icon

Skúsenosti s polyamorickými vzťahmi

26. feb 2025

Ahojte,

Ma niekto skusenost s polyamorickym vztahom teda situaciou, kde jeden alebo aj obaja partneri maju este dalsieho partnera.

Strana
z2
mantilka
27. feb 2025

Vy ste sa brali ako výlučný pár....ako si predstavuje tvoja manželka že zrazu zmena?
S tým by som nesúhlasila. Toto je toxický vzťah, keď si po rokoch manželka dovolí na plnú hubu povedať, že chcem ešte kolegu na relax.
Neverím, že ti je verná , chce to len zlegalizovať.
Uvefomujes si, že to raz praskne...lebo nič nie je také tajné aby sa to ukrylo a ako z toho to vyjdes na a dokonca na konzervatívnom Slovensku? Už teraz neverím, že nie si z toho frustrovaný. Veď z teba takým správaním môže urobiť impotemta. Nehovoriac o tom "kolegovi" on asi nebude žiadny verný týpek.....budete riešiť pohlavné choroby a to je iné kafe.
Toto je už manželstvo v rozklade.

milos81
27. feb 2025

Nechutné, riešil by som rozvod, ľudia takým ženám bežne vravia k....

autor
27. feb 2025

@lenkakravcova nejde tam o penetracny sex

mischy00
27. feb 2025

@autor teraz prikyvnes na toto, nabudúce pride s čím? Rovno donesie niekoho domov, lebo ju rajcuje keď sa budeš dívať......pozri, ak sú obidvaja rovnako naladení, pre mňa za mňa nech žijú aj s opicami. Ale ak to tak nemáš, nikdy sa to " nenaučis "...to takto nefunguje

vilma7
27. feb 2025

Tak nech ho teda zmlati v práci a vybavené ;). No a o jej chúťkach si asi nevedel pred svadbou alebo?
J
Tak ja by som do toho určite nešla.

lujza123
27. feb 2025

Ja si myslím ze ak sú s tým všetci stotožnení tak je to v poriadku.
Polyamoria tu vzdy bola. Len ľudia sú pokrytci, navonok fuj, ble, to nikdy a potom sa aj tak podvádzajú, či fyzicky alebo len mentálne (napríklad láska ku kolegovi/kolegyni)

autor
27. feb 2025

@lujza123 to je aj nazor manzelky no

autor
27. feb 2025

@mantilka ano, ale tie signaly od nej tam.vzdy boli.

stanulienkat
27. feb 2025

Aky poeticky nazov pre kur..venie.😄

mischy00
27. feb 2025

@autor a ty si s tým ok? Ved tu nezáleží na nás, ako to my vnímame ale v prvom rade na tebe a nej. U nás by to neprešlo, manželovi vadí len že by som na také niečo pomyslela, nie nahlas vyslovila 😀

autor
27. feb 2025

@mischy00 este to cele analyzujem, priznam sa

procrastique
27. feb 2025

A odkiaľ manželka vie, že pán kolega by sa chcel dať vyprášiť? Žeby to už skúšali? :D

autor
27. feb 2025

@procrastique rozhovory v praci

procrastique
27. feb 2025

Tak určitééé

procrastique
27. feb 2025

Ja tiež bežne nejakému kolegovi kecám popri chálovaní uhorky, že by som mu ju najradšej napchala do riti a on mi na to bežne odpovedá, že: Ano kolegyňka, to je presne to po čom aj ja túžim! Spýtaj sa tvojho muža, či by sme to mohli robiť.

