icon

Rozviedol sa kvôli vám ženatý milenec?

13. jan 2022

Rozviedol sa kvôli Vám ženatý milenec? Prípadne opustil niektorú muž kvôli milenke?

katkami123
17. jan 2022

Napíšem co by som asi v tejto situácii robila ja. O takého chrapuňa by som nebojovala, pretože mal všetko očividne dopredu premyslene a teba cely čas asi ťahal za nos, keď je to pre teba taký sok, lebo väčšinou zeny už niečo tušia. Keby chrapun nebol, tak už len spôsob, akým odišiel, ze zdrhne pred problémom ako zbabelec a ty máš vysvetlovat dcére, ze prečo si ocko zbalil kufre zo dňa na deň. Pritom on je ten, ktorý by toto mal rozumne dcére vysvetlit. Opi sa, poplač si, vypusti emócie, nie je dobre ich drzat s sebe, to ti poradí každý psychológ. Nasrala by som sa po prvotnom šoku. Išla by som smer kozmetička, kaderníčka, manikúra, pedikúra a niečo pekne si kúpila. Zase neoplieskala by sim všetky peniaze, ale tak s rozumom si dopriať, zdvihnúť sebavedomie. Zavolala rodicom tvojho muza, nech vidia, či vychovali a povedala im, co urobil, ako to vyriešil a ze všetky 💩💩 vysvetlovat dcére nechal na teba. Nedal ti možnosť ani o rodinu zabojovať, lebo sa zľakol zo dňa na deň, ze sa bojíš ako to dcera prijme, veď je to aj ich vnúča, ze je v tom mladšia. Nech vidia aj oni názor z druhej strany, lebo on ako správny chrapun bude ešte robiť zo seba chudáka pred vsetkymi. Poplac im tam v telefóne, vypusti emócie. Nech mu to len tak neprejde. Ak vieš, kto je milenka, navštívila by som aj ju. Pekne s fotkami vašej dcéry ako bábätka, keď si bola tehotná s fotkami vašej svadby. Podala by som jej ich, ze nech si ich pozrie, aby vedela čo spôsobila a či dokáže spávať s kludnym svedomím. Začala by som chodiť do fitka. Jeho by som ošklbala o peniaze ako hus z peria. Vôbec by som ho neľutovala. Nech si vyzerie všetko úplne do poslednej kvapky.

katrin21
17. jan 2022

Poznam tvoje zufalstvo , za 2 t som vtedy dala dole 5 kil... od zialu,placu, nechutenstvo...ale po mesiqci som si povedala ze zacnem zit, nech vidi koho nechal.. a nie,aby si hovoril,ze ako dobre ze odisiel od tej trosky. Takze 2t trosky stacili ... trvalo to ale 2r nez som sa uplne odputala,hoci novy vztah som uz davnejsie mala... neboj, chlapov je na svete doost

ivet1305
17. jan 2022

Je to zrada od cloveka od kt.by to nikto nikdy necakal. Bolest,zufalstvo,nechutenstvo..
Ale nepomozes si. Ked je raz rozhodnuty,tak jeho rozhodnutie uz sa nezmeni. Vlastna skusenost.
Prosila som ho,plakala som pred nim,ponizovala,vyvolavala mu. Hmm. A na co? Proste nie,on sa uz nevrati. Na vsetko treba cas.
Keby som vedela ako mi bude uuuplne super,tak to nikdy nerobim. Ale emocie a zufalstvo robi svoje. Uz je to 3 r.co som takto skoncila aj ja. Priznam sa,bol to uz stereotyp a laska vyprchala. Tak lasku nasiel inde. (Rodila som mu dieta a on bol s nou 😂👌🏼)nuz taky je zivot. Nikdy neviem co nam prinesie. Len skoda deti,nezasluzia si toto. Ale tak ja nedufam,raz ten pravy pride. Teraz
uuzivam si volnost,idem kam chcem,nikomu sa nemusim spovedat, robim to co som pri nom nemohla!
Teraz sa uz na tom smejem,aka som bola a uz nikdy viac kvoli niekomu nebudem takto trpiet.!

andreatytler
17. jan 2022

@kittykat22 Ale ved ja som povedala presne to iste co ty. Preco palec dolu?
Asi si to inac pochopila, ale ja mam uplne taky isty nazor ako ty.

andreatytler
17. jan 2022

@linduska86 Ved jasne. Ak manzelka nechce vztah opravit, nech sa rozvedie. Ale to nie je tento pripad myslim.

linduska86
18. jan 2022

@andreatytler nie tento pripad je, ze nam autorka nepovedala, co robila v tom vztahu zle ona. ako ano nebudem sa ho zastavat- ale chcem pocut dve strany a nie iba jednu.. Ked mam vztah a zalezi mi na nom tak nesedim doma, nepijem vino a necumim do modreho kona , kde sa polovica zien natahuje o tom, kto ma pravdu :D pravda je iba jedna.. a to vedia oni dvaja medzi sebou a my sa cely pribeh nedozvieme lebo..

