icon

Rozvádzali ste sa po dvoch rokoch manželstva?

miska7754
15. dec 2021

Ahojte rozvadzali ste sa daktora po 2 rokoch manzelstva? Napiste iba tie co ano

Strana
z2
miska7754
autor
18. dec 2021

@mondolina no ved len ja newiem a mam ofist prva ci tu byvat a nim pockat do rozvodu?

kamatopo
18. dec 2021

@miska7754 to si môže povedať. Môj povedal že má dostane na psychiatriu🙈. No skoro tam bol sám🤣. To sú macovia čo si myslia že bez nich nebudeš existovať. A dieťa sa nezverí do opateri matky len vtedy keď je psychicky labilna ,alebo je závislá na omamných látkach. Zajdi si za sociálnou kurátorkou a daj si zveriť malého do opateri ešte pred rozvodom .

kamatopo
18. dec 2021

@miska7754 a vyplatiť tá musí z toho čo ste už splatili. Čiže dat ohodnotiť byť odpočítať ostavajucu hypotéku a čo ostane dať na polovicu. Ale môj názor je taký že každý chlap čo takto rozmýšľa je chudák. Vyhodiť ženu s dieťaťom na ulicu ,len preto že sa chce pomstiť za svoju urazenu hrdosť je slaboch a debil.

cacianka
19. dec 2021

@kamatopo podstatna ani nie je otázka, či sa niekto rozviedol po roku dvoch či 20.
Ale dôvod rozvodu
S tými blbymi rečami ti poradím jedno - podaj návrh na neodkladne opatrenie do rozvodu, vo veci zverenie dietata do tvojej opateri.
Ak je silný dôvod súd rozhodne donpar dní a geroj sa môže vyhrážať koľko chce

kamatopo
19. dec 2021

@cacianka ja som šťastne vydatá 🤣. Asi tvoja rada patrí autorke. Máš pravdu,to isté jej radím aj ja👍

eeffka
19. dec 2021

Dievcata len akosi vam uniklo ze vy ste sa chceli rozviest, ale tu skor vidim ze pani je zmatena, ak nie je schopna prevziat hypoteku moze sa stat ze ostane bez strechy aj dietata ak sa ukaze ako schopny otec.

cacianka
19. dec 2021

@kamatopo prepáč, trochu doplnok teba a hlavne jej.
Že načo - aj môj ex mal také ťahy. Že vyplať ma z bytu... Viem že mal nejaký nárok, ale moji rodičia a ja oveľa väčší. Mal blbé reči, chudák neschopný, ja som bola dosť dlho ticho, teda iba normálna a zvýšená komunikácia kt.nemala adekvátnu odozvu. Ale raz zase útočil, scény ako dramaqueeen, a začal vyblakovat že zavolá mojej mame ako ho chudáka nechcem živiť a podať mu 351. x pomocnú ruku.
Do mňa 309 čertov, 700 wattov aj voltov a spomenula som si na jeho legendárne repliky, kt..mal na kolegu čo ho fest ojebabral. Ty také dyvallo som mu predviedla, v štýle že či si myslí že keď robím v kulture nepoznám mafošov ?! Že nie som taká piša ako si myslí že má odeve, a už mám toho dosť . Nech sa okamžite zbalí, vypadne a smerom k nášmu paneláku ani nepozre, lebo mu niekto vylučuje jamky, nech nechodí od električkovej trate smerom k domu po našej strane, nech chodí po kanaloch a neopovaži sa hlavu vystrčiť, lebo mu ju odje.bu takí milení v maskáčoch.... Oči mu vypadli, zabehlo mu v krku, pot na čelo, za 3 minúty bol oblečený, zbalena taška a tresol dvermi. Som deklamovala ako Bohdalka s Janžurkou dokopy, netušiac že on z okolia tých mafošov pozná, asi vedel čo sú zač. Ale ja som čisto blafovala, nepoznám nikoho, až po čase mi trklo že moje kecy mali reálny základ, keď policajti boli vybrať ich hniezdo vrtuľníkom.... Takže mačo s riedkym v gaťoch bol môj ex a to platí na veľa exemplárov, keď žena ukáže že sa nebojí a neposere pred vyhrážkami.

sofia1979
22. dec 2021

@miska7754 nemali sme deti a vôbec nás berozviedol ľahko na trikrát a to sme boli bezdetny

miska7754
autor
22. dec 2021

@sofia1979 koli comu?

sofia1979
22. dec 2021

@miska7754 no to dodnes netuším, ale myslím si že l tomu napomohol arogantný prístup môjho muža

miska7754
autor
23. dec 2021

@sofia1979 jaaaj aha a co vravel?

sofia1979
25. dec 2021

@miska7754 no, ako vravím zrejme sa mu nepáčila arogantná výpoveď môjho muža. Čisto z dôvodu, že mám manželstvo na saláme. Bodka

kamatopo
25. dec 2021

@cacianka u mňa sú takýto chlapi chudáci a slabosi. Oni si dovoľujú len za ženy. Pred poriadnym chlapom padnú na zadok. Dobre si povedala a zbavila sa ho. Aj ja som teraz s odstupom času rada ze som sa rozviedla. Teraz znepríjemňuje život inej žene.

Strana
z2