icon

Skrytá kamera doma - podozrenie na neveru

12. máj 2025

co by ste urobili, ak by ste zistili, ze muz doma nainstaloval skrytu kameru na sledovanie vas kvoli podozreniu na neveru? pre upresnenie, nemam ani trocha stres z toho, co tam videl, ked ma pozoroval. nerobila som nic, co by som potrebovala skryvat. nasla som ju dnes. a ano, priznal sa, ze to bolo kvoli podozrievavosti.

gov
Odpoveď bola odstránená
viestta
12. máj 2025
@gov
Odpoveď bola zmazaná

@gov ritna dierka ma makke i, tvrde ma ryl

kvetinka_2
12. máj 2025

Pardon, ale toto absolútne nie. Toto je pre mňa osobne za hranicou všetkého. Vzťah, v ktorom chýba dôvera, tak to je pre mňa dlhodobo neudržateľný vzťah. Vzťah, by mal byť prevažne o dôvere. Keď ju niekto stratí veľmi ťažko, ale naozaj veľmi ťažko sa získava späť.😔Nedali, ste mu najavo prejavy na základe, ktorých by mohol mať pochybnosti? Každopádne pre mňa, by to bolo neprístupné.✨ Vo vzťahu v ktorom sa ľúbia (predpokladám, že sa ľúbia), by mala byť dôvera základný stabilný bod. Ale samozrejme, každý má na situáciu svoj vlastný pohľad.

pralinka25
12. máj 2025

no a este je otazne co s tym materialom robi alebo urobi. nedavno bola ta kauza co sa nasli kvanta fotiek na ruskych strankach takto nic netusiacich slovenskych zien natocenych ich partnermi a zdielanych verejne.

misterunderhill
12. máj 2025

Ach, žienky... Každá 2. By tu ukazovala dvere... Isto.... Zostáva sa o tom porozprávať... Ak ma kameru dnes, zajtra bude mať súkromné očko? Treba to zastaviť, ale s rozumom. Je to neprijemne, protipravne a manzelke sa to nerobí. Ak si to neuvedomujeme, návšteva poradne.

mischy00
12. máj 2025

Až ma striaslo....neskutočný zásah do osobného priestoru a súkromia. A je jedno ze človek nič doma zle nerobí, nie som väzeň ani psychicky narušený jedinec, aby som bola pod dozorom. Dobre, ze monitorovací náramok ti nenaistaluje na nohu a nevyhradi priestor kam môžeš ísť, jak vysávaču 🤦‍♀️🤦‍♀️

kvetinka_2
12. máj 2025
@pralinka25

no a este je otazne co s tym materialom robi alebo urobi. nedavno bola ta kauza co sa nasli kvanta fotiek na ruskych strankach takto nic netusiacich slovenskych zien natocenych ich partnermi a zdielanych verejne.

@pralinka25 A potom ešte, kde je hranica súkromia? Keď už človek si nemôže, byť istý, či ho bude mať vo svojom vlastnom dome. Toto už je čo?!🤦 Autorka zabal mu tých pár,, švestiek'' a popraj krásny život, s nejakou,, pipkou'', ktorá toto možno bude tolerovať.🤷

pralinka25
12. máj 2025
@misterunderhill

Ach, žienky... Každá 2. By tu ukazovala dvere... Isto.... Zostáva sa o tom porozprávať... Ak ma kameru dnes, zajtra bude mať súkromné očko? Treba to zastaviť, ale s rozumom. Je to neprijemne, protipravne a manzelke sa to nerobí. Ak si to neuvedomujeme, návšteva poradne.

@misterunderhill ale jasneeeee clovek co sa znizi k takejto uchylacine je uplne v poriadku a staci sa porozpravat. a on sa mavnutim prutika spamata lebo nevie ako stupidne to je. si predstav ze niekto nataca teba v spalni kde sa prezliekas, kde mas s tym clovekom sex nevies ci mu necvakne v hlave a niekam to nezverejni. uplny nonsens. ale vsak pokecame usmejeme sa dame vinko a fungujeme dalej. ti musi hrabat. ved si to otoc.
a co ako? ukazat dvere. no a? dnes uz zeny dokazu existovat aj samostatne. navse nikde nie je napisane ze nestretne niekoho normalneho a nemoze mat normalny zivit. toto normalne nie je. ci treba sa za kazdu cenu zubami nechtami drzat? ale chod.

a teda dalej ako pise autorka je sledovana aj inak nie len kamerou. to je psychicke tyranie a obmedzovanie osobnej slobody a je to skor na basu alebo psychiatriu nie na rodinny zivot.

nin12345
12. máj 2025
@misterunderhill

@misterunderhill že každá druhá by mu ukázala dvere. Ty osobne by si mu čo ukázala po tomto?

pralinka25
12. máj 2025
@nin12345

@misterunderhill že každá druhá by mu ukázala dvere. Ty osobne by si mu čo ukázala po tomto?

