Skúsenosti s odmietavými kamarátkami. Ako ďalej s priateľstvom?
Ahojte už rok bývam v inom meste,jedna kamaratka z detstva tu býva už dlho.Navštevujeme sa aj všetko len ide o to,že stále keď máme ísť niekam tak vymýšľa. Dohodneme sa že ideme do kaviarne A,potom chce ist zrazu hodinu pred tym do kaviarne B. Ide hlavne o to že keď som pri rodičoch tak mi piše kedy pridem ,či sa stretneme atd..Dohadujeme sa týždeň a ona to zruší lebo je horúco( bolo to o 18:00) dobre beriem ale horúco bude do Septembra pomaly a ona vedela že na ten deň hlasia horúčavy. Ja si všetko naplanujem aby som stihla a bola tam pre ňu a ona mi pride že to ma na háku ale pritom ona mi vypisuje kedy sa stretneme.Ma maleho syna tak ju volam na kúpalisko ,že dame na neho pozor dve.Tak nie ona radšej bude sedieť v byte s dietatom a sa potiť ako by išla aspon sa osviezit na kupalisko. Večer som sa šla prejsť a ženy normalne s deťmi na drinku a so zmrzlinov a ona nie nepojde proste bude sediet doma a hotovo čo z toho že sme sa tyždeň dohadovali.Rozmýšľam že sa jej nebudem ozývať a uvidim ako sa ona zachová,ale už tiež nemienim stále si hľadať čas,keď druhý to ma na haku. Máte aj vy take kamaratky čo to robia skoro stále a je vam potom ľuto že vidite vonku ľudi a že sa to da?
Nemám rada, ak niekto na poslednú chvíľu mení alebo ruší plány, to by mi vadilo. Ale ja tiež v horúčavách nechodím s deťmi von a som radšej doma. Toto by mi zvláštne neprišlo.
@anonym_autor Ahoj, vadilo by mi,ze by neustale rusila/menila plany na poslednu chvilu. Ale co sa tyka toho,ze nechce von v 40tkach teplotach, za mna dobre robi, lebo tiez nechodim do toho pekla von a uz sa tesim,ked sa ochladi😄 Zas za toto by som ju nejak nesudila, navyse kazdy tie horka znasa inak. Skor to prve by som si s nou narovinu vydiskutovala- to by ani mna nebavilo tak, ved nie si opica na spagate. Ved skus sa s nou narovinu porozpravat co ti vadi, spravna kamoska to pochopi a mozno sa dozvies aj to, co jej vadi na tebe a aspon sa vam precisti v kamaratstve vzduch ako sa hovori🙂
Mala som takú kamarátku, celkom dlho nám to vydržalo, vďaka mne, až nakoniec môj pohar vody pretiekol a ukončila som to. Nemienila som si už robiť voľno a potom to ona niekoľko dni pred, alebo v ten deň zrušila z nejakeho veľmi “dôležitého” dôvodu. Keď som videla na FB, že nemá problém sa stretnúť s inými kamarátkami prestala som sa jej ozývať a na jej návrhy stretnúť sa som len neurčito odpovedala, že hej, mohli by sme sa niekedy, ale už som nenavrhovala ani kedy ani kde. Beriem to tak, že už sa so mnou buď nechcela stretávať a nevedela mi to povedať, či naznačiť iným spôsobom, alebo som bola len nejaká nahradnička, keď sa nenaskytlo niečo zaujímavejšie
no ono s dietatom planovat nieco ak nema niekoho kto s nim ostane tiez nieje bohvieco .. niektore deti na zmrzline v teple vydrzia a ine su umrncane a zle lebo im je proste teplo... ak je to kamaratka a dohodnete sa napis jej aj poznamku snad to tentokrat nezrusis,,,
@anonym_autor
Rešpektovala by som ju. Nikdy neodpisujem ľudí.
@zmrzlinka2021 Tak to je chyba. Alebo naivita.
Mala by si sa naucit chodit niekde aj uplne sama.Napriklad do kina ,do pubu,do baru
To, ze tebe sa chce ist von aj v horucave je v poriadku. Rovnako v poriadku je aj to, ze kamaratke sa v horucave von ist nechce. Ona ostane doma a ty chod sama, ak doma nechces ostat.
Jej mozno staci ak sa stretnete u jednej alebo u druhej doma, tebe nie, ty chces furt niekde chodit. Bud sa najde kompromis alebo nie. Cas ukaze
nemá psych. problémy? Mne to niečo veľmi známe pripomína.

mám kamarátku ktorá tak všelijako rušila programy ...
ale to že sa jej nechce v horúčave von aj keď tebe sa chce? no a? ja tiež nechodím a radšej sedím doma. pre mňa nie je kupko vôbec príťažlivé ...