Silvester
Ahojte, mám priateľa už druhý rok. Nebývame spolu a zatiaľ spolu iba normálne chodíme a stretávame sa. Čo prinesie budúcnosť uvidíme. On nemá otca, má iba mamu, býva s ňou. Silvester chce tráviť vždy s mamou - kým tu je... Čiže minulý rok som bola u nich doma. Ale priznám sa, nesedelo mi to, ona pozerala v obývačke svoje maďarské programy, my sme boli raz v jeho izbe, raz s ňou a nejako sme ani nič nepozerali, ani sme nemali pohodlie apd. Tak som mu povedala tento rok, nech je teda s ňou a že ja budem sama. Potom o jednej v noci sa presúvať domov sa mi nechce. Teta asi nie je úplne z toho nadšená.
Ako by ste túto situáciu riešili vy? Ako by ste chceli aby vyzeral silvester?
Ja popravde asi pôjdem normálne večer o desiatej spať. Nechystám si nič, na čo, samej...
Chod von s kamoškami...preco sedieť doma sama
Chod von s kamoškami...preco sedieť doma sama
@rachel36a kamošky sú doma s deťmi a so svojimi rodinami. Nemám žiadnu single kamošku bez malých detí. Teda jednu mám, ale tá je na opačnej strane krajiny so svojím mužom a rodinou.
Ostan unho a prespi tam ci?
@anonym_autor
A doma máš aký program? Takto by si bola aspoň s priateľom, aj keď u jeho mamy. Však môžte ísť aj na prechádzku, niečo spolu uvariť, zahrať si spoločenské hry, pustiť tete retro tanečnu hudbu nech si so synom zatancujú ak je ešte čiperna, trochu si ten večer spraviť podľa svojich predstáv.
Koľko máte rokov? Koľko rokov má tá "stará" pani, ktorá tu už o chvíľu nebude? Aké máš ty predstavy?
Ostan unho a prespi tam ci?
@michaelam2 u nich doma? Nie čo si, ja na toto nie som. Čo by som tam robila? Chúlila sa v jeho izbe pri chlebíčkoch a čakala na polnoc, kým si pripijeme? Doma mám svoje pohodlie... nikdy som u nich doma nespala.
@anonym_autor
A doma máš aký program? Takto by si bola aspoň s priateľom, aj keď u jeho mamy. Však môžte ísť aj na prechádzku, niečo spolu uvariť, zahrať si spoločenské hry, pustiť tete retro tanečnu hudbu nech si so synom zatancujú ak je ešte čiperna, trochu si ten večer spraviť podľa svojich predstáv.
@anonym_1d27a5 my cez deň budeme spolu. Ja mám cez deň ešte aj svoje aktivity, aj sa uvidíme. Ale večer mám program dať si sprchu, hodiť sa do svojho pyžama, zapnúť si vianočné osvetlenie u mňa v izbe, dať si dobrý teplý čaj, k tomu dobré jedlo, pustiť si seriál a ísť normálne spať okolo 22.30, alebo kedy zaspím.
@rachel36a kamošky sú doma s deťmi a so svojimi rodinami. Nemám žiadnu single kamošku bez malých detí. Teda jednu mám, ale tá je na opačnej strane krajiny so svojím mužom a rodinou.
@anonym_autor tak sed doma, ved aj tak si už rozhodnutá...kopu ludi je samo doma, a idú spat
Koľko máte rokov? Koľko rokov má tá "stará" pani, ktorá tu už o chvíľu nebude? Aké máš ty predstavy?
@aurelia2000 stará pani má skoro 80 rokov.
@anonym_autor vy ste styridsiatnici? Ci patdesiatnici? Sudim podla veky frajerovej matky. Ved v tomto veku sa uz nemusis do nicoho silit, rob ako tebe vyhovuje
@anonym_autor vy ste styridsiatnici? Ci patdesiatnici? Sudim podla veky frajerovej matky. Ved v tomto veku sa uz nemusis do nicoho silit, rob ako tebe vyhovuje
@0silvia0 nie, nie sme ani 40tnici zatiaľ. Ani jeden z nás. On má 38 rokov, čiže čoskoro..
@anonym_autor ak sa tam necitis dobre a nechces tam byt, tak si urob pohodlie doma, je to len Silvester.
@0silvia0 cítim sa tam dobre, ale na hodinku posedieť, porozprávať s ňou. Ale aby som tam strávila u nich celý večer, to asi nie. Samozrejme, že by som bola rada, ak by sme boli s priateľom spolu a mali spolu pekný večer, ale keď to inak nejde... tak sa s tým musím zmieriť.
