icon

Skrytá kamera doma - podozrenie na neveru

12. máj 2025

co by ste urobili, ak by ste zistili, ze muz doma nainstaloval skrytu kameru na sledovanie vas kvoli podozreniu na neveru? pre upresnenie, nemam ani trocha stres z toho, co tam videl, ked ma pozoroval. nerobila som nic, co by som potrebovala skryvat. nasla som ju dnes. a ano, priznal sa, ze to bolo kvoli podozrievavosti.

Strana
z5
stellarstar
12. máj 2025

By som mu prstom ukázala kde su dvere

kiki68
12. máj 2025

Vyziadala by som si instalaciu aplikacie, ktora zobrazuje vsetky IP adresy a historiu prezerania cohokolvek na vsetkych zariadeniach, co pouziva. Tiez chces iba vediet …

zuzubb007
12. máj 2025

Zbalila by som mu tašku a hodila pred dvere, úbožiak riadny týmto by psychopat u mňa skončil

pralinka25
12. máj 2025

toto by bolo pre mna neprekonatelne prekrocenie hranice. vobec by sme sa uz nemali o com bavit.

petamich
12. máj 2025

Vztah, v ktorom nie je dovera a partner dokaze toto spravit nema podla mna zmysel. Takze by som si velmi premyslela, co dalej.

pribinak
12. máj 2025

Čo by som robila? Volala právnikom a riešila rozvod
Toto je čo za vzťah? Dôvera 0 bodov.

rejka7
12. máj 2025

Toto zrealizuje iba psychicky narušený človek. Pre neho vzťah sa rovná kontrola. Pred ukončením "vzťahu" zlikvidovať akýkoľvek materiál o tebe. Keďže sa jedná o narušeného jedinca, po ukončení vzťahu ťa môže vydierať získaním materiálom, alebo verejne kompromitovať.

nin12345
12. máj 2025

No teda... za toto by som ho nahlásila na polícii a odišla by som skorej ako smrad. Bála by som sa s tým psychopatom ostať už čo i len sekundu.

nin12345
12. máj 2025

Môžem sa zo zaujímavosti opýtať kde si to našla? Mal ju tam dlho? Neviem akú veľkosť majú tieto vecičky ale divím sa že ju dokázal zamaskovať tak že si ju hneď neobjavila

ukgirls
12. máj 2025

bola tu podobna tema akurat zena upodozrievala muza.. tolko rad na skryte kamery a samozrejme to bolo ok .. ale opacne je to uz na rozvod a odchod? ak ti nedoveruje mali by ste si sadnut a porozpravat sa ..zistit kde nastala chyba a mozno skust manzelsku poadnu,alebo zapracovat na vztahu a dovere ...

vanilkovazmrzka
12. máj 2025

Expresne by som sa s nim rozisla.

nin12345
12. máj 2025
@ukgirls

bola tu podobna tema akurat zena upodozrievala muza.. tolko rad na skryte kamery a samozrejme to bolo ok .. ale opacne je to uz na rozvod a odchod? ak ti nedoveruje mali by ste si sadnut a porozpravat sa ..zistit kde nastala chyba a mozno skust manzelsku poadnu,alebo zapracovat na vztahu a dovere ...

@ukgirls akoze prepáč ale toto snáď nemyslíš vážne.. predstav si že si sama doma a niekto ťa celý čas sleduje lebo je žiarlivý. Veď to je neskutočne desivé

viestta
12. máj 2025

Velmi by so zvazovala ci este chcem s takymto clovekom zdielat zvysok zivota. Lebo dnes to bola kamera v byte, zajtra to bude co? Appka v mobile aby sledoval co z roboty chodis rovno domov? Kazdodenne kontrola nohaviciek?
Nevera sa dokazat da, vernost nedokazes ak ti niekto neveri. Akurat si znicis zivot s nespravnym clovekom.

autor
12. máj 2025
@nin12345

Môžem sa zo zaujímavosti opýtať kde si to našla? Mal ju tam dlho? Neviem akú veľkosť majú tieto vecičky ale divím sa že ju dokázal zamaskovať tak že si ju hneď neobjavila

@nin12345 bola pod postelou. dcera lezala na zemi vedla postele a zrazu sa ma spytala Co je toto? nie je mala, ma tak 3x3 cm. cloveka to nenapadne, vsak nesnorim doma a nehladam skryte kamery. neviem kolko tam bola, ona bola teraz na nabijacke, takze mozno predtym bola inde, lebo ja pod postelou aj vysavam a doteraz som tam na nu nenarazila.

viestta
12. máj 2025
@ukgirls

@ukgirls ja si na tu debatu pamatam. Teda na jednu z mnohych. Ak niekomu neverim, tak s nim nie som.

autor
12. máj 2025

a ano, partner je kontrolujuci typ a ziarlivy. sleduje moju polohu, myslim si, ze aj telefon. casto musim vysvetlovat veci, minule napriklad, ze preco mam v aute deku.

nin12345
12. máj 2025

Panebože normálne by mi zle ostalo. Ak by som mala na to dostatok času asi by som naňho nafingovala pred tou kamerou čosi nech sa aj pototo

yelena159
12. máj 2025

Otázkou je, prečo je tento úbožiak ešte stále tvoj partner?

