icon

Rozpad vzťahu ku koncu roku 2025

27. dec 2025

Komu sa ku koncu roka rozpadol alebo rozpadáva vzťah? Mne tiež, zdá sa že je rok 2025 naozaj istým ukoncovacim ako všade hovoria. 9tka v numerologii...

Strana
z2
natalka13
28. dec 2025

Nie, to ci je 7 ci 9 sucet cisel v cislici roka, nesuvisi s tym, ci sa rozvedies.

angiejesse
28. dec 2025

@anonym_autor Ahoj u mňa v okolí je to 5 parok a ja som 6 ktorý sa rozišiel my sme boli spolu 16 rokov
Už len dúfať ako sľubujú že rok koňa 2026 bude lepši

jaroslav81
28. dec 2025
@angiejesse

@anonym_autor Ahoj u mňa v okolí je to 5 parok a ja som 6 ktorý sa rozišiel my sme boli spolu 16 rokov
Už len dúfať ako sľubujú že rok koňa 2026 bude lepši

@angiejesse kto to sľubuje ? Fico? :D

anonym_f373d3
28. dec 2025

Aj ja som dobojovala po 14rokoch, ešte pár mesiacov dozadu som chcela dať šancu, ale som zistila, že ho absolútne nepotrebujem k životu, zbytočný hladný krk, ktorý vyžadoval všetko a nedal nič.

zuzubb007
28. dec 2025

Áno numerologia za to môže 🙈, reálne by si ľudia mali upratať v hlavách

nelka93
28. dec 2025

Nemám nikoho takého v okolí. Práveže tento rok bol pre väčšinu ľudí v okolí dobrý, utuzenie vzťahov, narodenie deti, svadby

anonym_262618
28. dec 2025
@anonym_b42b4d

@anonym_262618 juuuj to je strasna skoda. take dlhe vztahy su v dnesnej dobe velkou raritou.

@anonym_b42b4d škoda je neprežiť život v spokojnosti a naplnení.., otcovi 70+ sa tiež po vyše 30 rokoch rozpadá vzťah, z rodiny sa tento rok rozviedli už ľudia na dôchodku, ďalší majú už papier na súde sú pred dôchodkom tiež.

maury
28. dec 2025

Mne sa to stalo presne pred 10timi rokmi na prelome 2015/2016

jozef1890
28. dec 2025
@anonym_fee223

@jozef1890 problém je tvoja partnerka, nie jej syn, ale to asi vieš sám

@anonym_fee223 áno máš pravdu, vždy povedala že už bude dobre, akurát sa preriekla že kade chodí tak ma ošpiňuje, myslím že to bude najrozumnejšie to ukončiť aj keď po toľkých rokoch to bude bolieť.

dlzen
28. dec 2025
@anonym_e59fec

@anonym_autor tiež končím rok 9 a teda riadne som si v živote poupratovala a hlavne ukončila nefunkčny vzťah

@anonym_e59fec Čo je nefunkčný vzťah?

anonym_ddc1a7
28. dec 2025

Na mna to sedi...koniec po 20 rokoch vzťahu aj manželstva. A s 2 deťmi. Mala som chvile kedy som sa citila ako najvacsi zradca a rozbijac rodiny, hrozna matka ale časom som si uvedomila že po tolkych rokoch manželovho sebectva a neschopnosti pozriet sa na veci aj z mojho uhla pohladu je načase si odpustit. Prosby a vyznania už prišli neskoro . Rok a pol sme v rozvodovom mode. A až kolegyňa mi povedala ze 2025 sa ukončuju veci. Na mna to sedi. Ja som za manželstvom definitivne zavrela dvere. Stahujem sa teraz ,zacinam odznovu. Rozvodove papiere budu uz len nutna formalita.

kubo98
29. dec 2025

@anonym_autor no pre mna osobne je to urcite najhorsi rok v zivote a nemozem sa dockat kedy skonci. A aj pre moje okolie, a to sme mladi ludia 25-30 z bratislavy. Ja pracujem ako elektrikar a uprimne tento rok sa mi kazili vsetky zakazky na ktore som dosiel. Vyfakturoval som asi 30% z toho co minuly rok... + som vybuchal vsetky rezervy. Asi 40% mojich kamaratov co poznam detto mali bud problem s biznisom alebo dosli o robotu alebo sa im porusili projekty. Plus sa porozpadavali niektore dlhorocne vztahy co poznam... tento rok je fakt prdeli, este uvidime co bude v 2026 a co spravi s touto ekonomikou konsolidacia ale ak sa nieco nenapravi tak odtialto 2/3 mladych utecu lebo akoze na to ze si nenasetris na nehnutelnost, to sme akosi prekusli. Ale ak ani normalne pracovat a zit tu nejde tak to uz je na emigraciu.

evelinaj
29. dec 2025

@anonym_autor pravdepodobne to bude tak,ze ta 9 tka bude mať silu vycistit všetko čo už neslúži, asi to treba iba prijat tak ako je, pride iné, vhodnejšie....držím palce

angiejesse
29. dec 2025
@anonym_f373d3

Aj ja som dobojovala po 14rokoch, ešte pár mesiacov dozadu som chcela dať šancu, ale som zistila, že ho absolútne nepotrebujem k životu, zbytočný hladný krk, ktorý vyžadoval všetko a nedal nič.

@anonym_f373d3 to je super

angiejesse
29. dec 2025
@kubo98

@anonym_autor no pre mna osobne je to urcite najhorsi rok v zivote a nemozem sa dockat kedy skonci. A aj pre moje okolie, a to sme mladi ludia 25-30 z bratislavy. Ja pracujem ako elektrikar a uprimne tento rok sa mi kazili vsetky zakazky na ktore som dosiel. Vyfakturoval som asi 30% z toho co minuly rok... + som vybuchal vsetky rezervy. Asi 40% mojich kamaratov co poznam detto mali bud problem s biznisom alebo dosli o robotu alebo sa im porusili projekty. Plus sa porozpadavali niektore dlhorocne vztahy co poznam... tento rok je fakt prdeli, este uvidime co bude v 2026 a co spravi s touto ekonomikou konsolidacia ale ak sa nieco nenapravi tak odtialto 2/3 mladych utecu lebo akoze na to ze si nenasetris na nehnutelnost, to sme akosi prekusli. Ale ak ani normalne pracovat a zit tu nejde tak to uz je na emigraciu.

@kubo98 snáď sa všetko zlepší v roku 2026

anonym_f373d3
29. dec 2025
@angiejesse

@anonym_f373d3 to je super

@angiejesse áno, je to neskutočná úľava, všetko som ťahala a doprosovať ešte aj za úsmev som sa musela.

anonym_e5ef00
31. dec 2025

Aj nám krachol vzťah po takmer 25.rokoch.
Páči sa mi veta,že smeti sa vyniesli same ,aj keď ešte to bolí.Ale vivat 2026 ,všetkým osamelým želám veeeeeľa lásky ♥️

kikuska11111
3. jan 2026

ja sa hlásim do rady, 1.1. sme sa rozišli s priateľom po 4 rokoch ale už posledného pol roka to šlo dole vodou a na Silvestra bol cely deň ku mne chladný a odmeraný a potom na nový rok ma vyhodil...

Strana
z2