Rozmýšľam, že sa ozvem bývalému
Ahojte,mám takú dilemu,preto prosím o pochopenie a reakcie tých zien,ktoré niečo podobné zažili. Som pol roka po rozchode s bývalým,vôbec sme neboli v žiadnom kontakte,neviem o ňom nič,pri rozchode má nechal ísť,vôbec o nič sa nesnazil,nebojoval,nebol ten rozchod práve "najkrajší" , no v poslednej dobe uvažujem,že by som sa mu asi ozvala. Nečakám od toho nič, žiaden návrat nič,len čistá zvedavosť. Nie som typ,čo páli mosty, tak mi to nejako nedá a neviem,či je to vhodné. Dajte názor,ak ste boli v podobnej situacii.
Tak ja som to spravila v opitosti mojej veľkej exlaske, niekoľko krat po rozchode, nikdy sa neozval a keď sme sa stretli po niekoľkých rokoch, stále nebol schopný so mnou normálne komunikovať, zivot ide dalej. Tiež mam na to taký pohľad, že keď sa s niekým rozidem, že nemusím automaticky spáliť všetky mosty. Niektorí chlapi sú ješitní, ak to nieje jeho pripad, kľudne sa s nim skontaktuj.. Mne napriklad na svadbe robil ex sofera, a ďalší ex bol dnes u nas na grilovacke. Nie sú to taký ex, že by sme mali dlhoročný vztah... Dosť som snimi bola v kontakte v minulosti a nakoniec sa to aj skončilo v posteli..napríklad aj s mojim manželom som sa rozišla a o dva roky sme sa dali dokopy... Keby to bol nafukanec tak by to neprekusol, že som ho poslala k vode.. V pohode chlap respektuje moju minulosť tak isto ako ja jeho..
ja so svojimi bývalými partnermi, s ktorými som sa rozišla ja, udržiavam kamarátsky vzťah, som rada, keď si zavoláme, keď sa stretneme, s jediným bývalým - ktorý sa rozišiel so mnou v kontakte nie som, tesne po rozchode som potom veľmi túžila ( veľmi som ho ľúbila ), on nemal záujem, takže po dosmuteni som pochopila, že bol hlupák, keď sa so mnou rozišiel, vzala som rozum a sebavedomie do vrecka a doteraz, keď si na neho náhodou spomeniem sa pousmejem a poviem si, ako mi je dobre bez chlapa, ktorý ma nevedel oceniť, viac som ho nikdy nekontaktovala a je mi úplne sumafuk čo s ním je
Ahoj, určite by som sa mu neozývala. Jednak preto, že ste sa v dobrom nerozišli a jednak preto, že nemôžeš vedieť či nemá inú. A tak ako to vadilo tebe keď s byvalkami chodil na kávu, môže to vadiť aj terajšej. Ak tak veľmi chces vedieť ako sa má, tak ho zámerne stretni. A ak sa bude dať pokecajte. Ak budeš vidieť z jeho strany nezáujem, nesil to. Proste čiara a koniec akýmkoľvek kontaktom....
Ja vôbec nechápem tieto byvale🤦♀️. Véd keď sa sním náhodou stretneš a bude záujem aj z jeho strany pokecať nech sa páči. Ale mne to pripadá ako taká provokácia. Presne preto, že nevieš či dakoho nemá a teda sa to vôbec nehodí. Chod na kávu pokecať s ľuďmi s ktorými si v kontakte bežne.
Skutocne sa pytas na co je sebaucta a hrdost? No napr AJ na to ze tak ako mam uctu k sebe sa ju snazim mat aj k druhy - a aj pri hadke s partnerom sa o to snazim, cielom hadky predsa je nieco vyriesit nie urazit, ponizit,ublizit partnerovi..
Mozno skus toto obdobie vyuzit aj na posprtanoe sa v tejto oblasti. A POTOM sa mu pokojne ozvi..
Pozri ak ho chces kontaktovat kontaktuj a moze ti byt jedno co si kto o tom mysli... ale ked nevies cim ho oslovit tak to nechaj tak... keby je pre teba ozaj zabudnuta kapitola a si s rozchodom vyrovnana tak s tym problem nemas
z toho co pises o vasom vztahu ja vidim iba jedno - ty nie si s tym ani zdaleka zmierena ze by mal skutocne skoncit...vzdy ste sa zase dali dokopy a zjavne cakas ze sa to stane aj teraz. nechces pochopit ze je koniec. Silou mocou ho chces kontaktovat a dufas ze ho to nakopne a znova sa bude o teba uchadzat...no, dievca, je to viac nez blbe...mala by si to proste prijat ze je koniec a nechat minulost tak.
Ďakujem za príspevky,práve som sa dozvedela,že by ma rad kontaktoval,ale nejako nemá odvahu,takže buď ju raz naberie alebo nie
ale potom sa potvrdilo co sme Vam viacere pisali a co ste popierala, ze k nemu mate city ...treba si to len uznat jednoducho, aby sa Vam nestalo ze mozno rozbijete niekomu zivot a dalsi vztah a keby mal mozno partnerku tak znicite zivot jej ...verte mi je to nepekne lebo som to zazila
Ako ste na tom?
@nela82 stretávame sa
Ja sa stretavam s mojou prvou laskou,volame si casto uz 23rokov vieme vzdy o sebe,doteraz ho trapi,ze nie sme spolu.Slubila som mu,ze na dochodku😁😁😁(brat s rezervou)nezijeme v rovnakom state on momentalne vo vztahu ja sama ale telefonaty funguju.

@vilma7 áno,presne si to vystihla,mám veľa.volmeho času a je fajn ho s niekým zabiť,v podstate každý spoločník je vítaný,ale na nových ľudí nemam nervy,ani spoznávať nových chlapov