Skúsenosť s mužmi po štyridsiatke bez partnerky
Ahojte, píšem tento príspevok len zo zvedavosti a zaujímajú ma aj vaše názory a skúsenosti. Moja dobrá kamarátka má priateľa a jeho kamarát sa chce so mnou zoznámiť už dlhšie a pýtal si na mňa číslo ale vtedy som bola vo fáze po rozchode celá zranená a aj keď je to pekný chlap som si povedala že nie, chcem byť sama a nechcela som sa s ním ani stretnúť. Tento víkend ideme taká väčšia skupinka von a je tam zavolaný on aj ja a sa teda stretneme. Ale celkom ma irituje jedna vec, možno riešim blbosti kľudne ma zastavte ale podľa rozprávania kamoškinho frajera má 45, nemá ženu ani deti, je to úspešný, zabezpečený pekný chlap a nevie si nájsť normálnu priateľku a vraj sa naňho lepili hlavne zlatokopky a on je dobrák :D Ja to beriem z vlastných skúseností tak, že chlap po 40, ktorý je dlhodobo sám a nieje momentálne po dlhodobom vzťahu/manželstve je niečím divný.
Prečo ho už dopredu sudis?možno mal x ročný vzťah, ktorý nevyšiel, možno bol roky v zahraničí, možno nemôže mať deti tých možností je x.Su muži čo sa venujú práci a až potom zistia, že by bolo fajn mať partnerku, rodinu.ty máš koľko rokov?
A možno je fakt nejaký pedant, hnusná povaha uvidíš...
najskôr spoznaj a potom rob závery... možno ťa "zaujme ".
je dosť možné že nebol sám, mal niekoho aspoň na sex. tvoja kámoška nemusí všetko vedieť.
@deti95060810 na sex mal, mal aj rôzne rande ale že to nikdy nevyšlo to sa sťažoval kamarátom že by chcel nejakú normálnu ženu a tie s ktorými randil ho chceli len oberať o peniaze to bolo povedané mne
Preco musi byt divny? Mozno len nemal stastie, mozno ma vysoke naroky, mozno sa sklamal a tazko veri...
Neskúsiš-nevieš..niekde bude zádrhel 😀
Pokiaľ ho nespoznás a nezažiješ ty, poznáš len reči druhých. A tie sa pozerajú inou optikou.
Ak ho niekto pozná dobre, človek ) ľudia z jeho blízka, tak vedia pomenovať jeho +a -, kto pozná teba taktiež, a kto vás pozná oboch, môže mať pocit že by ste si mohli sadnúť. Ľudsky. Či ako partneri, môžete zistiť iba vy 2.
Tvoja kamoška nemusí poznať detaily. A on sa nemusí chváliť každou frajerkou. Keď nebol ženatý, neznamená, že nemal nejaký vzťah. Tiež nemusí o tom vedieť každý. Budeš mať príležitosť ho spoznať.
Čo by som si myslela? Asi nič, ak by sa mi páčil, tak by som sa s ním proste stretávala ak by mal záujem a uvidela by som... nie len ženy si musia mať zlý výber na partnerky.. ved kamarát vravel, že sa na neho lepili vypocitave zeny, vklude to tak mohlo byť, že proste skončil vždy s nejakou divnou, nemozeme sa tváriť že všetky ženy sú super sväté.. dopredu by som určite nesudila..
Tak isto by si možno rozmýšľala keby bol rozvedený, že bohvie čo urobil že sa mu rozpadlo manželstvo..
Skús a uvidíš, nemusí byť hneď divný.
Choď na akciu bez cieľa 'zbaliť ho'. Nepozoruj ho ako objekt, neanalyzuj každý jeho krok. Buď sama sebou, zabav sa s priateľmi, spoznaj nových ľudí bez očakávaní. Možno je to úplne normálny muž 🙂 Ktovie čo hovorí kamoška o tebe.....
No lebo, keby bol po dlhoročnom vzťahu/manželstve a s deťmi, tak zaručene divný nemôže byť 😂
Ber to tak, že každý je svojím spôsobom divný. A možno ani ty v jeho očiach nebudeš iná 😉
Keď ho ešte nepoznám, nemyslela by som si nič moc. Názor by som si urobila sama na základe mojej interakcie s ním.
