Oplatí sa pri cvičení spoliehať na kamarátku?
Ahojte,oplati sa spoliehat na druhych čo sa tyka cvičení? S mojou kamaratkou sme chodili na jumping,len po pár mesiacoch som prišla na to že kamarátka viac nebola jak bola.Sama chcela ísť a potom sa vyhovára prečo nepojde…Dlho nebola tak som začala chodiť sama ako to mate vy s kamaratkami? Vydrzali ste niekam spolu chodit alebo to tiez vzdali a chodili sami? Pritom v okoli vidim dost kamaratiek čo chodia spolu
Ja radsej cvicim sama a doma, pokial nemas ty sama odhodlanie, je jedno ci bude kamaratka chodit pravidelne cvicit alebo nie...
Cvicim sama doma - silovy trening, jogu, balancne cviky. Vyhovuje mi to, ze cvicim, ked mam cas a kolko vladzem, nestracam cas presunom. Plavat chodim s manzelom.
Berieme to veľmi nezáväzne, keď nám to obom výjde a vyhovuje, ideme radi spolu, keď nie, nič sa nedeje ideme každá sama alebo s niekým iným, ale vôbec sa v tomto jedna na druhú neviažeme
@anonym_autor vydrzali sme ale nemam problem ist sama tak isto aj ona. Ked sa da ideme spolu ked nie zvlast, je to podla mna uplne normalne. Nie sme siamske dvojcata, ze jedna bez druhej nevie ist 😂
@anonym_autor nie, neoplati. Spoliehaj sa sama na seba
@anonym_autor nauč sa v živote tráviť čas sama so sebou. Vtedy budeš mať vyhrané. Ja som mala takú kamarátku ktorá ma stále volala cvičiť a následne to v ten deň pár hodín predtým odriekla. Naučila som sa chodiť sama a nidky mi nebolo lepšie
Veru tak - keď sa žiadnej ísť so mnou nechce, tak proste idem sama, je mi jedno 🙂
Dokazem si svoj cas vyplnit aj sama, nepotrebujem k tomu sprievod.
Kamoska chodi kedy sa jej chce, je na tom nieco zle? Vsak aj ty chodis kedy sa tebe chce, len tebe sa chce castejsie. Aj to je v poriadku
@anonym_autor Ahoj, chodievaj sama, ved kratky pokec v satni mozes hodit aj tam s nejakymi zenami. A kamoske povedz,ze ked sa jej bude naisto chciet nech ti da sama vediet a aspon sa aj jej ulavi, ze nemusi hladat vyhovorky, ked sa jej pytas, takto to nechas vyslovene na nej.
Ako kedy, niekedy idem s kamoškou, niekedy s 2-3 a inokedy sama. 🙂
@anonym_autor chodim sama, robim to pre seba, nie pre kamaratky
@anonym_autor Ahoj ja chodím behávať,zo začiatku s kamošom tempo sme mali približne rovnaké raz potiahol jeden potom druhý. Potom nemohol raz, práca. Pohoda však normálna vec potom ,zas potom tamto a ja som ostal doma. Keď povedal asi 4-5 krát že nedá sa zobral som boty a išiel som sám. Je tomu rok.
Chcem len povedať, že je fajn ísť s niekým ale keď to nejde tak to nejde a ako sa hovorí najbližšia pomocná ruka je na konci tvojho ramena.
@anonym_autor chodím sama. Dokonca s manželom cvičíme obaja a každý chodí do inej posilky 😂
@anonym_autor ja vždy sama. Chodila som pravidelne na spinning ale aj na jumping občas a najradšej sama. Nechce sa mi prispôsobovať niekomu. Idem si presne kedy ja chcem a bez očakávaní a spoliehani sa na to že niekto somnou pôjde a nemusím potom riešiť somariny že sa niekto vyhovára a pod.
@anonym_autor cvičiť som chodievala už v 16. tich. Niekedy s kamoškou, niekedy sama. Chodila som tam hlavne preto, lebo som si chcela zacvičiť. Doteraz to tak beriem....

chodím sama, všetky moje kamarátky skončili ako tvoja...