icon

Skúsenosti s extrémnym dupotom od susedov nad nami

patrikjames
18. jan 2025

Dobrý večer. stretol sa niekto s extrémnym dupotom od susedov nad? Nemyslím že deti sa hrajú naháňajú pretože deti nemajú len počujem presný krok konkrétne od ženy a práveže od chlapa vôbec. Je to extrémny dupot. A keďže jeho žena ani nepracuje tak bežne chodí po byte aj o 22:00 kedy sa snažím už spať. Ani telku ani konverzácie nepočuť (sem tam hádka ale to beriem ako normálnu vec raz za čas). Stretol sa s tým niekto?

Strana
z2
nikaeli
18. jan 2025

@patrikjames úplne bežné, naozaj.. nad nami bývajú dôchodcovia. Počujem kroky, vysávanie, pobyt na wc, zapnutie kotla, či telefonáty (vtedy pán rozpráva oveľa hlasnejšie).

janickacrazy
18. jan 2025

@patrikjames mala som takú susedu, chodila po byte obuta v topánkach, ale našťastie to bolo len pár mesiacov, potom sa odsťahovala

ysseba
18. jan 2025

@patrikjames aj nasi susedia dupu jak kone. Mna by ale zaujimalo, ze ako rozoznas zensky krok od muzskeho 🤔

sara07
18. jan 2025

nemá nejaké papuče s hrubšou podrážkou tie zvyknu dost počut hlavne na plavajucej podlahe , však zazvon a skuste sa dohodnut

hradnapani
18. jan 2025

je to bezne. Hlavne dnes, ked uz nie su na zemi koberce, ale tvrde podlahy. A ked nemaju ani izolaciu poriadnu, tak pocujes. Niekto ma tazsi krok, niekto lahsi. Aj u nas doma si vsimam, ze jedno z deti chodi tazko, druheho takmer nepocut. PRveho sa snazim aj navigovat,aby chodil menej hlucne, ale nedari sa. Alebo muz ked ide bez papuc, tak akoby slon prebehol. Neviem, ci s tym nieco vies urobit okrem nejakej debaty, mozno si to ona ani neuvedomuje.

denkabemommy
18. jan 2025

Bývajú nadomnou dvaja dôchodcovia, keby som za každé “ku.va sku.vená” dostala 1€, tak si kúpim celú bytovku🤣🤦‍♀️.. takže zvykni si. Proste panel veľmi prenáša zvuk. To buď rád, že nikto v bytovke momentálne neprerába byt 🙃

siska53
18. jan 2025

@patrikjames aj nad nami dupu.. aj deti, aj ta zena..

martinkatinka
18. jan 2025

To bud rad, ze si este nekupili beziaci pas.
Inak, pani asi nosi drevaky.

diaszoky
18. jan 2025

@patrikjames my to zazivame a ide ma z toho picnt

rozculena
18. jan 2025

ja počujem suseda,keď ide do spálne,asi chodí bosý a nemajú tam koberce.Potom počujem,keď tam majú vnúčatá a to sú neskutočné zvuky,behajú ako stádo koňov po celom byte,počúvam to už 5 rokov,ale minule som vypenila a buchala som na plafón žehliacou doskou🙄 absolútne nereagovali,ešte úžasnejšie je,keď to decko má ísť večer spať a je 22 a začne vrieskať ako zmyslov zbavené......
zaujímavé,že psa nepočujem behať,iba keď občas štekne.

kitycat
18. jan 2025

@patrikjames moj muz tiez kraca ako lokomotiva a to ani nema nejak vela kil... snad 80. Ja to riesim lebo cakam kedy vecer zobudi dieta 😄
Nad nami zase dvaja mali chalani, ktory nahanaju dve macky 😆😆

alenamihal
18. jan 2025

Ja nenavidim bytovkovy zivot,ked pocut aj susedove prdy brrr..byvala som s deckami 2roky v nasom byte ,kym sme dostavali dom a ja som isla vyskocit z okna kvoli susedom...ja s deckami zaspavam a pod nami mlada zaba pride s prace s kamosmi a vykecavali do 4rana..vsetko som pocula kde s kym kto spava,aka je sefka k*rva atd..to bolo pod nami a nad nami zase pride dalsi mlady chalan a riesia biznis,kolko ma hypoteky atd...ale to sa nedalo nepocuvat..este ked telofon pipol ,este aj to bolo pocut...a ked som ich na to upozornila,tak absolutna ignoracia...stavba bytoviek je hroza...

aaadkaaa
18. jan 2025

Asi vyrastla v dome...moj muz tak dupe, jeho by z panelaku po mesiaci vystahovali🤣 proste ludia z domu (nie vsetci samozrejme) nie su zvyknuti, ze svojim beznych chovanim vyrusuju ostatnych... skus jej o tom slusne povedat, citlivo, nech sa zbytocne nepohadate, kludne aj s flaskou vina zaklop, ze ju nechces urazit, mozno si to ani neuvedomuje, ale ze ju dost pocut. Mozno o tom ozaj ani nevie...ak to nevyjde, tak si velmi nepomozes, preto radim byt radsej ,"az prilis" mily, nez pojdes ako neprijemny namosureny sused...

