Máte náladu na sex po rokoch manželstva?

2. júl 2023

Nie som troll a áno je to trápna otázka ale aj tak :D. Po 10+rokov manželstva máte stále chuť na toho jedného? Alebo myslite aj na iných? A tie ktoré sa chystajú teraz na svadbu aká je predstava mat cely život sex len s tým jedným? A fakt majú dlhoročne páry pravidelný sex? Neviem si to predstaviť

dzulli1980
2. júl 2023

Tak si to nepredstavuj a choď si ľahnúť ... troll.

marci987
2. júl 2023

Tak to zaujima aj mna.

simona20201309
2. júl 2023

Určite sú páry, ktoré majú aj po rokoch pravidelný sex, a dokonca aj veľmi dobrý. Ci počas sexu myslia na iných? Možno 😃 ....chlapi myslia na porno a ženy na Johnyho Deepa... v podstate je to jedno. Základ je nikdy neprestat. Verím, že mi dá každý za pravdu, že čím dlhšie nie je sex, tým viac sa manželia od seba vzdialuju a o to ťažšie je potom znovu s tým začať. Ak niekto nemá sex mesiac, (niekto aj 5rokov), tak z manzela/manželky sa stáva doslova spolubyvajuci, brat-sestra. A potom sa už dvaja len rozhidnu, či spolu ostanú kvôli deťom, či zo zvyku.
Preto ak si v situácii, kedy už nemáš chuť na svojho manžela, urob všetko preto, aby sa to zmenilo. Všetko! Radšej sa par krat premoz, aby ste sa úplne nevzdialili a medzi tým sa snaž prísť na to, čo by vás sex mohlo oživiť. Ak to ma byt myšlienka na nejakého sexi herca, alebo suseda..... vždy lepšie, ako sa vzdať sexu a ukončiť tým milenecký život.
Ja viem, že sa tu mnoho žien neprizná, ale poznám naozaj veľmi veľmi veľa manželstiev, kde už roky nemajú sex. A to hovorím o 40-50rocnych.
Ja som s mojim exmanzelom už tiež par rokov na konci manželstva nespala, a už som sa nedokázala ani premôcť. Bol mi ako brat, blízky kamarát, a to naozaj nešlo.
Teraz som s druhým manželom vyše 10r a mali sme rôzne obdobia. Musia chcieť obaja a ak obaja chcú, tak naozaj sa dá mat skvelý pravidelný sex aj po rokoch.
Inak my sme raz skúšali 30dnovu výzvu 😅 nikdy viac, ale tiež to bolo niečo, čo z nás urobilo ešte lepších milencov.

slovakboy
3. júl 2023

@simona20201309 krásne napísané. Pravda. Len nerozumiem čo to je tá 30 dňová výzva.

miadi
3. júl 2023

Nemyslim na Johnny D. 😁a ano mame aj po rokoch stale pravidelne a casto sex. Nemusis si to vediet predstavit staci to zazit nie je to nic tazke.

jaskolka
3. júl 2023

@slovakboy tipujem, že je to rozhodnutie, že bude mať pár sex každý deň, počas 30 dní. Čítala som o tom v časopisoch typu Eva - zakázané strany a podobne rubriky.

jaskolka
3. júl 2023

Autorka, existuju páry, ktoré majú pravidelný sex aj v dlhoročnom vzťahu a rovnako páry, ktoré ho nemajú už po pár rokoch. Je to individuálne. Isteže nie vždy je to také, že super nálada, romantika, hlavne ak sú malé deti, tak tam často to rieši "rychlovka" 😊. A potom keď je čas aj na to všetko okolo, napríklad na dovolenke, alebo keď sú deti u babky, tak je to o to krajšie.
Ale skutočne platí, že sex je taky tmel, ktorý ten vzťah potrebuje.

btus
3. júl 2023

sme spolu 18 rokov, manželia 15 a áno, máme stále pravidelný sex, ktorý nás aj baví a užívame si ho. Hoci pri dieťati je to horšie ( neviem, ako to robia iní 🙂 ), ale vždy si nájdeme čas pre seba. Bez sexu je to začiatok konca.

