Smiať sa alebo plakať?
Stretávala som sa s jedným mužom 6 mesiacov, chodili smw na výlety, k vode, na turistiku, do kina, do reštaurácie. Skoro každý deň sme boli spolu. Nebolo to inak ani dnes. Dnes naplánovaný výlet na stredné Slovensko. Ráno ma vyzdvihol autom, iným, lebo jeho je v servise. Nastúpila som do auta, komplimenty padali aká som krásna, sexy atď. a potom to vyšlo z jeho úst. Citujem:
"PROSÍM ŤA, CHOĎ SA DOMOV PREZLIECŤ A NEDÁVAJ SI PARFÉM, NECHCEM, ABY MANŽELKINE AUTO PÁCHLO TVOJOU VÔŇOU!"
Akokeby mi dal facku. Vystúpila som z auta bez slova a odišla. Samozrejme volal, povedala som mu len, nech ma už nikdy viac nekontaktuje a zablokovala jeho číslo.
Mám skoro 40 rokov, ale nikdy som si nemyslela, že sa toto môže stáť práve mne. Prečo toto ženatí muži robia? Ako som mohla byť taká hlúpa, že som ani netušila, že je ženatý?
Bud rada, ze to vies "len" po 6 mesiacoch.
Chlap bez chrbtovej kosti.
Dnes vecer otvor vino ze je prec. A gratulujem ze si ho elegantne a razne odstrihla.
A kde ste sa stretavali okrem vyletov? Ved za taky cas by som uz ocakavala pozvanie k nemu.
tak vieš ako to chlapi ospravedlňujú že oni sú lovci😀 takže môžu všetko.Veru bud rada, že sa to takto prevalilo.Ale čudujem sa,že ti to vôbec takto narovinu vykvákal.Asi sa prekecol alebo čo.Určite to nechcel vyzradiť
A nebol to len velmi zly vtip?
A u neho doma si nikdy nebola? Alebo ako to vysvetľoval, že ťa doma nechce? Po 6 mesiacoch by mi toto bolo divne
To ste sa za 6 mesiacov nikdy nebavili o vztahoh, vo vasom veku si sa neopytala ci nema deti atd
@vanilkovazmrzka Nebol to vtip, lebo sa do telefónu ospravedlňoval, že mi to tajil, že je ženatý a dokonca má aj dieťa. Síce už na prahu dospelosti, ale zaskočilo ma to.
@la_dolce_vita Bola som u neho, v byte, v meste. Neviem, kde má tú manželku a dieťa, ale v tom byte žiadna žena a ani dieťa nežijú. Síce mal skromný byt, ale to som neriešila, každý nejako žijeme. Dokonca sme s jeho kámošmi boli na stanovačke, na rybách. Žiadna zmienka o manželke a dieťati 🤨
Tak potom je to chuj a bud rada, ze si sa ho zbavila. Aj ked chapem, ze si sklamana a nebude pre teba take lahke prijat to, ze musis hladat niekoho noveho…
@vanilkovazmrzka
Sklamaná som, ale nezrútim sa z toho. Len nechápem. Ale asi to ani chápať nepotrebujem.
Zachovala si sa super.
Ten byt v meste má na stretávanie sa so ženami
Viem možno budem terás za zlú ale všetko zlé je na niečo dobre 😊 vy ste sa poučila a nabudúce budete opatrná ste ten tip človeka ktorý viac verí ľuďom ale bohužiaľ sú veľa takých chlapov .hlavu hore bude dobre ❤️
Ale pol roka to taji, aby to potom len tak mimochodom priznal? Fakt sila.. muzi ma stale vedia prekvapit. Ale ty si nic nevycitaj, stavaju sa aj horsie veci..
celé to nesedí...
bola si u neho v byte - nevidela si žiadne ženské veci, detské - tak asi to nebol jeho byt, alebo v tom byte žena nebývala, popr. kto vie kde býva žena..
boli ste s kámošmi a nič nikto nespomenul - asi ťa vymenil za inú ...
Kašli na neho, ktovie čo to bol za típek...
Cudne ze po pol roku len tak medzi recou na teba vybafne ze ma zenu.
vytiahla by som sprej a celé auto by som mu povonavkovala, fas jeden.
