Ako zmeniť život bez lásky a zážitkov?
Dobry vecer včera som mal akurát 30 rokov zistil som ze vlastne za skoro polovicu života som nemal nikdy žiadnu ženu nepoznám čo je to láska zena objatie a tak roky mi preleteli a nemam žiadne zážitky nic nejako som sa o ženy nezaujímal ani nevedel ako mam snimi jednať hned ak by šlo nejakej takej téme tak som sa vždy cely rozklepal a nepovedal ani slovo a to ma od 18 rokov bráni mi to takže neviem čo je zena a neviem ani kedy to zistím ak nie teraz dokázal by mi niekdo poradiť čo stym mam urobiť lebo rozmýšľam ze najlepšie roky čo som mal tak nemam žiadne spomienky nic lebo som žiadnu nemal aj tak psychicky ma to ničí
No veď teraz si práve v tom najlepšom období. Máš 30, už asi máš nejakú stabilnú prácu a bývanie. A môžeš si nájsť manželku a založiť rodinu. Čo je na tom zlé?
No veď teraz si práve v tom najlepšom období. Máš 30, už asi máš nejakú stabilnú prácu a bývanie. A môžeš si nájsť manželku a založiť rodinu. Čo je na tom zlé?
@evienmk ako mam tej žene povedať ak by som ju aj dokázal nájsť ze nemam žiadne skúsenosti ze som nikdy nemal žiadnu ženu
@evienmk ako mam tej žene povedať ak by som ju aj dokázal nájsť ze nemam žiadne skúsenosti ze som nikdy nemal žiadnu ženu
@martinemmm naco jej to chceš hovorit????????najvyssi čas pozvať hocijaké na rande a začať zbierať skúsenosti a zistiť aké ženy sa ti vlastne páčia, ako sa s nimi cítiš atd..
@martinemmm naco jej to chceš hovorit????????najvyssi čas pozvať hocijaké na rande a začať zbierať skúsenosti a zistiť aké ženy sa ti vlastne páčia, ako sa s nimi cítiš atd..
@anonym_591c35 a keď by na to malo dôjsť a sa celý klepem a začnem sa báť mam strach čo mam robit mam si dat trošku alkoholu až ten strach prebijem
a čoho sa bolíš? veď žena nie je aligátor
a čoho sa bolíš? veď žena nie je aligátor
@anonym_152f59 ked som to nikdy Nerobil a po prvý krát aby som niečo neskazíl neurobil hanbu
problem je ze hladas zenu. najlepsie to islo vzdycky medzi kamosmi - odpadavali tie trapne suksania prvych rande s uplne cudzimi ludmi. spoznavat ludi, ucit sa s nimi konverzovat a prestat delit ludi na muzov a zeny. poviem ti tajomstvo. so zenami sa mozes bavit normalne ako aj s muzmi. myslim normalne nemyslim teraz hresit ako dlazdic alebo rozoberat karburator. aj ked ani s tym zeny nemaju problem niektore.
prestat rozmyslat nad tym ze si chces vrznut a je to tvoj jediny a primarny ciel.
zazitky? kde su kamosi? no pravda je ze v tomto uz si za zenitom najvacsie dobrodruzstva vzdy vznikali medzi 14 a 20 rokom. potom uz je to ine. aj priatelstva ktore vznikaju su uz ine. ale tak co uz. vzdy je sanca.
zacni sa bavit s ludmi. normalne si trenuj komunikacny skill na susedkach predavackach. pozor nemyslim tym ze mas byt ulistny uchyl ale normalne sa s nimi bav. trening robi majstra.
toto je ta doba nikoho nepotrebujem vystacm si sam s playkom a mobilom. no a potom ludia zistia ze vlastne ani neziju.
kde si prosim ta zil doteraz. ako je to mozne. kde boli spoluziaci, decka z kruzkov, konickov sportov? rovesnici? to si bol zatvoreny v jaskyni ci co?
zacni si hladat hlavne priatelov. s nimi zazijes zazitky a spoznas dalsich ludi a dalsich a dalsich a medzi nimi mozno stretnes tu pravu. domov ti zazvonit nepride.
pozri... to si na tom celkom dobre.. ja poznam zenu ktora sa narodila ako chlap, ma 35 rokov a je uz o operacii na zenu. ako chlap vyzerala celkom dobre a bol by o neho zaujem, ale teraz ako zena zial nema o nu nik zaujem. boja sa "jej" a prave nedavno mi povedala ze je v patovej situlacii v ktorej nikdy netuzila byt. Je stastna ze je zenou, a nestastna ze je sama.
