Skúsenosti so vzťahom s moslimom alebo Turkom
Aké máte skúsenosti so vzťahom s Turkom alebo moslimom? Zaujíma ma, ako sa správajú na začiatku vzťahu a ako neskôr. A tiež – je pravda, že sú všetci neverní, alebo ide len o stereotyp?
@enmery chces povedať že žltý a čierny majú rovnakú kultúru ako my? Šak čo ona farba to ona kultúra to je.holy fakt
@anonym_ae7efd Ty nevieš čítať???Napísala som, že keby si spomenula kultúru, lebo ta je odlišná a nie farbu pleti kvôli melanínu ako taky rasista.
@enmery zaujímavé ako ťa farba rozhádzala 🤣
@anonym_ae7efd Počúvaj, rozdielnosť kultur môžu mať aj 2 bieli ludia ty rasista. Opakujem, ide o kultúrne prostredie a nie farbu pleti. A predstav si, ja som biela.
@enmery nič to nemení na mojom názore že sa netreba miešať medzi sebou ✌️ potom to tak vyzerá vo svete
@anonym_ae7efd Počúvaj, rozdielnosť kultur môžu mať aj 2 bieli ludia ty rasista. Opakujem, ide o kultúrne prostredie a nie farbu pleti. A predstav si, ja som biela.
@enmery a kľudne ma nazyvaj rasistom ja si z toho nič nerobím 🫶
@dettinadetta pre moslima má žena cenu menšiu ako krava. Je to len mužov majetok. Prečítaj si Korán a pochopíš. Nechápem že sa furt nájdu blbe europanky čo idú do takých vzťahov.
@hopsas poznám jednu čo je s moslimom vyše 20rokov,majú spolu deti a majú krásny život.On je perfektný,inteligentný a nikdy ju do ničoho nenútil ani ju nikdy nepodviedol.To nieje o kultúre to je o charaktere a chrbtovej kosti,ktorú nemá veľa ľudí.Nesud keď to nepoznáš.
@hopsas poznám jednu čo je s moslimom vyše 20rokov,majú spolu deti a majú krásny život.On je perfektný,inteligentný a nikdy ju do ničoho nenútil ani ju nikdy nepodviedol.To nieje o kultúre to je o charaktere a chrbtovej kosti,ktorú nemá veľa ľudí.Nesud keď to nepoznáš.
@tokio22 tak smelo do toho. To že nájdeš jedného normálneho, neznamená že nenájdeš ďalších sto nenormalnych. A prestaňte si nahovárať že je to o charaktere. Figu borovú. Je to o kultúre a o fungovaní moslimskej spoločnosti. Ale ako hovorím ak túžiš po takom vzťahu, držím ti palce.
@dettinadetta to je asi veľmi individuálne, ja by som to svojim dcéram ale neposvätila...
@dettinadetta pre moslima má žena cenu menšiu ako krava. Je to len mužov majetok. Prečítaj si Korán a pochopíš. Nechápem že sa furt nájdu blbe europanky čo idú do takých vzťahov.
@hopsas To je ale blbost. 🙃
@btus
Keď vtacka lákajú pekne mu spievajú, MUSiS konvertovať ja som žil s muslimi jeho rodina ho prinúti a ked nie tak žije s kafirom ( neveriacou v Allaha) v preklade s kurvou.
@anonym_97baab Ale nemusí... Člověk konvertuje, pokud v Boha a Islám věří. Svatba opravdu neznamená konverze k Islámu... 🙃 Přinutit konvertovat k Islámu ani nelze. Pokud tam víra není, tak není ani konverze a člověk se muslimem nestává.
Mimo to - každý nemanželský styk je hřích. A je jedno jestli muž muslim podvádí ženu muslimku nebo nemuslimku nebo s ní sám cizoloží bez uzavření manželství (nikah). 🙄
Tady se to zase šíří nesmysly...
@dahliaa máš jedneho dobrého manžela. Blahoželáme ti. A teraz sa poďme rozprávať o tých tisíckach, ktoré svoje ženy ukamenuju na smrť alebo svojim dcéram podrezu hrdlo lebo tak to prikazuje Korán a česť ich rodiny. Čo necitas noviny? Zahraničná tlač napríklad z Nemecka kde je moslimov viac ako dosť pravidelne prináša správy o tom ako sa vedia moslimovia pomstiť. Pozri sa na to čo vyvádzajú v západnej Európe migranti, moslimovia. Škoda slov na teba.
