Skúsenosti so vzťahom s moslimom alebo Turkom
Aké máte skúsenosti so vzťahom s Turkom alebo moslimom? Zaujíma ma, ako sa správajú na začiatku vzťahu a ako neskôr. A tiež – je pravda, že sú všetci neverní, alebo ide len o stereotyp?
@hopsas No samozřejmě. 😁 Máš je tak ověřené, že své informace nemůžeš ani doložit. 😁 Neboj, tuhle pohádku jsem už slyšela tooolikrát. Jak přes kopírák všechny stejné, ale ty údajné verše Koránu né a né nikdy dohledat. 😁 Čím to asi bude?))) Odpovím ti. - Ono se těžko hledá něco, co vlastně ani neexistuje. 😘🌹Není nad to, když nemuslim začne poučovat muslima o Islámu. 😁
Na tvém místě bych se také zaměřila na Bibli, jestli ji máš dostatečně prostudovanou. Myslím, že je tam zmíněno něco o tom, že lhát by se nemělo.
A že nám něco musí dovolit manžel? 😁 Ale prosím tě... Však toto je cesta... 😉 Tak snad to děláš také správně, když máš potřebu si v tomto ohledu ,,utahovat" z ostatních věřících, kteří své Písmo ctí a berou vážně. ☺️
Nový Zákon
1.Tim 2:11 Žena nech sa učí v tichosti a v úplnej podriadenosti. 12 Učiť žene nedovoľujem, ani vládnuť nad mužom, ale nech je tichá. 13 Veď prvý bol stvorený Adam, až potom Eva. 14 A nie Adam bol zvedený, ale žena sa dala zviesť a padla do hriechu.
1. Korinťanom 11:3 Ale chcem, aby ste vedeli, že hlavou každého muža je Kristus, hlavou ženy muž a hlavou Krista Boh. 4 Každý muž, ktorý sa modlí alebo prorokuje so zahalenou hlavou, zneucťuje svoju hlavu. 5 A každá žena, ktorá sa modlí alebo prorokuje s nezahalenou hlavou, zneucťuje svoju hlavu: je to to isté, ako keby sa dala oholiť. 6 Lebo ak sa žena nezahaľuje, môže sa dať aj ostrihať. Ale ak je pre ženu potupou ostrihať sa alebo oholiť, nech sa zahaľuje. 7 Muž si nemusí zahaľovať hlavu, lebo je obrazom a slávou Boha, no žena je slávou muža. 8 Veď nie je muž zo ženy, ale žena z muža. 9 Ani nebol muž stvorený pre ženu, ale žena pre muža. 10 Preto má mať žena na hlave znak moci kvôli anjelom.
@dahliaa studuj ..ty moslimka....https://hnonline.sk/svet/521801-mohamed-vrazdil...
@hopsas prosim ta aj moslimovia su len ludia, pokial mas taky pohlad na svet, tak ani na dovolenky nechod, len zostan na slovensku. Nie vsetci su rovnaki a strasne zalezi na tom, skadial ten moslim je a jak vyrastal, aku ma rodinu. Pozri tu - ty zena s klapkami na ociach - temy o rozvodu skoro kazdy den, chlapi nevernici, zeny udieraju, nadavaju im, nestaraju sa, jak o deti tak ani o matku svojich deti a to su bieli slovaci .
Moj manzel a to ti Bohu prisaham - ked si veriaca a chapes - mna v zivote neudrel, sprosto nikdy nepovedal, nikdy nezakazoval co si mam obliect, len povedal oblec si prosim ta dlhsie tricko cez rifle, nikdy nepovedal ze " musi byt navarene a popratane" keby som ani prstom nepohla cely den - on by bol este rad ze si pri detoch odpociniem .Nikdy mi ani nepovedal, co mam varit a vzdy zje co uvarim a aj nase jedla a halusky lubi . My sa hadame o kravinach, nastastie nemame problem, ako zeny tu chvala bohu.
V Korane je to iste, co je v starom zakone. Ty si ver v Jezisa, ze je syn bozi.My v neho verime tiez. Ale, ze bol prorokom.Lubime ho, ako otca vsetkych deti (sirotkov)Abrahama, Mojzisa, Noema, Atd. Nesud vieru podla ludi.Clovek bol, je a vzdy bude hriesnikom.
