icon

Schudli by ste kvôli partnerovi?

8. jún 2025

Ahojte, mám otázku či by ste niektorá menila postavu pre partnera? Pošlem fotku pre predstavu. Moja postava je niečo ako na 1. a 2. Foto a ideálna ženská postava podľa neho je na 3. a 4. Foto.
Mne sa moja postava páči, jeho ideál mi prípadná príliš kostnatý, nechápem čo sa mu na tom páči. Obaja športujeme a cvičíme. Doposiaľ žiaden partner nemal výhrady k mojej postave. Mam ale dielmu, lebo sa chcem páčiť mojej polovičke, a viem že jeho ideál nie som, tak som v bode kedy uvažujem či zmeniť postavu alebo partnera.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
rachel36a
8. jún 2025

Mne sa tiež paci postava na druhej foto, ale nikdy by som partnera nenutila ze sa ma meniť.. bud ho ľúbim takého ako je, alebo nie...ak sa chceš menit, tak kvôli sebe...nie kvôli partnerovi

januska12323
8. jún 2025

Ja v nich nejaký veľký rozdiel nevidím len posledná slečna má od prírody užšie telo plus cvičí. Pokiaľ si zdravá a cítiš sa dobre nechudni len kvôli jeho blbým poznámkam.

laurinka27
8. jún 2025

Klasika, teraz podte dehonestovat ten druhy typ postavy iba kvoli tomu, ze je menej bezny, aj ked vobec nevyzera nezdravo (ziadna “anorexia”) a nie je na nom nic zle. 🙂))))
(Ale tiez som za zmenu partnera.)

ivik4
8. jún 2025

Mne sa sice 3 a 4 paci ale NIKDY by som sa nemenila skrz chlapa, vzdy len kvoli sebe

joesvk
8. jún 2025

A hlavne by som jeho vymenila kvôli tomu,že pri ňom spochybňuješ sama seba.Pri človeku, s ktorým plánuješ ostať a raz mať deti, nemáš mať také pocity.
Tiež mi to zaváňa manipulátorom .

mooonika1975
8. jún 2025

Nie, nemeň. Vadiť mu bude stále niečo

deti95060810
8. jún 2025

medzi obrázkami zas veľký rozdiel nevidím. resp. žiadny.
fotky sú robené z rôznych vzdialeností, to sa porovnávať nedá.

tiezjedna
8. jún 2025

Druhá foto je tak otrasne upravená až to bičom plieska... Čo sa týka tvojej otázky, tak pokiaľ by sa partnerova predstava stotožňovala s mojou predstavou ideálnej postavy, tak áno a brala by som to ako motiváciu, ktorá mi chýba. Ak by som bola so sebou spokojná, tak by som sa do ničoho tlačiť nenechala a premýšľala by som nad zmenou partnera.

mandzula
8. jún 2025

Nepoviem, keby islo o 50 kil a zdravie, ale toto, co chce milostivy a hlavne, ako sa vyjadruje, hranici s manipulaciou.

zabka79
8. jún 2025

Prosim nemen postavu, nabuduce bude ziadat nieco ine...dalsie...a dalsie a tiez to bude s rozporom s tebou...mne toto pride ako zradit samu seba....stoj si za svojim nazorom ze tvoja postava je v poriadku

rejka7
8. jún 2025

Autorka, veľký pozor, človek ktorý ti povie, že mu postava nevadí, že je to OK, a potom povie, že by si mala byť chudšia JE MANIPULATOR. Ja som mala takú matku a je to des. Už teraz pochybuješ, zvazuješ, premyšlaš, maš naštrbené sebavedomie, predstavu o sebe. On ťa takto vytáča, aby dosiahol svoje, a bude to robiť v každej sfére, nie len v oblasti postavy. Zneistí ťa drobnými výrokmi, nahlodá, naštrbí, a potom prehlásil, ale veď to je OK, ty sa rozhodni, ja nič, ja muzikant. Nebudeš sa vedieť vôbec rozhodovať ak s ním zostaneš. Metoda " cukor a bič" z teba urobí rokmi nesvojpravnu chuderu, čo bude cítiť vinu ešte aj za kopček zmrzliny v lete. Ty len utekaj, pokiaľ ešte vnímaš realitu. A nie, nepreháňam.

