icon

S kolegom sme sa do seba zahľadeli

24. jún 2023

Ahojte.
Mnohe z vas asi diskudiou poburim...avsak, neviem uz ako dalej.
Mam kolegu. Spoznali sme sa pred par mesiacmi, bol na rodicovskej dovolenke, ked som ja nastupila.
Ano, ma male dieta, plus dalsie dve vyzenil.
Manzelku, ktoru ma rad, ale...
Napriek tomuto sme sa do seba zahladeli. Je tam neuveritelna chemia, aj ked nieje ziadny alfasamec a vyslovene fesak, ale zjavne to funguje.
Zveril sa mi, ze je nestastny, ano, viem, klasika reci. No jeho pani som videla, starsia zena, nemoderne oblecena, pribrata.
Rodinu opustit zatial nechce, zranil by ju, maju vela problemov v rodine.
Vedieme dlhe rozhovory, boli uz nejake dotyky intimneho charakteru

martinkatinka
24. jún 2023

A teraz co? Uz mate sex za sebou a co teraz? Este ta chce?

mamina7070
24. jún 2023

a dufam ze sa aspon chranite pred pocatim ked uz spolu sexujete?

lucilaines
24. jún 2023

Jasne, ked je starsia a pribrata v kvetovanych haboch, tak chod do toho, vtedy sa to moze. To je rozhodujuci faktor. Bud si ty strasne hlupa alebo on. Mne keby nejaky don chuan rozpraval ako ho zena dotlacila do dietata a svadby s dvomi nevlastnymi detmi po par tyzdnoch, tak by som sa asi pocikala od smiechu. A nie ho este polutovala a ze precitol. Si strasne naivna, on od nej neodide, mozno ta potrtka a potom bude doma zene rozpravat, ako si ho do toho dotlacila. Zena ho mozno aj vyhodi, pribali k tomu male dieta do striedavej starostlivosti, on tebe spravi este jedno a ty budes o par rokov ta pribrata tetka, starat sa o cudzie dieta, riesit byvalku a vyzivne, riesit ssvoje dieta a este aj riesit svojho dementneho chlapa co sa necha dotlacit do hocicoho dalsou mladou suskou. Vela stastia.

apolka77
24. jún 2023

No už len chyba aby si ty otehotnela ...si hlupucka ...naco píšeš omáčky o tom ako si rozumiete ako chudáčik trpi a nikto ho nechápe len ty...máte horúco v rozkroku jedine načo myslíte je s prepáčením trtkat...tak to nezaobaluj to niečoho vyššieho...iba vás oboch svrbí...
Ak už by bol charakter najprv si vyrieši nešťastne manželstvo a potom začína nové...takto si madrac ktorý si nahovara že je múza. 👏

jj298
Odpoveď bola odstránená
jaskolka
24. jún 2023

Inak ako to tak sledujem, to sú tie najtypickejsie "žvasty" keď chlsp chce zbaliť nejakú naivku.
Som ženatý, žena sa o seba nestará, je hrozna, tučná,nechce so mnou spávať, k sobáši ma donútila ... Bla, bla, bla...🙈🙈
A čo je ešte zvláštnejsie, mnoho tých sleciniek na to aj skočí...(ako v tomto prípade zrejme).

martinkatinka
24. jún 2023

Inak, mna by teda zaujimalo, ze ako sa to udeje? Kamaratit a rozpravat sa mozes s hocikym, ale ako dojde k tomu, ze sa s nim vyspis, keď vies, ze ma doma zenu a dieta? Ako a kde sa to stane?

shinon258
24. jún 2023

Keby máš takého chlapa na krku, ktorý má chémie s kadejakými kolegyňami, tak tiež vyzeráš o 15-20 rokov staršie

doriiis
24. jún 2023

Ach draha autorka.....ďalšia potencionálna milenka,ktorej pán dokonalý natlačil do hlavy,že jeho žena je tá hnusná,škaredá,nevďačná žena,ktorá ho dotlačila dokonca do samotnej nevery.
Nikto na svete nedokaze tak klamať seba aj iných ako jedinci,čo si chcú vrznut.

vanilkovazmrzka
24. jún 2023

Porad mu parovu terapiu s manzelkou + priznat sa jej, co citi a ze je nestastny. To si musia vyriesit oni medzi sebou. Bud to vyriesia a najdu sposob, ako spolu fungovat, alebo sa rozidu, a potom uz si mozes robit co len chces.

