icon

Sme spolu 9 rokov a nevedela som, že vie používať smajlíkov

22. mar 2025

Vlastne ani nechcem nič od vás. Len to tu vypustiť do éteru zo seba, pretože nechápem. :D
Priateľ po mne chcel aby som zavolala jeho babke. Odomkla som telefón a zostala som jemne, alebo množno veľmi prekvapená? Asi zabudol vypnúť konverzáciu s jednou slečnou. Som s priateľom 9 rokov a nevedela som že je schopný písať smajlíkov vôbec. So slečnou flirtoval aj so smajlíkmi a kočka mu písala aký je úžasný a takého toho smajlíka so srdiečkami okolo hlavy (tohoto 🥰). On jej srdiečkové nepísal, ale mne teda smajlíkov nikdy nedáva a ani nedával. 😅 Som dosť v šoku. Veľa správ tam nebolo, možno si viac telefónujú, alebo sa stretávajú. 😀 Úprimne? Neviem. Neviem či sa smiať, či plakať. Nehovorila som mu o tom, tvárim sa akoby nič. Máme dieťa, sme zasnúbený, nedávno kúpili sme byt. Mali sme sem tam krízu ako hádam každý vo vzťahu. Ale teda som si nemyslela že ke to až tak zlé. Možno si len nahováram a nič to neznamená, ale to mu mám teraz akože veriť? A tváriť sa že ozaj nič?

Strana
z2
13uzivatelka11
22. mar 2025

Takže na tom celom ti najviac vadí ze s tebou nepoužíva smajlikov a s ňou áno?

autor
22. mar 2025

@13uzivatelka11 nie zrejme ste nepochopili. 🙂

lienka.7
22. mar 2025

@autorka no tak si len ďalej nahováraj, ze to nič neznamená... co iné ti na to povedať 🤷‍♀️

laurinka27
22. mar 2025

Nuz, co ma clovek radit zenam, ktore si spravia deti s muzmi, ktorych *skutocne* nepoznaju? 🧳👋🏻👉🏻

really8
22. mar 2025

@laurinka27 9r je malo?

tetapetra
22. mar 2025

Porozmýšľaj, odpoveď poznáš.

ivik4
22. mar 2025

Ja by som sa nevedela tvarit ze nic ani sekundu

laurinka27
22. mar 2025

@really8 nie, 9r je dost vela, ale ocividne sa to nevylucuje s tym, ze ho skutocne nepozna, kedze to prispevok implikuje.

iwesska
22. mar 2025

Mozno ti naschval ten telefon dal, lebo chcel,aby si na to prisla a bol zbabely ti to povedat sam. Aky ma dovod si vypisovat s nejakou slecnou a dokazovat jej,aky je uzasny?!?

autor
22. mar 2025

@ivik4 a čo mám robiť? Vybehnúť naňho? Nakoniec skončím ja ako tá zlá žiarlivka čo sa mu v telefóne hrabe.

moonlight1210
22. mar 2025

Asi by som mu konverzaciu odfotila a poslala fotku s tym, ze ma tesi, ze sa ukazalo, ze nie je iba ten nudny, seriozny, spolahlivy muz, za akeho som ho mala. Ze ma aj blaznivu, nespolahlivu a nevernu stranku, ktoru nova slecna isto oceni.
Pripojila smajlik a nechala na nom, co urobi.

torysheer
22. mar 2025

Nikdy Ti ich nedával? Začala by som mu písať správy plne smajlíkov, ak by nechápal napísala by som veď ,,tak to máš rád, nie?"? Hneď by pochopil.

123profil321
22. mar 2025

Keď som zbadala názov témy, začala som sa smiať. Ale keď som prečítala obsah, zaťukala som si po čele...
Po skúsenosti by som kašlala na neho. A v tvojom prípade si búchala hlavu o stenu, že som s ním kúpila byt...

slavik79
22. mar 2025

Nazov temy si zadala ty alebo je upraveny adminom? Lebo ak ty, tak to ozaj vyznieva, ze najviac ta trapia muzove smajliky. Nuz a ci sa mas smiat alebo plakat, ked ta muz mozno podvadza? Neviem, smiech pomoze?

