icon

Sklamanie vo vzťahu

3. júl 2025

Mám priateľa, sme obaja 40tnici. Ja bývam sama, v malom byte, môj priateľ býva s dospelou študujúcou dcérou. Sme spolu 4 roky. Keď dcéra občas vypadla niekam na výlet, väčšinou sme spali u neho a užívali si, že sme spolu. Vždy ma zavolal on, ja som nikdy sama neinicovala to, že budeme u neho.

Keďže však posledné mesiace viac krát spomínal, že nikdy nie je sám, že je vždy doma s niekým ... tak som mu dala priestor posledné mesiace priestor, keď náhodou dcéra vypadla, aj keď ma ku nemu volal spať, ja som mu dopriala samotu, aby si užil čas pre seba. Aby si robil čo len chcel, a nemal za zadkom ďalšiu ženu doma. Prišla som k nemu na návštevu na hodinku, dve a potom som ho nechala, nech si užíva byt pre seba 🙂.

Včera sme boli spolu von, aj sme si volali, dnes sme si volali už 2x. Teraz na obed mi volá a mimo toho mi povedal, len tak medzi rečou, že dcéra ide domov. Domov? Odkiaľ? Ona niekde odišla? Že áno, na chatu, ale vracia sa domov už dnes a nie v nedeľu, ako mala v pláne. Aha a nechcel si mi o tom ani povedať? Že veď by som ti o tom povedal dnes večer ....

Tak som zastala a mňa to sklamalo. Nedá sa povedať, že nahnevalo, ale sklamalo. U mňa chce vedieť všetko, hovorím mu o všetkom ... a on mi nepovie, že je sám... Spýtala som sa ho, prečo mi o tom nepovedal, veď by som sa k nemu nebola nanominovala do bytu. Že on to vie...

Inak povedal mi to až potom, čo sa dozvedel, že som dostala MS.
Dnes prišla a medzi rečou som mu spomenula, že sa cítim na nič, lebo som dostala.
On sa ma spýtal, ako som zistila, že som dostala MS? Wtf? Tak ako som to zistila? To, čo je za otázka. Tak ty chceš vedieť o mne, ako som zistila, že mi prišla MS, ale že tvoja dcéra nie je doma mi ty nepovieš?

Už ja som debil?
Asi áno..

zuzanita1609
3. júl 2025

A na konci príbehu čo sa ešte pripíše? Uz ste dokonca aj zasnúbení? 🧐🤭

klementinka58
3. júl 2025
@zuzanita1609

A na konci príbehu čo sa ešte pripíše? Uz ste dokonca aj zasnúbení? 🧐🤭

@zuzanita1609 tiez mi to pride na jeden taky nick co tu chodi a vypisuje presne taketo vymyslance....este par otazok sa baby opytaju a zistime ze buducu sobotu bude svadba 🙂 uz viackrat baby upozornovali na tento anonym

autor
3. júl 2025

Dobre dievčatá, len sa točíme v kruhu, lebo sa zaujímate o všetky iné veci, len nie o to, čo som vlastne mala za otázku. Odpoviem si na to sama. Aj pre mňa je dôležité vedieť, že Emma nie je doma a je na chate, záleží mi na nej. Majte pekný deň, odpájam sa.

viestta
3. júl 2025

Ja nechapem, preco ho nepozves k sebe. Hocikedy. Dcera uz nie je male dieta, kludne moze ostat sama aj na noc. Jedine, ze on nechce aby ona o tebe vedela... Alebo ty nechces aby o tebe vedela? Naozaj to mate take zvlastne, ze aj vy dvaja sa v tych komplikaciach a time manazmente stracate. Je otazka ci to ma vobec zmysel...

luccija
3. júl 2025

Ja nepíšem o sexe.To, že máš malú posteľ vyrieši kúpa väčšej, keď ste spolu 4 r.Aj tak si stojím za tým prečo by ste aspoň cez víkend nemohli prespať u neho dobre cez týždeň ideš do práce atď, ale po 4 r ľudia po 40 tke je to zvlástne.tak, ked je všetko ako si chcela a povedala tak nerieš, že bol včera sám doma.Naco by ti bola táto informácia on by nesiel k tebe ani ty k nemu.On to nepovažoval za potrebné k čomu by ti to bolo vedieť?

luccija
3. júl 2025
@viestta

Ja nechapem, preco ho nepozves k sebe. Hocikedy. Dcera uz nie je male dieta, kludne moze ostat sama aj na noc. Jedine, ze on nechce aby ona o tebe vedela... Alebo ty nechces aby o tebe vedela? Naozaj to mate take zvlastne, ze aj vy dvaja sa v tych komplikaciach a time manazmente stracate. Je otazka ci to ma vobec zmysel...

