Skúsenosti s polyamorickými vzťahmi
Ahojte,
Ma niekto skusenost s polyamorickym vztahom teda situaciou, kde jeden alebo aj obaja partneri maju este dalsieho partnera.
Nechutné, riešil by som rozvod, ľudia takým ženám bežne vravia k....
@lenkakravcova nejde tam o penetracny sex
Tak nech ho teda zmlati v práci a vybavené ;). No a o jej chúťkach si asi nevedel pred svadbou alebo?
J
Tak ja by som do toho určite nešla.
Ja si myslím ze ak sú s tým všetci stotožnení tak je to v poriadku.
Polyamoria tu vzdy bola. Len ľudia sú pokrytci, navonok fuj, ble, to nikdy a potom sa aj tak podvádzajú, či fyzicky alebo len mentálne (napríklad láska ku kolegovi/kolegyni)
@lujza123 to je aj nazor manzelky no
@mantilka ano, ale tie signaly od nej tam.vzdy boli.
Aky poeticky nazov pre kur..venie.😄
@mischy00 este to cele analyzujem, priznam sa
A odkiaľ manželka vie, že pán kolega by sa chcel dať vyprášiť? Žeby to už skúšali? :D
@procrastique rozhovory v praci
Tak určitééé
Ja tiež bežne nejakému kolegovi kecám popri chálovaní uhorky, že by som mu ju najradšej napchala do riti a on mi na to bežne odpovedá, že: Ano kolegyňka, to je presne to po čom aj ja túžim! Spýtaj sa tvojho muža, či by sme to mohli robiť.
@procrastique to je dufam sarkazmus ci? 🙂
Ja mám celkom otvorenú myseľ čo sa týka LGBT+, póly a neviem aké vzťahy atd. Dokonca som sledovala jednu Česku herečku z dokumentu v Siti, ktorá tak žije so svojim manželom. Spolu sú v manželstve, majú spoločnú priateľku a každý jeden ma ešte jedného partnera. Ja som dosť tolerantná a príde mi to skôr zaujemave, že dokážu toľko ľudí ľúbiť a rozvíjať s nimi všetkými kvalitne vzťahy. Ona to tam aj pekne vysvetľovala že s rande so ženou ma iné pocity ako s mužom atd atd. ALE! Vidim podstatný rozdiel, keď dotoho vzťahu a manželstva idú s tým, že chcú iný koncept vzťahu a keď to nejaká žena vytiahne po 10tich rokoch monogamickeho manželstva. Wtf? Proste spáva s kolegom a pokiaľ to nepraskne tak to chce “zlegalizovať”. Ale je aj možné že od začiatku vzťahu ti hovorila, že vníma lásku a vzťahy inak a ty si tomu neprikadal váhu. Nevieme. Čiže. Nevidím nič zlé na tom, ak ľudia žijú aj 4ja v dome a každý chodí s každým. Je to ich dom, ich spálňa a ich vzťahy. Ale nepríde mi v poriadku to vytiahnuť v strede manželstva, kde sa o tom v živote nediskutovalo, lebo to fakt vyzerá na neveru ktorú chce zlegalizovať.
Ovšem, u tvojej ženy to ale prebehlo cca takto. Vyprášil ju on a ona popri tom ukázala, že má chúťky na niečo drsnejšie kľudne aj vymenené.
Pánko, pravdepodobne košieľkár, vyššie postavený sa nadchol a o nejaký čas prešli aj na takéto praktiky, len tak nezáväzne.
A tvoju ženu to už žerie, že ti o tom nemohla povedať, tak to uhráva teraz na nejaký relax. Čo uznávam, môže byť relax a odreagovanie sa. Pre pánka šéfka, že konečne niekto iný rozhoduje a pre paničku manželku, že konečne môže niekoho ovládať na 120% aspoň v sexe... Tak sa ti s tým chcela takto nepriamo pochváliť, lebo až taký slaboch nie si, že by si jej povedal že si s nemanželským sexom ok. Tak to uhrala na nejakú polyamoriu a relax :D
Ozaj rozmýšľam a veľmi.
Ja som dosť sexuálny typ. A vlastne, naozaj som vždy názoru, že keď to všetkým vyhovuje, tak prečo nie.
Avšak, podľa mňa je tam riziko toho, že ona si teraz môže extrémne naplniť chúťky , zatiaľ čo ty pôjdeš úplne do úzadia.
Bude sa sústrediť na neho .
Inými slovami, asi sa budeš cítiť ako blbec, keď ona bude odchádzať z domu a vieš, že ide za iným.
Tento moment si neviem predstaviť. Stále by som to mala pred očami.
A hovoriť, že penetracny sex tam nie je... Nuž.. počiatočná dohoda taká môže byť
Ale neskôr k tomu môže slznut.
S jedlom rastie chuť..
Na druhú stranu, život je naozaj krátky na to, aby sme si uberali sexuálne túžby.
Poznám mnoho mužov, ktorých to dobehne, keď majú 40+, a potom si tie túžby doprajú ( ale nie s ich manželkami )...🫤
To je potom smutné, že sa robia rozne klamstvá.
Cenila by som si otvorenosť manželky. Zvlášť, ak je pravda, že to hovorí vopred a je čestná.
Skús sa jej opýtať, či by bola okej, že aj ty by si niečo iné skúsil. Aby ste si boli kvit a nemali si čo vykrikovať...
