icon

Skúpy priateľ

18. okt 2023

Mam 4 rocny vzťah. Stále spolu nebyvame... Dnes ma môj syn 12 rokov. Sam sa ponúkol, ze príde. Ze poďme si posedieť s mojim synom do pizzerie. Ja, ze oki, ja pozývam, za syna. On mu ale nic nedal... Ani horalku, lízatko... Nič. Som. V šoku. Váš názor...

Strana
z3
autor
19. okt 2023

@solange7 ja si veľmi dobre pamätám, ci mu niečo dal, ale keďže je uplne jedno co mu dal pred rokom, dvoma... tak sa o tom nemienim baviť. Tie poprekrucane, debilne pripomienky ani necitam a tym, co odpovedali k veci ďakujem.

autor
19. okt 2023

@culienka ďakujem za normálnu odpoveď.

autor
19. okt 2023

@babulkomale ďakujem za normálnu odpoveď.

autor
19. okt 2023

@lonely66 on pozval len mňa. Az ked som povedala ze to môžme spojiť s oslavou a ze vezmem aj syna, samozrejme tym pádom uz sa bude kupovať viac, tak ze to zaplatím. On, ze to nemôže odmietnuť...

kristinapetronela
19. okt 2023

Zvláštne ..keby aspoň povie že nestihol nič kúpiť alebo mu dať 20 eur ....

syslik81
19. okt 2023

v uvode pises ze on povedal aby ste si isli posediet so synom teraz zas ze pozval len teba .. ktohovie ako to vobec bolo .. a ano je dolezite ako sa spraval doteraz k synom a tebe nielen v jeden den..kludne mohol zabudnut alebo hold vam daval doteraz a uz ho to nebavi ..alebo vy ste mu tiez nikdy nic nedali k narodkam etc a mozno ani nevie ze je vo vztahu s tebou a berie ta len ako kamaratku s vyhodami .. je dolezite uvedomit si ako to mate pocas celeho roka

niceboy
19. okt 2023

Tvoja druhá odpoveď:co tu riešite minulý rok.... Nič, kedze si nato nespomínam... Mozno som bola v práci... Neviem. Co ma minulý rok s tymto tu? Nekúpil mu Mercedes...a zrazu napíšeš ze si veľmi dobre pamätáš. Šak ti ani sama nevieš 🤣

lonely66
Odpoveď bola odstránená
jaskolka
19. okt 2023

Autorka, ty dávkujes informácie veľmi zvláštne. Najprv píšeš ze sam ponúkol, ze "poďme si posedieť s mojim synom". Odrazu už vyšlo to, ze pozval iba teba a ze syna si mu v podstate "vnútila" ty sama. A jeho odpoveď, ze to nemôže odmietnuť (ze teda v podstate to zqcvakas ty) to už by mi svietila nieže červene svetlo, ale rovno neóny by žiarili. Prečo by mu teda mal dačo nosiť keď pôvodne chcel ísť len s tebou a syn tam bol "prívesok?" on ma tvojho syna na háku, nechapem, ze si na to neprišla aj sama z toho, co ako píšeš
Očividne si nepochopila ani prečo sme sa pýtali, ci mu dal dačo po minulé roky - nie preto ze už mu dal, tak už netreba, ale preto, ze keď mu dával dačo, tak očividne teraz už na to nemá náladu a podla toho, co píšeš moc nemal náladu ani byť v ten deň s tvojim synom, keďže volal len teba.
A keď nedával, tak sme nechápali, prečo ti to odrazu vadí.
A vlastne ja by som toto cele ani vzťahom nenazyvala vôbec, no ak to tebe vyhovuje...

solange7
19. okt 2023

@niceboy to nema cenu... 😀

zmrzlinka2021
19. okt 2023

Autorka a čo to máš za vzťah s tým mužom?

heln
19. okt 2023

niektore ste tu pekne hnusne, teraz rozpitvavat co ako autorka napisala, co povedala, analyzovat vztah.....
autorka, aj mna by to asi zamrzelo, tiez ma obcas niektori ludia v rodine vedia prekvapit.
je to chlap, mozno len si len obycajne neuvedomil,ze sa to od neho ocakava.

alickapusinka
19. okt 2023

@lizatko1009 presne tak súhlasim s tebou ej strašne agresívna hned tu vybehne na každú ženu.

alickapusinka
19. okt 2023

no TY si tu chýbala tak sa MK polepší neboj. Odteraz kvôli tomu a kvôli tebe sa MK polepši TY svätica.

fauko
Odpoveď bola odstránená
dadia
20. okt 2023

Ženy sa pýtali, či mu niečo (nie čo) dal pred rokom. Aby si vedeli urobiť názor, ze čo je to za chlapa. To je tak ťažké pochopiť? A ty tu hneď prskas

rybicka74
20. okt 2023

Nedá mi nereagovať. No neviem - nepoznáš chlapov? Jednoduchí, väčšinou ich treba všade dokopať, nečítajú nám myšlienky,oni to totiž naozaj nevedia 😁. Je skúpy? A to si zistila len teraz po štyroch rokoch? A aký je inak v obyčajnom živote? Pri tebe, alebo aj pri tvojich deťoch vo všedných dňoch? Som rozvedená,mám tri deti. Mám priateľa už trinásť rokov. On má dvoch synov. Všetci už dospeláci. Na niektorých oslavách bol ,na niektorých nie, ale ja sama som bola proti tomu, aby niečo nosil. A nebývame spolu. Proste máme oddelené spálne 🤣. A nie raz zabudol aj na moje narodky. A neriešim to, lebo ináč to je úžasný muž,dobrý , milý , skvelý milenec. A som šťastná, že ho mám. Možno že to je aj vekom, neriešime vtákoviny 😆. A ak je ten tvoj naozaj na 💩, prečo si štyri roky s ním!!!??? Deti vyrastú a za pár rokov si na nejakú oslavu ani nespomenú. Dôležité predsa je, aký je ako partner,ak si nespokojná - vymeň! A naozaj nemusíš urážať všetkých,ktorí ti neprikyvujú, len si proste myslíme, že život je o inom nie o daroch.

Strana
z3