Skúsenosti vydatých žien s milencami počas manželstva
aojte...prosim o realne skusensoti a nie odsudzovanie....je tu niektora ktora je vydata a nasla si milenca prip.patnera este pocas manzelstva? prosim len realne skusenosti nie odsudzovanie o to nemam zaujem mozte aj sukromnu spravu dakujem
Chces od nas doverne info a sama si inkognito. Zda sa ti to ferove?
Neda sa ti pisat sukromne, ved si anonym🙄
Aké reálne skúsenosti
Jej idu sa tu priznavat, nepadla si na hlavu? Ked toto niekto robi, tak uz je to manzelstvo na rozpad.
@kiki68 ja viem ze nase manzelstvo je na rozpad to som nepotrebovala vediet dakujem za info
@oli18 ak to bude formou sukromnych sprav asi to bude ferove nemyslis?
@minenkaa asi ich nemas teda
Veď už ho máš, čo chceš od nás verných žien počuť? Najprv si ukonči manželstvo, nebudeš sa k....viť pri mužovi🤦♀️🤢 a potom si rieš nový vzťah....
@brendaa a ty myslis ze vsetky su take verne? len s o tom nehovori len na to som sa nepytala ja sa pytam na realne skusenosti
o milencoch netreba písať, treba si ich užívať 😁 ja by som si o mužovi ktorý milenku rieši s iným myslela že je buran ktorý nevie čo sa sluší a patrí a.k.a držať hubu 😉 čiže ak chceš milenca, nerob to ako iné ženy, rob to ako muži, nerieš, nepitvaj, neanalyzuj, sexuj - a hlavne o tom nikomu nehovor
@zuzanka.zuzu a nezalub sa,lebo zeny to vedia ale chlapy to zase vedia rozlisovat a len pudovo ....
@zuzanka.zuzu mas stym skusenost?
@jozinzbazin22 toho sa ja obavam
Ja. Nebola som sice vydata, ale to je v zasade jedno. Nehladala som vsak milenca v pravom slova zmysle, len nam to doma dlhsie neklapalo, ani jeden z nas vsak nemal gule na ukoncenie, do toho mi do cesty prisiel sucasny manzel a bolo vymalovane. Po mesiaci som to vtedajsiemu partnerovi povedala a ukoncili sme to.
Radsej sa rozved,potom ries dalej.A ak sa aj zalubis,a on do teba,mozes mat novu sancu,takto sa budes len trapit,a nicit sa
@jozinzbazin22 vieš čo, závisí prečo si ten muž našiel milenku, lebo veru vedia sa zaľúbiť aj muži ... akurát keď sa zaľúbi žena, tak tá to má potrebu ďalej riešiť a ukončí manželstvo lebo dúfa v život s milencom. muži sú slabosi (a kľudne to môže byť alfa samec jak z učebnice) a nerozvedú sa (výnimky samozrejme existujú ale je ich ako šafranu). a ešte druhá vec - manžel tej žene/milenke zvyčajne neodpustí, manželka tomu mužovi/milencovi vie odpustiť a nerozvedú sa. čiže aj preto je tento údaj o zaľúbení sa skreslený
A čo riešiš, našla si si lásku života, nechaj starého a šup do nového života.
Stáva sa aj v lepších rodinách😆tak si hlavne zisti či to druhá strana mysli ako ty, aby si si nepodpilila konár.
Opravdu není možné psát někomu soukromou zprávu, kdo je anonym. Chápeš, že nikdo neví, kdo jsi?
@zuzanka.zuzu to je pravda,zeny daju xy sanci ako muzi.
No tak ak sa už teraz bojíš,že sa zaľubiš a nebudeš ho mať len na sex,tak ani nezačínaj
Ja neriešim iné, cudzie ženy, ani sa im nesnažím podobať... sa neospravedlňuj.... lebo to robia aj iné...
@zuzanka.zuzu jedna múdra psychologička sa vyjadrila, že na neveru treba Dámu a Gentlemana. 😉 Alebo? Tajomstvo je preto tajomstvom, lebo sa tají. Ak sa raz povie, už to nie je tajomstvo.
PS: osobnú skúsenosť nemám.
Keď si tak ,,jednoduchá" , že nedokážeš pochopiť, že ako anonymovi ti nikto nenapíše správu, tak neverím, že sa ti podarí utajiť milenca. Veľa štastia tvojmu mužovi pri rozvode a hlavne, nech si nájde dobrú ženu, ktorá nebude rozťahovať inde, ale dokáže sa na úrovni rozísť, keď je nespokojná. Či ťa živí a peniaze sú dobré len užiť si chceš inde?
Fejk jak svina
Zase ty?? Booze 😁🤦♀️ uz ti na rie tvoje blbosti stale skoci menej a menej ludi
@kittykat22 podľa mňa ani nie. Vždy to ide na úkor niečoho. Ku kreditu plus patrí keď dokážu zachovať diskrétnosť, tak že sa to nikto nedozvie, nezamilujú sa do dotyčného, že do toho nebudú ťahať city, čo býva problém a nedonesú mužovi nejakú pohlavnú chorobu. I keď pochybujem, že budú riešiť zdravotný stav milenca. Ľudia by boli prekvapení, labáky koľko majú pozitívne testovaných vzoriek na rôzne pohlavné choroby. Najčastejšie sú chlamýdie. Ďalej sa vyskytuje kvapka, syfylis, mykoplazmy, trichomoniáza, hepatitída. Takto je prenosná aj HPV infekcia a HIV. Ale to myslím, že inteligentný človek si je vedomí všetkých rizík. Ono potom sa takéto veci zvyknú prejednávať na súde. 🙂

Ako by sme napísali súkromnú správu keď si anonym?