@viestta stretávajú sa spolu dcéra o nej vie

viestta
3. júl 2025
@luccija

@viestta stretávajú sa spolu dcéra o nej vie

@luccija hej docitavam a zasnem. Dvaja dospeli... 🙄

luccija
3. júl 2025

Klameš samu seba určite k nej nemáš taký vzťah, aby si potrebovala vedieť, že je na chate.Tebe vadí, že bol sám doma a nepovedal to.Pristupila si na jeho pravidlá o kľude tak si ho uziva

mdse
3. júl 2025

Ako píše @luccija kúpa väčšej postele by vyriešila problém s prespaním u Teba. Aj ste zasnúbení, aj Vám nedáva zmysel sa brať...potom Ty mu dávaš priestor nech je sám, nechceš s ním žiť ani si ho brať, ale keď je sám tak Ti vadí, že Ti nepovedal že je sám..
Ty si tiež rozmysli, čo vlastne chceš od vzťahu.

motylik2559
3. júl 2025

No ja ti neviem, podla mna ta sklamalo nieco, co by ta normalne sklamat ani nemalo, lebo sama si napisala, ze si mu povedala, ze by si k nemu neprisla, tak aky je problem ci je dcera doma alebo nie ti moze byt jedno tym padom nie? To je taka banalita toto🙏 To,ze si hovorite vsetko je sice pekne ale on tiez nie je naprogramovany robot, tak by ti to povedal neskor a kde je problem? A teraz prepac, ale ked riesis takuto hlupost, tak snad od neho nevyzadujes aj to kolko krat do dna sa isiel s prepacenim vysr.... ked trvas na tom,ze si hovorite totalne vsetko. A to neber zle alebo ako urazku, skor ze trochu zvolni a uvidis,ze samej ti bude lepsie a lahsie🙂

luccija
3. júl 2025

Ja som asi divná, ale ja nerozumiem ani tomu pozichrovaniu zasnubami.Moze sa stať, že o 4 roky začnete spolu byvat a zistite, že si nerozumiete a stratené roky.Nepoviem prvý rok sa spoznávať atď, ale ja by som chcela buď všetko, alebo nič, ak by ste boli po 60 tke, tak takému randeniu, vyvenceniu kino, prechádzka rozumiem.Dcera môže byt doma do 30 tky

kernel
3. júl 2025

Ked sa dvaja maju radi, neotalaju ale zacnu zit spolu, za tymto si budem stat a bodka(!), takto si len jeho pravidelny matrac pre vypustenie / ulavenie guli, jemu vyhovuje ze mu rozkrocis nohy v jeho byte ked tam nie je jeho dcera ktora ta ma za lahku a nasledne sa mu neskutocne ulavi ze si dostala menzes, tak to vidim ja, je to obycajny parchant, ako hovorim, keby ta mal skutocne rad, zacne s tebou zit, tieto divadielka na obcasne vyletiky, cukrovanie ale nasledne skryvacky, rovno uteky a ukryvania pred dcerou hovoria jedine a jasne, vyuziva ta na sexualne uvolnenie, nema ta za nic, bodka.

rozculena
3. júl 2025
@kernel

Ked sa dvaja maju radi, neotalaju ale zacnu zit spolu, za tymto si budem stat a bodka(!), takto si len jeho pravidelny matrac pre vypustenie / ulavenie guli, jemu vyhovuje ze mu rozkrocis nohy v jeho byte ked tam nie je jeho dcera ktora ta ma za lahku a nasledne sa mu neskutocne ulavi ze si dostala menzes, tak to vidim ja, je to obycajny parchant, ako hovorim, keby ta mal skutocne rad, zacne s tebou zit, tieto divadielka na obcasne vyletiky, cukrovanie ale nasledne skryvacky, rovno uteky a ukryvania pred dcerou hovoria jedine a jasne, vyuziva ta na sexualne uvolnenie, nema ta za nic, bodka.

