icon

Silvestroval s inou

1. jan 2026

Spoznala som dobrého človeka. Je nám spolu dobre, všetko klape ako má. Poznáme sa len krátko na to, aby som ho predstavovala deťom. Ja som silvestrovala s deťmi a on išiel na pobyt. Brala som to v pohode, však sme nemohli byť spolu. Kým som nezistila, že na pobyte mu nedoručuje správy. Pravdepodobne pre to, že tam nebol sám ale s inou ženou. Neviem ako reagovať. Po dlhom čase naozaj človek s ktorým všetko klape. Nebudem od neho chcieť, aby sedel doma, keď ja s ním nemôžem byť, ale nečakala som, že tam bude s inou ženou. Ešte by som brala, že tam nie je sám, ale netají mňa. Čo všetko potom tají mne? Raz za čas napíše, a potom mu správy už zasa nedoručuje. Ja som len asi pohodlná zábavka na väčšinu života a keď pre niečo nebudem mať čas, tak si ho vyplní inou ženou. Keď idem ja na wc, tak asi tiež píše inej. Tak na nový rok som asi zasa single a dostala lekciu z naivity. Vážne si myslel, že mu toto budem tolerovať?

Strana
z5
anonym_d865fd
2. jan 2026
@gab1sol

@anonym_d865fd takže autorka s ním na Silvestra nechcela byť, chcela ostať s deťmi (to je logické) a on mal teda doma sedieť? Nemusela ho hneď predstavovať ako nového frajera, sama píše, že sú dlhoroční kamaráti, tak mohli byť pred deťmi spolu ako kamaráti. On je pre ňu kadekto, ktorého nepredstaví deťom, nedôveruje mu, ale on má byť natoľko blízky, aby sa jej hneď o polnoci ozýval.

@gab1sol ja neviem niektoré, čo tu vypisujete o polnočnon prianí ako by to bolo neviemčo súkromné a písali si ho len blízki ľudia dobre že nie pokrvní príbuzní musíš byť, aby si nato mal právo .. Mne poslal aj sused, lebo ma moje číslo … úplná banalita … ale oto viac to čakám od ľudí ktorí my sú fakt blízki a to chlap s ktorým sa stretávam za účelom vzťahu teda je.

gab1sol
2. jan 2026
@anonym_d865fd

@gab1sol ja neviem niektoré, čo tu vypisujete o polnočnon prianí ako by to bolo neviemčo súkromné a písali si ho len blízki ľudia dobre že nie pokrvní príbuzní musíš byť, aby si nato mal právo .. Mne poslal aj sused, lebo ma moje číslo … úplná banalita … ale oto viac to čakám od ľudí ktorí my sú fakt blízki a to chlap s ktorým sa stretávam za účelom vzťahu teda je.

@anonym_d865fd ja neviem niektoré, čo tu vypisujete o polnočnon prianí ako by to bolo neviemčo. Nie všetci si na to potrpia. Akoby to bolo to jediné najdôležitejšie, čo treba urobiť. Nepoprajem si s blízkymi všetko dobré o polnoci, tak to urobím aj na druhý deň, či tretí, piaty… Tie novoročné priania sa tak preceňujú. Najmä, ak ich dostávame od tých, ktorí si počas roka nespomenú, alebo dokonca poza chrbát povedia svoje.

misanthropicdann
2. jan 2026
@anonym_65d339

@huxy Prekrúcaš. Nikde nepíše,že nechcela. Má deti, tak bola s nimi.

@anonym_65d339 a jeho tam nechcela lebo jej prišlo príliš skoro ho deťom predstavovať.

Inak povedané s nim byt na Silvestra nechcela

huxy
2. jan 2026
@anonym_d865fd

@huxy nečítala som nikde, že s ním autorka nechcela byt. Pisala že nemohli byť spolu … možno kvôli celkovej situácii, že ona ma deti, on mal nejaký pobyt, ona netrávi sviatky s kadekým … možno by aj chcela, kebyže ma aj dotyčný väčší záujem .. ťažko povedať.

