icon

Sme divní, keď odmietame alkohol na rodinnom brunchi?

21. mar 2024

manzel ide slavit 40tku s kamaratmi z vysky. taky nedelny brunch v rodinnom centre 9 30 az 12 30 cele rodiny s malymi detmi. zacali riesit ci tam bude alkohol a ze si donesu. sme divni my alebo oni ze sme proste neplanovali alkohol na doobedie s detmi? dik

lenka.25
21. mar 2024

Mne by to nevadilo . Príde mi normalne na 40-tke si vypiť niečo . To že to organizujete doobeda mi skôr príde divne

maca1984
21. mar 2024

Mne príde divné oslavovať 40 tku v rodinnom centre a doobeda. Ale proti gustu...

syslik81
21. mar 2024

je to vasa oslava takze vase rozhodnutie a ano je divne riesit chlast doobeda- a ani im ho asi nedovolia do centra... nie kazda oslava musi byt s alkoholom .. ked set sa rozhodli si len posediet nic zle na tom nevidim

veselo_neveselo
21. mar 2024

Ved mimozy sa bezne piju na brunchi, tak a navyse ked to ma byt oslava - mne to nepride vobec divne.

alex49
21. mar 2024

je divné oslavovať 40 ráno, vypiť si na oslave 40 divné nie je. Ale v rodinnom centre asi alkohol povolený nebude. Nebudete mať aj normálnu večernú oslavu?

h2
21. mar 2024

Za mňa je totálne divné, že 40-ročný chlap ide oslavovať s kamarátmi z výšky do rodinného centra v čase od 9:30 do 12:30. To bol koho nápad???

mircalla
21. mar 2024

V detskych centrach ako KIds House Buppi a spol sme mali mrte oslav. Nikdy tam nikto nepil ani male pivo

1. Takze cudne oslavovat ako pises
2. Ak uz oslavovat ako pises - nepije sa v detskych centrach doobeda

januska12323
21. mar 2024

Celé zvláštne, od času a miesta oslavy až po kamarátov z výšky aj s rodinami. To sa tak stretávate bežne?
Ja si oslavu s celými rodinami predstavujem niekde v sále alebo na chate aby sa mali decká kde vybehať a čas poobede až večer.

cimage
21. mar 2024

Vybrali ste si zvlastny priestor a cas pre oslavu 40tky. Toto by sa viac hodilo na detsku oslavu. Ja nevidim nic zle na oslave bez alkoholu, ale to sa na Slovensku nenosi. My nepijeme, takze u nas su oslavy bez alkoholu ci sa to niekomu paci, alebo nie. Ak chcu, nech si donesu, ale ja to kupovat nebudem.

mircalla
21. mar 2024

A teda ani poobede aby som upresnila. Chodim tam zasadne na oslavy dcerinych kamosiek a jej.Neviem si predstavit skupinku pripitych ocinkov rano. Cele zle vymyslene

mircalla
21. mar 2024

@cimage Moj clovek

vyrovnanaosoba
21. mar 2024

Oslava bez alkoholu - divná trošku
Oslava v ranných hodinách - divná dosť
Oslava s kamarátmi z výšky a ich rodinami - divná pokiaľ im to len nevraciate

thoughtfulweirdo
21. mar 2024

Mne sa vôbec nezdá divné oslavovať narodky aj takto rodinne, takže sa hlásim ako najdivnejšia 😅 zdá sa mi úplne v pohode stretnúť pri príležitosti ako celá partia aj s deťmi. A čo sa týka alkoholu, tak to záleží. Ak si mienia dať po pohári vína alebo piva, za mňa v pohode. Ak mienia chlastať do naladicky, pri deťoch nevhodné.

vyrovnanaosoba
21. mar 2024

@cimage takže nie bez s alkoholu, nemajú zakázané vypiť, ale ty im to neponúkneš.
Ú nás doma sa napríklad nepije vôbec, ani ne ponúknem ani nedovolím. Keď chcú vypiť, tak mimo nášho domu.

ivik4
21. mar 2024

Manzel sa nevie zabavit s kamaratmi bez deti okolo ? 😃
Akoze nerypem len ma zaujima, bude mat este nejaku dodatocnu oslavu len s kamosmi ?
Inak k alkoholu, mne by tam vobec nechybal

ropucha6
21. mar 2024

Tak na brunchi sa bezne pije sampus alebo nejake vino. To by mi nevadilo, ak by dovolili priniest. Ale teda nezazila som v detskom centre oslavu dospeleho, to by mi prislo trochu cudne.

majlo1234
21. mar 2024

Divna je pre mna len oslava muzovej 40tky v detskom centre? Koho to bol napad? Mojho muza by to v zivote nenapadlo. Ale zaroven by ho urcite nenapadlo chlastat pred obedom v penovych gulickach😂

minenkak
21. mar 2024

Ten priestor je hlavne čudný, prečo to nespravíte niekde na záhradke ,za mesiac

vanilkovazmrzka
21. mar 2024

Nie je mi divny alkohol na oslave 40ky, divna je oslava dospelych ludi v doobednajsom case s detmi.

pietra
21. mar 2024

Ja si pod rodinnym centrom nepredstavujem Buppi a podobne, kde je "milion" cudzich ludi, ale nieco ako materske centrum. Jednoducho priestory, kde cez pracovne dni prebiehaju "kruzky" pre najmensich. A tieto miestnosti sa daju niekde prenajat. Ani by mi to neprislo az take zvlastne, aj ked sme teda takto absolvovali len detske oslavy. Ale viem si predstavit, ze sa tam oslavuju aj dospelacke narodky, deti nebudu otravovat, maju sa kde zahrat. Ale teda ten cas mi pride zvlastny.
My doma alkohol nepijeme takmer vobec, ani pri oslavach. Ale nepride mi nic cudne na tom, ak si ini ludia chcu na oslave 40. dat aj alkohol. Vsak ak to ma byt stretnutie s celymi rodinami, asi sa neplanuju ozrat.

ivangeline
21. mar 2024

Ani jedno a ani druhé.

svetlonos
21. mar 2024

My sme chceli pôvodne podobnym stylom svadbu. Aby peisli vsetci aj s detmi, pre ne zohnat nafukovaci hrad, idealne niekde, jde sa mozu vysantit, zabavit aj animatorov k detom. To aby rodicia nemuseli riesit kam s detmi a aby sa bavilu mali aj dospelaci. A mali by sme vina a koktaily bez alkoholu! Zial nevydalo. My by sme urcite za divnych boli, hlavne na SK. Ja si obcas rada vypijem ale za mba to uz k detom velmi nepatri. Nepoviem, pohar ci dva vina ok. Ale viac nie. Ved jto chce, nech si da doma. Ide o oslavenca, pokial ten prezije bez alka, mohli by aj hostia, hlavne o takom case...

dariaaa
21. jún 2024

@h2 no predsa manzelky.A sa nebudem cudovat,ze tej z temy,co zakazala muzovi sa rozpravat so zenami🤦‍♀️