icon

Skúsenosti s návratom k bývalému partnerovi po rokoch

mama4444
Dnes o 08:36

Ahojte, potrebujem názor , reálne do Prosi moja veľmi dobrá blýska a rozhodla som sa možno aj takto pomôcť že sa opýtam vás 🙏

Mám dieťa, jeho otec sa oň nezaujíma, len platí. Keď bolo malé, začala som sa stretávať s jedným mužom (je o cca 10 rokov starší). Vytvorili sme si pekný vzťah, moje dieťa ho má dodnes veľmi rado a aj on sa k nemu správa super.

Doteraz sme v kontakte – keď potrebujem, napríklad keď je dieťa choré, viem sa naňho spoľahnúť, pomôže mi. Občas mi pomôže aj finančne. Moje dieťa sa naňho často pýta, niekedy povie, že mu chýba, a mám pocit, že ho berie aj ako takú otcovskú postavu, keďže vyrastá len so mnou.

Rozišli sme sa ale kvôli klamstvám. Neboli to možno „veľké“ veci, ale často mi klamal – napríklad keď bol s kamarátmi vonku, zapieral to. Mne nevadilo, že ide, skôr to, že klamal. Taktiež mi vadili jeho reakcie na iné ženy (srdiečka, komentáre). Stratila som dôveru.

Teraz sme už pár rokov od seba, ale stále si rozumieme. On hovorí, že na mňa stále myslí. Mne sa o ňom začalo často snívať, dokonca aj o tom, že máme spolu dieťa.

Na jednej strane viem, že je to dobrý človek a opora. Na druhej strane mám v sebe veľký blok, že by sa to zopakovalo – klamstvá, neistota. A bojím sa ísť do toho znova, hlavne kvôli dieťaťu.

Máte niektorá skúsenosť s návratom k ex po rokoch? Môže sa človek v tomto zmeniť, alebo sa tie veci vrátia?

Ďakujem za každý názor

anonym_75cdc9
Dnes o 08:39

k ex, ktory klame by som sa ani nahodou nevratila. dobry clovek/opora a klamanie sa vylucuju. znies, ze mas dost rokov na to, aby si bola takato naivka. klamari sa nemenia, tento uz navyse ma aj svoj vek. detto ak si raz k nemu doveru nemala, neverim ze sa to zmeni.

anonym_7dc89a
Dnes o 08:40

@mama4444 je to ako skocit do studenej vody a cakat ze tento krat bude teplejsia. Znova urobis brrr.

januska12323
Dnes o 08:41

Dobrý človek neklame bežne a často. Ktovie čo všetko ti zatajil.

anonym_e1d5e0
Dnes o 08:45

NIE!
Tie klamstvá sa budu vekom a casom stupňovať .Este koľko klamstiev si neodhalila.Nezili ste spolu, možno by to bolo na dennom poriadku a nielen malé klamstvá.Je to zaužívaný vzorec ktorý sa nezmení a tobôž v jeho veku
Klamári mávajú casto aj poruchu osobnosti
Koľko ma rokov?

anonym_eb1534
Dnes o 08:46

môže byť dobrý kamarát, ale nie dobrý partner. Dáš sa s ním dokopy zas a zas budeš pozerať či nelajkuje ženám fotky a nekomentuje a zas budeš podozrievava.
Akože nechapem zadanych mužov čo komentuju fotky a lajkuju iným ženám než tej svojej. Prečo to robia? Keby mu dala ta iná šancu, tak by ťa akože nechal či čo ? Podľa mňa to vyzerá strašne trápne a lacno keď žena vie, že muž čo jej lajkuje fotky je zadany a je to poľutovania hodne - ja osobne by som si myslela, že jeho žena je chudera riadna že si toto necha tolerovať.
Čiže maj trošku hrdosti a zamietni myšlienku akehokoľvek romantickeho vzťahu s ním pokiaľ teda nechceš vyzerať ako chudiato čo jej muž hadže oči po iných

anonym_d65155
Dnes o 08:54

Zradil opakovane tvoju dôveru a teraz si myslíš, že v sekunde sa to vráti späť?nie... To by bol len veľmi dlhý vzťah o tom ako nadobudnúť dôveru,ak vôbec by to išlo.... nehovoriac či on by to vedel zniesť, že by si mu nevrerila,podozrievala ho alebo riešili jeho pravdovravnost
Lebo keď príde na lámanie chleba,tak jednoduché to nieje
Aj keď to bola jeho chyba ale vedel by znasat toho dôsledok a čakať či mu začneš veriť a možno ani nie?
Prestal by vôbec s klamstvami ? vysvetlil ti niekedy čo mu bránilo hovoriť pravdu?si presvedčená, že miesto klamstva by ti povedal aj nepríjemnú pravdu? veris tomu, že keď by zistil,, že ti povedal pravdu a bolo by z toho ,,zle,, tak nabudúce ajtak by povedal pravdu?

anonym_a043fc
Dnes o 09:14

Kde sa blýska? 😃

danica2711
Dnes o 09:34

@mama4444 dobrý človek a opora, ktorý ťa klame? To sa vylučuje. Klamár nie je partner pre život.
A prosím ťa, čo si chcela povedať tým "reálne do Prosi moja veľmi dobrá blýska"?

anonym_67d28b
Dnes o 09:51

@mama4444
Prvy muz ta nechal a partner podla teba:"Doteraz sme v kontakte – keď potrebujem, napríklad keď je dieťa choré, viem sa naňho spoľahnúť, pomôže mi. Občas mi pomôže aj finančne. Moje dieťa sa naňho často pýta, niekedy povie, že mu chýba, a mám pocit, že ho berie aj ako takú otcovskú postavu, keďže vyrastá len so mnou."
Takze ako ti tu MK vestice poradili sed doma a cakaj na princa na bielom koni .

bruno1
Dnes o 10:20

Porozprávaj sa s ním ,povedz mu prečo si sa s ním rozišla a keď chce návrat ,akú zmenu preto musí urobiť .Jedna jasná a úprimna veta ,je viac ,ako desať naznačení.Hlavne u chlapa.😉😁