@dahliaa máš jedneho dobrého manžela. Blahoželáme ti. A teraz sa poďme rozprávať o tých tisíckach, ktoré svoje ženy ukamenuju na smrť alebo svojim dcéram podrezu hrdlo lebo tak to prikazuje Korán a česť ich rodiny. Čo necitas noviny? Zahraničná tlač napríklad z Nemecka kde je moslimov viac ako dosť pravidelne prináša správy o tom ako sa vedia moslimovia pomstiť. Pozri sa na to čo vyvádzajú v západnej Európe migranti, moslimovia. Škoda slov na teba.
@hopsas Ale čosííí, také sa absolútne nedeje!
@hopsas Tak dobře... Pojďme sa porozprávať 😉Já se opět ráda ,,přiučím" něco o Islámu a Koránu od nemuslima (jaj, takových všeználků už bylo 😁. Asi nemusím psát, jak to dopadá. To uvidíme ve tvém případě. Nebo ne? 😙)... Co kdybychom tedy začali tvým tvrzením ,,ženy ukamenuju na smrť alebo svojim dcéram podrezu hrdlo lebo tak to PRIKAZUJE KORÁN a česť ich rodiny."
- Tak kdepak nám to ten Korán přikazuje? Určitě nebudeš mít problém své tvrzení doložit, že ne? 😉 Pouč nás daným veršem Koránu. 😘 (Jen tak mimochodem pro tvé info, diskutuješ s někým, kdo Korán (a Islámskou nauku) roky studoval a studuje ☺️).
Jinak děkuji za blahoželání. Můj můž je zcela jistě jediný takový výjimečný muslim na světě. Pak už je to jen sorta nevěrníků a násilníků (alespoň podle úsudků některých diskutujících...). 😁🤦🏻♀️
@hopsas ano pre niektorych. Ja zijem s Marocanom a je to ta najlaskavejsia, najpracovitejsia a najstarostlivejsia osoba aku som mohla poznat. Hovorim osoba a nie chlap. Jeho rodina ma berie ako dolezitu osobu v jeho zivote a co poviem to aj plati. Nedavno mi moja svokra poslala zlato, ktore uchovavala pre zenu svojho syna, ktory ma nadovsetko miluje a aj horou pohne pre mna to som si ista. Deti mame a sme spolu zosobaseni x rokov. Nekuka po inych zenach a ked som bola mesiac po tazkom porode v nemocnici s malym, celu domacnost zvladol a aj deti a pritom mi este jedlo nosil co navaril doma. Najdi mi takeho slovaka, alebo ineho moslima. V tejto dobe je tazke najst verneho partnera, co ta bude ozaj lubit aj keby sa ti cokolvek stalo. Nic predo mnou neskryva a peniaze na stol dava do koruny, vsetko spolocne mame.Aj Vianoce sme teraz oslavili.
@hopsas to robia aj nemoslimovia, len teraz v cechach nejaky chlap odrezal zene hlavu a moslim neni. Toto je o cloveku, jeho kulture a jakym sposobom vyrastal. Aj biblia kaze veci, ale ludia vedia ako sa to mysli, koran je to iste. Treba mysliet na to, ze pred tym bole ine casy a ludia sa zabijali navzajom aj v Europe len za kradez.
Pozrite tu, moslim ktory riskoval svoj zivot pre druhych. Source: YouTube https://share.google/t8GaJKleHkCv7TZgT
Na margo všetkých najpravovernejsich slovenských moslimiek čo mi tu vypisujú aké sú šťastné s moslimami - nechce sa mi to čítať, to po prvé a po druhé ja vám to šťastie prajem. Ale prosím vás zložte si tie klapky z očí konečne a pozrite sa aka agresivita a strach je dnes v Európe vďaka moslimom. Jaj prepáčte. Vy si tie klapky samé zložiť nemôžete. To vám musí dovoliť manžel. Zabudla som. A prajem vám krásny život v krajinách kde sa zavedie šaría. Dúfam že Slovensko to nebude.
Na margo všetkých najpravovernejsich slovenských moslimiek čo mi tu vypisujú aké sú šťastné s moslimami - nechce sa mi to čítať, to po prvé a po druhé ja vám to šťastie prajem. Ale prosím vás zložte si tie klapky z očí konečne a pozrite sa aka agresivita a strach je dnes v Európe vďaka moslimom. Jaj prepáčte. Vy si tie klapky samé zložiť nemôžete. To vám musí dovoliť manžel. Zabudla som. A prajem vám krásny život v krajinách kde sa zavedie šaría. Dúfam že Slovensko to nebude.