eva112014
18. jan 2022

@linduska86 Keď mi záleží na vzťahu, tak nesedím doma, píšeš. Ako čo má robiť? Ísť k milenke?
Ako sa dá bojovať, keď už je zaľúbený?
Max. nepodpíše rozvodové papiere a bude rozvod ťahať, kým sa dá. A bude milenka vystrájať, že kedy sa rozvedie.

linduska86
18. jan 2022

@eva112014 a preco by tam nemohla ist? preco by sa mala vzdavat?? lebo sa zalubil? och boze moj.. maju spolu dceru v puberte- tak nie nebudem sediet doma a lutovat sa , ale zabojujem ked mi na nom tak strasne zalezi.. ci akoze co vsetky ohrdnute zeny, ktore nechal chlap maju sediet doma so zalozenymi rukami, pit vino a plakat? a milenka bude na koni? no iste.. Radsej vyuzijem vsetko , na zachranu vztahu, akoby som to mala potom lutovat nemyslis? a ked to ani tak nepojde - tak by som autorke poradila dobreho pravnika a poslala do sukromnej spravy cislo a nie tu pisala kraviny.. Sak vy ju vlastne podporujete, ze jak ona sa fasa dobre rozhodla. sediet a cakat a suhlasit.. preco?

eva112014
18. jan 2022

@linduska86 Cez dobrého právnika sa dá bojovať. Každej milenke vadí, keď chlap sa nerozvedie, nie je rozvedený a kedy bude mať rozvod. Tá neistota, netrpezlivosť. Cirkus u milenky môže pomôcť vzbudiť pozornosť u susedov.

andreatytler
18. jan 2022

@linduska86 Ano suhlasim, my nevieme co je medzi nimi a kto urobila aku chybu vo vztahu a tym padom nemozeme povedat ze muz je zly a autorka je dobra, ale vieme ze muz namiesto toho aby svoju nespokojnost v manzelstve riesil rozhovorom, manzelskou poradnou, alebo rozvodom, sa rozhodol tu nespokojnost riesit neverou a tento krok z neho robi zleho cloveka. Ja ho odsudzujem len a len na zaklade tohto kroku. V tomto jeho rozhodnuti nema manzelka ziadny podiel. Bola to jeho slobodna vola ze sa rozhodol svoje problemy riesit neverou. Mal este kopu dalsich moznosti.

linduska86
18. jan 2022

@andreatytler ja neodsudzujem nikoho ani jeho ani ju ani tu milenku.

linduska86
18. jan 2022

@eva112014 susedia sú kapitola sama o sebe 😂

cajomila
18. jan 2022

Velmi zaujimave videao na tuto temu.Trochu z ineho uhla.

https://www.youtube.com/watch?v=b9ZPSlQnw98
katkami123
18. jan 2022

@linduska86
Láska sa nedá vynútiť, bohužiaľ…

linduska86
18. jan 2022

@katkami123 ale ani keď bude sedieť zo založenými rukami nič nespraví

6mia6
18. jan 2022

@katkami123 okrem volania jeho rodičom súhlasím. Čo ho majú rodičia vytahat za ucho alebo vydedit?
Mám dvoch chalanov a maximálne by som mu nadala ale čo viac? Dospelému chlapovi. Poznám vzťah kedy sa vrátil chlap k rodine kvôli rodičom, ale stojí to za hovno.
Môj muž by napr. Matku ignoroval, keby sa mu miešala do života. + Ak sú rodičia spolu asi ťažko vychovávali chlapca aby sa choval ako idiot. Vlastne takych ľudí ja ani nepoznám. Všetci sa snažíme deti vychovávať k nejakým hodnotám ale ako to dopadne ukáže čas.

kikaaa444
18. jan 2022

@linduska86 prosim ta ty o čom tu stále točíš ? ?

linduska86
18. jan 2022

@kikaaa444 si to precitaj a skus nevidiet svet iba čierno a bielo a skus sa pozerať na všetky strany nie len na jednu

kikaaa444
18. jan 2022

@linduska86 ja nevidim svet iba čierno biely neviem na základe čoho si to myslis . Trepeš tu blbosti a radíš autorke úplne nezmyselne veci . Ake bojovanie za lásku prosím ta ? Ten chlap sa zaľúbil niekde inde. Nech si tam ten chuj aj ostane

linduska86
18. jan 2022

@kikaaa444 takže toto by si urobila aj so svojím mužom?

katkami123
23. jan 2022

@6mia6
To volanie rodicom preto, lebo isto bude zo seba robiť utláčaného chudáka na všetky strany. Nech si príbuzní majú možnosť vypocut obe strany. A za ďalšie, časom ju isto dotiahne minimálne k rodicom ak nie na rodinne oslavy. Tak nech to tá mrcha nemá vôbec ľahké a každému nech rezonuje v hlave sklamanie manželky, keď sa na ňu pozrie.