@anonym_d865fd písala to

huxy
2. jan 2026
@anonym_65d339

@huxy Prekrúcaš. Nikde nepíše,že nechcela. Má deti, tak bola s nimi.

@anonym_65d339 čo prekrúcam? Sama písala, že na silvestra nebude s kadekým. Keby s ním byť chcela, tak by bola

anonym_65d339
2. jan 2026
@misanthropicdann

@anonym_65d339 a jeho tam nechcela lebo jej prišlo príliš skoro ho deťom predstavovať.

Inak povedané s nim byt na Silvestra nechcela

@huxy
@misanthropicdann Nebude predsa deťom predstavovať niekoho, v kom nemá istotu. Jasné, vy by ste deťom privliekli asi akúkoľvek známosť. Ona má rozum.

huxy
2. jan 2026
@anonym_65d339

@huxy
@misanthropicdann Nebude predsa deťom predstavovať niekoho, v kom nemá istotu. Jasné, vy by ste deťom privliekli asi akúkoľvek známosť. Ona má rozum.

@anonym_65d339 ona ho pozná dlho, a ak v ňom nemá istotu, tak niekde bude chyba. Takže rozumu asi veľa nemá

anonym_65d339
2. jan 2026
@huxy

@anonym_65d339 ona ho pozná dlho, a ak v ňom nemá istotu, tak niekde bude chyba. Takže rozumu asi veľa nemá

@huxy Rozumu má viac než dosť.

huxy
2. jan 2026
@anonym_65d339

@huxy Rozumu má viac než dosť.

@anonym_65d339 jasné, však to tu vidieť

autor
3. jan 2026
@huxy

@anonym_65d339 čo prekrúcam? Sama písala, že na silvestra nebude s kadekým. Keby s ním byť chcela, tak by bola

@huxy to že je niekto dobrý človek a kamarát neznamená, že bude dobrý partner. Preto ho nechcem predstavovať deťom a nie sú hlúpe. Od kedy mám deti tak trávim Silvester a Nový rok s nimi ako rodina. Takže ak by prišiel nejaký ujo k nám, tak by ho brali ako niečo viac. A ja im ho ešte nechcem predstavovať ako niečo viac, kedže neviem či to má nejakú vzťahovú budúcnosť. Ak by som nemala deti, tak ten Silvester by som chcela tráviť s ním, kedže nechcel byť sám a radšej išiel na pobyt. Na Vianoce bol sám a písali sme si.

anonym_b166dd
3. jan 2026

Ved Ty mu neveris vobec, naco Ti je takyto vztah? Nechaj ho zit a a stretavajte sa len obcasne. Ak si sa rokmi nepreniesla, cez ten minuly pobyt, darmo teraz vysilujes, nikdy mu verit nebudes

anonym_ca06a5
3. jan 2026
@anonym_autor

@huxy to že je niekto dobrý človek a kamarát neznamená, že bude dobrý partner. Preto ho nechcem predstavovať deťom a nie sú hlúpe. Od kedy mám deti tak trávim Silvester a Nový rok s nimi ako rodina. Takže ak by prišiel nejaký ujo k nám, tak by ho brali ako niečo viac. A ja im ho ešte nechcem predstavovať ako niečo viac, kedže neviem či to má nejakú vzťahovú budúcnosť. Ak by som nemala deti, tak ten Silvester by som chcela tráviť s ním, kedže nechcel byť sám a radšej išiel na pobyt. Na Vianoce bol sám a písali sme si.