@hopsas A opět se příběh opakuje. 😁 Tak děkuji za poučení. Já věděla už dopředu, že (ne)dokážeš své (nepravdivé a lživé) informace doložit. 😁 Jak jinak. To už tak u vás ,,všeználků" bývá. Hlavně být za každou cenu ,,chytrý"... 🤦🏻♀️😛 Korán totiž nic takového vůbec neobsahuje. Ba naopak, zakazuje. 😊😉 A přesně takovýmto tvým způsobem se šíří různé lži nejen o Islámu... Jak říkám pokaždé. Než něco napíšeš, tak si ty své informace alespoň ověř... 🙄
@hopsas A opět se příběh opakuje. 😁 Tak děkuji za poučení. Já věděla už dopředu, že (ne)dokážeš své (nepravdivé a lživé) informace doložit. 😁 Jak jinak. To už tak u vás ,,všeználků" bývá. Hlavně být za každou cenu ,,chytrý"... 🤦🏻♀️😛 Korán totiž nic takového vůbec neobsahuje. Ba naopak, zakazuje. 😊😉 A přesně takovýmto tvým způsobem se šíří různé lži nejen o Islámu... Jak říkám pokaždé. Než něco napíšeš, tak si ty své informace alespoň ověř... 🙄
@dahliaa ja mám info overené dostatočne, korán mám doma a prečítala som si ho. Dúfam že čo najskôr zistíš a nájdeš pravdu, pretože ta je len jedna. Cesta pravda a život je Ježiš Kristus.
ked to tu tak citam, tak moj exmanzel je asi muslim. podvadzal, agresivny bol, manipuloval, zena su prenho len sexualne objekty. hmm, len co s nim, ked je biely ako sneh... to mi nejako nevychadza...
@hopsas prosim ta aj moslimovia su len ludia, pokial mas taky pohlad na svet, tak ani na dovolenky nechod, len zostan na slovensku. Nie vsetci su rovnaki a strasne zalezi na tom, skadial ten moslim je a jak vyrastal, aku ma rodinu. Pozri tu - ty zena s klapkami na ociach - temy o rozvodu skoro kazdy den, chlapi nevernici, zeny udieraju, nadavaju im, nestaraju sa, jak o deti tak ani o matku svojich deti a to su bieli slovaci .
Moj manzel a to ti Bohu prisaham - ked si veriaca a chapes - mna v zivote neudrel, sprosto nikdy nepovedal, nikdy nezakazoval co si mam obliect, len povedal oblec si prosim ta dlhsie tricko cez rifle, nikdy nepovedal ze " musi byt navarene a popratane" keby som ani prstom nepohla cely den - on by bol este rad ze si pri detoch odpociniem .Nikdy mi ani nepovedal, co mam varit a vzdy zje co uvarim a aj nase jedla a halusky lubi . My sa hadame o kravinach, nastastie nemame problem, ako zeny tu chvala bohu.
V Korane je to iste, co je v starom zakone. Ty si ver v Jezisa, ze je syn bozi.My v neho verime tiez. Ale, ze bol prorokom.Lubime ho, ako otca vsetkych deti (sirotkov)Abrahama, Mojzisa, Noema, Atd. Nesud vieru podla ludi.Clovek bol, je a vzdy bude hriesnikom.
A nezabudni ze trebars moslim z pakistanu, kurd atd. Je iny nez moslim z turecka, alzirska , egypta a tak.
@dahliaa ja mám info overené dostatočne, korán mám doma a prečítala som si ho. Dúfam že čo najskôr zistíš a nájdeš pravdu, pretože ta je len jedna. Cesta pravda a život je Ježiš Kristus.
@hopsas No samozřejmě. 😁 Máš je tak ověřené, že své informace nemůžeš ani doložit. 😁 Neboj, tuhle pohádku jsem už slyšela tooolikrát. Jak přes kopírák všechny stejné, ale ty údajné verše Koránu né a né nikdy dohledat. 😁 Čím to asi bude?))) Odpovím ti. - Ono se těžko hledá něco, co vlastně ani neexistuje. 😘🌹Není nad to, když nemuslim začne poučovat muslima o Islámu. 😁
Na tvém místě bych se také zaměřila na Bibli, jestli ji máš dostatečně prostudovanou. Myslím, že je tam zmíněno něco o tom, že lhát by se nemělo.
