icon

Schudli by ste kvôli partnerovi?

8. jún 2025

Ahojte, mám otázku či by ste niektorá menila postavu pre partnera? Pošlem fotku pre predstavu. Moja postava je niečo ako na 1. a 2. Foto a ideálna ženská postava podľa neho je na 3. a 4. Foto.
Mne sa moja postava páči, jeho ideál mi prípadná príliš kostnatý, nechápem čo sa mu na tom páči. Obaja športujeme a cvičíme. Doposiaľ žiaden partner nemal výhrady k mojej postave. Mam ale dielmu, lebo sa chcem páčiť mojej polovičke, a viem že jeho ideál nie som, tak som v bode kedy uvažujem či zmeniť postavu alebo partnera.

Strana
z4
petkavka
8. jún 2025

Jednoznacne partnera. A to pisem ako dievca s postavou typu 3,4 🙂...Tvoja postava je paradna. Okrem toho, na extremne stihlu postavu je skutocne potreba geneticka preddispozicia. Inak skoncis dozivotne na dietach, co je uplny nezmysel. Este je dalsia moznost - posli partnera k ocnemu 🤣

zuzi0911
8. jún 2025

Okej . Prečo je s tebou keď nie si jeho ideál? Ty nemáš ani nadváhu. Máš normálnu postavu . Tu by som skôr uvažovala o rozchode . Ak by mi partner povedal ..vieš,čo . Moj ideál je o 10 kg menej ako mas ty ...tak akože není o com ...je to povrchný somar....

Teraz som načrela do komentu ..je to idiot ...takže on debilom zostať môže,ale ty sa mas zmeniť postavu ..
Utekaj

pikachu999
8. jún 2025

Na 1 2 obrázku vidím zdravú peknú postavu tie ďalšie dve mi prídu už veľmi chudé ( môj názor ) ale neodsudzujem nikoho kto tak vyzerá .

sova7
8. jún 2025

Chlap hľadá partnerku alebo projekt ? Ak nie si jeho typ načo ste spolu? Meniť sa mas pre svoj dobry pocit nie preto že partner chce iný tvar postavy. To je záležitosť ktorá sa ešte bude rokmi meniť a zakladať si na tomto ? Buď mu na tebe záleží v obale aký máš alebo nie. Zakladať si na výzore a postave je trochu málo na vzťah.

ivangeline
8. jún 2025

Neschudla.

romiada
8. jún 2025

Odfoť mu na 1.a2.obrazok obycajnu Visa kartu a Chorvátsko a na 3.a4.obrazok Zlatú kreditku a Maledivy 3x do roka. A povedz mu že ak nesplní bod 3.a4.tak Ti ani nestojí za námahu v posilke. Treba mu dávať rovnakú medicínu.

romiada
8. jún 2025

Poviem Ti jeden priklad zo života. U kamošky bola návšteva. Známy jej muža. Okomentoval s opovrhnutim svoju (nepritomnu) tehotnú manželku, že je to nechutné ,lebo je teraz taka tlstá ! Na ženu,ktorá nosí jeho dieťa v bruchu! Kamoska keď to počula mu tam skoro "d.bla" jednu a vynadala. A vieš čo? To sú také typy chlapov. Emocionalni mrzaci. Rieši iba telesnu schranku, nie tvoje pocity. Nie si preňho dokonalá po tak krátkom čase ...už teraz mu stačí "nehovoriť to napriamo" , stačia náznaky, žiadne komplimenty, krivý pohľad, poznámky "akože ved to bolo zo srandy". Ale Ty si evidentne vnímavá, cítiš už teraz že tu niečo nehrá. Tak si predstav, že budeš s takým chlapom tehotná a po pôrode budeš v strese kvôli nemu chudnúť aby si spĺňala jeho vysnívaný ideál. A postava je ešte len bod č.1

balerina2025
8. jún 2025

chudnem kvoli sebe a zdraviu, nie kvoli chlapovi

moonlight1210
8. jún 2025

Znami sa zoznamili ako dvaja stihli sportovi nadsenci. Vzali sa a deti nechodili. Tak zacali vysetrenia, zistili, ze problem je u neho, ale ak ona bude brat lieky na podporu plodnosti, mohlo by sa zadarit. Tak do toho sli.
Zadarilo sa prve dieta, o par rokov druhe.
Vdaka liekom pribrala skoro 30 kil, tehotenstva jej sposobili vazny problem s chrbticou, takze sa fyzicky udrziava pohybom tolko, aby bola mobilna, ale na nejaky sport, aby extra schudla to uz nie je. Stale ma tak 20 kil navyse a uz to tak najskor ostane.

Nikdy neriesil jej postavu po porodoch. Aj ked sa brali aj preto, ze mali toho tolko spolocneho (sport) a z jej vzhladu bol vzdy nadrzany.
Maju vdaka jej obete dve zdrave deti.

Tvoj podrypuje a to si este krasna a stihla. Co myslis? Ocenil by tvoju obetu, keby ste takto dopadli?

Strana
z4