danniiee8
8. jún 2025

Postavu jedine kvôli sebe. Maximálne keby som napr mala postavu ako 1+2+3spolu a on by mi nejak navrhol či nejdeme zdravotne niečo so sebou robiť, možno. Inak ak si 1 alebo 2, máš top sexy postavu ako sa páči väčšine mužov. Nie každý je na chudé dievčatá.
A teda neviem, či ti on niečo navrhuje alebo iba vieš, že sa mu nepáčiš a preto chceš sama zmenu. Ale tvoja otazka - zmeniť postavu alebo partnera? Ak by som rozmýšľala nad zmenou partnera kvôli mojej postave, asi ten vzťah nebude moc ok, či?

mandzula
8. jún 2025
@rejka7

Autorka, veľký pozor, človek ktorý ti povie, že mu postava nevadí, že je to OK, a potom povie, že by si mala byť chudšia JE MANIPULATOR. Ja som mala takú matku a je to des. Už teraz pochybuješ, zvazuješ, premyšlaš, maš naštrbené sebavedomie, predstavu o sebe. On ťa takto vytáča, aby dosiahol svoje, a bude to robiť v každej sfére, nie len v oblasti postavy. Zneistí ťa drobnými výrokmi, nahlodá, naštrbí, a potom prehlásil, ale veď to je OK, ty sa rozhodni, ja nič, ja muzikant. Nebudeš sa vedieť vôbec rozhodovať ak s ním zostaneš. Metoda " cukor a bič" z teba urobí rokmi nesvojpravnu chuderu, čo bude cítiť vinu ešte aj za kopček zmrzliny v lete. Ty len utekaj, pokiaľ ešte vnímaš realitu. A nie, nepreháňam.

@rejka7 perfektne si to zhrnula.

alickapusinka
8. jún 2025

Ak by som mala schudnuť tak kôli sebe a nie žiadnemu partnerovy

minenkaa
8. jún 2025

Teba vôbec netrápi,že si s chlapom ktorému sa nepáčiš?

autor
8. jún 2025
@rejka7

@rejka7 si to vystihla dobre, 😞 bohužiaľ niečo pravdy na to asi bude, už teraz sa občas cítim previnilo keď si dám čokoládu alebo slané, raz za mesiac víno s kamarátkou. Potom okomentuje že by som mohla brzdiť, a to jedávam zdravo len občas si dám aj čokoládu. Možno ma otvorene nežiada o zmenu postavy ale je tam veľa malých náznakov, pre ktoré sa cítim stále viac a viac mizerne. A pritom tu čokoládu mi koľko krát on sam kúpi, aj si somnou dá, a potom príde taká poznámka že veľa som si dala. Netuším či si uvedomuje čo robí alebo len to tak tresne nepremyslene

autor
8. jún 2025
@minenkaa

Teba vôbec netrápi,že si s chlapom ktorému sa nepáčiš?

@minenkaa jasne že trápi, preto premýšľam čo ďalej

minenkaa
8. jún 2025

Ty rozmýšľaš ,ako načo si s ním ,nepacis sa mu!!

zuzanita1609
8. jún 2025

Výmena chlapa,teraz je to postava, nabudúce to bude povaha,vlasy, šatník, kuchyňa atď.

rejka7
8. jún 2025

Vieš čo,buď rada, že je to priateľ a môžeš vycúvať a zistila si ten vzorec správania. Ja som v tomto vyrastala a len som mala psychické problémy a veľké a nevedela som ako som sa k nim dopracovala, až psychológ mi ten mechanizmus objasnil. Takýto ľudia sú sami nevyrovnaní, takto sa naučili vyjadrovať, komunikovať a vedia, že dosiahnu takto cieľ, že to zaberá, tak manipulujú. Je to ich spôsob, inak sa to nenaučili, lebo asi vyrastali v nezdravej ( toxickej ) rodine. Jeden emocionálne a psychicky zdravý jedinec, toto neurobí. Zdravý človek si ťa obzrie a keď sa mu postava nepáči, tak s tebou nebude rozvíjať vztah. Toto robí len manipulátor. Môžem ti podľa seba povedať , že pomalé, nejednoznačné nahlodavanie tvojich názorov, presvedčení a predstáv o tebe z teba urobia trosku. Budeš cítiť vinu čo raz viac a viac a budeš to kompenzovať neprimeranými ambíciami, snahou zapáčiť sa, získať uznanie, ktoré aj tak od toho človeka nikdy nezískaš. Lebo ten človek je sám emocionálne a psychicky " pokazený". Veľa by som k tomu vedela povedať, ale ..., radím ti seba postaviť na prvé miesto a nenechať sa vťahovať do týchto psycho hier.

moonlight1210
8. jún 2025

Mat postavu ako 1-2, tak si s 3-4 moze ist piskat.
Isto nie, nechudla.