A nezabudni ze trebars moslim z pakistanu, kurd atd. Je iny nez moslim z turecka, alzirska , egypta a tak.
@zara3 vyberám pre teba z vyššie skopirovaneho článku niečo čo by ťa mohlo zaujímať
" Mohamed upaľoval ľudí, Mohamed ľudí vraždil, dokonca bol zainteresovaný do sexuálneho otroctva. Svoj džihád financoval z obchodu s otrokmi. Netreba zabúdať na to, že islam definuje svoju vlastnú morálku."
"Aj sám Hitler obdivoval islam, pretože kresťania sa mu zdali príliš mäkkí. Dokonca samotná myšlienka na vyhladenie Židov prišla na rad až po tom, ako navštívil muftího v Jeruzaleme. Existovali dokonca moslimské oddiely SS. Prečítal som Mein Kampf a v celej knihe nenájdete ani jedinú zmienku o tom, že by Židia mali byť zabíjaní. Nenávidel ich, ale nechcel ich vyvraždiť. Pôvodne ich chcel vysťahovať do Palestíny, no na to mu muftí povedal, že by to bol veľmi zlý nápad."
Takto baby neviem ako vy ale ja mám aj inú robotu ako naťahovať sa pol dňa tu s vami. Svoje svoje som si povedala a neostáva mi iné ako veriť že raz naozaj prídete k zdravému rozumu. Lebo teraz ho nemáte.
@dettinadetta tu hneď na začiatok poviem, záleží s akej rodiny pochádza a v akej krajine žil. Toto je základ....
Mám veľmi dobrú kamošku, čo má muža z Dubaja ( pochádza z konzervatívnej rodiny ) a veru ťažké to má dievča, musela sa mu úplne prispôsobiť a v rodine mám sesternicu, čo má muža z Egypta ( moderná rodina ) a tá je naozaj šťastná a majú pekný vzťah na kompromise. Ani jedna nemusela neprešla na moslimskú vieru, nevyžadoval ani jeden.
@dahliaa studuj ..ty moslimka....https://hnonline.sk/svet/521801-mohamed-vrazdil...
@hopsas 😅 Nemusíš mi to posílat. Je mi naprosto jasné, z jakých ,,kvalitních" materiálů a zdrojů čerpáš své nepravdivé informace. Možná by pro tebe mohlo být k zamyšlení, proč asi nemůžeš doložit svou výše uvedenou lživou informací ohledně Koránu. 😉 Komu není rady....
@zara3 vyberám pre teba z vyššie skopirovaneho článku niečo čo by ťa mohlo zaujímať
" Mohamed upaľoval ľudí, Mohamed ľudí vraždil, dokonca bol zainteresovaný do sexuálneho otroctva. Svoj džihád financoval z obchodu s otrokmi. Netreba zabúdať na to, že islam definuje svoju vlastnú morálku."
"Aj sám Hitler obdivoval islam, pretože kresťania sa mu zdali príliš mäkkí. Dokonca samotná myšlienka na vyhladenie Židov prišla na rad až po tom, ako navštívil muftího v Jeruzaleme. Existovali dokonca moslimské oddiely SS. Prečítal som Mein Kampf a v celej knihe nenájdete ani jedinú zmienku o tom, že by Židia mali byť zabíjaní. Nenávidel ich, ale nechcel ich vyvraždiť. Pôvodne ich chcel vysťahovať do Palestíny, no na to mu muftí povedal, že by to bol veľmi zlý nápad."
@hopsas ty si pripad... jak hovorim so svojim pohladom na svet ani nevykroc von. Pozri co urobili krestania a doteraz robia. Toten uryvok je velky hnoj a loz.

@dahliaa krasa 🙏👏 Bodaj by sa niektori ozajstny krestania nezahalovali, ked im toto sam Boh kaze co nam .
@zara3 Přesně tak. ☺️ Zajímalo by mě, kolik běžných křesťanek se při modlitbách zahaluje. V kostele jsem párkrát byla a kromě babiček nebo pravoslavných věřících jsem si moc nevšimla...