Silvestroval s inou
Spoznala som dobrého človeka. Je nám spolu dobre, všetko klape ako má. Poznáme sa len krátko na to, aby som ho predstavovala deťom. Ja som silvestrovala s deťmi a on išiel na pobyt. Brala som to v pohode, však sme nemohli byť spolu. Kým som nezistila, že na pobyte mu nedoručuje správy. Pravdepodobne pre to, že tam nebol sám ale s inou ženou. Neviem ako reagovať. Po dlhom čase naozaj človek s ktorým všetko klape. Nebudem od neho chcieť, aby sedel doma, keď ja s ním nemôžem byť, ale nečakala som, že tam bude s inou ženou. Ešte by som brala, že tam nie je sám, ale netají mňa. Čo všetko potom tají mne? Raz za čas napíše, a potom mu správy už zasa nedoručuje. Ja som len asi pohodlná zábavka na väčšinu života a keď pre niečo nebudem mať čas, tak si ho vyplní inou ženou. Keď idem ja na wc, tak asi tiež píše inej. Tak na nový rok som asi zasa single a dostala lekciu z naivity. Vážne si myslel, že mu toto budem tolerovať?
@anonym_f79fe9 ano su miesta kde signal nie je. Ak je banik v Novakoch ci kde a je 30 metrov pod zemou a fara uhlie uznavam signal nema, ale nie je byt kde by nebol signal. zase nemam 9 rokov ze ma kde kto opije
@lentakyterapeut Skus si cestu cez Sklene Teplice do BS a zistis, kde vsade nie je signal. Plus je tam po ceste zopar chat, takze ver tomu, ze existuju aj objekty bez signalu.
Išiel na pobyt a sem-tam raz odpísal, keď mu doručilo správy. Ak by chcel, tak by mu tie správy doručilo častejšie ako raz za 9 hodín. O výhovorky a klamstvá záujem nemám. Stačilo trochu častejšie byť online. Vypol data, aby nebol dostupný žiadnym spôsobom pre istotu. Poznáme sa už pár rokov a pred rokmi to stroskotalo presne na tomto, že išiel nevyhnutne na pobyt na toto miesto. Takže je to akoby jeho hniezdočko lásky. Vtedy sme nemali spolu nič, ale odmietol moznosť tráviť spoločný čas pre to, že ide na pobyt na toto jeho obľúbené miesto. Teraz som čakala, že je vo vzťahu a bude odtiaľ komunikovať, lebo som mu verila, že ide sám. Chcela som veriť a bola som ochotná tolerovať aj jeho silvestrovskú spoločnosť, ak by ma nezatajoval a komunikoval odtiaľ. Takže nebol to len silvestrovský wellness pobyt ale stretnutie s nejakou ženou na tom pobyte pri ktorom nechcel byť rušený.
@anonym_autor na pobyte môže byť s viacerými ľuďmi. Ja keď som s kamarátmi, na návšteve,... mobil úplne ignorujem mnoho hodín. A taktiež to môže byť signálom, ak je to niekde v lese či v dedine panubohu za chrbtom. Často aj ja, aj naše decká chodíme na akcie mimo husto zaludnenej oblasti, rôzne miesta SK, a signál nie je, alebo striedavo naskočí, musíme vybiehat či hľadať. A sú to chaty/ubytovne pár metrov od dediny... Hneď by som nefabulovala, že je tam s inou.
@lentakyterapeut @anonym_f79fe9 že vynemáte skúsenosť neznamená že to neexistuje… osobne sa mi to stalo, tak ma presviedčajte že to nie je možné…
@ibrunova a myslíš, že je taký problém zaklamať? Tiež mi to príde na vypínanie dát
@anonym_autor keď ho podozrievaš a si presvedčená, že ti na priamu otázku zaklame, tak ten vzťah asi budúcnosť nemá. Aj keby tvoje podozrenia neboli opodstatnené, znamená to, že mu nedôveruješ a vzťah bez dôvery pre mňa vzťahom nie je
@anonym_autor bola si na tom mieste? ja stale nechapem ako si vykonstruovala ze tam je s inou zenou.
vobec mi to z tvojich prispevkov nie je jasne. a vobec nechapem preco by na to miesto nemal ist. teda pokial to nie je vyhlaseny bordel.
s tebou byt nemohol tak preco by nesiel tam kde to ma rad? nechapem tuto temu. pises divne.
