icon

Silvester

Dnes o 07:58

Ahojte, mám priateľa už druhý rok. Nebývame spolu a zatiaľ spolu iba normálne chodíme a stretávame sa. Čo prinesie budúcnosť uvidíme. On nemá otca, má iba mamu, býva s ňou. Silvester chce tráviť vždy s mamou - kým tu je... Čiže minulý rok som bola u nich doma. Ale priznám sa, nesedelo mi to, ona pozerala v obývačke svoje maďarské programy, my sme boli raz v jeho izbe, raz s ňou a nejako sme ani nič nepozerali, ani sme nemali pohodlie apd. Tak som mu povedala tento rok, nech je teda s ňou a že ja budem sama. Potom o jednej v noci sa presúvať domov sa mi nechce. Teta asi nie je úplne z toho nadšená.

Ako by ste túto situáciu riešili vy? Ako by ste chceli aby vyzeral silvester?
Ja popravde asi pôjdem normálne večer o desiatej spať. Nechystám si nič, na čo, samej...

Strana
z2
sevrin
Dnes o 17:47
@anonym_autor

@aurelia2000 stará pani má skoro 80 rokov.

@anonym_autor kľudne tam choď, tá si ani nevšimne že tam budeš a ak hej, aj tak na to do 5 minút zabudne.

anonym_ac0b61
Dnes o 17:55

Toto je pristup ludi, ktori su dlhsie single.. maju zauzivsne svoje a vystupit zo svojej bubliny, pohodlia je pre nich tazsie az tazke..
Ale potom sa stazovat, je vlastne lahke.. ale ked vlastne ani nevedia co chcu..
Toto nemyslim konkretne len na teba.. a nemyslim to v zlom, len to si vsimam u ludi strednej generacie

Ved uvidite ako to bude o rok.. je normalne silvestrovat na party, aj doma v pyzame, aj v pyzame s frajerom a telkou a so svokrou vedla v izbe a ist spat o 10tej

Strana
z2