tom aby si sa mu ozvala a chcela byt jeho kamoska...je to uplne debilny napad a ked sa mu ozves tak to aj tak dopadne...iba sa zbytocne zranis ked ti da najavo ze ta ma na haku aj ako cloveka, nielen ako frajerku..
Mne celkovo príde cudne, keď sa bývali partneri kontaktuju veselo aj po rozchode, chápem to len v prípade, že majú deti, tak samozrejme, istý kontakt tam musí byť. Ale ozaj nechápem, že "zavoláme, pokecame, ideme na kávu, na výlet, veď sme ostali kamoši"
Možno je to len môj osobný názor, ale pre mňa je bývalý jednoducho už bývalý, nemám potrebu akokoľvek ho kontaktovať, z priateľstva láska byť môže, ale z lásky priateľstvo nie. Veď keď raz sme od seba, tak si už nemáme ani co povedať, o čom by to bolo? Ako sa más, čo robíš? Načo mi to vedieť? A načo ma to on vedieť o mne?
Mne bývalý píše sms k Vianociam, zo slušnosti mu odpíšem, ale to je cely "kontakt"
@ateh píšeš mi z duše,môžem ti napísať súkromné? Asi ako jediná má pochopíš a klobúk dole za tie roky. Ale mňa zaujíma viac 😉
@stanulienkat a čo je na Tom ponizujuce? To sa normálne pýtam,vysvetli mi to. Ja keby som mala byť taká hrdá,ako tu všetky melieye stále o hrdosti,tak dodnes neviem,čo je to muž.
Ale načo tu stále meleš dokola, tak mu zavolaj a prajem ti nech ťa poriadne zdrbe, aby si to ani v budúcnosti neskúšala. Potrebuješ to.
@3009 lebo je to diskusia a predpokladám,že sa zapojí len ten,kto chce,nie ten,koho to irituje,pekný večer a viac necitaj 🙂
Co je na tom ponizujuce? Ze sa doprosujes niekomu,kto o to nestoji.
@stanulienkat ale ja neviem,či o to stojí alebo nie,keby som si tým bola taká istá,tak to logicky neurobím 🙂 keďže má "sleduje";na všetkých sociálnych sieťach 🙂
A rozuzlenie je tu!!! Ty si stále do neho buchnuta a stále dúfas, že sa dáte znovu dokopy.
Však to si hneď mihla napísať, že do stále do bývalého s chyba ti
Keby chcel môže zavolať on, keď to bude opačne môže to zneužiť.
@mpg áno presne toto jediné ma odradza,nič iné
No stále čakáš, že ti tu budú vypisovať ženy a písať ako radi sa stretávajú na kávičke s exmi. Ale takú blbú tu asi nenajdeš. Ja nechápem na čo potrebuješ odobrenie z MK, aby si mu zavolala. To keď si sa rozchádzala tiež si písala na MK, či áno alebo nie?
Skôr by som povedala, že teraz ide o tvoje zranené ego. Kým ste sa vadili, a štekala si po ňom, urazala a zranovala ho, a on sa ti potom doprosoval,tak si bola na koni, vedela si, že "príde a bude zase po tvojom". Teraz sa to otočilo, on ti asi povedal, čo si myslí a "zbalil svestky" a proste pre neho je to uzavrete, má toho plne zuby. No a zrejme toto nevieš zniesť, že už nepríde a neozýva sa,uz nie je opička na gumicke. Takže nejde ani o zvedavosť, ale o to, že ty sa cítiš urazena, že on si dovolil vykašľať sa na teba a už mu je fuk, čo je s tebou. Kľudne sa mu ozvi, nech to to povie aj rovno do očí... Lebo na 99,9%tak urobí a bude ti ešte horšie
Myslím, že väčšina sme sa zhodli, že je to hlúposť ozvať sa mu, podľa mňa veľmi nezrelé rozhodnutie. Ale z tvojho písania je jasné, že sa mu určite ozveš, hľadáš len dôvody, zámienky, ako sa mu ozvať, stále to celé ospravedlňujes. Čo ti poviem, zažila som si aj ja také neraz, je to hrozna hlúposť a áno, zrejme ti chýba sebaúctu.
@lucyluv áno,asi mi chyba, sebaúctu a hrdosť ja už neriešim,nikdy mi nič nepriniesla,skôr zobrala. Napriek tomu rozhodnutá vôbec nie som
Ale pozri sa na to takto, na čo sa vŕtať v minulosti? Ak chces raz ozaj vzťah, toto ti celé zas len skomplikuje, ak sa budeš stykat s bývalým. A možno preto Vám to aj nevyšlo, že on sa stykal s byvalymi
Kludne napis. Ak budem vediet odpoviem, poradim.
@lucyluv zatiaľ mi to nikdy vzťah neskomplikovalo lebo tí moji byvali má už zaujímali iba ako ľudia,kamaráti,blízke osoby,ako sexuálne objekty ma už nepritahovali,tak aj preto to bolo a je pre mňa jednoduché, na toho chlapa sa už proste divas inou optikou, ako na brata,ktorý prišiel z Ameriky po pár mesiacoch a sedíte na káve,lepsie to vysvetliť neviem 🙂 a nie,vzťah viac nechcem,už pri tomto poslednom som si povedala posledný pokus
Píšeš, že by bol rád keby sa ozveš...keby bol taký rád, ozval by sa aj sám, keby chcel. Neviem aký význam má chodenie s bývalými na kávu, ale asi máš teda veľa voľného času.

No toto ti asi nik presne neporadi 🤷♀️ mozem sa spytat kolko mas rokov?