@lujza123 na niečo také musíš mať bunky, je to nechutné, kde je dôvera ?, no a ďalej, čo ak chce mať @autor rodinu ? Povedzme že by sa aj dieťa podarilo, bude jeho, alebo kolegove ? Povedzme že jeho, kto sa oň bude starať keď jeho mama dostane chuť na kolegu ? To povie svojej mame, myslím ten @autor, že starí rodičia, ja idem do roboty, žena išla súložiť s Aladárom, starajte sa ?. No a ďalej nehovoriac o hygiene a chorobách. Žena príde z práce domov, pred 5 minútami mala plné ústa Aladárovycch spermií a on jej dá z čistej lásky veľkú pusu, alebo bude chcieť ísť na dovolenku a ona mu povie že nie, lebo ide s ním. Nehovoriac o tom, že ak jej Aladár z práce kúpi nejaký darček, ona si ho prinesie domov, ako sa na to bude pozerať @autor, alebo prípadnému dieťaťu ako vysvetlí, že dnes je štvrtok, tak mama spí s Aladárom. Alebo celkom triviálna situácia, @autor natankuje do svojho auta, jazdiť ale bude Aladár, nájde ho na svojom gauči a ten mu nezabudne povedať, že má natankovať opäť, lebo je prázdna nádrž...
Je to @autor -ov život, sám musí vedieť, či mu to tak vyhovuje
@procrastique ja som divná, ale áno.
Bežne som sa s kolegyňami ( máme tri lezbičky, i keď , v korporátne ich je ešte viac ) bavili veľa na sexuálne témy. Mňa to veľmi zaujímalo, ako to funguje v praxi .
Bavíme sa aj ohrackach, alebo či žena ženu dokáže urobiť lepšie ..
Nevidím na tom nič zle.
A áno, veľa krát sme sa bavili spolu aj s kolegami
Oni zase vraveli zážitky ako trojka a tak
Zaujímal ma pohľad muža a skúsenosti.
A naozaj, bola to veľmi otvorená debata ...
Mňa to baví.
A nebol za tým žiaden bočný úmysel, I keď, jedna lesbička povedala ,že strašne rada by ma šmykla ..😁🤣
Vekovo sme tam kolektív od 25 do 40 rokov
Ale , ja mám môjho nádherného, najkrajšieho muža na svete a nič viac mi k šťastiu netreba.
Btw. Manžel o týchto diskusiách vie.
Preto , keď chodil ku mne do práce sem tam, cez obed, aby sme sa spolu najedli, tak bol chudak miestami spotený, že o čom sa ideme baviť 🤣🤣🤣🤣
@oktober3 ale ved v ktorej práci v zmiesanom kolektíve sa nepreberaju aj takéto hovadiny a sexuálne témy ....to asi všade. Ale bud to máš v sebe a hľadám si rovnako naladeneho partnera alebo nemám. Tu nejde o hračku, že skúsim a keď to nebude baviť, schovam do šuplíku a život ide ďalej.. .
@mischy00 ja som to tej kocke poslala, lebo sa jej zdalo zvláštne, že niekto sa o tom v práci baví...
Tak som reagovala, že ja áno ... A myslim, že ako jedna z mála ľudí môžem povedať, že nikoho iného, ako môjho manžela nechcem ani nehľadám.
On mi je všetkým, či emočne či fyzicky.
Takže pre mňa je to normálne...
@oktober3 bežne mužom hovoríš, že ťa vzrušuje ich nakladať pripínacím vtákom do riti hej?
TO je troška iné ako si hrkútať o vomanizéri či ako sa to volá :D
Takze inymi slovami ta chce tvoja zena podvadzat s inym ale aby sa tomu nehovorilo nevera tak ty o tom budes vediet 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ wtf, to sme sa uz kde dopracovali? A ty prosim ta nebud blby. Ked chce trtkat s inym, nech sa paci, tam su dvere. Snad nenechas zo seba robit debila.
Vieš , niektorý chlapi sú tak zabrzdeni, že si myslia, že aj tie parohy im pristanú.
Tomu kolegovi musíš byť na smiech...obchytka si cudzí tovar a ty sa len prizeráš.
@breeen a vážne, 2022 sa rozišla s tou priateľkou. Ale píše, že nie kvôli polyamii a že naďalej ma manžela a priateľa. Ani som netušila.
Ale áno, tiež si neviem predstaviť chlapa písať na ženské fórum a zisťovať informácie ohľadom póly vzťahu. Jedine žeby sa mu rozsvietili očká pri možnosti tolerovanej milenke.

Vy ste sa brali ako výlučný pár....ako si predstavuje tvoja manželka že zrazu zmena?
S tým by som nesúhlasila. Toto je toxický vzťah, keď si po rokoch manželka dovolí na plnú hubu povedať, že chcem ešte kolegu na relax.
Neverím, že ti je verná , chce to len zlegalizovať.
Uvefomujes si, že to raz praskne...lebo nič nie je také tajné aby sa to ukrylo a ako z toho to vyjdes na a dokonca na konzervatívnom Slovensku? Už teraz neverím, že nie si z toho frustrovaný. Veď z teba takým správaním môže urobiť impotemta. Nehovoriac o tom "kolegovi" on asi nebude žiadny verný týpek.....budete riešiť pohlavné choroby a to je iné kafe.
Toto je už manželstvo v rozklade.