icon

Silvester u rodičov priateľa

majk4
Včera o 08:20

Potrebujem rady a tipy, prosim! Priatelova mamka ma zavolala na zajtra k nim na silvestra ze by ma chcela vidieť. V živote som este takto nebola. Mam strasne stresy ze sa im nezapacim,ze ma nebudu mat radi. chcela som sa z toho trochu vyvliect tym ze by som povedala ze nemozem lebo mi to rodicia nedovolia a bola som aj presvedčena ze nedovolia lebo na silvestra ma nikdy nikam nepustali, a zrazu ma pustili! Co mam robit? Mam nieco doniest? Co maju rodicia radi? (Mame 15 a 16)

Strana
z2
greywolf
Dnes o 08:14

@majk4 hlavne dones kondomy 😀 dones tatkovi vino a mame nieco sladke

margotka17
Dnes o 09:54

@majk4 Tak to je od nej milé, že ťa chce spoznať. Možno by som vzala len nejakú sladkosť či oriešky, aby som neprišla s prázdnymi rukami. A nestresuj sa, veď o nič nejde, spoznáte sa navzájom. Držím ti palceky 👍.

sulavikova
Dnes o 10:13
@kitycat

Admini sa uz zase nudia a nevedia si precitat obsah prispevku?

Zmena nazvu temy na Silvester u buducich dvokrovcov? Citate vobec, ze zakladatelka ma 15 a frajera 3 mesiace? 🤣🤣

@kitycat klasika pokiaľ neodpoviete Vinted al. východná Európa, vtedy príspevok zmažú eins-zwei. 15 ročná k frajerovi, či sa páči jeho rodičom🤦🏻‍♀️no amen tma. A mama vie, kam ide?! A že budúca svokra🤣🤣🤣sorry. Too much v 15! Slečna nech sa zabáva hlavne so svojimi rovesníkmi. Na “svokru” má ešte čas🤗

sevrin
Dnes o 10:17
@greywolf

@majk4 hlavne dones kondomy 😀 dones tatkovi vino a mame nieco sladke

@greywolf len aby sa pri rozdávaní balíčkov nepomýlila 😅

Strana
z2