icon

S manželom sa už neľúbime

zufala1111
25. mar 2019

Neviem akú radu chcem.... Chcem sa asi vyrozprávať lebo už mám toho všetkého plné zuby a je mi z toho strašne smutno. S manželom spolu žijeme ako spolubyvajuci. Žiaden fyz. Kontakt rozprávame sa spolu do tej doby pokiaľ neulozime deti na spanie. Potom Mane tichu domácnosť. Nespím spolu ani v jednej posteli manžel odišiel keď sa nám narodilo baby a ešte sa nevrátil... 🙂 Nehovorím ze nepomáha ale on vidí iba to ze kde tu co on spraví moju prácu si vôbec neváži tak rozmýšľam ci si nenájdem milenca som ešte mladá na to aby som takto žila bez lásky sexu dotykov

Strana
z6
marca12
8. feb 2020

Opisala si jeho,le urcite si sa zmenila aj ty. Narodenie dietata nie je ako z romantickych filmov. Je to nesmierne narocne aj na psychiku a je na vas dvoch,ci to ustojite. Mali by ste sa snazit obaja. Nemate sex,preco? Nezabudaj,ze si okrem matky stale aj jeho manzelka a na intimnosti je najvyssi cas. Pve mesiace je to este akceptovatelne,ale maly je uz vacsi,tak si najdi k muzovi cestu. Treba zacat uprimnym rozhovorom. Ak sa zmenil,nieco ho k tomu viedlo. My zeny mame dieta,ale chlap sa citi odstrceny a zacne byt nesvoj,nervozny. Navyse ak sa zena venuje iba dietatu a zabuda venovat lasku aj muzovi,moze to viest do stadia,kedy ke tak nahnevany,ze sa znizi k nadavkam na tvoju osobu. Zamysli sa,ci to nie je aj vas pripad. Laska ma mnoho podob. A nebudete cely zivot iba zamilovane sediet a hladiet si do oci. Na vztahu treba pracovat. Ani ja mojho nelubim ako na zaciatka,laska dostala iny rozmer. Rozumieme si uz aj bez slov. Niekedy by som ho poslala kade lahsie,inokedy sa bez neho neviem zaobist a neviem sa ho dockat. Kvoli chvilkovej pochybnosti a ochladnutiu predsa nezahodis manzelstvo. Ak ste vydrzali 8 rokov a bol to dobry chlap. Teraz mate horsie obdobie a je najvyssi cas to dat doporiadku.

bobricek1979
9. feb 2020

@zufala1111 ešte jedna vec keď sa nevrátil do postele vašej tak ho tam jednoducho zavolaj, ak je ešte tá téma u vás aktuálna

zufala1111
autor
9. feb 2020

@bobricek1979 uz bol a odisiel ze sa tam nevyspi lebo on sa budi pri kazdom jednom pohybe

bobricek1979
10. feb 2020

@zufala1111 och teda

veronicka88
10. feb 2020

@zuzka2288 zo spokojnej mamy cerpa cela rodina... Si frusteovana a tocite sa doma v blidnom kruhu! Ak uz teda on nema niekpho ineho co ai osobne myslim ze minimalne platonicky ma ale to je len dohad... Budete apolu=vacsia ochota a usmev, lepsia nalada. Porobi co to doma a ne ud eufekat. Ak napriek tomu bude utekat malo by ti v hlave prebliknut svetielko ze mu je dobre lebo doma ma zazemie a ine hlada to deuhe... Skaredo sa to cita, ale to co pises ke cez kopirak spravanie vsetkych naokolo(chlapov, ci zien) ktore/y si niekoho nasli ci uz platonicky alebo fyzicky.to ze v mobile nic nenajdes nic neznamena. Viem ze sa to tazko pocuva ale jw to fakt. Na vztahu musoa robit obidvaja.

tinatitti
10. feb 2020

Jaj moja, pokec je rovno koniec vzťahu. Skôr či neskôr ta tam niekto namota a bude koniec tvojej rodiny. Myslím, že by si mala zmierniť svoje nároky na manžela, prestať mu stale niečo vyčítať a požadovať sa pozornosti. Priprav mu doma milú a vrucnu domácnosť, vždy keď príde z prace domov a všetko sa urovna. Len to musíš chcieť aj ty a nie vypisovať si s uchylmi z pokecu. A nech sa vráti manžel do spálne. Keď nie, spi s nim na gauči ty (ci kde spáva). Na vzťahu treba pracovať, nie len si vyžadovať.

Strana
z6