@nin12345 to je podla mna chlap a mozno s rovnykym sklonom ked by to toleroval po rozhovore

moonlight1210
12. máj 2025

99 zien zo 100 na to nechce mysliet, ale i tak sa spytam: Mas kam ist? Mas odlozene i svoje peniaze?

Kedze mas ziarlivca, a vies to, mas aj zlozny plan?
Ci si len planovala, ze ono sa to casom u vas nejak vstreba a zas bude dobre? Kazdemu peknemu medziobdobiu davas vysoku hodnotu, ze uz je to na dobrej ceste? A kazdy raz si si hovorila, ze to stale nie je tak zle, aj ked kazdy dalsi raz ta prekvapil dalsim a dalsim posunom v sprisnenej kontrole a na co este dokazal zairlit?

Stanovila si si nejaku konkretnu hranicu, kedy bude ´”A dost!”?
Ci len taku nejasnu?

Hovoris si: najtaszie je…
Nie, najtazsi je len prvy krok. Kazdy dalsi uz ide lahsie a lahsie, az ti to pride normalne.

Presne ako on ti prve podozrievave otazky daval so stiahnutym zaludkom, ze mu das jednu po nose. Ze mu ukazes miesto a pripadne ho posles kade lahsie, ze toto ty trpiet nebudes.
Na jeho prekvapenie si to prijala (aj ked si sa mozno vzburila). Ale ostala si s nim.
Najtazsi bol pre neho tento prvy krok. Prvy raz ti vyjadrit nahlas svoje podozrenia, obvinenia. Teraz vidis, ze jeho ciny sa uz len stupnuju. Rastie jeho odvaha. A rastie to, co on poklada za pochopitelne konanie.
Kazdy dalsi krok mu uz ide lahsie a pripada prirodzeny, opravneny.

Takze to zvladnes i ty.
Nemusis hned odist.
Ale stanov si hranicu, kde bude tvoje “A dost!” a maj plan, co urobis. Realny plan. Ziadne velke gesta.
Ak je to plan odist, tak porozmyslaj, co k nemu potrebujes. Rozdel ho na jednotlive mensie veci a zacni ich postupne uz teraz naplnat.
Hlavne si nehovor To potom, to ma cas, ved to nie je u nas tak zle, budem sa tym zaoberat neskor (po lete, po Vianociach, buduci rok, az deti pojdu z domu,…).

Nemusis nic z toho planu nakoniec nikdy pouzit. Lebo s nadobudnutymi istotami za chrbtom sa ti bude hned na neho reagovat inak. Sebaisto, pokojne, sebavedomo, rozhodne.
Ziadne opatrne lavirovanie, volenie slov, aby sa on nahodou prilis nenastval, lebo trebars nemas kam teraz odist, keby vypukla vazna hadka.

A uz len tym rozhodny trvanim na tom, co mu netolerujes, mozes pomoct i jemu. Paradoxne. Donutit ho ziarlivost drzat na uzde. Mat nad sebou samym kontrolu. (Co si mala urobit uz ten prvy raz, may druhy, ci treti raz, ked sa to opakovalo.)

Lebo ustupovanim, ostavanim (v podstate tolerovanim) paradoxne jeho zairlivost podporujes. Rastie u neho zavislost na kontrole, lebo kazde odhalenie “negativnych” vysledkov (teda zisti, ze sa stale nema coho bat, si verna) mu prinesie prijemnu ulavu. Velmi prijemne pocity. To si chce opakovat.
Ak k nim nema pristup, rastie jeho podrazdenost, s nou neistota a podozrievanie. Lebo sam si tie ukludnujuce pocity nevie dat. Potrebuje si ich fyzicky nadopovat - kontrolovat ta.

