Skúsenosti so vzťahom s moslimom alebo Turkom
Aké máte skúsenosti so vzťahom s Turkom alebo moslimom? Zaujíma ma, ako sa správajú na začiatku vzťahu a ako neskôr. A tiež – je pravda, že sú všetci neverní, alebo ide len o stereotyp?
@dettinadetta zle, radsej byt sama.
@enmery chces povedať že žltý a čierny majú rovnakú kultúru ako my? Šak čo ona farba to ona kultúra to je.holy fakt
@anonym_ae7efd Ty nevieš čítať???Napísala som, že keby si spomenula kultúru, lebo ta je odlišná a nie farbu pleti kvôli melanínu ako taky rasista.
@enmery zaujímavé ako ťa farba rozhádzala 🤣
@anonym_ae7efd Počúvaj, rozdielnosť kultur môžu mať aj 2 bieli ludia ty rasista. Opakujem, ide o kultúrne prostredie a nie farbu pleti. A predstav si, ja som biela.
@enmery nič to nemení na mojom názore že sa netreba miešať medzi sebou ✌️ potom to tak vyzerá vo svete
@anonym_ae7efd Počúvaj, rozdielnosť kultur môžu mať aj 2 bieli ludia ty rasista. Opakujem, ide o kultúrne prostredie a nie farbu pleti. A predstav si, ja som biela.
@enmery a kľudne ma nazyvaj rasistom ja si z toho nič nerobím 🫶
@dettinadetta pre moslima má žena cenu menšiu ako krava. Je to len mužov majetok. Prečítaj si Korán a pochopíš. Nechápem že sa furt nájdu blbe europanky čo idú do takých vzťahov.
@hopsas poznám jednu čo je s moslimom vyše 20rokov,majú spolu deti a majú krásny život.On je perfektný,inteligentný a nikdy ju do ničoho nenútil ani ju nikdy nepodviedol.To nieje o kultúre to je o charaktere a chrbtovej kosti,ktorú nemá veľa ľudí.Nesud keď to nepoznáš.
@hopsas poznám jednu čo je s moslimom vyše 20rokov,majú spolu deti a majú krásny život.On je perfektný,inteligentný a nikdy ju do ničoho nenútil ani ju nikdy nepodviedol.To nieje o kultúre to je o charaktere a chrbtovej kosti,ktorú nemá veľa ľudí.Nesud keď to nepoznáš.
@tokio22 tak smelo do toho. To že nájdeš jedného normálneho, neznamená že nenájdeš ďalších sto nenormalnych. A prestaňte si nahovárať že je to o charaktere. Figu borovú. Je to o kultúre a o fungovaní moslimskej spoločnosti. Ale ako hovorím ak túžiš po takom vzťahu, držím ti palce.
@dettinadetta to je asi veľmi individuálne, ja by som to svojim dcéram ale neposvätila...
@dettinadetta pre moslima má žena cenu menšiu ako krava. Je to len mužov majetok. Prečítaj si Korán a pochopíš. Nechápem že sa furt nájdu blbe europanky čo idú do takých vzťahov.
@hopsas To je ale blbost. 🙃
@btus
Keď vtacka lákajú pekne mu spievajú, MUSiS konvertovať ja som žil s muslimi jeho rodina ho prinúti a ked nie tak žije s kafirom ( neveriacou v Allaha) v preklade s kurvou.
@anonym_97baab Ale nemusí... Člověk konvertuje, pokud v Boha a Islám věří. Svatba opravdu neznamená konverze k Islámu... 🙃 Přinutit konvertovat k Islámu ani nelze. Pokud tam víra není, tak není ani konverze a člověk se muslimem nestává.
Mimo to - každý nemanželský styk je hřích. A je jedno jestli muž muslim podvádí ženu muslimku nebo nemuslimku nebo s ní sám cizoloží bez uzavření manželství (nikah). 🙄
Tady se to zase šíří nesmysly...