Idete len na spoločnú akciu. Trošku sa spoznáte a to je celé. Neber to tak vážne. Možno si ani nesadnete a ty povieš niečo čím úplne stratí záujem, alebo opačne. Zatiaľ o nič nejde, tak sa uvoľní a zabav
Určite bude tam nejaký defekt. Ja by som do toho nešla. A takéto stretnutie... No neviem .
A ty nie si divna? Ked uz teda ako nezadana sudis ineho nezadaneho cloveka 🤷♀️
A Ty uz mas deti a rozvod za sebou? Ci aj Ty si divna?
Nesud nikoho, ak ho nepoznáš 🙂 Poznám jedného, čo nikdy nemal frajerky a nakoniec sa predsa oženil v päťdesiatke...
A ty mas kolko rokov?
Uz len ked pocujem od chlapa ako ho “kazda chcela obrat o peniaze” je red flag ako svet. Bud je lakomec alebo si uziva pozornost presne toho typu zenskych s napichanymi perami a silikonmi, ktorym sa nechce pracovat, a potom sa stazuje ze ho vyciciavaju.
Mne by ako prve napadlo, ze ci on nebude zgrlos zgrlavy co ma problem zaplatit zene jednu kavu, ked teda vsetky idu po jeho majetkoch 😂
Ale tak ak sa ti paci, tak daj sancu zoznameniu, nemas co stratit, max tak chvilu casu a mozno tych 5€ za kavu 😅
Nuž ak ty si “mladučká”, tj 20+ a on 45 sa chce s tebou zoznámiť, pričom vraj hľadá normálnu ženu a nie iba rozptýlenie, tak divný bude 🤣
Nuž ak ty si “mladučká”, tj 20+ a on 45 sa chce s tebou zoznámiť, pričom vraj hľadá normálnu ženu a nie iba rozptýlenie, tak divný bude 🤣
@baboobchod bez ohladu na čokoľvek so mnou prosím 🙂
Nám len príde divné to, že je šikovný, inteligentný, nadpriemerne zabezpečený v takom veku a je sám to je celé 🙂
Neriad sa tým čo povie kamarátom.Ale, keď si mladučká máš koľko 25-30?tak by som vzťah s nim nechcela😀
Niekde bude chyba … 45 rocny by nesiel po 20 rocnej zabe, ak by ju nepotreboval formovat … a nemal nejaku skrytu vadu, kt mu brani najst si rovnocennu partnerku - sikovnu, zabezpecenu a kt nepotrebuje jeho byvanie, € atd … zoznamit sa mozes … len pokial nestojis na svojich nohach budes vzdy len Pekny privesok, kt nema vela co povedat … nemusi to byt na zaciatku, to ta moze nosit na rukach … ale casom.
No ved uvidis. My to tu nevydedukujeme, moze to byt vselico. Priklanam sa k tomu, ze je lakomy, alebo podozrievavy, ze ho chcu zeny obrat o peniaze, co ovplyvnuje jeho spravanie a cez to nevidi, ked sa mu zivotom presuchne fakt normalna baba. Lebo za tych xx rokov uz tam snad nejaka taka bola, alebo hlada na zlom mieste. Alebo je to historka "chudacika". Proste manipulacia. A on chce zostat v takom statuse, aky ma.
Ja poznám viacerých chlapov a aj ženy, niektorí 30+, niektorí 40+. A tiež dlhodobo sami. A mala som tú česť spoznať ich predchádzajúce známosti a áno, povedala som si pri nich wtf. Takže sa nečudujem, že sú sami.
Treba dať príležitosť a uvidíš. Nešla by som do toho ani s predsudkami, ale ani s veľkým očakávaním.
tak mozno ma len vyssie naroky a nestretol nikoho kto by ich splnal a nie je typ ze sa bude hrnut do vztahu za kazdu cenu. ale uprimne ten vekovy rozdiel by mi vadil a to by mi cudne bolo.
...divna si ty so stredovekym nazorom " že chlap po 40, ktorý je dlhodobo sám a nieje momentálne po dlhodobom vzťahu/manželstve je niečím divný."

najskôr spoznaj a potom rob závery... možno ťa "zaujme ".
je dosť možné že nebol sám, mal niekoho aspoň na sex. tvoja kámoška nemusí všetko vedieť.