No a cim prv zarazis toto kontrolovanie a donutis naopak jeho kontrolovat seba, aby nepopustal uzdu svojej ziarlivosti, tym lepsie.
V istom bode totiz stratis tuto paku. Darmo za nu este len vtedy skusis prvy raz tahat.
To je stav, kedy uz ta ma zaevidovanu ako keby svoj majetok a majetok si nema co dovolovat. Uz je vtedy prilis zavisly na dokazovani (ulave z toho) a ziarlivostnych bludoch (konspiracie, ked vidi dokaz nevery pomaly za vsetkym. Nevie uz ovladat nutkave myslienky, ze je podvadzany, zneucteny, ked kazda malickost vzbudzuje pochybnosti a rozputava v jeho hlave nelogicku mucivu siet dokazov nevery a ponizenia). Takze vtedy miesto, aby sa uvedomil, ze ta moze aj stratit, ak to prezenie, vzbudis iba jeho agresiu (slovnu, ci az fyzicku).
Asi ako ked zavislakovi vytrhnes z ruky davku.

Riesenie je samozrejme na tebe. Ale nebagatelizuj to, aj ked sa ti zda, ze to predsa u vas nie je take zle a veris, ze nikdy ani horsie nebude.

20erika07
12. máj 2025

Ak chceš v tom manželstve zotrvať, jedine pod podmienkou, že sa začne liečiť, lebo je chorý. Inak ti nebude nikdy veriť... ibaže by to robil ,lebo sam podvadza, aj vtedy zvyknú polovičky podozrievať keď to sami robia.

autor
12. máj 2025
@moonlight1210

99 zien zo 100 na to nechce mysliet, ale i tak sa spytam: Mas kam ist? Mas odlozene i svoje peniaze?

Kedze mas ziarlivca, a vies to, mas aj zlozny plan?
Ci si len planovala, ze ono sa to casom u vas nejak vstreba a zas bude dobre? Kazdemu peknemu medziobdobiu davas vysoku hodnotu, ze uz je to na dobrej ceste? A kazdy raz si si hovorila, ze to stale nie je tak zle, aj ked kazdy dalsi raz ta prekvapil dalsim a dalsim posunom v sprisnenej kontrole a na co este dokazal zairlit?

Stanovila si si nejaku konkretnu hranicu, kedy bude ´”A dost!”?
Ci len taku nejasnu?

Hovoris si: najtaszie je…
Nie, najtazsi je len prvy krok. Kazdy dalsi uz ide lahsie a lahsie, az ti to pride normalne.

Presne ako on ti prve podozrievave otazky daval so stiahnutym zaludkom, ze mu das jednu po nose. Ze mu ukazes miesto a pripadne ho posles kade lahsie, ze toto ty trpiet nebudes.
Na jeho prekvapenie si to prijala (aj ked si sa mozno vzburila). Ale ostala si s nim.
Najtazsi bol pre neho tento prvy krok. Prvy raz ti vyjadrit nahlas svoje podozrenia, obvinenia. Teraz vidis, ze jeho ciny sa uz len stupnuju. Rastie jeho odvaha. A rastie to, co on poklada za pochopitelne konanie.
Kazdy dalsi krok mu uz ide lahsie a pripada prirodzeny, opravneny.

Takze to zvladnes i ty.
Nemusis hned odist.
Ale stanov si hranicu, kde bude tvoje “A dost!” a maj plan, co urobis. Realny plan. Ziadne velke gesta.
Ak je to plan odist, tak porozmyslaj, co k nemu potrebujes. Rozdel ho na jednotlive mensie veci a zacni ich postupne uz teraz naplnat.
Hlavne si nehovor To potom, to ma cas, ved to nie je u nas tak zle, budem sa tym zaoberat neskor (po lete, po Vianociach, buduci rok, az deti pojdu z domu,…).

Nemusis nic z toho planu nakoniec nikdy pouzit. Lebo s nadobudnutymi istotami za chrbtom sa ti bude hned na neho reagovat inak. Sebaisto, pokojne, sebavedomo, rozhodne.
Ziadne opatrne lavirovanie, volenie slov, aby sa on nahodou prilis nenastval, lebo trebars nemas kam teraz odist, keby vypukla vazna hadka.

A uz len tym rozhodny trvanim na tom, co mu netolerujes, mozes pomoct i jemu. Paradoxne. Donutit ho ziarlivost drzat na uzde. Mat nad sebou samym kontrolu. (Co si mala urobit uz ten prvy raz, may druhy, ci treti raz, ked sa to opakovalo.)

