icon

Sklamaný svokor

15. aug 2023

Keď boli deti malé svokor veľmi rád chodil k nám, len tak po práci, zahrať sa s deťmi , bral ich na ihrisko , na kupko, na zmrzku, podebatil s mužom. Potom šli obaja svokrovci do dôchodku a keďže svokra nikdy nejavila záujem o deti obmedzovala aj svokra. Keď ich muž horko ťažko uprosil aby došli všetko ohundrala a po hodine hučala do muža aby ich zobral domov. Ona zomrela pred pol rokom, svokor zostal sám. Minulý týždeň došiel na návštevu a hneď na druhý deň sa pýtal domov. Mužovi povedal v aute, že sa u nás necítil dobre, lebo sa mu deti nevenovali.
Ženy naozaj neviem čo povedať svokrovi/deťom. Svokor zaspal dobu, medzitým prešlo viac než desať rokov, deti majú 17 a 16. Majú brigády, rande, kamošov, športujú, zájdu sami do kina, nebudú sa mu hádzať okolo krku ako kedysi.

Strana
z3
fkata
19. aug 2023

Notár príde aj k vám, ak si to zjednáte.

autor
19. aug 2023

@fkata aj matrikarka od nás s obecného úradu príde k domu a overí podpis ak sa tak dohodneme, ale co mi to pomôže ak darca leží niekde opitý, či v nemocnici v bezvedomí ako to bolo v našom prípade

katkami123
19. aug 2023

Neboj, teraz už moc nemá na vyber, realne sa môže spoľahnúť jedine na vás.

ahhola
21. aug 2023

Počuj a dedo ma mobil? Aj keď ma tu ukamenuju, keď ma, treba prelustrovat. To nebolo len tak, ze vám išiel ešte zo svokrou podpísať ti, co ste do domu vložili a ozvali sa svagrovci, ze by napadli zmluvu, to môže byť z ich hláv? .... On s nimi možno je v kontakte a dávajú mu rozumy, aby nezabudol na ich podiel. Dedovi už teraz šrotuje v hlave, co vám po dovolenke vyvedie, aby tomu notárov nemusel. Normálne si dohodnite termín aj zajtra, však notár to už má možno aj nachystané a uvidíte, co dedo. Neviem koľko % domu ste zaplatili, aby sa vám dostalo aspoň zákonnej tretiny, keď už špekuluje ako na burze🤠.

ingridpisarova
21. dec 2023

@tykat ale ako píše odvtedy prešlo 10 rokov nevenovania sa deťom.

Strana
z3