Rozpad manželstva kvôli sexu
Ahojte, je tu niekto komu sa rozpadlo manželstvo kôli sexu????? Samozrejme to nechcem hlavne kôli deťom.
@zuzahajdulka tak samozrejme, že má právo aj nechciet niekedy, ale zase nechciet dlhodobo a ignorovať partnera tiež nie je v poriadku. Treba nájsť nejaký kompromis, aby obe strany boli spokojné.
@zuzahajdulka vzdy je to o obidvoch. Clovek moze mat problemy ci zdravotme, ci psychicke, ale mal by ich riesit. Kazdy ma ine potreby vo vztahu. Niekto potrebuje fyzicku lasku, niekto pochvalu, niekto kvety a darceky. A o tom ta laska hadam je, ze sa snazime urobit toho druheho stastnym… ked niekto zasadne odmieta nieco pre toho druheho urobit, je to sebecke. A podla mna je aj sebecke sa neliecit, ked ma clovek zdrav. problem, ktory tomuto brani. Vies ono staci vidiet aspon snahu.
Takze podla mna je tazke az neunosne, ak ma clovek zit v manzelstve bez sexu. Mozes si toho druheho vazit akokolvek, mozete mat skvely vztah, ale chybat to bude. Clovek zacne byt z toho frustrovany, az to bude musiet vyriesit po svojom.
A vies co, ja vobec neodsudzujem neveru, pokial jedna strana dlhodobo odmieta sex bez snahy s tym nieco urobit.
@zuzahajdulka ze vzajomna tolerancia? A ty ako tolerujes potreby toho druhejo, ked ho odmietas? Ci ma tolerovat len on teba?
Strasne tu chces obhajit predpokladam, ze seba samu, ale podla mna vidis len svoje pohnutky a potreby, ale akonahle ma mat potreby partner, tak uz ta dehonestuje.
Pokial je problem docasny a partner ma zaujem riesit problem,tak je na mieste tolerancia a byt mu oporou. Ale ak chlap vyslovene odmieta sex a nechce to riesit,tak je to z jeho strany sebecke a nemienila by som tolerovat jeho sebeckost.
Nechce, alebo aj nemoze? To je rozdiel.
@zuzahajdulka stale len pises o tom partnerovi, ktory sex nechce. Podla teba kto nechce, ma pravo nechciet a nesexovat 10, 20, 30 rokov. Jeho pravo je podla teba prednostne a ten, co sexovat chce a tuzi, ten musi len suhlasit a trpiet ci chce alebo nechce a mal by sa s touto skutocnostou zmierit. Je jedno, ze sa tento clovek citi smutny, nestastny, nemilovany, frustrovany, neatraktivny pre partnera, nech si trpi... Mne sa to neda fer.
@zuzahajdulka prečo by ju.mal.podbadzat ? Veď existujú aj iné druhy sexu akolen vaginálny styk..môže ju napríklad uspokojiť orálne ? Alebo trebárs ona jeho..veď to že je žena na rizikovom,neznamená,že nemôže mať chuť uspokojiť svojho partnera ? Či?
Ja by som ho zas stale chcel 😉a nemam ho 🤷🤦
Sex je sice dolezity ale nie natolko aby som sa koli nemu rozchadzala s milovanym partnerom

@zuzahajdulka keď začne byť muž impotentny, tak stále môže partnerku uspokojiť iným spôsobom, veď ruky a ústa má, to ťa nenapadlo?