Lebo ustupovanim, ostavanim (v podstate tolerovanim) paradoxne jeho zairlivost podporujes. Rastie u neho zavislost na kontrole, lebo kazde odhalenie “negativnych” vysledkov (teda zisti, ze sa stale nema coho bat, si verna) mu prinesie prijemnu ulavu. Velmi prijemne pocity. To si chce opakovat.
Ak k nim nema pristup, rastie jeho podrazdenost, s nou neistota a podozrievanie. Lebo sam si tie ukludnujuce pocity nevie dat. Potrebuje si ich fyzicky nadopovat - kontrolovat ta.

No a cim prv zarazis toto kontrolovanie a donutis naopak jeho kontrolovat seba, aby nepopustal uzdu svojej ziarlivosti, tym lepsie.
V istom bode totiz stratis tuto paku. Darmo za nu este len vtedy skusis prvy raz tahat.
To je stav, kedy uz ta ma zaevidovanu ako keby svoj majetok a majetok si nema co dovolovat. Uz je vtedy prilis zavisly na dokazovani (ulave z toho) a ziarlivostnych bludoch (konspiracie, ked vidi dokaz nevery pomaly za vsetkym. Nevie uz ovladat nutkave myslienky, ze je podvadzany, zneucteny, ked kazda malickost vzbudzuje pochybnosti a rozputava v jeho hlave nelogicku mucivu siet dokazov nevery a ponizenia). Takze vtedy miesto, aby sa uvedomil, ze ta moze aj stratit, ak to prezenie, vzbudis iba jeho agresiu (slovnu, ci az fyzicku).
Asi ako ked zavislakovi vytrhnes z ruky davku.

Riesenie je samozrejme na tebe. Ale nebagatelizuj to, aj ked sa ti zda, ze to predsa u vas nie je take zle a veris, ze nikdy ani horsie nebude.

@moonlight1210 mas prvadu. blbe je, ze ta sebaucta v tomto vztahu je tak donicena, ze ja si necham donekonecna skakat po hlave a este sa aj osoravedlnujem. ano, znie to hrozne. toto sa stane s clovekom, ked je v takomto vzathu.

autor
12. máj 2025

a preto sa to tu ludia pytam, co by ste robili vy. lebo ja som schopna to prepacit, ze vsak nic hrozne sa nedeje, a este sa mu ispravedlnit, lebo som si dovolila byt nelrijemna, ked mi to vadi. vravim, tak sebaucta je niekde v marianskej priekope.

misterunderhill
12. máj 2025
@pralinka25

@misterunderhill ale jasneeeee clovek co sa znizi k takejto uchylacine je uplne v poriadku a staci sa porozpravat. a on sa mavnutim prutika spamata lebo nevie ako stupidne to je. si predstav ze niekto nataca teba v spalni kde sa prezliekas, kde mas s tym clovekom sex nevies ci mu necvakne v hlave a niekam to nezverejni. uplny nonsens. ale vsak pokecame usmejeme sa dame vinko a fungujeme dalej. ti musi hrabat. ved si to otoc.
a co ako? ukazat dvere. no a? dnes uz zeny dokazu existovat aj samostatne. navse nikde nie je napisane ze nestretne niekoho normalneho a nemoze mat normalny zivit. toto normalne nie je. ci treba sa za kazdu cenu zubami nechtami drzat? ale chod.

a teda dalej ako pise autorka je sledovana aj inak nie len kamerou. to je psychicke tyranie a obmedzovanie osobnej slobody a je to skor na basu alebo psychiatriu nie na rodinny zivot.

@pralinka25 nebud smiesna a hystericka

sissy27
12. máj 2025
@misterunderhill

@misterunderhill a akoze o com by som sa mala rozpravat s kktom, ktory mi neveri a spehuje ma?? Preco sa on neprisiel porozpravat o svojich podozreniach, neistotach, o svojej chorej hlave? Mohol sa porozpravat s manzelkou alebo psychologom, psychiatrom a riesit SVOJ problem. A nie ze ona mu ma dokazovat svoju vernost, obhajovat sa a ROZPRAVAT sa s nim o tom, preco to robi. Ona nic zle neurobila, ale on ano, tak ju tu preboha nestavaj do pozicie tej, ktora sa ma snazit.
Ty budes asi podobny magor ako jej buduci exmanzel, ked sa domnievas, ze este ona je vinna a ma sa s nim porozpravat, inak si to vysvetlit neviem.

petracandle
12. máj 2025

Ďalšia fake téma nová slečna adminka? 😃

cacianka
12. máj 2025
@ukgirls

bola tu podobna tema akurat zena upodozrievala muza.. tolko rad na skryte kamery a samozrejme to bolo ok .. ale opacne je to uz na rozvod a odchod? ak ti nedoveruje mali by ste si sadnut a porozpravat sa ..zistit kde nastala chyba a mozno skust manzelsku poadnu,alebo zapracovat na vztahu a dovere ...

