icon

Rozpad vzťahu ku koncu roku 2025

Včera o 19:36

Komu sa ku koncu roka rozpadol alebo rozpadáva vzťah? Mne tiež, zdá sa že je rok 2025 naozaj istým ukoncovacim ako všade hovoria. 9tka v numerologii...

anonym_25b4d2
Včera o 19:53

@anonym_autor ja mam pocit okolo seba, ze kazdy druhy par isiel alebo ide od seba v poslednom case. A tiez mam pocit, ze single ludia (single matky vratane) su spokojnejsi ako ti v paroch. Pozorujem to len vo svojom okoli, nezovseocnujem to, ze to tak je u vsetkych 🙂

anonym_262618
Včera o 19:55

Tiež to tak vnímam a zažívam aj osobne. U nás to vyzerá na koniec po 33 spoločných rokoch. Ešte je nádej, že sa vzťah "vyčistí" a vy komunikuje, ale je to veľmi náročná cesta....

anonym_760c1c
Včera o 19:59

@anonym_autor nech žije single doba!!! Kazdy sám a za seba ...sloboda!!!!

anonym_fee223
Včera o 20:05

@anonym_autor ja dúfam, že to tak čierne vidia len ti, ktorým sa rúca vzťah. Ja sa cítim šťastná aj po takmer dvoch desaťročiach. Ani medzi mojimi priateľmi a rodinou to u nikoho nevyzerá na krach vzťahu. Ale zase ako byť nešťastným vo vzťahu, radšej šťastným single

svetlonos
Včera o 20:09

@anonym_autor
nieco na tom bude...

anonym_0c2306
Včera o 20:18

Ano, čitala som niečo aj ja že je rok rozchodov, ukončenia toho čo nefunguje a tak. Nás sa to našťastie nedotklo ani nikoho v okoli, ale zato velmi dlhoročne priateľstvo sa mi rozpadlo 😄

domkakvet
Včera o 20:26

@anonym_autor nepoznam nikoho kto sa tento rok rozisiel a ani neviem o nikom, ze by to planoval, skor minule roky bolo rozchodov az moc.

anonym_c0318e
Včera o 20:49

Našťastie nepoznám nikoho, komu by krachol vzťah v poslednej dobe. Takže nie, u nás to neplatí.

anonym_37bbed
Včera o 21:03
@anonym_262618

Tiež to tak vnímam a zažívam aj osobne. U nás to vyzerá na koniec po 33 spoločných rokoch. Ešte je nádej, že sa vzťah "vyčistí" a vy komunikuje, ale je to veľmi náročná cesta....

@anonym_262618 po 33 rokoch ...už to nemá nádej? Veď to je pol života skoro

anonym_33b820
Včera o 21:32

Nuž asi si tým prechádzam tiež. Nie je to definitívne ale šanca je veľká. Resp zvažovala som to už dlhšie ale nie na vianoce a už vôbec nie takto bez vysvetlenia. Partner nekomunikuje takže neviem co sa deje

anonym_e59fec
Včera o 21:35

@anonym_autor tiež končím rok 9 a teda riadne som si v živote poupratovala a hlavne ukončila nefunkčny vzťah

kajus_a
Včera o 21:39

ano, po 20 rocnom vztahu som zistila, ze manzel ma milenku - susedu a kamaratku.

anonym_6ec579
Včera o 21:47

my mame vaznu krizu, ktora nastala tento rok, po velmi peknych 20 rokoch, skoda, boli to

orisker
Včera o 22:02

Niečo na tom ozaj bude!
Veď aj tu na MK sa každý problém v podstate rieši radou:
"Nebola by som s takým, okamžite sa s ním rozíď!"
😜

anonym_fee223
Včera o 22:58
@orisker

Niečo na tom ozaj bude!
😜

@orisker ibaže tu je väčšina problémov v témach závažných- týranie, alkohol, gambler, drogy, opakovaná nevera, extrémna žiarlivosť a pod. Nezakladaju tu témy o tom, že sa pohádali, lebo žena zle zaparkovali alebo muž zabudol vyniesť smeti. Tam by sa asi neradil rozvod, nemyslíš?

anonym_fee223
Včera o 23:04
@orisker

Niečo na tom ozaj bude!
😜

@orisker alebo ze by niekto, kto je spokojný a šťastný vi vzťahu založil tému, čo s tým?

anonym_a3b7af
Včera o 23:50

My tiez sme veľmi blízko ku koncu a ja som viacmenej uz aj rozhodnutá ze uz si ďalšiu šancu nedáme...

anonym_262618
Včera o 23:52
@anonym_37bbed

@anonym_262618 po 33 rokoch ...už to nemá nádej? Veď to je pol života skoro

@anonym_37bbed momentálne necítim nádej... a už ani chuť a energiu niečo riešiť

anonym_cf0ddd
Dnes o 00:01

Aj nam to krachuje po 18 rokoch 😢

anonym_b42b4d
Dnes o 00:03
@anonym_262618

@anonym_37bbed momentálne necítim nádej... a už ani chuť a energiu niečo riešiť

@anonym_262618 juuuj to je strasna skoda. take dlhe vztahy su v dnesnej dobe velkou raritou.