@martinemmm mám 44 a od zhruba 15-ich ma zaujímajú ženy, odvtedy sa im snažím dvoriť a dopadlo to tak že ich vraj obťažujem, som slizský, zúfalec a kadečo podobné som si vypočul. Takže darmo som komunikatívny, aj oslovím, aj sa porozprávam a čo z toho? Niesi moj typ… Si len kamarát… Niesu iskričky… Nieje chémia… Nič k tebe necítim… Toto je výsledok 29 ročnej snahy získať ženu.
My proste niesme typy čo priťahujú ženy. Takže my sa k tomu dostaneme iba cez platené služby. Väčšinou ide len o sex, ale aj mne chýba to objatie, tá ženská blízkosť, a tie veci ani prostitútka nedá. Existuje vraj aj nejaká služba profesionálnej spoločníčky (GFE t.j. Girl Friend Experience) ale to je tak drahé že sa nedoplatím.
Takže neostáva mi nič iné, len závidieť druhým, ako majú frajerky, a všerky tie romantické veci. Ja sa na ženu nesmiem ani pozrieť, lebo som taký nesympatický, že už len moja prítomnosť je pre ne obťažovanie.
My proste niesme typy čo priťahujú ženy. Takže my sa k tomu dostaneme iba cez platené služby. Väčšinou ide len o sex, ale aj mne chýba to objatie, tá ženská blízkosť, a tie veci ani prostitútka nedá. Existuje vraj aj nejaká služba profesionálnej spoločníčky (GFE t.j. Girl Friend Experience) ale to je tak drahé že sa nedoplatím.
@unbeholfen tak neinvestuj prachy do stetiek ale skus si zaplatit nejaky sebarozvoj. Su zamerane aj na toto
Kurnik aj teraz si vedľa mňa na zastávke sadlá pekná ženská. Mám ju sto chutí osloviť, ale viem aká by bola odpoveď… Dali sme očný kontakt, ale začala ondiť s telefónom. Takže ju nezaujímam.
Kurnik aj teraz si vedľa mňa na zastávke sadlá pekná ženská. Mám ju sto chutí osloviť, ale viem aká by bola odpoveď… Dali sme očný kontakt, ale začala ondiť s telefónom. Takže ju nezaujímam.
@unbeholfen zacni citat zenske romany
@unbeholfen zacni citat zenske romany
@pralinka25 a akože o tom budem snima vyprávat? Aj teraz na stanici sa usmiala na mňa žena čo sa mi páčila.
@pralinka25 a akože o tom budem snima vyprávat? Aj teraz na stanici sa usmiala na mňa žena čo sa mi páčila.
@unbeholfen nie ale ukaze ti to tak trochu akych chlapov zeny chcu a potom sa mozes podobnym stat. 😎
@unbeholfen nie ale ukaze ti to tak trochu akych chlapov zeny chcu a potom sa mozes podobnym stat. 😎
@pralinka25 a čo si myslíš o tom keď sa žena na mňa usmeje? To sú sympatie?
Dnes ma na zábave odmietla jedna taká čo na minulej zábave som ju spoznal. A ešte na predminulej som spoznal jednu a tá má dneska dójsť. Tak ešte uvidím tam.
Aktualizujem: Došla tá dívča čo sem spomínal z minulajška ale nevedzel sem s kerú kamoškú dójde. Ani tá nejakú dobrú náladu nemala ale mala dve kamošky, a jedna je taká vysmátá sympoška tak sme sa dali do reči, aj tancujeme, srandujeme na parkete. Akože sú nékedy ženy s tú spravnú povahú ale zaujat ju aby scela konkrétneho chlapa je tašké moc.
