Skúsenosti s polyamorickými vzťahmi
Ahojte,
Ma niekto skusenost s polyamorickym vztahom teda situaciou, kde jeden alebo aj obaja partneri maju este dalsieho partnera.
nemam osobnu skusenost, ale mam kamosa v takom vztahu. co potrebujes vediet?
Konstelacia pre ludi neschopnych budovat kvalitne a vsestranne naplnene vztahy.
@deedol kamos ma teda 2 partnerky alebo jeho partnerka dalsieho partnera?
kamos ma partnerku a ta ma este niekoho.
@deedol a normalne im to funguje?
zatial ano. (nie je to parmesacny vztah, ale zatial nie su spolu ani vela rokov.)
@deedol a to naozaj ziju spolu vsetci aj intimne?
nie naraz a nie vsetci spolu. ta baba s kazdym zvlast ano.
@deedol tak to chce aj moja manzelka
a aky ma dovod? a aky mas ty k tomu postoj? inak ak mate nejake manzelske problemy, tak to rozhodne NEodporucam...
@deedol hovori, ze je to pre nu iny typ relaxu. A nechce to robit poza chrbat. Ja som zatisl skor zmateny
Mna by slahlo. Plus kadejaké choroby… to ako fakt veríte že toto funguje?
@breeen a mňa tiež 😁
A ak to manželka chce ako formu relaxu, tak ju nechaj relaxovať a chod od nej. Nemám nič proti ničomu ale toto mi príde ako “mám sa až moc dobre tak poďme sa sústrediť na chujoviny” asi nebudem na omyle ak poviem, že biedu netriete a manželka poprípade ani nepracuje.
Na instagrame je veľa profilov co sa tomu venujú. Ešte treba rozlišovať či ide o polyamoriu - to sú normalne romantické vzťahy sme vsim vsudy alebo jej ide iba o “relax” s niekým iným.
@bonboniera aj to mi napadlo. Že si našla iného a nechce sa cítiť blbo, tak to zvalila na polyamorny vzťah. Však a keď si bude ista tou druhou láskou, manžela pošle do rici
A možno ešte bude čakať, že aj muž sa takto zamiluje a potom bude rozchod bez výčitiek
@breeen no veď toto, relax co nechce robiť poza chrbát neznie ako romanticky vzťah 😅
asi nerozumiem, co mysli(s) tym relaxom. polyamoria su paralelne vztahy, ludia spolu aj byvaju, riesia problemy atd., nejde len o sex. nechce nahodou skor volny vztah s tebou, aby mohla sexovat s inym?
Dnes ked chce mat zena milenca uz sa ani nezatajuje a rovno to povie muzovi a vytiahne daku LGBTXYZ+ polyamoricku somarinu. Ludom fakt hrabe asi sa nudia ci co
Ja ti tak sprostucko napíšem... Poznáš tu známu vetu z jedného filmu? Ku-va je to ne herečka!
Ona nechce poliamoriu ale smykat s iným!
A sorry ake ty budeš asi veľmi submusivny, ked ti prišla stakouto kktinou!
Toto keby poviem manželovi, uz by mal kufre zbalené. Keby dačo tento návrh manzel mne, utrieskam ho do modra a nevynechal ani to najčítanejšie miesto.
Nechaj ju teda relaxovať ake s rozvojovým podpísaných papiermi.
A možno len už nevie, co s tebou ribit a chce aby si našiel stratené gule a stal sa z teba chlap!
@deedol ide o kolegu z prace, nespominala detaily o spolocnom byvani. Len, ze si komunikacne rozumeju a ze ma pocit, zeby sa jej dokazal venovat po stranke ktorej ja velmi nerozumiem, kedze sme to v minulosti preberali. Ide o to, ze manzelka je skor dominantnejsi typ a chcela by to zacat uplatnovat aj intimne
@bonboniera podla jej slov skor ten relax,ale naozaj do toho nechce ist poza chrbat
Inými slovami, paci sa jej niekto iný ale zatiaľ ho nemá istého, tak ta nechce opustiť, pred tebou to teda hra na nejaký polyamorny vzťah 😀😀 dobre no
Ja som za každú srandu, ale toto si ja akosi neviem predstaviť.
Klasický vzťah je úplne dostačujúci, ak mám mať partnerku plus svoj život so všetkými záujmami, ktorým sa chcem venovať, tak na to ostatné už by akosi nebol vôbec čas a už vôbec nie pri takejto hovadine. No ale možno si raz všetci dáte grupák, proti gustu žiadny dišputát.
Toto nebude o polyamorii, ona chce skusit v sexe to co s tebou nema, pises ze je dominantnejsia, takze ta spracovava, aby popri tebe mala ineho na zabavu. Toto neskonci dobre. Dominantna pani bude mat mimo domu partnera akeho si vyberie na zabavu, ty zostanes doma ako strazca domaceho krbu a zivitel a sem tam na sex aby si neusiel, a mozno ani to nie. Tu tazko radit, ale zamysli sa ci chces zenu co bude mat okrem teba inych, inych pisem preto, lebo ked jej prejde tento prvy, tak o ostatnych ti ani nepovie.
A ako pisu baby vyssie, poluamoria je o viacerych vztahoch, ked osoba lubi, miluje nazvi to ako chces viacej osob rovnako, a nie ze "relax" na relax som mala po rozvode kamosa s vyhodami, ale to tvoja zena nechce, lebo taky kamos, na rozdiel od teba jej nedonesie vyplatu.
A čo keď s ním otehotnie?
Odporúčam český film Hranice lásky....tam je pekne vidieť, aké deštrukčné následky to malo pre ich vztah. Na toto nestačí, že jeden chce....toto vedia praktizovať bez následkov len ľudia , čo to majú v DNA od narodenia, sú takej povahy. Akékoľvek experimentovanie dopadne vždy zle, lebo cesta späť už žiaľ neexistuje.....

Nedavno tu bola tema o moslimovi, skus tam napisat autorke, alebo si pocitat.