icon

Rozvod a nový vzťah

13. júl 2021

Ahojte zenušky, po dvoch rokoch manželstva sa rozvádzam, manžel má podvádzal ☹️ medzičasom som sa spoznala s jedným mužom,máme k sebe strašne blízko, sme spolu stále keď sa dá, je galantný, milý chápavy... Strašne som sa zaľúbila.... Chcela by som s ním vyskusat sex, strašne po ňom túžim a on tiež, len neviem či nie je ešte skoro, keďže nie som ešte rozvedená, poznáme sa 3 mesiace, som bezdetná, aký mate na to názor? Je to podľa vás normálne? Ďakujem za rady 😘

zuzubb007
•
13. júl 2021

Nemate deti to je rozdiel, ak ste dohodnuti na rozvode nevidim problem chod do toho urcite

pukavica
•
13. júl 2021

jasne, ved sa idete rozvadzat tak preco by si mala cakat? a navyse mu to hned nemusis vesat na nos, ze si s niekym spala, zatial to robte potajomky a potom uvidis ako to pojde dalej.

pribinak
•
13. júl 2021

Ja neviem, podľa mna by si mala ešte počkať. Nemáš ukončené ani prvé a už začínaš druhe
Nemáte deti, ok, ale aj kvôli sebe by som pockala

elizabet173
•
Autor odpoveď zmazal
•
deti95060810
•
13. júl 2021

po 3 mesiacoch sex? tak ja som asi inej galaxie....ešte by som ho nechala dusiť sa...😉

lubkavargova1
•
13. júl 2021

No neviem....manzel ta podvadzal...este nie si z jednych sraciek vonku a zenies sa do druhych...sorry za vyraz...mne to priapada, ako taka pomsta z tvojej strany "ze aha aj mna niekto chce a aj ja to dokazem"... ale ako rob ako uznas, ked ti toto dopomoze ku stasnej dusicke, tak kludne.

lilke
•
13. júl 2021

Kamoška, bezdetná, takto v rozvodovom konaní si začala. Otehotnela a mala obrovský problém s otcovstvom. Nový priateľ otcom, rozvod sa naťahoval, a potom papierovo otcom mal byť ex. Neostalo jej nič iné, ako v 8.mesiaci narýchlo svadbu na úrade. A veru, toho tiež úžasného muža by aj poslala dakam. No zvažuje, kvôli deťom, aj 2.x rozvod... Prirýchlo sa dali dokopy. Tehotenstvo nebolo plánované.

marty_4
•
13. júl 2021

nevrhaj sa bezhlavo do niecoho ked nemas este predosly vztah ukonceny, dopraj si cas bude to aj tebe lepsie 🙂

riderka1
•
13. júl 2021

ja keď som bola v rozvodovom konaní, žila som si už život podľa seba, keďže rozvod bol v našom prípade iba formalita a rozhodnutie ísť od seba padlo už dávno predtým.. nič neľutujem, v srdci som bola rozvedená už dávno 😉🍀 držím ti palce, aby si zažila aj ty samé príjemné veci a dala si svoje vnútro aj telo do poriadku...

elizabet173
•
Autor odpoveď zmazal
•
pribinak
•
13. júl 2021

@elizabet173 ale tu nejde iba o samotný sex, ale aj o psychiku, akože za mna je to skoro

78787878
•
13. júl 2021

Uplne v pohode... ak mas jasno ohladne manzela, rozvod je formalita, ja nevidim najmensi problem

sense
•
13. júl 2021

Aký mám názor? Taký že urob ako chceš, ako cítiš a nemusíš to nikomu vešať na nos a na čele to tiež nebudeš mať napísané... A nemusíš si od nikoho pýtať povolenie...

elizabet173
•
Autor odpoveď zmazal
•
alaguema
•
13. júl 2021

Skákať zo vzťahu do vzťahu je blbosť, ktorú asi aspoň raz za život urobí každý. Aby väčšina došla k poznaniu, že najprv treba odsmútiť a spracovať ten predošlý. Potom byť chvíľu sama a integrovať nadobudnutnú skúsenosť a až potom sa postupne otvoriť novému vzťahu. Ty si sa pravdepodobne "strašne zaľúbila", rozumej zbláznili sa ti hormóny, lebo si zranená neverou manžela a asi si sa s tým chvíľu trápila a potom prišil on a prerušil tie potrebné procesy a my tak strašne radi pre nimi unikáme, že sa dokážeme zblázniť do kohokoľvek, len aby sme náhodou chvíľu nestrávili sami so svojou bolesťou.

ab727
•
13. júl 2021

Mať s ním sex nieje problém,je to ľudská potreba...skôr by som bola opatrnejšia v otázke vzťahu po skúsenostiach s manželom,držím palce🍀

simca_13
•
14. júl 2021

Pokiaľ je jasné, že rozvod bude, že je to vlastne ozaj len formalita, tak by som v tom problém nevidela, len si dávaj pozor aby tento vzťah nebol pre teba len takou náplasťou. Osobne by som potrebovala čas na zotavenie.

hara_vara
•
17. máj 2024

kľudne,
počúvaj ♥️
kašli na rozum
manžel tiež nad tým nerozmýšľal 👍