@anonym_autor toto co píšeš, je mimimalne divne. Nepises vsak podstatne veci, kde išiel a najmä s kým. To aspoň vieš? Lebo keď som s niekym vo vztahu, tak je to pravda mňa normalne. K tomu signálu... ano,nie všade je signál, to je fakt. ale pokiaľ.clovek chce a ma záujem, tak hlada spôsoby, či možnosti. Si pamätám, že môj ex bol takto s partiou cez Silvestra na chate. Ja som ísť nemohla, bola som chorá. Signál tiež nemali, musel vyslapat na nejaký kopec za chatou, cca. 20 minút. Keď so mnou volal, pozdravovalima aj ostatní, volal normalme pred nimi. No na rozdiel od toho tvojho, sa mi pravidelne ozýval, sam od seba. Dokonca aj ten "trapny" telefonát po polnoci, ako tu iné píšu, bol. Cize za mna je to iba o chceni/nechceni. A z toho, čo píšeš mi vychádza, že on skôr nechcel. Dala by som s ním normalny rozhovor, kde bol, s kým bol. Je to uplne normalne, žiadne vypocuvanie. Ak by ma jeho odpovede neuspokojili, bol by koniec.

autor
3. jan 2026
@anonym_ca06a5

@anonym_autor toto co píšeš, je mimimalne divne. Nepises vsak podstatne veci, kde išiel a najmä s kým. To aspoň vieš? Lebo keď som s niekym vo vztahu, tak je to pravda mňa normalne. K tomu signálu... ano,nie všade je signál, to je fakt. ale pokiaľ.clovek chce a ma záujem, tak hlada spôsoby, či možnosti. Si pamätám, že môj ex bol takto s partiou cez Silvestra na chate. Ja som ísť nemohla, bola som chorá. Signál tiež nemali, musel vyslapat na nejaký kopec za chatou, cca. 20 minút. Keď so mnou volal, pozdravovalima aj ostatní, volal normalme pred nimi. No na rozdiel od toho tvojho, sa mi pravidelne ozýval, sam od seba. Dokonca aj ten "trapny" telefonát po polnoci, ako tu iné píšu, bol. Cize za mna je to iba o chceni/nechceni. A z toho, čo píšeš mi vychádza, že on skôr nechcel. Dala by som s ním normalny rozhovor, kde bol, s kým bol. Je to uplne normalne, žiadne vypocuvanie. Ak by ma jeho odpovede neuspokojili, bol by koniec.

@anonym_ca06a5 to že ťa nejaká odpoveď uspokojí alebo neuspokojí neznamená, že je pravdivá. Škoda niečo riešiť. Pravdu nezistím. Buď mu budem veriť, alebo to môžem zabaliť.

anonym_409a4f
3. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_ca06a5 to že ťa nejaká odpoveď uspokojí alebo neuspokojí neznamená, že je pravdivá. Škoda niečo riešiť. Pravdu nezistím. Buď mu budem veriť, alebo to môžem zabaliť.

@anonym_autor už sa ti ozval? Vysvetlil ti niečo?

anonym_5c7b43
3. jan 2026

Podľa môjho názoru na základe tvojich slov, vy dvaja k sebe ako pár nepatríte. Ty mu absolútne nedôveruješ a myslím si, že aj keby ste časom boli spolu, pri každej menšej nezhode by si mu podobné záležitosti neustále vyhadzovala na oči. Ani nevieš, ako to v skutočnosti bolo a už si sa s ním kvôli tomu pochytila. Ja ťa ako rozvedená matka chápem, tiež by som ho neťahala domov k deťom. Ale na druhej strane, čo si od neho čakala? že bude krepčiť doma sám? to, že tam bol s inou, sú len tvoje dohady skrz nejakej dávnej skúsenosti. A čo ak mu krivdíš? nezastávam sa ho, to vôbec nie. Možno to urobil. Ale ak nie? tvoje správanie a výčitky sú tiež trochu cez. Ja som už druhýkrát vydatá, manžel bol medzi sviatkami 'doma' na stretnutí so starou partiou, kde bola aj jeho dávna láska. Dokonca som mu kedysi radila, ako by ju mohol získať 😃 napísal mi, keď tam dorazil, potom večer, či už drobec spí a ja som mu napísala pred spaním 'dobrú noc'. A potom sa ozval až predpoludním, keď sadal na vlak domov. Ani by mi nenapadlo čekovať ho každú chvíľu, jedovať sa, že si moju správu neprečítal, či nebodaj si namýšľať, čo tam asi robí s tou kočkou. Dôverujem mu. Ono, ak u vás všetko klape ako má, prečo by ťa podvádzal? prečo sa vôbec pohrávaš s touto myšlienkou?