@dettinadetta Mám manžela muslima. Jsme spolu 15 let. On je praktikující a silně věřící muslim. Já sama jsem přijala Islám před mnoha roky, ještě před naším manželstvím. Nevěrný mi manžel nebyl, nepije alkohol, věnuje se rodině, je pracovitý... Máme spolu 3 děti a pravidelně jezdíme do jeho rodné země (Uzbekistán). Muslimů (žen a mužů) jsem za život poznala nespočet. Nejde házet všechny do jednoho pytle a je i tady vidět, jak se různé nepravdivé informace šíří. Samozřejmě záleží vždy na člověku, jaký je, jak svou víru bere vážně. Co já znám ze své zkušenosti, tak silně věřící muslimové, kteří berou Islám a Boha vážně, tak bývají féroví, dobrosrdeční, věrní a příjemní lidé. Vyhýbají se alkoholu, násilí a svou manželku ,,nosí na rukách". Od člověka, který se muslimem jen nazývá, ale víra mu v podstatě ani nic neříká, nevíš co můžeš očekávat... Může to být dobrý, ale i špatný člověk. Nejlepší bude, pokud poznáš ty sama toho člověka, jaký je, jak bere svou víru vážně. Tohle je hrozně individuální. Hlavně nevěř všem nesmyslům, které se tady píší. Poznej sama Islám a muslimy/ky, toho muže o kterého stojíš. Jedině tak si uděláš vlastní názor a ne jen předsudky, které ani mnohdy nebývají založené na pravdě. 🌹
@dettinadetta Mám manžela muslima. Jsme spolu 15 let. On je praktikující a silně věřící muslim. Já sama jsem přijala Islám před mnoha roky, ještě před naším manželstvím. Nevěrný mi manžel nebyl, nepije alkohol, věnuje se rodině, je pracovitý... Máme spolu 3 děti a pravidelně jezdíme do jeho rodné země (Uzbekistán). Muslimů (žen a mužů) jsem za život poznala nespočet. Nejde házet všechny do jednoho pytle a je i tady vidět, jak se různé nepravdivé informace šíří. Samozřejmě záleží vždy na člověku, jaký je, jak svou víru bere vážně. Co já znám ze své zkušenosti, tak silně věřící muslimové, kteří berou Islám a Boha vážně, tak bývají féroví, dobrosrdeční, věrní a příjemní lidé. Vyhýbají se alkoholu, násilí a svou manželku ,,nosí na rukách". Od člověka, který se muslimem jen nazývá, ale víra mu v podstatě ani nic neříká, nevíš co můžeš očekávat... Může to být dobrý, ale i špatný člověk. Nejlepší bude, pokud poznáš ty sama toho člověka, jaký je, jak bere svou víru vážně. Tohle je hrozně individuální. Hlavně nevěř všem nesmyslům, které se tady píší. Poznej sama Islám a muslimy/ky, toho muže o kterého stojíš. Jedině tak si uděláš vlastní názor a ne jen předsudky, které ani mnohdy nebývají založené na pravdě. 🌹
@dahliaa máš jedneho dobrého manžela. Blahoželáme ti. A teraz sa poďme rozprávať o tých tisíckach, ktoré svoje ženy ukamenuju na smrť alebo svojim dcéram podrezu hrdlo lebo tak to prikazuje Korán a česť ich rodiny. Čo necitas noviny? Zahraničná tlač napríklad z Nemecka kde je moslimov viac ako dosť pravidelne prináša správy o tom ako sa vedia moslimovia pomstiť. Pozri sa na to čo vyvádzajú v západnej Európe migranti, moslimovia. Škoda slov na teba.
@dahliaa máš jedneho dobrého manžela. Blahoželáme ti. A teraz sa poďme rozprávať o tých tisíckach, ktoré svoje ženy ukamenuju na smrť alebo svojim dcéram podrezu hrdlo lebo tak to prikazuje Korán a česť ich rodiny. Čo necitas noviny? Zahraničná tlač napríklad z Nemecka kde je moslimov viac ako dosť pravidelne prináša správy o tom ako sa vedia moslimovia pomstiť. Pozri sa na to čo vyvádzajú v západnej Európe migranti, moslimovia. Škoda slov na teba.
@hopsas Ale čosííí, také sa absolútne nedeje!
