Skúsenosti vydatých žien s milencami počas manželstva
aojte...prosim o realne skusensoti a nie odsudzovanie....je tu niektora ktora je vydata a nasla si milenca prip.patnera este pocas manzelstva? prosim len realne skusenosti nie odsudzovanie o to nemam zaujem mozte aj sukromnu spravu dakujem
@maury podla mna ti vobec nedochadza, ze slovo milenka/milenec je od slova milovat. Takze nieco take, ze sa do seba nezamiluju, tak s tym sa ani nepocita 😅 Neviem ako by si si predstavovala milenecky vztah inak, nez bez lasky. Ono primarne, vo vacsine pripadov ide o city. Niesme tulave psy ktore si niekde odfrknu a idu dalej. Kto ma tieto potreby, tak si niekoho na par hodin zaplati a nebude sa obtazovat vytvaranim vztahu. A ze su v tom rizika? Asi to milencom za to stoji.
Chceš reálne skúsenosti, ale s čím konkrétne? Či bol sex lepší doma či u druhého? Či sa to prevalilo nakoniec? Či sa priznali? Kto z toho trojuholníka ušiel prvý? Ktorý z nich lepšie varil? ...
@kittykat22 tak to musí tak brať aj ten druhý. A nielen doma možno manželka, pohodlie a on si len užije. Toto je taká definícia, že koniec. 😄 Vzťahy začaté v posteli málokedy ustoja reálny svet a pretrvajú roky s tým všetkým. Iné je, keď sa vzťah začne priateľstvom a potom prerastie do niečoho iného. Tí ľudia sa už koľko toľko poznajú aj v iných sférach. Nech si porieši a uzavrie vzťah s manželom a potom nech si robí čo chce.
@kittykat22 a definícia milenec/ milenka
Milenka či milenec je nejčastěji označení pro sexuálního partnera v obecném smyslu a nebo současně pro označení osoby, která vystupuje jako třetí postava ve vztahu dvou lidí s citovými nebo sexuálními vazbami na jednu ze stran vztahu. Výraz milenec se využívá převážně pro označení osoby pro nemanželský poměr. V některých dobách bylo módní mít milence či milenku, v jiných dobách se jednalo o vážný prohřešek proti společenské etiketě.
Ja som mala milenca počas manželstva dosť dlho.Nakonoec som sa manželovi priznala a sme sa rozviedli....Milenec je môj priateľ ..Ex to tušil,takže rozvod bol rýchly a bez komplikácií.
@kittykat22 dokázala som to asi dva roky.

Mozes mi napisat sukromnu spravu