gab1sol
3. jan 2026
@anonym_5c7b43

Podľa môjho názoru na základe tvojich slov, vy dvaja k sebe ako pár nepatríte. Ty mu absolútne nedôveruješ a myslím si, že aj keby ste časom boli spolu, pri každej menšej nezhode by si mu podobné záležitosti neustále vyhadzovala na oči. Ani nevieš, ako to v skutočnosti bolo a už si sa s ním kvôli tomu pochytila. Ja ťa ako rozvedená matka chápem, tiež by som ho neťahala domov k deťom. Ale na druhej strane, čo si od neho čakala? že bude krepčiť doma sám? to, že tam bol s inou, sú len tvoje dohady skrz nejakej dávnej skúsenosti. A čo ak mu krivdíš? nezastávam sa ho, to vôbec nie. Možno to urobil. Ale ak nie? tvoje správanie a výčitky sú tiež trochu cez. Ja som už druhýkrát vydatá, manžel bol medzi sviatkami 'doma' na stretnutí so starou partiou, kde bola aj jeho dávna láska. Dokonca som mu kedysi radila, ako by ju mohol získať 😃 napísal mi, keď tam dorazil, potom večer, či už drobec spí a ja som mu napísala pred spaním 'dobrú noc'. A potom sa ozval až predpoludním, keď sadal na vlak domov. Ani by mi nenapadlo čekovať ho každú chvíľu, jedovať sa, že si moju správu neprečítal, či nebodaj si namýšľať, čo tam asi robí s tou kočkou. Dôverujem mu. Ono, ak u vás všetko klape ako má, prečo by ťa podvádzal? prečo sa vôbec pohrávaš s touto myšlienkou?

@anonym_5c7b43 presne si to zhrnula…

1sally12
3. jan 2026

To si sa ho ani nespýtala s kým tam ide?

petka552
3. jan 2026

@anonym_autor napiste mi spravu

petronelag
3. jan 2026
@1sally12

To si sa ho ani nespýtala s kým tam ide?

@1sally12 To by sa nehodilo pýtať s kým tam ide, ale kde do akého strediska ide, to by som sa opýtala.

danieli
3. jan 2026

No za mna by som bola velmi rezervovana…nepisala nevolala neriesila, mozno sa to aj same rozplynie…nemyslim si, ze to je partner do necasu…a slobodna/rozvedena/vdova s detmi to je necas uz sam osebe, ty chranis seba a deti a on nejako plava zivotom a nemam pocit, ze by chcel plavat spolu s vami…

luccija
6. jan 2026
@lentakyterapeut

Vy ste s tym signalom pekne naivne 😂😂😂 operatori garantuju signal na 95% Slovenska, no tak to museli oslavovat v dobsinskej ladovej jaskyni minimalne ked nemal signal. a bol na byte? Nie je byt kde by nebol signal. Samozrejme ze so 100% urcitostou si vypina data mozno ma aj schovane apky. Data si vypinaju aj zeny ked riesia rande mimo manzelstva. Cize ked riesia neveru. Ides von nechces aby ta muz kontroloval vypnes data. Muzi rovnako. Dobre rano a stastny novy rok.

@lentakyterapeut ale nekecaj moja mama býva kúsok od Ba a sú chvíľky kedy nemá signál.Aj ich susedia chodia telefonovať von.Orange to nerieši, lebo sú menšia dedina a vykryvac tam nedajú.staci, že je na chate niekde v lese a signál je obmedzený

anonym_4c8f83
9. jan 2026

A uz vieme kde teda bol? A s kym ?

mamka34
Autor odpoveď zmazal
Strana
z5