@pralinka25 že? ten posledný príspevok je divný 😏
Išiel na pobyt a sem-tam raz odpísal, keď mu doručilo správy. Ak by chcel, tak by mu tie správy doručilo častejšie ako raz za 9 hodín. O výhovorky a klamstvá záujem nemám. Stačilo trochu častejšie byť online. Vypol data, aby nebol dostupný žiadnym spôsobom pre istotu. Poznáme sa už pár rokov a pred rokmi to stroskotalo presne na tomto, že išiel nevyhnutne na pobyt na toto miesto. Takže je to akoby jeho hniezdočko lásky. Vtedy sme nemali spolu nič, ale odmietol moznosť tráviť spoločný čas pre to, že ide na pobyt na toto jeho obľúbené miesto. Teraz som čakala, že je vo vzťahu a bude odtiaľ komunikovať, lebo som mu verila, že ide sám. Chcela som veriť a bola som ochotná tolerovať aj jeho silvestrovskú spoločnosť, ak by ma nezatajoval a komunikoval odtiaľ. Takže nebol to len silvestrovský wellness pobyt ale stretnutie s nejakou ženou na tom pobyte pri ktorom nechcel byť rušený.
@anonym_autor boze ty si tak vymyslas a namyslas... ano clovek bude cely den na tvoje spravy cakat... najdi si ineho a netrapte sa navzajom. Si ako pubertacka co si musi dopisovat s frajerom raz za hodinu, inak je ohen na streche, ako dospela, keby som mala podozrenie ze ma frajer podvadza, skocim do auta a mam to "cierne na bielom" a nemusim spekulovat ci mi bude klamat.
Je úplne jedno či mal dáta alebo nie, ale to že ti o polnoci ani nezavolal
@anonym_autor ocividne sa bal, ze mu online zavolas
@pralinka25 že? ten posledný príspevok je divný 😏
@biba_18 nielen ten posledný, ale od začiatku. Ja som tiež doteraz neprišla nato, ako nato prišla ze tam niekoho ma. Jednoducho to len tvrdí, ale nevie, len si myslí. 🙄
@anonym_autor boze ty si tak vymyslas a namyslas... ano clovek bude cely den na tvoje spravy cakat... najdi si ineho a netrapte sa navzajom. Si ako pubertacka co si musi dopisovat s frajerom raz za hodinu, inak je ohen na streche, ako dospela, keby som mala podozrenie ze ma frajer podvadza, skocim do auta a mam to "cierne na bielom" a nemusim spekulovat ci mi bude klamat.
@anonym_9d269b na Silvestra nechám deti samé doma a budem skákať 4 hodiny za niekým, kto ani nemá potrebu ti po polnoci zaželať všetko dobré do nového roka. Mám nejakú sebaúctu.
Čo je na tom divne, že sa poznáme dlho a vzťah sme skúsili len teraz pár týždňov. Nie je to o tej istej rieke. Doteraz bol kamarát.
@anonym_9d269b na Silvestra nechám deti samé doma a budem skákať 4 hodiny za niekým, kto ani nemá potrebu ti po polnoci zaželať všetko dobré do nového roka. Mám nejakú sebaúctu.
Čo je na tom divne, že sa poznáme dlho a vzťah sme skúsili len teraz pár týždňov. Nie je to o tej istej rieke. Doteraz bol kamarát.
@anonym_autor
mne by to napr. nevadilo, to o polnoci.....popravde ja to neznášam. tie trápne gratulácie.
nie o tom je život. že ti niekto o polnoci zavolá,🙏
@anonym_autor takže ty s ním odmietneš byť, lebo ho nechceš predstaviť deťom (tvojho dlhoročného kamaráta), tak on si na Silvestra vymyslí iný program. Ide na pobyt. Sám. Niekde na samotu? A prečo riešiš dáta? Klasická sms, či telefonát neexistujú? Mimochodom, aj dnes existujú miesta, kde nie každý operátor má signál - napr. rodina na Kysuciach - s mojim operátorom mám signál len pri otvorenom okne v ich spálni. A o dátach ani nehovorím.