poopsie
3. júl 2023

S mojim mužom som 9 rokov... A vôbec mi nevadí predstava, že do konca života to bude len on... Mala som dosť partnerov aby som teraz vedela, čo mi vyhovuje... Možno takú ženu čo mala len jedného partnera bude zožierať predstavivosť, aké by to bolo skúsiť iných

sheila121
3. júl 2023

@simona20201309 ja s tebou nesúhlasím, že čím dlhšie není sex tak sa od seba ľudia vzďaľujú. My s priateľom raz za mesiac a vážime si to ešte viac ako keby to bolo každý deň. Sme obaja presne ten typ čo nemienia pretrtkat celý život. Sú aj krajšie činnosti na svete 🙂

ljzozv
3. júl 2023

@sheila121 nemusíš súhlasiť, ale nemusíš ani zhadzovať ostatných, že to majú inak.
@simona20201309 to napísala vo všeobecnosti a väčšina s ňou bude súhlasiť.
v tvojom prípade mala napríklad dopísať, že samozrejme frekvencia je na obidvoch a záleží, čo im vyhovuje.
u teba si zoberme príklad, že by si to nemala raz za mesiac, ale raz za rok, aj to by vám vyhovovalo? Respektíve ty by si chcela a manžel /priateľ/ nie. Toto mala hlavne na mysli @simona20201309 , že čím dlhšie je to bez /nedobrovoľne/, tak sa stráca intimita a ten vzťah upadá, až sa rozpadne.
a možno sú nejaké páry, ktorým by aj táto frekvencia /raz za rok/ postačovala a bola by spokojnosť na oboch stranách.
Sme rôzni ľudia a tak je to v poriadku, ale vo vzťahu by to malo byť obojstranné , ťažko si bude rozumieť niekto, kto sex nepotrebuje ako je rok dlhý a druhý, ktorý pôjde rád aj viackrát za deň. 😉

marianarem
3. júl 2023

Cely zivot sex len s jednym je pre mna dobra predstava 🙂 Ja si naopak neviem predstavit, ze by som to este mala skusat s niekym inym. U mna je to o hlbke vztahu, po rokoch vztahu je muz pre mna praveze este pritazlivejsi. Vselico sme spolu zazili, vzdy stal pri mne, neskor sa ukazal ako super otec a celkovo zivotom zmuznieva.

majulino
3. júl 2023

Pred manželom som mala 3 sexuálnych partnerov a jednu jednorazovku, kde sme hneď na začiatku zistili, že ti nepôjde, že sme skôr ako brat a sestra...
S manželom som skoro 13 rokov. Nemyslím počas sexu na iného muza a nikdy som to ani nerobila. Priznám sa, že po treťom pôrode už nemám taku chuť na sex ako predtým, ale je to zdravotného rázu. Snažím sa to poriešiť, ale zrejme to nebude také ľahké. Ide o prelaps močového mechúra, nakoľko mi inteligentná zjavne nedocenená pôrodná asistentka počas toho ako už malému trčala hlavička a dr. mi povedala:"výborne mamička, kiežby každá tak spolupracovala ako vy, už len posledné zatlačenie" , skočila na brucho lakťom tak, že mi praskol močový mechúr... Zašívali mi ho, mala som 3 stehy... Odvtedy mám tie problémy.
Ale snažím sa, občan aj premôcť, aby sme mali sex aj 3-5x do týždňa. Dovtedy sme sexovali aj 2x do dňa.
Ale malu sme aj obdobie, že raz za mesiac. A dúfam, že také už nikdy nepride

lenka.25
3. júl 2023

S mojím ex ma sex vôbec nebavil , boli sme spolu 7-8 rokov a keby sme aj rok spolu nespali , vôbec mi to nechýba .
S mojím mužom sme spolu skoro 11 rokov a mávame sex často na hlavne by som asi škriabala steny nemať s ním sex aspoň 3-4 krá týždenne . Kupujeme si rôzne "hračky " a čím sme spolu dlhšie, tým je sex pre nás krajší a dôvernejší