13uzivatelka11
22. mar 2025

@slavik79 admin upravil názov témy tak, že na konci len vymazal vysmiateho smajlika 😅

ysseba
22. mar 2025

Práveže neskončíš ako žiarlivka čo sa mu hrabala v mobile. Veď práveže to je dobré, že vedel, vlastne on sám ťa poveril aby si mu išla do telefónu. Tak sa môžeš odvolať na to. Takže ty sa vieš dostať do jeho mobilu, hej? No tak by som ho prelustrovala a vybehla na neho s tým, že či si pamätá na to, keď si mala volať jeho babke. Že si otvorila mobil a hneď sa ti ukázala konverzácia s nejakou slečnou čo rada používa srdiečkových smajlíkov, nech ti to vysvetlí.

autor
22. mar 2025

@torysheer posiela mi len takých plačúco smejúcich ak je akože niečo veľmi vtipné

123profil321
22. mar 2025

Panečku 🙄

ivik4
22. mar 2025

No nie, nechaj ho teda nech sa tam zadrbava s inou aby si nahodou ty nebola ziarlivka 💁‍♀️
Chudacik maly by to nerozdychal keby mu povies svoje

januska12323
22. mar 2025

Vy máte obaja 15 rokov? Neviem ako dokážeš mlčať a riešiť nejakých smajlíkov, to nie je hlavný problém.

pralinka25
22. mar 2025

no tak mu posli spravu aky je uzasny aj s tym srdieckovym smajlom mozno mu docvakne.

betulinka1
22. mar 2025

By som slnecne rovno odpisala, ze je taky uzasny, ze si ma plánoval zobrat, ma so mnou dieta, pred nedávnom sme kupili byt a pise si s vami. Je fakt uzasny… na aku adresu mu mam poslat veci. Spravila by som mu fotku do telefonu a dala pred nos.

karinss
22. mar 2025

Ona nerieši prijamo tých smajlíkov… len ju ta zaskočilo a pozastavila sa nad tým pretože za 9rokov jej neposiela nič a tu v konverzácií je ich kopa ako keby úplne iný človek to písal preto toľko o tých smajlíkoch ženy veď ju pochopte kus… určite ju netrápia len tie smajlíky… nechápem ako si to môžte vôbec myslieť… a k nemu, ja by som na neho vyletela nezvládla by som to tváriť sa že nič a budeš vidieť na čom si.. Možno ostaneš nemilo prekvapená ako to dopadne…

domkakvet
22. mar 2025

Tak on ta podvadza a ty tu este davas vyrehotane smajle a mas obavu z toho, ze este budes ty na vine, ak je manipulator, tak ano este hodi aj vinu na teba.

evcagabi
22. mar 2025

Keby toto zistim, vy🔶️ovala by som mu hned 😅

michelle567
22. mar 2025

Jej by som nič nevypisovala, len sa strápniš. Poriadky treba robiť s ním..

terezkaarthuramax
22. mar 2025

Zadany chlap nema co vypisovat inej zene srdieckove smajliky..vobec by si nemal vypisovat s inou zenou hoci by to bola vasa spolocna kamaratka.. vypisovanie je len mali krok v tomto pripade k nevere .. Smutne

ruxandra
22. mar 2025

Ste spolu 9 rokov. Povedz mi, prosím, ako je v takto dlhom vzťahu možné pri niečom takomto priateľa rovno nekonfrontovať a zároveň nevidieť, či je jeho odpoveď pravda alebo klamstvo. V tak dlhom vzťahu už predsa musíš vedieť čítať v jeho reakciách.

V skratke, jediné, čo si mala urobiť, je rovno sa ho spýtať, kto to je a sledovať jeho reakciu.
Ako môžu ženy na MK vedieť, či ťa podvádza, prípadne či ti ten mobil s tou konverzáciu nestrčil do rúk naschvál, aby si vybuchla, vyhodila ho z domu a on mal od teba pokoj?

oblecenie99
22. mar 2025

Tak keď ťa podvádza, alebo sa chystá, myslím si, že sa už môžeš správať ako žiarlivka, nie len tak pôsobiť navonok.

zmrzlinka8
22. mar 2025

@laurinka27 chlap vie prekvapiť aj po 20 rokoch, to, že ty máš dobrého, je aj vecou šťastia. teraz nehovorím o veciach, ktoré sa dajú zistiť jednoducho

Strana
z2