Mat nadvahu a on zelanie, zeby som ju mohla zhodit, ok. Uh kvoli sebe by som sa na to dala.

Ale to, ze chce tvoju povahu, tvoj vyzor a telo inej zeny, to je obliekanie usiteho kabata na partnerku.

rejka7
8. jún 2025
@rejka7

Vieš čo,buď rada, že je to priateľ a môžeš vycúvať a zistila si ten vzorec správania. Ja som v tomto vyrastala a len som mala psychické problémy a veľké a nevedela som ako som sa k nim dopracovala, až psychológ mi ten mechanizmus objasnil. Takýto ľudia sú sami nevyrovnaní, takto sa naučili vyjadrovať, komunikovať a vedia, že dosiahnu takto cieľ, že to zaberá, tak manipulujú. Je to ich spôsob, inak sa to nenaučili, lebo asi vyrastali v nezdravej ( toxickej ) rodine. Jeden emocionálne a psychicky zdravý jedinec, toto neurobí. Zdravý človek si ťa obzrie a keď sa mu postava nepáči, tak s tebou nebude rozvíjať vztah. Toto robí len manipulátor. Môžem ti podľa seba povedať , že pomalé, nejednoznačné nahlodavanie tvojich názorov, presvedčení a predstáv o tebe z teba urobia trosku. Budeš cítiť vinu čo raz viac a viac a budeš to kompenzovať neprimeranými ambíciami, snahou zapáčiť sa, získať uznanie, ktoré aj tak od toho človeka nikdy nezískaš. Lebo ten človek je sám emocionálne a psychicky " pokazený". Veľa by som k tomu vedela povedať, ale ..., radím ti seba postaviť na prvé miesto a nenechať sa vťahovať do týchto psycho hier.

@rejka7 iba chcem doplniť, že metóda cukor a bič funguje tak, že od partnera dostaneš 200 krásnych viet, ako dobre vyzeráš, je to OK, on je spokojný, ALE. Keď už si spokojná, potom povie jednu , maličkú, dobré mierenú vetičku, ktorá je taká mimochodom, ale tá ťa tak pichne, ako ihla. No, tvoj mozog ti povie, však partner je OK, veď sme sa o Tom bavili, všetko v poriadku, len za vetička jedna. ... No, to je tá manipulácia...

motylik2559
8. jún 2025

Boze🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ to je ale debil ten tvoj partner....prepac🙂 Najblizsie mu ukaz ty foto ako chces, aby vyzeral on,ze tak sa ti bude on viac pacit😄 a mozno zisti ako prestrelil a ked nie, tak je to povrchny idiot. Cvicis, robis pre seba nieco tym padom a on este zadre takuto chujovinu🤦‍♀️ Hej ty hore v nebesiach, kam sme sa to dostali?🙏🤦‍♀️😄
Fakt mu to sprav s tymi foto a uvidis ako zareaguje, snad sa spamäta🤷‍♀️ Kazdopadne ty sa kvoli nemu nemen!

janikm
8. jún 2025

Mne sa zda ze jemu ani nejde primarne o tu postavu ale snahu manipulovat tebou, davaj si pozor prosim lebo cim dalej citam tvoje komenty tym viac redflagov vidim🤐 zivot je o dolezitejsich veciach ako o vyrysovanej postave- lebo ty urcite nemas kila navyse aby si musela chudnut a naozaj ako baby hore pisu, po porode nie kazdemu rovnako trva dat sa do formy a urcite ai nezasluzis aby ti to potom vyhadzoval na oci..

bielasovicka
8. jún 2025

Môj muž by mi nikdy v živote nepovedal ze by som mala mat nejakú inú postavu ako mam. Ja by som takého muža nechcela ako máš ty.

yosi
8. jún 2025

A kvôli sebe nechceš chudnúť a cítiť sa zdravo a dobre?

minenkaa
8. jún 2025
@yosi

A kvôli sebe nechceš chudnúť a cítiť sa zdravo a dobre?

@yosi ona je tučná?

klotildabazarik
8. jún 2025

Nie ked taku chce nech si najde,

maryetta
8. jún 2025

Ver ze v hlave to mat budes ☹ nevies kaa choroba... lieky.... tehotenstvo... postava sa moze zmenit. Na oba smery...
mas sa ale hlavne ty vo svojom tele citit dobre.