A že nám něco musí dovolit manžel? 😁 Ale prosím tě... Však toto je cesta... 😉 Tak snad to děláš také správně, když máš potřebu si v tomto ohledu ,,utahovat" z ostatních věřících, kteří své Písmo ctí a berou vážně. ☺️
Nový Zákon
1.Tim 2:11 Žena nech sa učí v tichosti a v úplnej podriadenosti. 12 Učiť žene nedovoľujem, ani vládnuť nad mužom, ale nech je tichá. 13 Veď prvý bol stvorený Adam, až potom Eva. 14 A nie Adam bol zvedený, ale žena sa dala zviesť a padla do hriechu.
1. Korinťanom 11:3 Ale chcem, aby ste vedeli, že hlavou každého muža je Kristus, hlavou ženy muž a hlavou Krista Boh. 4 Každý muž, ktorý sa modlí alebo prorokuje so zahalenou hlavou, zneucťuje svoju hlavu. 5 A každá žena, ktorá sa modlí alebo prorokuje s nezahalenou hlavou, zneucťuje svoju hlavu: je to to isté, ako keby sa dala oholiť. 6 Lebo ak sa žena nezahaľuje, môže sa dať aj ostrihať. Ale ak je pre ženu potupou ostrihať sa alebo oholiť, nech sa zahaľuje. 7 Muž si nemusí zahaľovať hlavu, lebo je obrazom a slávou Boha, no žena je slávou muža. 8 Veď nie je muž zo ženy, ale žena z muža. 9 Ani nebol muž stvorený pre ženu, ale žena pre muža. 10 Preto má mať žena na hlave znak moci kvôli anjelom.
@hopsas No samozřejmě. 😁 Máš je tak ověřené, že své informace nemůžeš ani doložit. 😁 Neboj, tuhle pohádku jsem už slyšela tooolikrát. Jak přes kopírák všechny stejné, ale ty údajné verše Koránu né a né nikdy dohledat. 😁 Čím to asi bude?))) Odpovím ti. - Ono se těžko hledá něco, co vlastně ani neexistuje. 😘🌹Není nad to, když nemuslim začne poučovat muslima o Islámu. 😁
Na tvém místě bych se také zaměřila na Bibli, jestli ji máš dostatečně prostudovanou. Myslím, že je tam zmíněno něco o tom, že lhát by se nemělo.
A že nám něco musí dovolit manžel? 😁 Ale prosím tě... Však toto je cesta... 😉 Tak snad to děláš také správně, když máš potřebu si v tomto ohledu ,,utahovat" z ostatních věřících, kteří své Písmo ctí a berou vážně. ☺️
Nový Zákon
1.Tim 2:11 Žena nech sa učí v tichosti a v úplnej podriadenosti. 12 Učiť žene nedovoľujem, ani vládnuť nad mužom, ale nech je tichá. 13 Veď prvý bol stvorený Adam, až potom Eva. 14 A nie Adam bol zvedený, ale žena sa dala zviesť a padla do hriechu.
1. Korinťanom 11:3 Ale chcem, aby ste vedeli, že hlavou každého muža je Kristus, hlavou ženy muž a hlavou Krista Boh. 4 Každý muž, ktorý sa modlí alebo prorokuje so zahalenou hlavou, zneucťuje svoju hlavu. 5 A každá žena, ktorá sa modlí alebo prorokuje s nezahalenou hlavou, zneucťuje svoju hlavu: je to to isté, ako keby sa dala oholiť. 6 Lebo ak sa žena nezahaľuje, môže sa dať aj ostrihať. Ale ak je pre ženu potupou ostrihať sa alebo oholiť, nech sa zahaľuje. 7 Muž si nemusí zahaľovať hlavu, lebo je obrazom a slávou Boha, no žena je slávou muža. 8 Veď nie je muž zo ženy, ale žena z muža. 9 Ani nebol muž stvorený pre ženu, ale žena pre muža. 10 Preto má mať žena na hlave znak moci kvôli anjelom.
@dahliaa krasa 🙏👏 Bodaj by sa niektori ozajstny krestania nezahalovali, ked im toto sam Boh kaze co nam .

@dettinadetta sorry za mňa sa ľudia inej farby a viery nemajú spájať a mať deti