A potom, že sa ti neozval o polnoci, si vytiahla, až keď to tu niekto napísal… A vlastne čo je na tom? Bola si doma s deťmi, možno si myslel, že už spíš. Alebo aby mal signál musel ísť mimo chaty, niekde ďalej. Mne osobne by sa teda v strede noci nechcelo ísť hľadať niekam signál, aby som niekomu zavolala, nech by to bol aj sám pápež.
Čo tak sa ho narovinu opýtať namiesto konšpirovania? Alebo vlastne ani nie, nechaj ho tak, ten vzťah nemá význam. Ty sa zariadiš podľa seba, ale on má byť k dispozícii, keď si zmyslíš…
@anonym_f79fe9 ano su miesta kde signal nie je. Ak je banik v Novakoch ci kde a je 30 metrov pod zemou a fara uhlie uznavam signal nema, ale nie je byt kde by nebol signal. zase nemam 9 rokov ze ma kde kto opije
@lentakyterapeut mne stačí ísť k nám do Kauflandu a som v riti, nemám tam žiadny signál, normálne v meste, žiadny koniec sveta ani 30 metrov pod zemou, sestra býva kúsok od Kauflandu a aj u nej na byte mi vypadáva signál 😉
To kam chodíte na také indivídua? Mne by to vadilo aj pri začínajúcom vzťahu, že som kdesi na poslednej koľaji na Silvestra…🤷🏻♀️
Vy ste s tym signalom pekne naivne 😂😂😂 operatori garantuju signal na 95% Slovenska, no tak to museli oslavovat v dobsinskej ladovej jaskyni minimalne ked nemal signal. a bol na byte? Nie je byt kde by nebol signal. Samozrejme ze so 100% urcitostou si vypina data mozno ma aj schovane apky. Data si vypinaju aj zeny ked riesia rande mimo manzelstva. Cize ked riesia neveru. Ides von nechces aby ta muz kontroloval vypnes data. Muzi rovnako. Dobre rano a stastny novy rok.
@lentakyterapeut my sme v novostavbe v BA nemali signal kým sme nevymenili Orange operátora takže nejaká možnosť tam je 😆
@lentakyterapeut bývam v bežnej dedine v TN kraji 12 km od krajského mesta. Pred domom máme kopec. Keď sa chceme dovolať, musíme vyjsť von na terasu, v dome poriadny signál nie je, vypadáva. A poznám viac ľudí v podhorských obciach, kde musia napr. vyliezť na skriňu, aby sa dovolali (to je reálny prípad).
To kam chodíte na také indivídua? Mne by to vadilo aj pri začínajúcom vzťahu, že som kdesi na poslednej koľaji na Silvestra…🤷🏻♀️
@zuzanaa239
veď ona s ním nechcela byť na Silvestra. tak sa zariadil. a čím je vlastne Silvester a pol noc takým dôležitým? 🤔
@zuzanaa239
veď ona s ním nechcela byť na Silvestra. tak sa zariadil. a čím je vlastne Silvester a pol noc takým dôležitým? 🤔
@mondolina ja ho nechcem zoznamovať s deťmi, keď neviem či z toho bude niečo stabilné. Silvester som bola s deťmi, lebo ako na nový rok tak po celý rok. Ja som s nimi rada a keby to bol dlhší vzťah, tak by sme boli všetci spolu. Gratulácie pre mňa trápne nie sú. Poprajem ľuďom na ktorých mi záleží a to isté čakám opačne. Je to znak toho, že toho človeka chceš do ďalšieho roku, lebo ho máš rád.
@mondolina ja ho nechcem zoznamovať s deťmi, keď neviem či z toho bude niečo stabilné. Silvester som bola s deťmi, lebo ako na nový rok tak po celý rok. Ja som s nimi rada a keby to bol dlhší vzťah, tak by sme boli všetci spolu. Gratulácie pre mňa trápne nie sú. Poprajem ľuďom na ktorých mi záleží a to isté čakám opačne. Je to znak toho, že toho človeka chceš do ďalšieho roku, lebo ho máš rád.
@anonym_autor tak sama teraz píšeš, že si bola s deťmi, lebo ako na nový rok, tak po celý rok. Sama si toho chlapa "odstrihla"?
@anonym_autor
a treba popriať priamo o polnoci? o tom je vzťah? ale prosím ťa.

Nsjprv sa poznáte krátko, potom zas dlho