Silvestroval s inou
Spoznala som dobrého človeka. Je nám spolu dobre, všetko klape ako má. Poznáme sa len krátko na to, aby som ho predstavovala deťom. Ja som silvestrovala s deťmi a on išiel na pobyt. Brala som to v pohode, však sme nemohli byť spolu. Kým som nezistila, že na pobyte mu nedoručuje správy. Pravdepodobne pre to, že tam nebol sám ale s inou ženou. Neviem ako reagovať. Po dlhom čase naozaj človek s ktorým všetko klape. Nebudem od neho chcieť, aby sedel doma, keď ja s ním nemôžem byť, ale nečakala som, že tam bude s inou ženou. Ešte by som brala, že tam nie je sám, ale netají mňa. Čo všetko potom tají mne? Raz za čas napíše, a potom mu správy už zasa nedoručuje. Ja som len asi pohodlná zábavka na väčšinu života a keď pre niečo nebudem mať čas, tak si ho vyplní inou ženou. Keď idem ja na wc, tak asi tiež píše inej. Tak na nový rok som asi zasa single a dostala lekciu z naivity. Vážne si myslel, že mu toto budem tolerovať?
@pralinka25 Silvester nie je bežný deň, aby som ho trávila s kadekym. To vedia aj deti. Je to to isté ako Vianoce. Vinšovačky kamošov neriešim. Rodine prajem hneď ako je to možné. Aj priateľovi. Preto sú preťažené siete, lebo to tak robí väčšina ľudí keď nemôže byť s blízkymi osobne a niekde sa zabáva.
@anonym_autor vieš ty vôbec čo chceš? Akosi si protirečíš. Čiže na silvestra si nechcela byť s priatelom, lebo nie je to bežný deň, aby si ho trávila s kadekým. Na druhej strane rodine a priateľovi praješ "vinšovačku" hneď a teba trápi, že nečaká nalepený na mobile na tvoju správu a v momente neodposuje.
Aj si chcela, aby bol s tebou a venoval sa iba tebe, mala si byt s ním. Takto je to stále slobodný muž. 🤷🏻♀️
Tu nie je problem silvester. Tu je problem ty a on..
Mas deti, rodinu, zjavne nejake skusenosti za sebou, tento "vztah" mal zadrhel uz predtym, len si to mozno nevidela. Lebo to planoval dlhsie, je jedno s kym tam bol. A ked tam mal ist, vedel kde to je.. Ake su podmienky..
Alebo je este moznost, ze ocakavas od vas viac, nez on.
A silvester je len dalsi den v roku, prezivaju ho extra jedine mozno deti, pubertaci, mladi, ti co si chcu ist uzit s dovodom, ci hladaju dovod na vypitie.. Bez urazky. Precenovany den. este aj oracovny den. Ani nie ze sviatok. Potom maju ludia zbytocne nejake ocakavania.. novy rok je zas ine, ano to si poprajes s ludmi vsetko dobre..
A uz som ticho 🙂
@lentakyterapeut ked by si aspon netrepal, boli sme minuly rok na Silvestra na chate v Krpacove a predstav si v chate nebol signal, ziadny signal, ked sme chceli prijat/odoslat spravy, tak jeden z nas siel napr. fajcit a zobral vsetky mobily pred chatu, v chate nebola ani wifi.
A skus ist napr. vlakom cez pol Slovenska a zistis ako je to s tym 95% pokrytim. Takze nie nemusis byt banik a pod zemou, je x lokalit a situacii, kedy ten signal nemas.
@petamich dnes som cestovala Lv - Ba, asi 5x nebol signál. U mami tiež blbne, a to sme asi 4x overovali u operátora, kde je problém. Nikde.... A to mne ukazuje že som v dedine odtiaľ 3km na západ a mužovi 2km na sever 🤣. Vôbec mi neukazuje reálnu polohu kde sme. 🤷
@petamich dnes som cestovala Lv - Ba, asi 5x nebol signál. U mami tiež blbne, a to sme asi 4x overovali u operátora, kde je problém. Nikde.... A to mne ukazuje že som v dedine odtiaľ 3km na západ a mužovi 2km na sever 🤣. Vôbec mi neukazuje reálnu polohu kde sme. 🤷
@cacianka no ved toto, sa vzdy bavim, ked niekde citam alebo pocujem, ze 95% pokrytie 😂
@pralinka25 Silvester nie je bežný deň, aby som ho trávila s kadekym. To vedia aj deti. Je to to isté ako Vianoce. Vinšovačky kamošov neriešim. Rodine prajem hneď ako je to možné. Aj priateľovi. Preto sú preťažené siete, lebo to tak robí väčšina ľudí keď nemôže byť s blízkymi osobne a niekde sa zabáva.
