icon

S kamarátmi zažívame paranormálne zážitky

5. okt 2023

Dobrý deň . Naozaj už neviem kde sa obrátiť. Možno mi šibe ale už dlho s kamarátmi zažívame paranomalne zážitky. Je to naozaj veľa . Deje sa nám to skoro rok a už sme požiadali o pomoc veľa ľudí . Ale väčšinou sa na nás každý po čase vykašlal lebo nevedel čo s tým robiť . Žiadne očistné rituály ani nič nepomáha . Ani vysvetenie domu keďže to miestom není . Ale je priamo nalepené niečo na nás . Ak by ste vedeli o niekom kto sa kzono vyzná alebo tak prosím 🙏 zanechajte kontakt alebo sociálne siete či stránku.

miamia04
Autor odpoveď zmazal
luga_luga
5. okt 2023

skuste kontaktovat p. Jaroslava Drabka z Brna

charliee1980
5. okt 2023

😳 Co su to “paranormalne zážitky” ? 😳 Aj si sem tam zahulite ? (Ospravedlnujem sa za úprimnosť)

nairobi
5. okt 2023

Napíš mi...

nurielka
5. okt 2023

Tak popis tie paranormálne zážitky, tiež sa pýtam seriózne.

maja22
5. okt 2023

Ked je nieco "nalepene priamo na vas", tak sa toho nezbavite nejakymi ocistnymi ritualmi... Nad zlymi duchmi ma moc jedine Boh. Len On vas moze oslobodit, ale to by vyzadovalo od vas odovzdat Mu svoj zivot, zanechat hriech, prosit o odpustenie a milosrdenstvo a prijimat ziveho Boha v Eucharistii. Takze pokial v tom nie su drogy, psychicke ochorenie, ale ozaj utlak zleho ducha, treba poprosit o pomoc ktorehokolvek katolickeho knaza, vysvetlit mu, o co ide a on vam uz poradi, co dalej. Moze sa nad vami pomodlit modlitbu oslobodenia, ale to mozno nebude stacit, budete mozno musiet zacat zit sviatostny zivot a poprosit o modlitbu oslobodenia knaza, ktory ma poverenie exorcistu. Knazi s tymto poverenim priamo v modlitbe prikazuju diablovi v mene Jezisa, aby opustil danu osobu. Bezny knaz toto poverenie nema, lebo na toto treba mat iste predpoklady.

yelena159
5. okt 2023

Deje sa vám to skoro rok. Budem hádať. Vyvolávali ste duchov na Halloween?

autor
5. okt 2023

@yelena159 nie . Začalo to u mňa jedným snom .

maja22
5. okt 2023

@yelena159 dobra otazka 👍 Po kladnej odpovedi bude rychla diagnostika...

maja22
5. okt 2023

Autorka - u teba snom a u ostatnych? Kolki ste v tom?

nurielka
5. okt 2023

Veď na rovinu napis o čo ide, paranormálne zážitky je dost široký pojem... 😏

autor
5. okt 2023

@maja22 sme v Tom 5 . ( Ja , priateľ, kamarátka, a moja mamina a starší brat ) .No začalo to asi pred rokom v takomto období. Začalo to jedným snom . A od toho sna to celé začalo . V tom sne išlo o to že som sa zjavila v kostole . A bola som v tej uličke medzi lavičkami. Na tých lavičkách sedeli tmavé postavy zahalené v čiernom . Skúšala som sa im prihovoriť ale ignorovali ma . V prednej časti kostola boli však kríže a na každom kríži bola lebka . Tak som si ich obzerala postupne ako vyzerajú. Ale zaujal ma však jednej . A prešla som po ňom a aj po lebke . V tom sa jedna z postáv postavila a vybehla na mňa . A od vtedy to celé začalo. Zo začiatku to bola iba hnusná zlá energia . No neskôr sa pridali veci . ( zvuky , padali predmety, aj máme fotky nejaké) ja som sa fotila so skrabancami na tele . Mala som živé nočné mory . Moja mamina sa bála cez noc byť sama doma . Môj brat počul kroky . A keď som sa presťahovala k priateľovi tak on zažíval to isté . A moja kamarátka tiež

maja22
5. okt 2023

Autorka, toto vidim fakt na pomoc exorcistu. Najvacsim exorcizmom su vsak pravidelne uprimne svate spovede, pravidelna ucast na sv. omsi so sv. prijimanim a modlitby oslobodenia. Musite sa zriect vsetkych tazkych hriechov, vykonat si generalne spovede a az pri takomto sviatostnom zivote nechat vysvatit aj dom - byt. Niecim si otvorila dvere zlym duchom, pospominaj si, cim to mohlo byt. Najcastejsie sa tak deje po navstevach vestic, ludovych liecitelov, ktori pracuju s magiou, homeopatiou, niektorymi bojovymi umeniami, ezoterikou alebo predmetmi - nepriniesla si si z dovolenky nejake pyramidy, sosky budhov a podobne predmety nabozenskeho charakteru vychodnych nabozenstiev? Tych moznych kontaktov so zlym duchom moze byt viac, toto je len to, co mi zislo na um ako prve. Niecim si tie dvere prosto otvorila...

autor
5. okt 2023

@maja22 ja veriaca niesom a ani nebudem . Nebudem pokrytec 🙂

maja22
5. okt 2023

Autorka, to, ze nie si veriaca, bolo doteraz "v poriadku". Teraz vsak uz mas evidentne velky problem. To, ze nie si veriaca, neznamena, ze duchovny svet neexistuje. Prave zakusujes, ze on tu je. Tak nad tym pouvazuj...

lujza123
5. okt 2023

To skôr vyzerá na nejakého poltergaista nalepeného priamo na teba, ostatní sú len svedkami toho čo sa deje v tvojom okoli.
Toho sa ťažko zbavuje keď si to sama pri sebe drzis.
Snáď sa ti podarí nájsť niekoho kto ta nasmeruje, ale aj tak to všetko mas vo svojich rukách.

sheila121
Odpoveď bola odstránená