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
misana84
3. júl 2023

@sheila121 len aby naozaj aj priateľ mal ten istý názor :D aby o rok ste nepísali, že ma podvádza a nerozumiete prečo lebo mate krásny vzťah :D :D

sense
3. júl 2023

@misana84 prečo by nemohol mať nie každý chlap potrebuje sex každý deň.
Sú muži aj ženy co majú sexuálny apetít väčší, a potom takí co menší. To ale neznamená ze ty s väčším sexuálnym aoetitom sú šťastnejší alebo milujú viacej ako ti s menším.
A sú aj páry kde to nejde častejšie ale tiež preto nehľadajú hneď bokovky.

zuzana212722
3. júl 2023

My sme 12 rokov spolu a čím dlhšie sme spolu tým je to lepšie že až nechápem ako to takto môže..stále mám chuť aj po troch deťoch a milión povinnostiach.
Sex je pre vzťah a dlhodobý extrémne dôležitý a môže si hovoriť kto chce čo chce keď sa nesexuje je zle je to začiatok konca ..
Preto nechápem ženy čo trestaju chlapov tým že ho odstrihnu od toho pri tom odstrihnu aj seba a tomu už vôbec nerozumiem prečo si spolu dobre net.tnu keď to uvoľní napätie a len to pomôže potom nech sa necuduju následkom..

@misana84 presne som to chcela napísať ale spravila si to za mňa..ja neverím ze sex 1 raz za mesiac stačí jednému zdravému vzťahu..

sheila121
3. júl 2023

@ljzozv kde som koho zhodila? Napísala som ako to je u nás. Ja tam nevidím že by som niekoho zhodila. V tom druhom samozrejme súhlasím, že to musí byť na oboch stranách nielen na jednej, v tom prípade by platilo čo napísala simonka

sheila121
3. júl 2023

@misana84 neboj keby nemal rovno mi to povie, my sme k sebe úprimní až až a keby mi nepovie jeho smola 🙂

alica2202
3. júl 2023

Po 7 rokoch manželstva nemam. Ale to je kombinacia viacerych faktorov. Nemam chut, energiu, naladu...zatial sa premaham, doslova si plnim povinost, ale blizi sa bod, kedy to budem riesit s manzelom

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
konicekmodry
3. júl 2023

Na MK sa nedozvieš pravdu .Tu ti 90% dokonalých žien napíše aký úžasný majú sexuálny život ,po x-rokoch ,sex denne,na iného ani nepomyslia,/ktovie aký názor by mala druhá strana /pritom sú tu cele dni a večere strčené a v každej diskusii .Tak sa venujú mužovi .A možno ani žiadnych nemajú 😃alebo z povinnosti ju raz za čas pretiahne ,no mysľou je inde ..

tilly
3. júl 2023

23 rokov spolu, minimálne 2 x do týždňa, väčšinou viac, muž to vyžaduje viac, ako ja, mne by stačilo menej, neviem sa tak uvoľniť, ako kedysi

andrejka1974
3. júl 2023

Samozrejme my máme spolu pravidelne a to sme už 30 rokov manželia bez toho to nejde

maribell
3. júl 2023

@konicekmodry áno, zbytočná diskusia. Také niečo tu priznať by bola samovražda 🤣

slavka1988
3. júl 2023

@slovakboy každý deň sex cely mesiac čiže 30 dni

simsalabim
3. júl 2023

Uplne zbytocna diskusia. Ak mi cokolada chutila pred 20rokmi, znamena to, ze mi uz chutit nema? 🤔

kiki68
3. júl 2023

Po skoro 8 rokoch mame naladu stale, ja neviem co robia ostatni, ale teda my asi vylepsujeme ten priemer 😂😂😂 a naozaj dalsich ludi nepotrebujem, muz je pre mna najviac sexy chlap, ja sa pre neho snazim byt tiez stale pritazliva.

danica2711
3. júl 2023

áno, je to trápna otázka, a ešte k tomu aj hlúpa. Aké si to urobíš, také to máš a každý pár to má iné. Ale ty so svojím nastavením, že mať sex po svadbe už len s jedným je katastrofa radšej žiadny dlhodobý vzťah ani neplánuj...