ruzovakobyla1
Odpoveď bola odstránená
candii
24. jún 2023

Bože ako ja nenávidím ženy ako ty. Má doma ženu a deti. Si myslis že ich opustí? S tebou si len užije ale domáci komfort neopustí. Jasné každý chlap povie aký je nešťastný len aby si mohol šuchnut inde ale reálne keby chcel s ňou už dávno nie je

autor
24. jún 2023

Mate pravdu zeny nestoji mi zato. Nech skusi inu

jaskolka
24. jún 2023

@martinkatinka napríklad možno šiel k nej. Stačí, že napísal žene že sa trebárs zdrží v robote, že šéf im dal dáku úlohu, alebo majú rokovanie... Alebo inú vyhovorku.
Existuju aj penzióny, hotely - ak dvaja chcú sex, tak si nájdu príležitosť.

autor
24. jún 2023

@candii ale ja som slobodna, uzila som si a viac neriesim. Cudzie decko veru doma chovat nechcem

adkoalauri
24. jún 2023

Nie nech skúsi inú, ale nech skúsi aj inú...keď tak rád skúša...

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
autor
24. jún 2023

@adkoalauri neriesim je to jeho vec. On ma doma tazku situaciu v rodine, aj to ich spolocne decko ma oneskorenu rec ci co plus kopu inych veci. Asi tiez potrebuje iba vypnut a znovu si uzivat zivot

dilino
24. jún 2023

Takže dúfam že nejdeš rozbiť rodinu.Neboj myslím že by neodišiel od rodiny a klamstva typu je staršia není dobrá.Najradšej mám takých ľúdi ktorý hodnotia druhých bez toho aby ich poznali.To je jedno čo nosí na sebe je to jej vec.Má 40 rokov najlepši vek.Schválne dúfam že jej muž nemá 20 rokov asi.Plno je slobodných bez zaväzkov hľadaj takého a nie budovať si šťatie na neštasti druhých.Vôbec nie je nešťastný to si mysliš len TY.AK by bol nešťastný tak nejde mať s ňou dieťa.Nenamyšľaj si a posledna veta boli dotyky intimneho charakteru.Je čo pusy, držal ťa obimal.Preboha znižiť sa na uroveň sexu.Tak ON žiadne Terno nebude.Dajme tomu príklad čo ak by si zostala tehotna s ním a povie TI že ON od ženy neodide že jemu je tak dobré.Tak by si mala aspoň ponaučenie.

autor
24. jún 2023

@kittykat22 baby ste ake puritanky vsetky.

adkoalauri
24. jún 2023

Nehnevaj sa, ty čo neriešiš? Čo je jeho vec? Však si sa dala nachytať aj ty!A keď má problémové " decko" ako píšeš, tak sa má doma starať o deti a nie užívať si..a priom kecať, že bol dotlačený..klamár obyčajný

autor
24. jún 2023

@adkoalauri ale on klame, on je zenaty s deckom nie ja.

katus226
24. jún 2023

To "decko" s oneskorením reci a dalsimi problemami... Nozik vo vacku sa mi teraz otvara. Nieco ti prezradim. Ja mam dve take "decka". A niekedy sa citim o 20 rokov starsia od unavy, co pri nich padam na hubu. Ano, aj priberat som zacala a neviem z coho, uz asi aj zo vzduchu. Keby si moj teraz zacal s nejakou mladou standou, jebnem mu jednu po papuli, dam urcit vyzivne a poslem ho za tou kurvou.

dilino
24. jún 2023

@pribinak vystihla si to super.Uplne s tebou súhlasim do bodky.

sticker
adkoalauri
24. jún 2023

A ty sprostá ktorá chcela ženatého klamára

petronelag
24. jún 2023

Ako vidieť on miesto toho, aby riešil problémy doma ide za prvou sukňou, pre slobodnú mladú ženu je taký muž iba úplna strata času. Taká by si mala hľadať perspektívnejšiu známosť.

martinkatinka
24. jún 2023

@jaskolka v tomto sa citim akosi zaostala 😆 ja by som vobec na toto nepomyslela. Ano, chlap, ma doma zenu, dieta, to je jedno aku.... Ale je to zenaty chlap 🤷
Nechapem ako autorka proste stiahla nohavicky a aha, tu ma mas, ked si taky nestastny? 🤦🤷

candii
24. jún 2023

Charakter - 0 bodov

goodidea
24. jún 2023

Ukrižuj...ukrižuj ju...

candii
24. jún 2023

Úprimne je to aj nechutné, mne by to vadilo keby viem že dotyčný má ženu bozkáva sa s ňou a spáva a potom príde za mnou. Nie sme zvieratá