autor
27. feb 2025

@procrastique to je dufam sarkazmus ci? 🙂

panda21
27. feb 2025

Ja mám celkom otvorenú myseľ čo sa týka LGBT+, póly a neviem aké vzťahy atd. Dokonca som sledovala jednu Česku herečku z dokumentu v Siti, ktorá tak žije so svojim manželom. Spolu sú v manželstve, majú spoločnú priateľku a každý jeden ma ešte jedného partnera. Ja som dosť tolerantná a príde mi to skôr zaujemave, že dokážu toľko ľudí ľúbiť a rozvíjať s nimi všetkými kvalitne vzťahy. Ona to tam aj pekne vysvetľovala že s rande so ženou ma iné pocity ako s mužom atd atd. ALE! Vidim podstatný rozdiel, keď dotoho vzťahu a manželstva idú s tým, že chcú iný koncept vzťahu a keď to nejaká žena vytiahne po 10tich rokoch monogamickeho manželstva. Wtf? Proste spáva s kolegom a pokiaľ to nepraskne tak to chce “zlegalizovať”. Ale je aj možné že od začiatku vzťahu ti hovorila, že vníma lásku a vzťahy inak a ty si tomu neprikadal váhu. Nevieme. Čiže. Nevidím nič zlé na tom, ak ľudia žijú aj 4ja v dome a každý chodí s každým. Je to ich dom, ich spálňa a ich vzťahy. Ale nepríde mi v poriadku to vytiahnuť v strede manželstva, kde sa o tom v živote nediskutovalo, lebo to fakt vyzerá na neveru ktorú chce zlegalizovať.

procrastique
27. feb 2025

Ovšem, u tvojej ženy to ale prebehlo cca takto. Vyprášil ju on a ona popri tom ukázala, že má chúťky na niečo drsnejšie kľudne aj vymenené.
Pánko, pravdepodobne košieľkár, vyššie postavený sa nadchol a o nejaký čas prešli aj na takéto praktiky, len tak nezáväzne.

A tvoju ženu to už žerie, že ti o tom nemohla povedať, tak to uhráva teraz na nejaký relax. Čo uznávam, môže byť relax a odreagovanie sa. Pre pánka šéfka, že konečne niekto iný rozhoduje a pre paničku manželku, že konečne môže niekoho ovládať na 120% aspoň v sexe... Tak sa ti s tým chcela takto nepriamo pochváliť, lebo až taký slaboch nie si, že by si jej povedal že si s nemanželským sexom ok. Tak to uhrala na nejakú polyamoriu a relax :D

oktober3
27. feb 2025

Ozaj rozmýšľam a veľmi.
Ja som dosť sexuálny typ. A vlastne, naozaj som vždy názoru, že keď to všetkým vyhovuje, tak prečo nie.

Avšak, podľa mňa je tam riziko toho, že ona si teraz môže extrémne naplniť chúťky , zatiaľ čo ty pôjdeš úplne do úzadia.
Bude sa sústrediť na neho .
Inými slovami, asi sa budeš cítiť ako blbec, keď ona bude odchádzať z domu a vieš, že ide za iným.
Tento moment si neviem predstaviť. Stále by som to mala pred očami.

A hovoriť, že penetracny sex tam nie je... Nuž.. počiatočná dohoda taká môže byť
Ale neskôr k tomu môže slznut.
S jedlom rastie chuť..

Na druhú stranu, život je naozaj krátky na to, aby sme si uberali sexuálne túžby.
Poznám mnoho mužov, ktorých to dobehne, keď majú 40+, a potom si tie túžby doprajú ( ale nie s ich manželkami )...🫤
To je potom smutné, že sa robia rozne klamstvá.

Cenila by som si otvorenosť manželky. Zvlášť, ak je pravda, že to hovorí vopred a je čestná.

Skús sa jej opýtať, či by bola okej, že aj ty by si niečo iné skúsil. Aby ste si boli kvit a nemali si čo vykrikovať...

milos81
27. feb 2025

@lujza123 na niečo také musíš mať bunky, je to nechutné, kde je dôvera ?, no a ďalej, čo ak chce mať @autor rodinu ? Povedzme že by sa aj dieťa podarilo, bude jeho, alebo kolegove ? Povedzme že jeho, kto sa oň bude starať keď jeho mama dostane chuť na kolegu ? To povie svojej mame, myslím ten @autor, že starí rodičia, ja idem do roboty, žena išla súložiť s Aladárom, starajte sa ?. No a ďalej nehovoriac o hygiene a chorobách. Žena príde z práce domov, pred 5 minútami mala plné ústa Aladárovycch spermií a on jej dá z čistej lásky veľkú pusu, alebo bude chcieť ísť na dovolenku a ona mu povie že nie, lebo ide s ním. Nehovoriac o tom, že ak jej Aladár z práce kúpi nejaký darček, ona si ho prinesie domov, ako sa na to bude pozerať @autor, alebo prípadnému dieťaťu ako vysvetlí, že dnes je štvrtok, tak mama spí s Aladárom. Alebo celkom triviálna situácia, @autor natankuje do svojho auta, jazdiť ale bude Aladár, nájde ho na svojom gauči a ten mu nezabudne povedať, že má natankovať opäť, lebo je prázdna nádrž...
Je to @autor -ov život, sám musí vedieť, či mu to tak vyhovuje

