Rozvádzali ste sa po dvoch rokoch manželstva?
Ahojte rozvadzali ste sa daktora po 2 rokoch manzelstva? Napiste iba tie co ano
@miska7754 to si môže povedať. Môj povedal že má dostane na psychiatriu🙈. No skoro tam bol sám🤣. To sú macovia čo si myslia že bez nich nebudeš existovať. A dieťa sa nezverí do opateri matky len vtedy keď je psychicky labilna ,alebo je závislá na omamných látkach. Zajdi si za sociálnou kurátorkou a daj si zveriť malého do opateri ešte pred rozvodom .
@miska7754 a vyplatiť tá musí z toho čo ste už splatili. Čiže dat ohodnotiť byť odpočítať ostavajucu hypotéku a čo ostane dať na polovicu. Ale môj názor je taký že každý chlap čo takto rozmýšľa je chudák. Vyhodiť ženu s dieťaťom na ulicu ,len preto že sa chce pomstiť za svoju urazenu hrdosť je slaboch a debil.
@kamatopo podstatna ani nie je otázka, či sa niekto rozviedol po roku dvoch či 20.
Ale dôvod rozvodu
S tými blbymi rečami ti poradím jedno - podaj návrh na neodkladne opatrenie do rozvodu, vo veci zverenie dietata do tvojej opateri.
Ak je silný dôvod súd rozhodne donpar dní a geroj sa môže vyhrážať koľko chce
Dievcata len akosi vam uniklo ze vy ste sa chceli rozviest, ale tu skor vidim ze pani je zmatena, ak nie je schopna prevziat hypoteku moze sa stat ze ostane bez strechy aj dietata ak sa ukaze ako schopny otec.
@kamatopo prepáč, trochu doplnok teba a hlavne jej.
Že načo - aj môj ex mal také ťahy. Že vyplať ma z bytu... Viem že mal nejaký nárok, ale moji rodičia a ja oveľa väčší. Mal blbé reči, chudák neschopný, ja som bola dosť dlho ticho, teda iba normálna a zvýšená komunikácia kt.nemala adekvátnu odozvu. Ale raz zase útočil, scény ako dramaqueeen, a začal vyblakovat že zavolá mojej mame ako ho chudáka nechcem živiť a podať mu 351. x pomocnú ruku.
Do mňa 309 čertov, 700 wattov aj voltov a spomenula som si na jeho legendárne repliky, kt..mal na kolegu čo ho fest ojebabral. Ty také dyvallo som mu predviedla, v štýle že či si myslí že keď robím v kulture nepoznám mafošov ?! Že nie som taká piša ako si myslí že má odeve, a už mám toho dosť . Nech sa okamžite zbalí, vypadne a smerom k nášmu paneláku ani nepozre, lebo mu niekto vylučuje jamky, nech nechodí od električkovej trate smerom k domu po našej strane, nech chodí po kanaloch a neopovaži sa hlavu vystrčiť, lebo mu ju odje.bu takí milení v maskáčoch.... Oči mu vypadli, zabehlo mu v krku, pot na čelo, za 3 minúty bol oblečený, zbalena taška a tresol dvermi. Som deklamovala ako Bohdalka s Janžurkou dokopy, netušiac že on z okolia tých mafošov pozná, asi vedel čo sú zač. Ale ja som čisto blafovala, nepoznám nikoho, až po čase mi trklo že moje kecy mali reálny základ, keď policajti boli vybrať ich hniezdo vrtuľníkom.... Takže mačo s riedkym v gaťoch bol môj ex a to platí na veľa exemplárov, keď žena ukáže že sa nebojí a neposere pred vyhrážkami.

@mondolina no ved len ja newiem a mam ofist prva ci tu byvat a nim pockat do rozvodu?