Sme jediní, ktorí sa hádajú aj cez víkend?
Caute, len vyventilovanie..........sme jedini, ktorí sa hádajú aj cez vikend
V tom vzťahu ťa niekto nasilu drží, alebo máš rada dramu?
Akože hádať sa cez týždeň je ok a víkend už nie?😃
my sa nehádame vôbec ...
My sa nehadame vôbec nikdy🤷🏻♀️.Ak je niečo toxické,teba to ukoncit
Vikendy su logicky horsie lebo ste spolu cely den a to co nefunguje sa nasobi....to iste statne sviatky atd....ak mas toxicky vztah
My sa nehadáme vôbec , a o čom sa akože furt hádate? Ja si to neviem predstaviť, ak sú hádky treba vzťah ukončiť to nemá význam
Preco by mal byt vikend nieco ine vo vasom uhadanom vztahu?
My sa nehadáme vôbec , a o čom sa akože furt hádate? Ja si to neviem predstaviť, ak sú hádky treba vzťah ukončiť to nemá význam
@zuzubb007 pozor, niektoré vzťahy to majú ako súčasť života, jakubisko sa s deanou hádali v kuse, raz jorik povedal pri nejakom rozhovore, že keby sa mama s otcom nerozvádzala aspoň 2x do týždňa, že by mali o ňu obavy že čo sa deje 😂
My sa pohadame cez tyzden ale akonahle pride piatok polnoc obaja sa udobrime u nas plati pravidlo ze cez vikendy a sviatky sa nehadame a v pondelok pokracujeme zase tam kde sme skoncili v stvrtok 😀 😀
Nieje v poriadku sa hádať či víkend či bežný deň.
Akože zase sa tu ozvali tie dokonalé mamičky, ktoré sa NIKDY nehadaju. Samozrejme, my sa tiež občas pohadame na niečom, ale teda u nás to nie je často a mne je úplne jedno, či je víkend alebo nie. Ale zase ak sa hádate stále, každý víkend, tak potom to už je na zváženie, či ste spolu kompatibilní alebo radšej ísť od seba.
kokso kolko kyslych tvari ja stretavam cez vikendy na ihrach...
...my máme tradíciu vadiť sa na Vianoce 😆😆
.. iniciátorom som vždy ja😆
My sa pohadame cez tyzden ale akonahle pride piatok polnoc obaja sa udobrime u nas plati pravidlo ze cez vikendy a sviatky sa nehadame a v pondelok pokracujeme zase tam kde sme skoncili v stvrtok 😀 😀
@klara1205 😂😂
@klara1205 to je zaujímavé, ja by som aj zabudla cez víkend, o čo išlo, to sa vám nestáva?
Ano, neplanujeme si tyzden vopred kedy sa pohadame 😆 niekedy je to v pondelok a niekedy v piatok vecer.
Počkať co🤣🤣🤣 ved ak sa chcem hádať tak sa hádam aj v nedeľu, či mám počkať do pondelka?
@klara1205 to je zaujímavé, ja by som aj zabudla cez víkend, o čo išlo, to sa vám nestáva?
@janickacrazy 😀 to bol vtip
U nas je kriticke nedelne poobedie, den pred odchodom na dovolenku a den pred odchodom z dovolenky. Nie je to pravidlo, ze vzdy sa v ten cas pohadame, ale ked sa pohadame, je to väcsinou, ak nie vzdy, v ten cas.
Mala som to so vsetkymi frajermi rovnako, takze som si vedoma toho, ze chyba je na mojej strane😇
A my sa občas s mužom tiež pohádame a čo... A neviem veru či cez vikend alebo cez týždeň ale asi aj aj 😅
My sa tiež vôbec nehádame , ale to asi len preto , že môj muž to vôbec nevie a sama so sebou sa ťažko pohádam 🤣 .
Niekto to nazýva hádkou,ja zdravou výmenou názorov/pokiaľ vie mať človek pod kontrolou svoje emócie a háda sa bez hystercenia a nadávok/U temperamentnych ľudí je to súčasť komunikácie...

Asi vás to baví.
Normálne komunikovať už nie je v móde?