@kernel nikto sa pred dcérou neskrýva,ve%d chodia spoločne na výlety

eva8
3. júl 2025

@autorka Nevyhovuje mu vztah, ktory mate. Kvoli tvojej operacii ste nemali sex niekolko mesiacov. Ak ste ho nenahradili inak (napr. oral a pod.), mozno si niekam "odskocil", alebo fakt potrebuje cas sam pre seba, aby sa "zotavil". To je vsetko.
Alebo sa mu postastila nova znamost. @autorka ak si sa vypla z diskusie, nedozvies sa ine pohlady. A pre ucelenie obrazu je uplne v pohode, ked sa pytame, ako to medzi vami funguje.
Podla mna pohoda, ak sa mu budes venovat po kazdej stranke. A mozte fungovat nadalej ako doteraz. A ked dcera vyrastie a bude sa chciet osamostatnit, 1 byt jej mozte pozicat, kym sa postavi na vlastne nohy. A vy budete byvat spolu. To je pohlad do buducna

heleninamama
3. júl 2025

Som jediná, komu sa zdá muž, ktorý chce mať občas pokoj a byť sám doma, normálny a prepnutá sa mu zdá žena? Vek 40+, vlastné decko na krku a neustále stalkuje nejakého chlapa? Chce s ním byť každú voľnú chvíľu, chce o ňom a jeho živote vedieť všetko, neustále ho navštevuje, tára o hlúpostiach, trávi u neho noci... Za mňa desivý vzťah.

viestta
3. júl 2025
@heleninamama

Som jediná, komu sa zdá muž, ktorý chce mať občas pokoj a byť sám doma, normálny a prepnutá sa mu zdá žena? Vek 40+, vlastné decko na krku a neustále stalkuje nejakého chlapa? Chce s ním byť každú voľnú chvíľu, chce o ňom a jeho živote vedieť všetko, neustále ho navštevuje, tára o hlúpostiach, trávi u neho noci... Za mňa desivý vzťah.

@heleninamama opisala si zufalku, a celkom vystizne...

eliska13
3. júl 2025

Kedy to budeš cítiť inak to budete takto žiť 10 rokov?Podľa mňa ste spolu len, aby ste neboli sami.Hlavne, že máš zasnubak a zaspavas sama.
Rob si svoj program a nečakaj na jeho zavolanie

popcorn2myska
3. júl 2025

Chlap potrebuje byť občas aj sám.
On má ženskú doma a potom je s tebou...Kedy si má "dobiť baterky" aby tu vedel byť pre vás? Chlap si dobíja baterky po chlapsky...hovorí sa tomu aj "ide do jaskyne , kde je sám ale tam nesmie ženská noha"...Tvoj nemá jaskyňu, on si robí "bývaničko len pre seba".Chlapi si dobíjajú baterky tým,že NIESU so ženským pohlavím (ktoré lubia)

Nevidím nijaké zlo vo vašom vzťahu , iba to že keď ženská má menštruáciu je precitlivelá a môže veci zle zobrať ,aj keď nič zlé sa nestalo.Toto je dobré si uvedomovať, lebo keďby došlo v čase menštruácie ku hádke, aby si vedela,že ospravedlniť sa musíš ty lebo ti "vyleteli hormóny".

Nič netreba riešiť dnes medzi vami ,len sa viac pochopiť.