@hopsas Tak dobře... Pojďme sa porozprávať 😉Já se opět ráda ,,přiučím" něco o Islámu a Koránu od nemuslima (jaj, takových všeználků už bylo 😁. Asi nemusím psát, jak to dopadá. To uvidíme ve tvém případě. Nebo ne? 😙)... Co kdybychom tedy začali tvým tvrzením ,,ženy ukamenuju na smrť alebo svojim dcéram podrezu hrdlo lebo tak to PRIKAZUJE KORÁN a česť ich rodiny."
- Tak kdepak nám to ten Korán přikazuje? Určitě nebudeš mít problém své tvrzení doložit, že ne? 😉 Pouč nás daným veršem Koránu. 😘 (Jen tak mimochodem pro tvé info, diskutuješ s někým, kdo Korán (a Islámskou nauku) roky studoval a studuje ☺️).
Jinak děkuji za blahoželání. Můj můž je zcela jistě jediný takový výjimečný muslim na světě. Pak už je to jen sorta nevěrníků a násilníků (alespoň podle úsudků některých diskutujících...). 😁🤦🏻♀️
@hopsas ano pre niektorych. Ja zijem s Marocanom a je to ta najlaskavejsia, najpracovitejsia a najstarostlivejsia osoba aku som mohla poznat. Hovorim osoba a nie chlap. Jeho rodina ma berie ako dolezitu osobu v jeho zivote a co poviem to aj plati. Nedavno mi moja svokra poslala zlato, ktore uchovavala pre zenu svojho syna, ktory ma nadovsetko miluje a aj horou pohne pre mna to som si ista. Deti mame a sme spolu zosobaseni x rokov. Nekuka po inych zenach a ked som bola mesiac po tazkom porode v nemocnici s malym, celu domacnost zvladol a aj deti a pritom mi este jedlo nosil co navaril doma. Najdi mi takeho slovaka, alebo ineho moslima. V tejto dobe je tazke najst verneho partnera, co ta bude ozaj lubit aj keby sa ti cokolvek stalo. Nic predo mnou neskryva a peniaze na stol dava do koruny, vsetko spolocne mame.Aj Vianoce sme teraz oslavili.
@hopsas to robia aj nemoslimovia, len teraz v cechach nejaky chlap odrezal zene hlavu a moslim neni. Toto je o cloveku, jeho kulture a jakym sposobom vyrastal. Aj biblia kaze veci, ale ludia vedia ako sa to mysli, koran je to iste. Treba mysliet na to, ze pred tym bole ine casy a ludia sa zabijali navzajom aj v Europe len za kradez.
Pozrite tu, moslim ktory riskoval svoj zivot pre druhych. Source: YouTube https://share.google/t8GaJKleHkCv7TZgT
Na margo všetkých najpravovernejsich slovenských moslimiek čo mi tu vypisujú aké sú šťastné s moslimami - nechce sa mi to čítať, to po prvé a po druhé ja vám to šťastie prajem. Ale prosím vás zložte si tie klapky z očí konečne a pozrite sa aka agresivita a strach je dnes v Európe vďaka moslimom. Jaj prepáčte. Vy si tie klapky samé zložiť nemôžete. To vám musí dovoliť manžel. Zabudla som. A prajem vám krásny život v krajinách kde sa zavedie šaría. Dúfam že Slovensko to nebude.
Na margo všetkých najpravovernejsich slovenských moslimiek čo mi tu vypisujú aké sú šťastné s moslimami - nechce sa mi to čítať, to po prvé a po druhé ja vám to šťastie prajem. Ale prosím vás zložte si tie klapky z očí konečne a pozrite sa aka agresivita a strach je dnes v Európe vďaka moslimom. Jaj prepáčte. Vy si tie klapky samé zložiť nemôžete. To vám musí dovoliť manžel. Zabudla som. A prajem vám krásny život v krajinách kde sa zavedie šaría. Dúfam že Slovensko to nebude.
