Skrýva partner niečo, ak mi nechce dať heslo na svoj Facebook?
Keby vas partner vam nechcel dat heslo od fb brali by ste to ze nieco skryva ?
Nie, ani on nemá moje. Sme tak obidvaja spokojní, nelezieme si do mobilov.
Nerob zo seba stihacku, je to ponizujuce pre neho aj pre teba
tiez by som nikomu nedala moje heslo ... a nic neskryvam,ale to ze s niekym chodim,neznamena,ze ma mat nadomnou kontrolu ... v zdravom vztahu existuje dovera a ta tam ma byt aj ked ma druhy heslo na sietach ci telefone ... skor by som sa nahnevala keby ho odomna pyta a este sa aj ofuci
@anonym_autor no ja mu neverim lebo raz si vypisoval s inou
@anonym_autor tak sa s nim rozid
@anonym_autor ked mu neveris, na co ti je vztah bez dovery? Len zufalky sa drzia nevhodnych chlapov ako kliest, zena, ktora ma hrdost a sebevedomie vie co ma spravit
Veľmi mi vadilo ak mi ex liezol do telefónu. Nemala som problém mu ho ukázať pretože nič neskrývam. Mala som skúsenosť kde behal za inými no telefón mal aj tak čistý, pretože pred tým, než mi ho ukázal, všetko vymazal
@anonym_autor zrejme to robi aj teraz
@anonym_autor my sme uplne uprimni vo vztahu. Ja pouzivam password manager, on vie moje heslo od mobilu, cize aj keby sa chcel dostat neviem kam, tak sa dostane.
Zaroven na fb sa nikdy neodhlasujem, preco by som to robila 😃😃
Proste 100% dôvera vo vztahu, velakrat ked mu jiekto pise mi hovori ze sa mam pozriet kto co chce a vobec to nemame tak ze niekto niekoho kontroluje. Proste si verime, milujeme sa, keby sme mali medzi sebou hesla zatajovat, tak by som ihned z takeho vztahu odisla
Ja mam 54 rokov a tiež neviem heslo môjho muža, ani on moje...nevidim dovod prečo by som si ho mala pýtať...ale ani sa neodhlasujeme, takže keby chceme tak , sa jeden druhému do konta dostaneme

Načo ti je jeho heslo? On má tvoje?