Nieje to "kamarát s výhodami", lebo sa poznáte vzájomne všetci a chodíte spolu von všetci. Nie každý rozvedený si chce zas založiť rodinu a mať ďalšie deti..to ale neznamená,že nechce vzťah čo preňho všetko alebo veľa znamená.
Ani bývať nemusíte spolu..možno časom ..to je na vás a na živote.
Všetko je o.k. len sa bež ospravedlniť, že si mala krámy (keď je nahnevaný alebo máš v sebe výčitky,) , zle si si niečo vysvetlila a nechaj to plávať,nerýp sa už v tom.
Trávte spolu ďalší pekný čas...
Držím palčeky...

autor
4. júl 2025
@popcorn2myska

Chlap potrebuje byť občas aj sám.
On má ženskú doma a potom je s tebou...Kedy si má "dobiť baterky" aby tu vedel byť pre vás? Chlap si dobíja baterky po chlapsky...hovorí sa tomu aj "ide do jaskyne , kde je sám ale tam nesmie ženská noha"...Tvoj nemá jaskyňu, on si robí "bývaničko len pre seba".Chlapi si dobíjajú baterky tým,že NIESU so ženským pohlavím (ktoré lubia)

Nevidím nijaké zlo vo vašom vzťahu , iba to že keď ženská má menštruáciu je precitlivelá a môže veci zle zobrať ,aj keď nič zlé sa nestalo.Toto je dobré si uvedomovať, lebo keďby došlo v čase menštruácie ku hádke, aby si vedela,že ospravedlniť sa musíš ty lebo ti "vyleteli hormóny".

Nič netreba riešiť dnes medzi vami ,len sa viac pochopiť.

Nieje to "kamarát s výhodami", lebo sa poznáte vzájomne všetci a chodíte spolu von všetci. Nie každý rozvedený si chce zas založiť rodinu a mať ďalšie deti..to ale neznamená,že nechce vzťah čo preňho všetko alebo veľa znamená.
Ani bývať nemusíte spolu..možno časom ..to je na vás a na živote.
Všetko je o.k. len sa bež ospravedlniť, že si mala krámy (keď je nahnevaný alebo máš v sebe výčitky,) , zle si si niečo vysvetlila a nechaj to plávať,nerýp sa už v tom.
Trávte spolu ďalší pekný čas...
Držím palčeky...

@popcorn2myska ahoj, ďakujem za povzdbudivý komentár. Ja som mu inak o jaskyni povedala, ze to je prirodzena potreba a obcas potrebuje byt sam so sebou. Tiez to mam uz davno nacitane. Vobec s tym nemam problem, praveze ho v tom podporujem. Ja viem velmi dobre, ake je to mat svoj vlastny priestor a mat potrebu byt sam v urcitom case. Tam ma nahnevalo nieco ine. A teda zvalovat to teraz na menstruaciu nebudem. Reagovala by som tak, aj keby som ju nemala. Lebo ine veci mi den predtym aj v ten den hovoril, aj som pomahala jeho rodine, aj sme sa bavili o Emme a pýtala som sa na ňu a tak nejako zahmlieval. Až potom som pochopila prečo to bolo tak. V každom prípade pre niekoho banalita, pre mňa je to dôležité a človek si z týchto maličkostí skladá mozaiku. Krásny deň.

magic08
4. júl 2025

a aku mozaiku si si z toho vyskladala ty? Ja by som si, že zamerne nechcel povedat, ze je sam, lebo chcel byt sam a bal sa, ked ti to povie, ze sa budes chciet nanominovať k nemu a bude po klude. Niekedy človek proste len nechce vysvetlovat a obhajovat svoju potrebu. Proste len chce mat pokoj 🙂 ja si myslim, ze toto je dôvod, preco ti nepovedal, ze je dcera prec... alebo?

autor
4. júl 2025
@magic08

a aku mozaiku si si z toho vyskladala ty? Ja by som si, že zamerne nechcel povedat, ze je sam, lebo chcel byt sam a bal sa, ked ti to povie, ze sa budes chciet nanominovať k nemu a bude po klude. Niekedy človek proste len nechce vysvetlovat a obhajovat svoju potrebu. Proste len chce mat pokoj 🙂 ja si myslim, ze toto je dôvod, preco ti nepovedal, ze je dcera prec... alebo?