@hopsas A opět se příběh opakuje. 😁 Tak děkuji za poučení. Já věděla už dopředu, že (ne)dokážeš své (nepravdivé a lživé) informace doložit. 😁 Jak jinak. To už tak u vás ,,všeználků" bývá. Hlavně být za každou cenu ,,chytrý"... 🤦🏻♀️😛 Korán totiž nic takového vůbec neobsahuje. Ba naopak, zakazuje. 😊😉 A přesně takovýmto tvým způsobem se šíří různé lži nejen o Islámu... Jak říkám pokaždé. Než něco napíšeš, tak si ty své informace alespoň ověř... 🙄
@hopsas A opět se příběh opakuje. 😁 Tak děkuji za poučení. Já věděla už dopředu, že (ne)dokážeš své (nepravdivé a lživé) informace doložit. 😁 Jak jinak. To už tak u vás ,,všeználků" bývá. Hlavně být za každou cenu ,,chytrý"... 🤦🏻♀️😛 Korán totiž nic takového vůbec neobsahuje. Ba naopak, zakazuje. 😊😉 A přesně takovýmto tvým způsobem se šíří různé lži nejen o Islámu... Jak říkám pokaždé. Než něco napíšeš, tak si ty své informace alespoň ověř... 🙄
@dahliaa ja mám info overené dostatočne, korán mám doma a prečítala som si ho. Dúfam že čo najskôr zistíš a nájdeš pravdu, pretože ta je len jedna. Cesta pravda a život je Ježiš Kristus.
ked to tu tak citam, tak moj exmanzel je asi muslim. podvadzal, agresivny bol, manipuloval, zena su prenho len sexualne objekty. hmm, len co s nim, ked je biely ako sneh... to mi nejako nevychadza...
@hopsas prosim ta aj moslimovia su len ludia, pokial mas taky pohlad na svet, tak ani na dovolenky nechod, len zostan na slovensku. Nie vsetci su rovnaki a strasne zalezi na tom, skadial ten moslim je a jak vyrastal, aku ma rodinu. Pozri tu - ty zena s klapkami na ociach - temy o rozvodu skoro kazdy den, chlapi nevernici, zeny udieraju, nadavaju im, nestaraju sa, jak o deti tak ani o matku svojich deti a to su bieli slovaci .
Moj manzel a to ti Bohu prisaham - ked si veriaca a chapes - mna v zivote neudrel, sprosto nikdy nepovedal, nikdy nezakazoval co si mam obliect, len povedal oblec si prosim ta dlhsie tricko cez rifle, nikdy nepovedal ze " musi byt navarene a popratane" keby som ani prstom nepohla cely den - on by bol este rad ze si pri detoch odpociniem .Nikdy mi ani nepovedal, co mam varit a vzdy zje co uvarim a aj nase jedla a halusky lubi . My sa hadame o kravinach, nastastie nemame problem, ako zeny tu chvala bohu.
V Korane je to iste, co je v starom zakone. Ty si ver v Jezisa, ze je syn bozi.My v neho verime tiez. Ale, ze bol prorokom.Lubime ho, ako otca vsetkych deti (sirotkov)Abrahama, Mojzisa, Noema, Atd. Nesud vieru podla ludi.Clovek bol, je a vzdy bude hriesnikom.
A nezabudni ze trebars moslim z pakistanu, kurd atd. Je iny nez moslim z turecka, alzirska , egypta a tak.
@dahliaa ja mám info overené dostatočne, korán mám doma a prečítala som si ho. Dúfam že čo najskôr zistíš a nájdeš pravdu, pretože ta je len jedna. Cesta pravda a život je Ježiš Kristus.
@hopsas No samozřejmě. 😁 Máš je tak ověřené, že své informace nemůžeš ani doložit. 😁 Neboj, tuhle pohádku jsem už slyšela tooolikrát. Jak přes kopírák všechny stejné, ale ty údajné verše Koránu né a né nikdy dohledat. 😁 Čím to asi bude?))) Odpovím ti. - Ono se těžko hledá něco, co vlastně ani neexistuje. 😘🌹Není nad to, když nemuslim začne poučovat muslima o Islámu. 😁
Na tvém místě bych se také zaměřila na Bibli, jestli ji máš dostatečně prostudovanou. Myslím, že je tam zmíněno něco o tom, že lhát by se nemělo.