oktober3
27. feb 2025

@procrastique ja som divná, ale áno.
Bežne som sa s kolegyňami ( máme tri lezbičky, i keď , v korporátne ich je ešte viac ) bavili veľa na sexuálne témy. Mňa to veľmi zaujímalo, ako to funguje v praxi .
Bavíme sa aj ohrackach, alebo či žena ženu dokáže urobiť lepšie ..
Nevidím na tom nič zle.
A áno, veľa krát sme sa bavili spolu aj s kolegami
Oni zase vraveli zážitky ako trojka a tak
Zaujímal ma pohľad muža a skúsenosti.
A naozaj, bola to veľmi otvorená debata ...
Mňa to baví.
A nebol za tým žiaden bočný úmysel, I keď, jedna lesbička povedala ,že strašne rada by ma šmykla ..😁🤣
Vekovo sme tam kolektív od 25 do 40 rokov
Ale , ja mám môjho nádherného, najkrajšieho muža na svete a nič viac mi k šťastiu netreba.

Btw. Manžel o týchto diskusiách vie.
Preto , keď chodil ku mne do práce sem tam, cez obed, aby sme sa spolu najedli, tak bol chudak miestami spotený, že o čom sa ideme baviť 🤣🤣🤣🤣

mischy00
27. feb 2025

@oktober3 ale ved v ktorej práci v zmiesanom kolektíve sa nepreberaju aj takéto hovadiny a sexuálne témy ....to asi všade. Ale bud to máš v sebe a hľadám si rovnako naladeneho partnera alebo nemám. Tu nejde o hračku, že skúsim a keď to nebude baviť, schovam do šuplíku a život ide ďalej.. .

oktober3
27. feb 2025

@mischy00 ja som to tej kocke poslala, lebo sa jej zdalo zvláštne, že niekto sa o tom v práci baví...
Tak som reagovala, že ja áno ... A myslim, že ako jedna z mála ľudí môžem povedať, že nikoho iného, ako môjho manžela nechcem ani nehľadám.
On mi je všetkým, či emočne či fyzicky.

Takže pre mňa je to normálne...

procrastique
27. feb 2025

@oktober3 bežne mužom hovoríš, že ťa vzrušuje ich nakladať pripínacím vtákom do riti hej?
TO je troška iné ako si hrkútať o vomanizéri či ako sa to volá :D

0kristina0
27. feb 2025

Takze inymi slovami ta chce tvoja zena podvadzat s inym ale aby sa tomu nehovorilo nevera tak ty o tom budes vediet 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ wtf, to sme sa uz kde dopracovali? A ty prosim ta nebud blby. Ked chce trtkat s inym, nech sa paci, tam su dvere. Snad nenechas zo seba robit debila.

breeen
27. feb 2025

@panda21 myslím že už tak nežijú. A stále viac mám pocit, že nepíše muž - ktorý analyzuje ale žena, ktorá hľadá niekoho, kto jej tuto idiotinu schváli že to je polyamoria

mantilka
27. feb 2025

Vieš , niektorý chlapi sú tak zabrzdeni, že si myslia, že aj tie parohy im pristanú.
Tomu kolegovi musíš byť na smiech...obchytka si cudzí tovar a ty sa len prizeráš.

panda21
27. feb 2025

@breeen a vážne, 2022 sa rozišla s tou priateľkou. Ale píše, že nie kvôli polyamii a že naďalej ma manžela a priateľa. Ani som netušila.
Ale áno, tiež si neviem predstaviť chlapa písať na ženské fórum a zisťovať informácie ohľadom póly vzťahu. Jedine žeby sa mu rozsvietili očká pri možnosti tolerovanej milenke.

Strana
z2