heni79
18. jan 2025

Jemine, poznáme všetci. Sused nad nami zíva tak, akoby sedel priamo pri nás. Keď telefonuje s mamou a nadáva jej, viem celú jeho stranu rozhovoru. Až mám chuť mu zavolať a povedať, že sa správa voči nej strašne! A dcéra má izbu pod ich spálňou. Ehm, ... už sa sťažovala na ich búrlivý sex. Ale to som im decentne naznačila, keď sme sa stretli vonku. Tak sa odvtedy krotia. Presunuli sa nad našu spálňu (manželskú). My to v pohode znesieme.

roselyn
18. jan 2025

Myslim, ze kazdy kto byva v bytovke to pozna. V bytovke je vsetko pocut 🤣

muz26
18. jan 2025

toto je presne dôvod, prečo v starej bytovke, jedine, iba a len byt na samom vrchu. Eliminuje to 85% panelákového ruchu, a je tu tichučko. Nikdy viac, aby moja strecha bola niekoho cudzieho podlaha.

0_0
18. jan 2025

Aj nad nami bývajú takí susedia… nevadia mi ako ľudia, ale v rámci susedskych vzťahov ich nenávidím. Fakt reálne ma tak serú, že sa im maximálne odzdravím a obkľukou ich obchádzam. Radi vykecávajú s kadekým a mne až žily navierajú, keď ich vidím. Najradšej by som ich vytiahla sa uši z bytu po desiatej hodine a prefackala. Zvyknem byť pokojná a všetko sa snažím racionálne a s empatiou vysvetliť, keď mi niečo vadi. Ale toto už neviem s chladnou hlavou prehliadať. Sú to sebci, neraz sme im písali v nočných hodinách, aby sa spratali do kože a niekdy ešte aj pritvrdili lebo veď “čo nám vy môžete”. Nerobia randal pre ktorý by bolo treba volať políciu. Sú to slušní ľudia, ktorí majú zle návyky a je im to ešte k tomu jednooooo.
Raz by som chcela žiť v dome a ak nie v dome, tak aspoň na najvyššom poschodí.. Najlepšie sa mi osvedčili susedia v dôchodkovom veku.

nikaeli
18. jan 2025

@0_0 nechcem ti vziať ilúziu, no my sme sa z predchádzajúceho bytu odsťahovali kvôli susedom pod nami. Telka, rádio, klavír, lopta o stenu, vnúčatá na odrážadle, štekajúci pes a nočné vešanie prádla na balkóne v klopkajúcich topánkach......

0_0
18. jan 2025

@nikaeli Áno, aj s takými mám skúsenosť, dokonca aj o niekoľko poschodí nižšie, ale je tak o kúsok menšia pravdepodobnosť, rovnako ani v dome nemusíš mať vyhraté, ak napríklad je sused psycho a píli drevo od úsvitu do súmraku, vypeká hudbu a robí záhradne party alebo ma neustále štekajúceho psa. Možno idylka by bola niekde na samote. :D

vilma7
19. jan 2025

Možno cvičí, skáče na švihadle.

berinkaj
19. jan 2025

@denkabemommy ti asi cely den pozeraju spravy🤣

denkabemommy
19. jan 2025

@berinkaj 😂 kiežby, od ich známych viem, že takýto taliansky vzťah majú celý život. Teraz je relatívne kľud - týždeň, majú v bytovke 2 byty, tak žije každý sám 🤣

patrikjames
autor
21. jan 2025

@ysseba no ženský krok od mužského. Zistil som to ked som mal dlhšie voľno z práce. Žena nepracuje (nechce sa jej) tak ráno šiel chlap do práce cca o 07:00. Nebolo počuť ani myš. Následne keď šiel do práce počul som ako žena vstala pohybovala sa po byte a dupot obrovský. Alebo som registroval keď prišiel chlap z práce a náhodou žena šla do obchodu nebolo počuť nič

ivanba90
Odpoveď bola odstránená
ninka2018
30. mar 2025

@patrikjames ahoj,ako keby som to písala ja ,pod nami suseda dupe ako slon...a každý večer aj do 2 rána chodi hore dole...a počuť to aj cez televízor...ja sa nato normálne aj zobudím...môj muž povedal ze to počuť,lebo susedia pod nou majú znížené stropy a môže to byť vraj aj tým...už sme sa aj sťažovali ale nepochodili sme...ten jej Dupot počuť aj keď nahrajem na mobil a my sme na 3 poschodí a ona na 2...

ivanba90
Odpoveď bola odstránená
patrikjames
autor
Autor odpoveď zmazal
patrikjames
autor
31. mar 2025

@ninka2018 ako môžete počuť jeho dupot keď bývate nad nim

patrikjames
autor
31. mar 2025

@ivanba90 podľa mňa je ľahké riešenie prerobiť podlahu. Není to ani tak finančné náročné len ľudi nezaujíma čo komu vadí. Proste nevymení štare parkety za normálnu podlahu s izoláciou + odhlučnenie

ninka2018
31. mar 2025

@patrikjames to sa pýtame aj my !lebo ta žena dupoce jak slon...nikto neveril až kým prišiel k nám

Strana
z2