viestta
12. máj 2025

Tak sa sama seba spytaj ci toto chces trpiet este rok, dva, poat, chces s tymto "kontorlorom aktivit" zostarut? Alebo konecne najdes v sebe odvahu a zacnes tento chry (ne)vztah riesit tak aby vasa dcera nemusela byt svedkom jeho choreho spravania, vysluchov jej matky, vycitok, vyhrazok, hadok... Chces aby dcera vyrastala v tomto. Chces aby vyrastla s predstavou, ze tak to ma byt a aj ona sa raz namota na podobneho ziarlivca, a nebde vediet, ze toto nie je v poriadku? Ty si si ho vybrala, sice zle ale sama si si ho vybrala, ak s nim ostanes tak tvoja volba. Ale co to dieta? Je to aj pre nu v poriadku?

kataina
12. máj 2025

teraz máš reálny dôvod odísť, alebo vyhodiť jeho. Nezniesla by som takého človeka, aj mu to povedz, že ked už nie ste spolu, nemusí si robiť starosti, s kým si, takže ho vlastne oslobodíš a peniaze ti môže posielať na tvoj učet

autor
12. máj 2025
@viestta

Tak sa sama seba spytaj ci toto chces trpiet este rok, dva, poat, chces s tymto "kontorlorom aktivit" zostarut? Alebo konecne najdes v sebe odvahu a zacnes tento chry (ne)vztah riesit tak aby vasa dcera nemusela byt svedkom jeho choreho spravania, vysluchov jej matky, vycitok, vyhrazok, hadok... Chces aby dcera vyrastala v tomto. Chces aby vyrastla s predstavou, ze tak to ma byt a aj ona sa raz namota na podobneho ziarlivca, a nebde vediet, ze toto nie je v poriadku? Ty si si ho vybrala, sice zle ale sama si si ho vybrala, ak s nim ostanes tak tvoja volba. Ale co to dieta? Je to aj pre nu v poriadku?

@viestta povedala by som inej zene to iste aj ja. v realite je to komplikovane. nikdy vztah nezacina takto. zazili sme spolu kopu pekneho, mame deti. toe veci prichadzaju plizivo a postupne. raz to clovek prepaci, postupne zisti, ze je toho viac a viac. a zacne si mysliet, ze robi nieco zle, ze je chyba v nom. a rozhidnut sa k odchodu - kam ist? co s detmi? to su otazky, na ktore neviem najst odpoved, tak takto zijem… aj ked viem, ze to nie je ok, neviem, co soravit a ta bezvychodiskovost ma nici. neda sa povedat, ze ho nemam rada, ono to nie je vzdy len zle, alebo teda nebolo to vzdy zle a zacinalo to laskou.

nin12345
12. máj 2025

Tiež som bola s psychošom. Odišla som. Mám dieťa. Mám málo rokov. Keď si rozhodnutá nič ťa nezastaví. Treba nabrať silu a postaviť sa za seba a hlavne za tie deti. Aký vás asi život s ním čaká?

nin12345
12. máj 2025

Keď urobíš prvý krok zrazu to prestane byť bezvychodiskové. Tiež som dlho bola v tom že z toho sa už nevymocem

marca12
12. máj 2025

Ja by som uz mala dozivotnu paranoju,ze ma stale niekto sleduje. Asi by som zvazovala rozvod. Ziarliveho muza by som nezniesla. To je chore sledovat niekoho kamerou.

viestta
12. máj 2025

Aj alkoholik "postupne pridava". Aj tento manipulator ta vari ako zabu. Cim skor z toho hrnca vyskocis, tym lepsie pre teba aj pre dei. Vychodisko stale je. Len treba riesit ako odis, nie preco ostat.

cimage
12. máj 2025

Mam kamosku, ktoru tiez priatel sledoval a aj tak ho podvadzala a neprisiel na to. Uz su od seba a maju rodiny, ale prislo mi to naozaj na hlavu. Raz sme boli u nej na party. Bolo nas tam viacej a on jej volal, ze co sa deje a kto vsetko tam je. Priznala asi polovicu ludi, ale uz vtedy mi to prislo divne, ze urcite ma niekde kameru v byte.

sara07
12. máj 2025
@ukgirls

@ukgirls kde bola taka tema, je jedno či sleduje muž alebo žena, vysledok je rovnaky

nin12345
12. máj 2025
@viestta

Aj alkoholik "postupne pridava". Aj tento manipulator ta vari ako zabu. Cim skor z toho hrnca vyskocis, tym lepsie pre teba aj pre dei. Vychodisko stale je. Len treba riesit ako odis, nie preco ostat.

@viestta lepšie by som to nenapísala. Presne časom to naberá na obrátkach a mažú sa ti hranice

evcagabi
12. máj 2025

Hodila by som mu ju do prasiny

terezia74
12. máj 2025

U mňa by to bolo okamžite na rozvod. Takže ďakujem za ten single život rozvedenej ženy s deťmi 🦾

Strana
z5