Takže prosce prídzete na zábavu plno žén tam je ale né pre každého takže naša skupina ludzí si musá zvyknút že aj na kultúrnych podujatiach budú stále len s kamarádma bez žén. Lebo ženy sa ajtak dajú s inýma mužma né snáma, tak my si zvykneme žit bez týchto láskových vecí. Pre nás to je prosce nedostupné.
Já vám povím tak: Už velakrát som chcel ignorovat ženy, že si ich nebudem všímat, ale to sa nedá. Proste stále niekde stretnem, aj minule na stanici sa jedna tak zlatunko milunko usmiala na mňa, teraz na zábave som mal ďalšiu veselú milú babu… To že som pre nich nepríťažlivý je jedna vec, ale že stále ma to láka baviť sa so ženami je druhá vec.
Já vám povím tak: Už velakrát som chcel ignorovat ženy, že si ich nebudem všímat, ale to sa nedá. Proste stále niekde stretnem, aj minule na stanici sa jedna tak zlatunko milunko usmiala na mňa, teraz na zábave som mal ďalšiu veselú milú babu… To že som pre nich nepríťažlivý je jedna vec, ale že stále ma to láka baviť sa so ženami je druhá vec.
@unbeholfen ked vidim kto vsetko si najde partnera tak mi z toho vychadza len ze lovis v nespravnych vodach.
@unbeholfen ked vidim kto vsetko si najde partnera tak mi z toho vychadza len ze lovis v nespravnych vodach.
@pralinka25 presne toto mi povedala kamoškyna kamoška. Ale už neupresnila čo sú tie “správne vody” ja som sa skúšal zoznamovať už všade kde sa zoznámiť dá.
Keď vidím po fórach témy kde sa niekto pýta kde a ako sa zoznámiť, a čítam tie rady a tipy, tak už len s úsmevom scrollujem že to všetko som už skúšal…
Keď vidím po fórach témy kde sa niekto pýta kde a ako sa zoznámiť, a čítam tie rady a tipy, tak už len s úsmevom scrollujem že to všetko som už skúšal…
Ja poznám veľmi veľa párov, ktoré vznikli z kamarátstva. Na ženy neradno tlačiť. Buď kamarát, správaj sa ako dobrý kamarát, najprv ju spoznaj, či naozaj o ňu stojíš, nielen o jej fyzickú stránku. A inak si vo veku, keď už ženy nehľadajú muža na splodenie potomstva, tak možno začína tvoja druhá šanca, ak sa o seba budeš starať – duševne aj fyzicky.
@unbeholfen
To sa celý čas snažím vysvetliť, že to vôbec nieje o tom ako a kde sa zoznamujete, ako rýchlo alebo pomaly to robíte. Záleží iba na jednom jedinom a to he chémia, iskra, príťažlivosť. To keď je tak žiadny problém. Ak nieje, snaha je márna. Samé ženy neraz spomínajú že ony by bez citov nevedeli ísť do vzťahu, a neveria že tá iskra neskôr príde. Proste ak neni iskra tak nič. Môže to fungovať vo veľmi málo percent prípadov kde je vzťah z rozumu. Tam stále hrozí že jakmile sa objaví niekto kto sa jej páči, tak v momente ukončí ten vzťah z rozumu.

@martinemmm a čo ti má kto poradiť ? Nie si náhodou zufaly panic, ktorý zúfalo hľadá zenu na koňovi ? Asi v ton prípade nie si moc atraktivny, ženy chcu muža, kotrý im dokaže niečo aj ponúknuť a nehovorím o peniazoch .. niekto ešte len v 30 začína iní majú už 3 deti ...
Čo chceš poradiť? Žačni sa o seba starať, my nevieme ako vyzeraš, začni si važiť seba, netvar sa zúfalo a nevyžaruj zo seba negativnu energiu ..