icon

Silvester s budúcou svokrou

Dnes o 11:37

Ahojte. Prišla som včera ráno cely cas som strávila so svokrou. Dnes o takom čase som sa začala zbierať ze ideme prec s priateľom a ona vycitavo ze ci uz ideme prec a ze preco. A priatel mi prišiel posepkat ze ona nas nepusti bez toho aby sme nezjedli obed ze uz ju pozná. Priateľ ma 33 rokov. Chce stavať dom vedľa nej o 3 domy ďalej. Uz vidím ako jej určí hranice ked teraz jej nevie povedať nie.

amonet
Dnes o 11:38

tiez som vcera travila silvestra so svokrovcami, zahrali sme zolika, dali si sampus, dnes pojdeme k muzovej babke. je nieco zle travit cas aj s muzovou rodinou?
btw, byvame v jednom dvore a hranice mame nastavene. nastavili sme ich spolocne

autor
Dnes o 11:39
@amonet

tiez som vcera travila silvestra so svokrovcami, zahrali sme zolika, dali si sampus, dnes pojdeme k muzovej babke. je nieco zle travit cas aj s muzovou rodinou?
btw, byvame v jednom dvore a hranice mame nastavene. nastavili sme ich spolocne

@amonet my sme tu kazdy vikend..

crazy_cat_lady
Dnes o 11:41

A tebe to takto vyhovuje?

anonym_8822a6
Dnes o 11:41

@anonym_autor No a co, ze by si tam obedovala. Do buducna sa dohodnite vopred, sby si vedela naplanovat obed.

anonym_ebdbef
Dnes o 11:43

@anonym_autor ako dlho ste spolu?

anonym_32852b
Dnes o 11:47

@anonym_autor " milujem " mužov, čo chcú stavať pri mamičke domčeky, alebo ešte lepšie priamo s mamičkou bývať. Len mi potom uniká zmysel v tom, že sa chcú zenit. A načo? Však majú mamu. Asi keď " natiahne brká", aby im žena mater robila a servis k tomu.

anonym_c7192b
Dnes o 11:49

@anonym_autor A čo je na tom ostať na obed? A možno ti ani svokrou nebude a máš pokoj 😉

ibrunova
Dnes o 12:04

Ak má navarené, tak sa najedzte a choďte. Aký je tu problém?

zuzkaa1991
Dnes o 12:08

@anonym_autor ja so svokrovcsmi travim kazdy rok uz 11r a nikdy som nejak neriesila obed trebalo dopredu dat vediet aby nevarila vela....vcera sme tiez dosli necakane ku svokrovcom vecer kedze do poslednej chvíle som vahala a to preto ze mame.3m dieta. Nechcelo sa mi vela balit...ale kvoli starsej dcere sme sa.rozhodli ze ideme a tiez som naplánovala byt na obede kedze.som varila vela....
Teraz mladým strasne vela veci vadia😒 ako citam casto, nevidim problém ak nie je svokra nejaka panovacna, rozkazovaci typ atd....
A so svokrovcami som byvala 3r ;) a prezila som bez ujmy 🤣🤣🤣

cyberk
Dnes o 12:21

Dobre je to, co vyhovuje OBOM.. 🙂 ak ti to nevyhovuje, ries to s nim a najdite kompromis. Mne by obed nevadil :D usetrene peniaze a cas na varenie :D

januska12323
Dnes o 12:22

A problém je kde?

roja01
Dnes o 12:27

@anonym_autor, teraz ti to vadi, ale az budes mat deti (unava, navyspatie, stereotyp...) budes pravdepodobne kritizovat, ze sa svokra nestara. Co zasejes, to sklidis.

beata_k
Dnes o 12:34

@anonym_autor Dievca utekaj. On sa jej normalne boji. To bude iny general. A domcek o 3 dalej? Ani omylom.

domkakvet
Dnes o 14:00

@anonym_autor problem vidim v tom, ze chce stavat blizko mamy, pozor to bude mamickar.

anonym_0b9dac
Dnes o 14:25

A čo je natom? No ved tak si nájdi takého, co nenávidí svoju mamu, nemusíš ostať s takým co svoju mamu ma rad, a ma k nej úctu. Ved je plno debilov, nájdi si takého. A máš po probléme.

sevrin
Dnes o 14:25

Už tu len chýba téma "So svokrou sme sa na Silvestra bavili o jadrovej fyzike".