@anonym_autor a on vie, že ste vo vzťahu?
ja som z tejto temy v riti.
nechapem fakt. inak s detmi ho v pohode zoznamit mozes. nemusia vediet ze je tvojim frajerom. ale normalne ako cloveka kludne. no a co. moje decka poznaju mojich kamosov kamosky kolegov kadekoho. ved ich neizolujem, normalne sa stretavam s ludmi a ked su so mnou stretavaju sa aj oni. ale ok. nemusis im ho predstavovat rovno ako noveho ocka ani ako tvojho sexpartnera.
sama si s nim byt nechcela a co si cakala ze sa zavrie doma a bude cakat sam doma na polnoc aby ti zavolal? to vazne?
a teda na pobyt celkom isto nesiel sm. teda podla mna ich islo viac ludi. to je take normalne a logicke. a nemusel tam ist s niekym na sukacku.
ja ked som v partii s kamosmi alebo na navsteve tiez nevisim na mobile. doknoca ani vacsinou neviem kde ho mam. ked si vypol data podla teba tak si mu mala normalne zavolat.
za mna totalna odveci konspiracia. ja naivna nie som ale toto mi pride cez.
uplne. tiez mi je jedno ci mi niekto zapraje 31 o jednej poobede, o polnoci alebo aj tretieho o desiatej. je to uplne jedno. a vlastne mna otravuju tie vinsovacky po polnoci. vacsinou som s kamosmi venujem sa pritomnym nie telefonu. zasadne riesim tieto veci bud den dopredu alebo den potom.
@pralinka25 👏👏👏
Čo by si robila v časoch, keď neboli mobily ?
Dokonca nie každý mal pevnú linku, boli potrhané siete, alebo výpadky kvôli kalamite ?
Mmch keď ide niekto niekde na pobyt, nie je povinný vysiet na mobile, striehnuť či mu stíháčka nevolá, ani § o vinšovani neexistuje. Je to pekné, milé, slušné ale nikto nemusí stáť v pozore a úderom 0.00 vyvolávať ako debil na všetky strany. Mmch. stačí zavolať 2-3 ľuďom, a je fuk kedy. Hoc aj 3 dni.
Veeeeľmi sa preceňuje tento dátum a čas
@anonym_autor to je veľmi individuálne a každý tento deň vníma inak, nemôžeš očakávať, že všetci to budú mať nastavené rovnako ako ty.. napríklad ja som mame volala asi o pol 1 ráno, keď sme dopozerali na ohňostroje na sídlisku a zvyšok rodiny až ráno, keď sme sa zobudili...
@anonym_f79fe9 ano su miesta kde signal nie je. Ak je banik v Novakoch ci kde a je 30 metrov pod zemou a fara uhlie uznavam signal nema, ale nie je byt kde by nebol signal. zase nemam 9 rokov ze ma kde kto opije
@lentakyterapeut ummm. My chodime na ryby na sukromny revir. A signal tam nemame v okruhu niekolko km. A uz poznam viacero miest,kde ho ozaj nemam....takze,garantovat mozu,realita je ina
@anonym_autor Hm, nie je dostatočne dobrý, aby si s ním strávila Silvester, dokonca ho ty sama označíš ako “kadekoho”, ale je dostatočne blízky, aby ti hneď o polnoci zavinšoval.
Možno pre neho je Silvester tiež dôležitý, ale keďže si ho ty odmietla a považuješ ho za kadekoho, tak on nevidel dôvod ozývať sa kadekomu, napr. aj tebe.
@anonym_9d269b na Silvestra nechám deti samé doma a budem skákať 4 hodiny za niekým, kto ani nemá potrebu ti po polnoci zaželať všetko dobré do nového roka. Mám nejakú sebaúctu.
Čo je na tom divne, že sa poznáme dlho a vzťah sme skúsili len teraz pár týždňov. Nie je to o tej istej rieke. Doteraz bol kamarát.
@anonym_autor no nazor nezmenim, spravas sa divne a dost trapne podla mna. Takze problem je uz je o polnoci ti nevinsuje...
kasli na to, najdi si ineho a nie takeho co nesedi doma a necaka na tvoj telefonat.. ved je len kadekto
Vy ste s tym signalom pekne naivne 😂😂😂 operatori garantuju signal na 95% Slovenska, no tak to museli oslavovat v dobsinskej ladovej jaskyni minimalne ked nemal signal. a bol na byte? Nie je byt kde by nebol signal. Samozrejme ze so 100% urcitostou si vypina data mozno ma aj schovane apky. Data si vypinaju aj zeny ked riesia rande mimo manzelstva. Cize ked riesia neveru. Ides von nechces aby ta muz kontroloval vypnes data. Muzi rovnako. Dobre rano a stastny novy rok.
@lentakyterapeut ja som nemala signál ani doma v meste ,musela som prejsť na ineho operatora..

@anonym_autor tak ja neviem ci su pretazene siete. nerobim to s nikym ani s rodinou. tym poviem zvacsa osobne na druhy den. no a ak boli pretazene siete a on nemal signal asi teda bolo narocne sa dovolat.
pre mna su vianoce o rodine a silvester o kamosoch a jeden kamos naviac by sa stratil.