icon

Seriózna zoznamka pre ženy a mužov

mama4444
17. aug 2024

seriozna zoznamka prosim odporucte dakujem

Strana
z2
earlgrey
18. sep 2024

@sbear Turistika je všade, po celom Slovensku, čiže tam nájdeš ľudí ako z BA, tak aj z KE a proste z každého mesta, dediny...

sbear
18. sep 2024

@earlgrey ano, je tam to riziko. Ale moj ex si v 35tke hned po mne nasiel manzelku. Kolegovia mu dohodili kolegynu, bezdetnu. Akoze mala to tazke. Lebo ex to nemal este so mnou doriesene. Casto sme koli synovy chodili spolu na vylet, nic sme uz fyzicky spolu nemali. Potom syn zacal nieco kecat o nejakej zene. Tak som povedala ex, ze co mu sibe. Ze to musime okamzite ukoncit spolu travit cas. On hned tu novu zenu zaradil do svojho zivota a normalne ju poslal pre syna do skolky. Ty ked som to zistila, tak som sa na nu normalne vrhla. A potom ked mal covid a nechcel ist ku mne, tak som musela chodit za nim k nim domov. No raz ma pustil dnu do bytu a von ma uz policia vyhanala. Lebo samozrejme ja mam inu predstavu o ziti svojho dietata ako on si to zariadil. A este total vrchol bol, ze som isla pozriet syna, nahodou isla pre neho. Otvorila som synovy tasku, ze ci zjedol desiatu a ona sa na mna vrhla, ze to nie je moj tyzden starostlivosti o dieta. Tak odvtedy sa smejem so synom, ze ked sa s tou jeho druhou mamou stretnem, ze si s nou dam zapas. Akoze to obdobie zvykat si bolo urcite tazke aj pre nu. Ale zase vyhrala uzasneho manzela. Napriklad o mne nikdy tak nebasnil. Uz som si zvykla za tie roky. Ale on proste non-stop hovori v mnoznom cisle, akoby boli dvojicky. No akoze taky vztah si aj ja predstavujem. Nenormalne naviazany na nu. A isla hned po mne. S nikym inym ex nespal ani sa nestretol. A mna otravoval, ze chce 2 deti napriklad a ze sa musim naucit soferovat. Ty jo a do nej taky zalubeny, ze deti jej ani nespomenul, ze dalsie mat a nesoferuje doteraz ta zena. Inac nie je fyzicky velmi pekna. Ale vie presne, co ten chlap potrebuje.

sbear
18. sep 2024

@earlgrey poznam jednu pani, nasla si po rozvode o 20 rokov starsieho rozvedeneho (vraj sikanka ex-manzelka). On bol fakt fajn sympaticky chlapik. Ona skorej taka super kriticka zenska, ale uz vedela, ako na chlapov. Tolko sa o neho starala, ona este zije, on zomrel okolo 90tky. Boli spolu 20 rokov cca. Ale tiez pre mna dobry vzor. Zistujem, ze po 40tke uz zase ine veci clovek musi riesit vo vztahu ako za mlada. Ked clovek riesil iba kolko deti a kedy ich splodit.

sbear
18. sep 2024

@earlgrey nechcem vas spamovat. Moja mama bola v dohodnutom manzelstve. Jej rodicia je proste doniesli manzela... asi citali vela indickych knih. Ona je introvert a nikdy nikoho nechcela. Cize to jej manzelstvo bolo uplne sialene. Najlepsie veci, ktore v zivote potom urobila boli, ze si po rozvode nikoho nenasla (ja som sa bala na smrt, ze si uchylaka najde) a chovala psov (retrievera a potom borderku - inteligentne plemena). Vraj najlepsi spolocnik bol pre nu pes. 20 rokov spolocnost psa. Borderka jej uplne nahradila akehokolvek chlapika a samotu.

sbear
18. sep 2024

@earlgrey otec ma 20 rokov vztah na dialku, ale nie az taku priserne daleku. Ale ako je na dochodku, tak uz su vela spolu. Povedal, ze on je chlap a chce sex. Ze nebude sam. Zena je ta ista. A nasiel si ju tiez rychlo po rozvode, zaplatu nemal medzi tym.

sbear
18. sep 2024

@3tato moj hlavny problem vo vztahoch (3 v mojom zivote) bolo zle nastavenie od zaciatku. Preto to skrachovalo pri prvom probleme. Prvy som chcela hlavne prve intimne zazitky. Druhy som chcela ostat zit v zahraici. Treti som chcela dieta. Vzdy som si urcila ciel, ktory chcem vo vztahu dosiahnut. Akonahle bol ciel dovrseny, vztah sa automaticky rozpadol, nebola mozna akakolvek zachrana. Vsetko sa dialo same proti zachrane. Vidim na sebe, ze zase si urcujem len ciel vztahu. A to je cele zle. Ako pisete, potrebujem sa lepsie nastavit este pred hladanim. Nie na ciel, ale na zivy, dlhotrvajuci vztah.

earlgrey
19. sep 2024

@sbear Kľudne tykaj. Tu si všetci tykáme 😉 No čo bolo pred 20-30timi rokmi, nie je dnes. Doba je skazenejšia, iná a aj ľudia sú iní. Ale áno, ako čítam, čo si napísala, musíš si to v hlave najprv zrovnať a potom hľadať.

sbear
19. sep 2024

@earlgrey doba je stale rovnaka, len volakedy sa nesirili informacie tak rychlo tako teraz. Za 1 tyzden sa clovek dozvie tolko dolezitych informacii, ked hlada na internete, ako volakedy za 100 rokov. Zoznamky asi zatial preskocim a skusim nejake realne zaujmove skupiny. Kde clovek aspon vidi, ako ten clovek vizera a ako sa sprava. Moze byt, ze nakoniec to vzdam. Ja som strasna hysterka po mojej mame, v anglictine Drama Qeen. A to je moj najvacsi problem. Vobec nie som zrela zena, hoci fyzicky sa citim o 10 rokov starsie.

sbear
24. sep 2024

@earlgrey pozerala som na youtube nejake videa, aj som sa posledne dni nad tym hlbkovo zamyslala a citala tiez nejake prispevky na MK. Ja to sice nevzdavam, ale vsetko, na co nemam kapacitu v tomto zivote posuvam na ten dalsi. Ja uz poznam svoju senzibilnu osobnost a nemam kvality do kvalitneho vztahu. Lepsie sa venovat osobnemu rastu v tomto zivote dufajuc, ze ten dalsi bude o nieco lepsi. Tento svet je plny moznosti, kym ma clovek zdravie a zdrave zive dieta/deti, dokaze zit stastne aj bez manzela.

Strana
z2