Možno si tú manželku len vymyslel. Lebo možno nevedel ako vycúvať s toho.
Blbne mi dnes MK, teda neviem, či to je internetom, alebo blbne každému, tak odpovedám, keď ma to pustí.
@deti95060810 Kašlem na neho, samozrejme. Už nech je pravda kdekoľvek, mohol to ukončiť ináč, ak chcel.
@bloger no neviem prečo by si to vymyšľal. Veď nie sme pubertiaci. Ale dospelí ľudia, ja skoro 40, on 45. Nebolo mi divné, že nemá deti, keďže v dnešnej dobe stretávam veľa mužov po 40tke, ktorí sú bezdetní.
@barborachors nie som taká, aby som robila druhým zlé 🙄 ale viem, ako si to myslela
Ináč bol tu pred pol hodinou, vraj pokecať a vysvetliť. Ale nepustila som ho dnu, len medzi dverami povedal, že ho to mrzí, že manželstvo mu nefunguje, že majú dohodu, že si môžu robiť, čo chcú, rozviesť sa vraj nechce kvôli synovi. Že preto má aj vlastný byt, kde si žije svoj život, ale chodí aj k manželke a synovi a blaaa blaaa blaaa. Zabuchla som mu dvere asi po 10 minútach a požiadala ho, aby ma neobťažoval. Dúfam, že to bude rešpektovať. Život ide ďalej, ale toto nikdy nepochopím. Ja som tiež bola vydatá, ale najprv som sa rozviedla a tak začala spoznávať niekoho nového.
Kôň blbne už dva tri dni
Tiez som mala na takeho stastie, ale prisla som na jeho manzelstvo skor ako ty, prezradilo ho neopalene miesto na prsteniku 🤦♀️
Tak nechce sa rozviesť kvôli synovi, ale odsťahoval sa :D Veď keď sa ľudia nechcú rozviesť kvôli deťom, tak spolu zostanú bývať, aby to deti nepocítili, tuto ako synovi pomôže, že rodičia sú na papieri spolu, keď každý býva inde? :D Toto je vážne úplne nelogická výhovorka, myslím, že si urobila veľmi dobre, že si ho poslala preč
Ja to vidím tak, že nemá vyjasnene čo chce. Na jednej strane 1 deň možno chce byť s manželkou a žiť spolu kvôli synovi, druhý deň ho naštve a chce sa rozviesť a žiť s tebou.
Preco mu potom vadi,ze bude manzelkine auto citit tvojou vonavkou,ked maju dohodu,ze si kazdy moze robit co chce? Skor mam pocit,ze tu dohodu,mal len on sam so sebou😄
Jasne, ze im vztah nefunguje, keby fungoval tak je so zenou. Tie kecy, ze su spolu len kvoli detom, bla, bla. To si fakt myslia, ze zeny su na hlavu? Chcela by som vediet co si o tom mysli jeho zena, ci o takej dohode vie aj ona.
No čistý fas.
Kazdy den spolu a manzelke nechyba, maly byt bez stopy rodiny… to by naozaj mohlo vyzerat na dohodu s manzelkou. Lenze to je jedno.
To skutocne svinstvo je ze to pol roka utajoval pred tebou. Potom sa cuduj ze ked zeny vidia taketo pripady tak hadzu vsetkych muzov do jedneho vreca.
syn je na prahu dospelosti. to ze sa nerozvadza kvoli nemu je hovadina
Jasné, že mu neverím ani slovo a po pravde ma už ani nezaujíma. Sklamaná som, to je pravda, utápať sa v žiali nebudem kvôli nemu. Len škoda toho času, ktorý som mohla stráviť ináč, bola som zaľúbená, to je jasné, ale stojím nohami na zemi, nelietam v oblakoch. Hádžem to do minulosti. Len ak toto čítajú zadaní, ženatí muži na MK (viem, že ich tu niekoľko je - mala som tú "česť" s nimi "pokecať") tak si prosím uvedomte, že zatajovaním partnerky/manželky ubližujete 😔

každý deň ste boli spolu a žene doma nechýbal?