Sklamanie z kamaráta
Ahojte, idem si po radu...pozname sa cca rok. Obaja single. Ja mam dieta.
Nikdy som nezazila chlapa, ktory by sa o mna tak zaujimal a staral. Sme iba kamarati, no v poslednom case som mala pocit, ze by to mohlo byt aj viac. Denny kontakt, stretavanie sa, obedy, kavy...staci, ze zakaslem, tak je schopny vykupit lekaren, aby mi pomohol.
Zaujima sa o moje dieta, na vianoce kupil darcek mne aj dietatu, taktiez mikulas, ci ine sviatky.
No k veci...zistila som, ze ma nejake kamosky na obcasny sex. Dost ma to vzalo, aj ked, mohla som s tym ratat, vsak ano..
Ku mne si nic sexualne nedovoli.
Sprava sa vsak az neuverielne pekne, napriklad minule som zaspala v jeho aute, tak siel narocky dlhsiu trasu a pomaly, ze nech si pospim. Este ma aj zakryl svojou bundou.
Nahovaram si, ze ma ma rad? Alebo co si o tom mam mysliet?
Doslova vyhladava moju spolocnost.
Spolupracovali sme par dni na rovnakej veci, no i ked uz tam pre mna praca potom nebola, vzal ma zo sebou, ze aspon zajdeme na obed a tak.
Co myslite?
Chlap sa len tak pre nic zanic nezaujima v takychto detailoch o zenu a jej dieta. Ano, v minulosti ste nieco mali, ale ukoncili ste to a casom sa do teba pravdepodobne zalubil. Aj ty si si vsimla jeho zmenu, ze je aktivny, zaujima sa o teba a hlavne o dieta. Chce byt napomocny a kupi aj darcek tebe i synovi.
Ja by som ti poradila aby si si uzrejmila co ty k nemu citis a porozpravala sa s nim. Trebars ho pozvi ku vam domov, dajte si pohar vinka, debata pojde pohodovejsie.
A inak, to ze spava s inymi by som velmi neriesila, je slobodny, ty si ho v minulosti odmietla a je to proste chlap

@mimka1402 Príde to normálne ženám, ktoré samé dokážu byť kamarátkami s výhodami. Nie každý toto dokáže. Autorka zrejme tiež nie je tento typ, preto sa stiahla. Mne to tiež normálne nepríde, ale každý to asi vnímame inak. Hlavné je, zostať verný sám sebe, ak mi to vadí, ísť od toho preč, nebojovat s tým vnutorne.