@ukgirls pred pár dňami - mali kameru pri vchode, kvôli psovi, aj na ňu zabudli po čase. Vtedy si spomenula a ups, našla zábery že sa tam obuvala ina žena. Ale to je aj dosť rozdiel, snimanie chodby / spálňa kde sa žena prezlieka, pride nahá zo sprchy a ani netuší že ju 👁️vidí, natáča. Možno aj sex nahrával, bez jej vedomia.
Tak to je hnusne narušenie súkromia.

vilma7
12. máj 2025

A kvôli čomu nemáš žiadnu sebauctu?

cacianka
12. máj 2025
@viestta

@gov ritna dierka ma makke i, tvrde ma ryl

@viestta on skloňuje podľa vzoru "rytier " 🦾🤭

ukgirls
12. máj 2025
@cacianka

@ukgirls pred pár dňami - mali kameru pri vchode, kvôli psovi, aj na ňu zabudli po čase. Vtedy si spomenula a ups, našla zábery že sa tam obuvala ina žena. Ale to je aj dosť rozdiel, snimanie chodby / spálňa kde sa žena prezlieka, pride nahá zo sprchy a ani netuší že ju 👁️vidí, natáča. Možno aj sex nahrával, bez jej vedomia.
Tak to je hnusne narušenie súkromia.

@cacianka kamera pod postelou-ze by bol uchylny na nahe clenky? a nie nebola to ta tema o topankach ..bola starsia tema kde zena mala podozrenie tak jej radili kameru domov..

nin12345
12. máj 2025

Autorka toto nemyslím vôbec v zlom ale - čím skôr vyhľadáš pre seba psychologickú pomoc tým skôr sa z toho dostaneš. A žiadne výhovorky že nemáš čas či peniaze. Keby to bol tvoj posledný čas a posledné peniaze za toto to stojí. Držím palce

autor
12. máj 2025
@vilma7

A kvôli čomu nemáš žiadnu sebauctu?

@vilma7 no pretoze dovolujem neustale prekracovat hranice. pretoze si nechavam nahovarat, ze vsetko je moja vina a potom sa este ispravedlnujem. to ide postupne.

cacianka
12. máj 2025
@ukgirls

@cacianka kamera pod postelou-ze by bol uchylny na nahe clenky? a nie nebola to ta tema o topankach ..bola starsia tema kde zena mala podozrenie tak jej radili kameru domov..

@ukgirls pod posteľou bola na nabíjačke, ona netuší kde je inštalovaná bežne

ina7
12. máj 2025

Pozri si https://nikahrazdil.sk/ tato zena uci ine zeny ako riesit toxicke vztahy, sama z jedneho odišla. Mohla by ti pomoct.

panonia
12. máj 2025

Pozri veď ty si uplne stratila slobodu, sebauctu...pravo rozhodovať o svojom živote...a bude to len horšie...

pralinka25
12. máj 2025
@misterunderhill

@pralinka25 nebud smiesna a hystericka

@misterunderhill no hlavne ze ty si lietadlo. nemam viac co povedat k cloveku s tvojim nazorom rovnako ako by som viac nemala co povedat cloveku ako je autorkin muz.

vilma7
12. máj 2025

Nemáš manžela tak trochu alebo viac, manipulatora?

feuille
13. máj 2025

A ma dôvod? Podvádzala si ho v minulosti?

ika02
13. máj 2025

Ahoj, asi máš môjho EX! Našla som si niekoľkokrát odpočúvacie zariadenie. Keď som išla s tým na políciu, urobili záznam, ale byt bol spoločný, tak "v svojom byte si môže umiestniť, čo chce".
Je to manipulátor a chorobný žiarlivec. Bude sa to len stupňovať a zhoršovať. Všetko robíš, aby bol ten magor spokojný a furt je to málo, všetko je zlé. Ty sa cítiš ako handra a uvidíš, že začneš mať zdravotné problémy (nie len psychické, ktoré už máš).
Ak od neho neodideš, neskončí to dobre, ver mi!
Radšej ži v malom bytíku s deťmi, bez stresu ako denne mu dokazovať vernosť. Aj tak ho nikdy nepresvedčíš!