A že nám něco musí dovolit manžel? 😁 Ale prosím tě... Však toto je cesta... 😉 Tak snad to děláš také správně, když máš potřebu si v tomto ohledu ,,utahovat" z ostatních věřících, kteří své Písmo ctí a berou vážně. ☺️
Nový Zákon
1.Tim 2:11 Žena nech sa učí v tichosti a v úplnej podriadenosti. 12 Učiť žene nedovoľujem, ani vládnuť nad mužom, ale nech je tichá. 13 Veď prvý bol stvorený Adam, až potom Eva. 14 A nie Adam bol zvedený, ale žena sa dala zviesť a padla do hriechu.
1. Korinťanom 11:3 Ale chcem, aby ste vedeli, že hlavou každého muža je Kristus, hlavou ženy muž a hlavou Krista Boh. 4 Každý muž, ktorý sa modlí alebo prorokuje so zahalenou hlavou, zneucťuje svoju hlavu. 5 A každá žena, ktorá sa modlí alebo prorokuje s nezahalenou hlavou, zneucťuje svoju hlavu: je to to isté, ako keby sa dala oholiť. 6 Lebo ak sa žena nezahaľuje, môže sa dať aj ostrihať. Ale ak je pre ženu potupou ostrihať sa alebo oholiť, nech sa zahaľuje. 7 Muž si nemusí zahaľovať hlavu, lebo je obrazom a slávou Boha, no žena je slávou muža. 8 Veď nie je muž zo ženy, ale žena z muža. 9 Ani nebol muž stvorený pre ženu, ale žena pre muža. 10 Preto má mať žena na hlave znak moci kvôli anjelom.
@hopsas No samozřejmě. 😁 Máš je tak ověřené, že své informace nemůžeš ani doložit. 😁 Neboj, tuhle pohádku jsem už slyšela tooolikrát. Jak přes kopírák všechny stejné, ale ty údajné verše Koránu né a né nikdy dohledat. 😁 Čím to asi bude?))) Odpovím ti. - Ono se těžko hledá něco, co vlastně ani neexistuje. 😘🌹Není nad to, když nemuslim začne poučovat muslima o Islámu. 😁
Na tvém místě bych se také zaměřila na Bibli, jestli ji máš dostatečně prostudovanou. Myslím, že je tam zmíněno něco o tom, že lhát by se nemělo.
A že nám něco musí dovolit manžel? 😁 Ale prosím tě... Však toto je cesta... 😉 Tak snad to děláš také správně, když máš potřebu si v tomto ohledu ,,utahovat" z ostatních věřících, kteří své Písmo ctí a berou vážně. ☺️
Nový Zákon
1.Tim 2:11 Žena nech sa učí v tichosti a v úplnej podriadenosti. 12 Učiť žene nedovoľujem, ani vládnuť nad mužom, ale nech je tichá. 13 Veď prvý bol stvorený Adam, až potom Eva. 14 A nie Adam bol zvedený, ale žena sa dala zviesť a padla do hriechu.
1. Korinťanom 11:3 Ale chcem, aby ste vedeli, že hlavou každého muža je Kristus, hlavou ženy muž a hlavou Krista Boh. 4 Každý muž, ktorý sa modlí alebo prorokuje so zahalenou hlavou, zneucťuje svoju hlavu. 5 A každá žena, ktorá sa modlí alebo prorokuje s nezahalenou hlavou, zneucťuje svoju hlavu: je to to isté, ako keby sa dala oholiť. 6 Lebo ak sa žena nezahaľuje, môže sa dať aj ostrihať. Ale ak je pre ženu potupou ostrihať sa alebo oholiť, nech sa zahaľuje. 7 Muž si nemusí zahaľovať hlavu, lebo je obrazom a slávou Boha, no žena je slávou muža. 8 Veď nie je muž zo ženy, ale žena z muža. 9 Ani nebol muž stvorený pre ženu, ale žena pre muža. 10 Preto má mať žena na hlave znak moci kvôli anjelom.
@dahliaa krasa 🙏👏 Bodaj by sa niektori ozajstny krestania nezahalovali, ked im toto sam Boh kaze co nam .

@dettinadetta sorry za mňa sa ľudia inej farby a viery nemajú spájať a mať deti