podvedena28
21. aug 2022

@inana11 aj ja som takto hovorila, celých 9 rokov a keď mi manžel povedal, že ma opúšťa pre milenku, všetky názory sa mi rapídne zmenili. Kým si takú situáciu neprežiješ, nehovor nikdy

podvedena28
21. aug 2022

@linduska86 a čo keď manželka ani nevedela, že sa niečo deje? My sme mali harmonický vzťah, každý deň sex, rozprával mi ako ma miluje a ako chce so mnou zostarnúť a zrazu si na služobke našiel milenku a mňa jedného dňa postavil pred situáciu, že ma nemiluje, miluje ju a odíde od nás. V živote sa na nič nesťažoval, ani mne, ani kamarátom a ani rodine. Takú akú vinu mám na tomto ja? Rozpadlo sa mi manželstvo a nedostala som ani len šancu urobiť niečo pre jeho záchranu. Teraz len čakám, kedy mu tá fľandra dojde z Ukrajiny a on s ňou začne žiť.. niekde kúsok od nás, aby mohol byť vraj každý deň s deťmi. Svojho chlapa za toto nenávidím, ale ju nenávidím ešte viac, lebo o nás celý čas vedela, ešte sme jej poskytli aj ubytovanie na chalupe po mojich starých rodičoch spolu s inými ženami a deťmi, keď začala vojna.. a ona už vtedy pol roka chrápala s mojím manželom. Mojej mame podávala ruku a ďakovala jej za strechu nad hlavou. Žena, ktorá takéto niečo urobí je jedna obyčajná fľandra a prajem jej, aby sa jej toto v živote vrátilo a tak isto prajem aj svoju manželovi, aby sa mu toto všetko vrátilo a zažil ten svinský pocit, keď Ti človek jednou vetou roztrhne srdce na milión kúskov

nnnuuunnn
21. aug 2022

Kvôli mne nie, ale to som bola mladé dievča a on starý cap, ktorý ma navyše klamal o veku a že je slobodný na začiatku. Ja som sa zaľúbila a mala ho rada, ale stretávali sme sa veľmi málo možno raz za mesiac až raz za dva mesiace, aj keď to trvalo viac rokov. Vtedy som študovala, možno mi to stačilo, hlavne som bola zaľúbená.
Ale čo mám kolegyňu, tak ten sa rozviedol hneď do pol roka, vyplatil ju a založil si novú rodinu s ňou, avšak to bol bohatý muž a mohol si to dovoliť.

linduska86
21. aug 2022

@podvedena28 na rozpade vztahu maju stale dvaja svoj podiel... kto tvrdi opak klame

katkami123
21. aug 2022

@linduska86
🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

soldi
21. aug 2022

@linduska86 to je strasne klise a vobec to nemusi byt pravda.
Ked si zena vezme chlapa, z ktoreho sa stane alkoholik, je to jej vina?
Ked si zena vezme chlapa a on sa jej po rokoch prizna ze je gay a rozidu sa, je to jej vina?
Ked je chlap suknickar a beha za milenkami, je to vina zeny?
Ked ma zena s chlapom 4 deti a jemu v 40tke prepne a zacne fetovat, je to vina zeny?

Nie. Neplati vzdy ze maju obaja podiel viny.
Niekedy sa ludia vekom zmenia a zistia ze od zivota cakaju nieco ine. Niekedy sa stane tragedia, objavi choroba, niekedy je ten druhy proste hajzel.

linduska86
21. aug 2022

@soldi tak isto ako by som povedala, ze ked zena muza ojebe - je to muzova vina? tak sa pozeram na aj jedneheo aj druheho ci???
@katkami123 co sa buchas po hlave - vo vztahu su dvaja muz a tak isto ako aj zena.. maju spolu komunikovat... ci zena nevie, ze sa nieco deje ?? ?

scila
21. aug 2022

@linduska86 ty nemáš všetkých 5 pokope, však? Veď je logické, že v jednom vzťahu môže byť vinníkom muž, v inom žena 🤦🤦🤦

soldi
21. aug 2022

@linduska86 Myslela som ze bude kazdemu jasne, ze to uvadzam cisto ako priklady rozpadu vztahov kedy to v ziadnom pripade nie je chyba oboch stran (ako tvrdis Ty) a ze rola pohlavi moze byt samozrejme vymenena.
Takze sa Ti ospravedlnujem a pre lepsiu zrozumitelnost zdoraznujem, ze rola pohlavi vo vyssie uvedenych prikladoch moze byt vymenena a ze v ziadnom pripade som tym nechcela povedat, ze za kazdy rozpad vztahu moze muz. Mojim cielom bolo na nazornych prikladoch negovat Tvoje tvrdenie, ze to je VZDY chyba oboch.