@anonym_autor Urob si program, aký ti vyhovuje. Nevidím dôvod, aby si pri nej drepela do polnoci v nepohodli. U nás v meste si partie životaschopných 70-80tnikov robia vlastné silvestrovské posedenia alebo zábavy (sú rôzne skupinky), my sme chodili napr. o 20:00 vypúšťať pyrotechniku s mojím 80- rocnym svokrom, ale potom sme ho zaparkovali pred tv a išli sme si po svojom. Otca tiež navštívime o 18:00, on potom strávi pár hodín so svojou kamarátkou, ktorá sa medzitým vráti z babského večierka a tak sa dôchodcovia premotkaju. A cez deň je veľa silvestrovských akcii, športových, kultúrnych, historických. Užívaj si ❣️
@0silvia0 cítim sa tam dobre, ale na hodinku posedieť, porozprávať s ňou. Ale aby som tam strávila u nich celý večer, to asi nie. Samozrejme, že by som bola rada, ak by sme boli s priateľom spolu a mali spolu pekný večer, ale keď to inak nejde... tak sa s tým musím zmieriť.
@anonym_autor Tak si mohla ist aspon na veceru k nim, chvilu posediet a potom ist domov.
to iba mne pride divne, ze nechces travit vecer s milovanym clovekom? Na mieste tvojho partnera normalne sa zamyslim nad vztahom s tebou
Ostala by som doma. Pre mňa Silvester nie je nič výnimočné, ani ho nijako špeciálne netrávim.
Ale zase uznajte. Viem si predstavit, co je to za nuda sediet pri starej pani, ktora pozera madarske serialy, ktorym ja nerozumiem a proste sediet, sem-tam prehovorit, sem-tam nieco zobnut... bola som 2x na silvestra u svokrovcov a vyzeralo to podobne. Pozerali sa v telke somariny, bolo treba byt ticho, lebo oni pozeraju a chcu pocut. Cely vecer vsetci ticho, otraveni. To uz radsej fakt doma byt v pyzame, pozriet si sama v klude serial a ist spat. Silvester sa strasne precenuje. Ved budu spolu pocas dna.
Šak bud s nim u mamky, sa chovate jak malé deti
to iba mne pride divne, ze nechces travit vecer s milovanym clovekom? Na mieste tvojho partnera normalne sa zamyslim nad vztahom s tebou
@anonym_d4bb90 a ved ani on nechce byt s milovanym clovekom. Dochodkyni je silvester u prdele si myslim. Kludne mohol ist k frajerke on, mamu ulozit spat a ist za frajerkou.
@anonym_d4bb90 a ved ani on nechce byt s milovanym clovekom. Dochodkyni je silvester u prdele si myslim. Kludne mohol ist k frajerke on, mamu ulozit spat a ist za frajerkou.
@anonym_642aa1 alebo si najst taku ktora nebude mat s jeho mamou problem
@anonym_642aa1 alebo si najst taku ktora nebude mat s jeho mamou problem
@anonym_d4bb90 no to bude hladat dlho, dnes nie je v mode randit s mamickarmi, ktori sedia matkam pri sukniach. Za inych okolnosti mohol byt davno zenaty, mat deti a venovat sa svojej rodine
@anonym_autor a ak bude pani žiť ešte 15 rokov, to 15 rokov budeš čakať v nepohodlnej póze čo ďalej? A keď sa poberie na druhý svet, tak sa ti uľaví, že už môžeš silvester užiť podĺa seba?Žasnem, aké nesvojprávne jedince sa vyskytujú v diskusiách. Boja sa nahlas povedať vo veku skoro 40 rokov, ako chcú tráviť dni podľa seba 🤦♀️
@anonym_autor
Mna zneistilo ze pises, ze nevies, co buducnost prinesie. Ale vy chodite ako pises uz druhy rok. Priatel by sa mal odputat od svojej matky a prilnut k tebe, ako ku svojej buducej zene. Toto by si vazne mala riesit. Nechodite spolu 2 mesiace. Ano, on je uz stary mladenec, ale bud to s tebou mysli vazne alebo "si len vyplna cas".
Na prvom mieste mas byt ty.
Ty si tá čo tu stále vypisuje o kamošovi bez výhod, ktorý býva u matky?
@anonym_autor
Mna zneistilo ze pises, ze nevies, co buducnost prinesie. Ale vy chodite ako pises uz druhy rok. Priatel by sa mal odputat od svojej matky a prilnut k tebe, ako ku svojej buducej zene. Toto by si vazne mala riesit. Nechodite spolu 2 mesiace. Ano, on je uz stary mladenec, ale bud to s tebou mysli vazne alebo "si len vyplna cas".
Na prvom mieste mas byt ty.
@zmrzlinka2021 dakujem, preto pisem, ze ktovie, co buducnost prinesie 🙂
Ty si tá čo tu stále vypisuje o kamošovi bez výhod, ktorý býva u matky?
@januska12323 neviem, lebo my sme s výhodami, ak sa milovanie dá nazvať výhodou 🙂
@januska12323 neviem, lebo my sme s výhodami, ak sa milovanie dá nazvať výhodou 🙂
@anonym_autor tak nie, ona z toho nemala nič len občasné návštevy u neho. Máš svoj vek, nemusíš sa mu prispôsobovať keď on nechce sprav si vlastný program.
Podľa mňa si to vyriešila dobre.

@anonym_autor ak si spoločenská, Silvester potrebuješ,,,,🙂, ak nie si, nepotrebuješ, spánok to istí