@magic08 určite by som k nemu nešla. A to vie veľmi dobre, nemám potrebu tam vysedávať. Ísť na kávu vieme ísť do našej kaviarne, najesť sa vieme ísť do reštiky, rozprávať sa môžeme kdekoľvek je súkromie. On vie veľmi dobre, že by som nemala tendenciu ho prísť pozrieť... takže asi tak. Už čo si z toho vyvodím ja, je na mne.

magic08
4. júl 2025

nevies ako to vnima on. nemozes mat istotu, ze druha strana vnima v danom momente rovnako veci tak ako ty. A vobec, ked mate tak dokonaly vztah a vsetko co ti napiseme negujes, preco sa ho priamo neopytas preco ti nepovedal ze je sam?

autor
4. júl 2025
@magic08

nevies ako to vnima on. nemozes mat istotu, ze druha strana vnima v danom momente rovnako veci tak ako ty. A vobec, ked mate tak dokonaly vztah a vsetko co ti napiseme negujes, preco sa ho priamo neopytas preco ti nepovedal ze je sam?

@magic08 pýtala som sa ho na to. Povedal, že vie, že by som k nemu nemala potrebu ísť a vie, žeby mohol ostať sám. Nevedel mi odpovedať na dôvod, prečo to nepovedal. Keď inokedy mi hovorí aj také veci, čo nechcem vedieť.

barka1
4. júl 2025

A mozes prezradit, čo ty z toho vyvodzujes? Nám to tu vobec nie je jasné.

magic08
4. júl 2025
@anonym_autor

@magic08 pýtala som sa ho na to. Povedal, že vie, že by som k nemu nemala potrebu ísť a vie, žeby mohol ostať sám. Nevedel mi odpovedať na dôvod, prečo to nepovedal. Keď inokedy mi hovorí aj také veci, čo nechcem vedieť.

@barka1 suhlasim, tiez nerozumiem, čo tu vlastne riesime. On vie, ze ona by neprisla, napriek tomu jej to nepovedal a teraz ma chlap problem ani o tom nevie.
@autorka snazim sa ti len povedať, ze to, ako ty seba tu opisujes, ako neskutocne chapavu, tolerantnu, empaticku zenu, ktora prihliada len na potreby partnera, neznamena, ze ta tak vnima aj partner. neuraz sa, ale to ako sa tu prezentujes a opisujes, mne príde az otravne a neverim, ze je to uplne presne tak, skor prifarbujes. Vsetky mame občas blbu chvillku, kedy sa nas dotknu hluposti a z komara robime somara. A pride mi, ze to momentalne robis aj ty.
Nepovedal ti to, lebo nechcel. Comu nerozumies? Nechcel aby si vedela, ze je sam. Dôvod si uz musis zistit sama

mdse
4. júl 2025

On vie prečo nepovedal a vidíš, teraz to takto veľmi pytveš. A čo z toho vyvodzuješ Ty? Podľa mňa sa nechcel hádať, nechcel vysvetľovať a chcel mať pokoj, aj keď on tvrdí, že Ty by si mu pokoj dala. Akoby bol unavený z akejkoľvek konfrontácie, radšej odkýve a má pokoj.

autor
4. júl 2025

Presne takto budem k tomu pristupovat aj ja. Mna sa pyta vsetko a o vsetkom chce vediet, co som jedla, kedy som jedla, kedy som isla spat, kedy som rano vstala, s kym som volala, s kym som sa stretla, co mi kto povedal, dokonca sa ma teraz pytal na to, ako som prisla na to, ze mi prisla menstruacia wtf? V taktomto smere budem teda postupovat aj ja a budem velmi selektovat informacie, ktore mu poviem. V zasade viem, co tym sledoval. A dosiahol to 🙂.

magic08
4. júl 2025

a čo tým sledoval.. ved nas uz konecne zasväť. Ty si si vyskladala mozaiku, nevieme aku a teraz zas vies čo tym sledoval. a čo dosiahol?
Začinam mat dojem, ze ste čudní obaja

autor
4. júl 2025
@magic08

a čo tým sledoval.. ved nas uz konecne zasväť. Ty si si vyskladala mozaiku, nevieme aku a teraz zas vies čo tym sledoval. a čo dosiahol?
Začinam mat dojem, ze ste čudní obaja

@magic08 už toi nerieš, to je už naša interná vec. Ďakujem za pomoc všetkým, resp. skôr za váš čas. Majte pekný piatok a víkend.

mdse
4. júl 2025

Áno, pasívne agresívny spôsob komunikácie už zničí úplne všetko ak chceš to dosiahnuť.