Smiať sa alebo plakať?
Stretávala som sa s jedným mužom 6 mesiacov, chodili smw na výlety, k vode, na turistiku, do kina, do reštaurácie. Skoro každý deň sme boli spolu. Nebolo to inak ani dnes. Dnes naplánovaný výlet na stredné Slovensko. Ráno ma vyzdvihol autom, iným, lebo jeho je v servise. Nastúpila som do auta, komplimenty padali aká som krásna, sexy atď. a potom to vyšlo z jeho úst. Citujem:
"PROSÍM ŤA, CHOĎ SA DOMOV PREZLIECŤ A NEDÁVAJ SI PARFÉM, NECHCEM, ABY MANŽELKINE AUTO PÁCHLO TVOJOU VÔŇOU!"
Akokeby mi dal facku. Vystúpila som z auta bez slova a odišla. Samozrejme volal, povedala som mu len, nech ma už nikdy viac nekontaktuje a zablokovala jeho číslo.
Mám skoro 40 rokov, ale nikdy som si nemyslela, že sa toto môže stáť práve mne. Prečo toto ženatí muži robia? Ako som mohla byť taká hlúpa, že som ani netušila, že je ženatý?
Dobre si urobila.
@autorka Vies preco ti to povedal iba tak mimochodom?
Lebo si neuvedomil, ze ty si ta, ktora o manzelke nevie...
Cize ma okrem teba aj inu milenku🤷♀️
@oliolijanka je to možné...
@ruxandra myslím, že ten byt má na tajné stretávanie sa so ženami
hahahaha ze skromný byt. To má byt na prietrtky, tam chodí gule vyprazdnovat a s rodinou býva inde.
Spýtala by som sa ho, prečo si sa teda mala ísť prezliecť, keď majú takú dohodu. Fuj nechutný klamár. A osobne si myslím, že keby si zašla do toho bytu, tak by si tam s vysokou pravdepodobnosťou stretla nejakú inú.
Asi má ten ,,skromný'' byt na takéto známosti.... má to prešpekulované.... a možno ho využívajú aj s kamošmi....takže držia spolu a kryjú sa navzájom ....
@deti95060810 všetko sedí - byť má iba na prietrky, veľa mužov to tak má.
A kamoši držia hubu, asi sú z rovnakého cesta
Tým skromným bytom som to myslela tak, že mi bolo jasné, že tam žiadna žena nebýva. Nemala som najmenší dôvod pochybovať...
Boli sme spolu aj napr. celé víkendy a nikdy mu nikto nevolal, nebol ani na mobile atď. celých 6 mesiacov sa správal ako slobodný muž.
Dokonca keď bol chorý, tak som týždeň bola u neho, varila som mu, starala sa o neho...aj kebyže má dohodu s manželkou, ide o princíp, že to nepovedal hneď na začiatku...
Len tak od veci zabijem, že sa mi páči aká si vyzreta(žiaľ, človek nezreje vekom), racionalna žena, ktorá si váži samu seba. Naozaj klobúk dole. Lebo v dnešnej dobe stretávam naozaj bezcharakterných ľudí a je veľmi pozitívne vidieť že su medzi nami stále aj tí ktorí poznajú sebaúctu, sebalasku a hlavne majú chrbtovú kosť. Super 👏👏👏👏
Už viem prečo mi dnes muž nadal keď som sa voňavkovala v jeho aute (aby jeho milenke nesmrdelo v jeho aute po mojej voňavke 🤭)
@candii
Ďakujem. Myslím, že je nás tu na MK viac takých 🙂 Vieš, ja som mala ťažké detstvo, mala som ťažké dospievanie (životé udalosti v rodine) a v podstate od mojích 19tich som na nohách, pracujem, vybudovala som si svojími rukami to, že som mohla, síce neskôr ako hneď po strednej, ale že som si mohla splniť sen a vyštudovať vysokú školu, že som mohla precestovať svet atď. Ale padla som veľakrát "na hubu" v živote a myslím, že práve to ma naučilo riešiť situácie v živote s chladnou hlavou a nenecháť druhých aby si ka nevážili.
Nebolo mi dopriate mať detičky, s čím som sa dosť dlho nevedela zmieriť a kvôli čomu mi aj krachlo manželstvo, preto, ak sa s niekym zoznámim, hneď mu vravím to, že deti mať nemôžem, že ak on po deťoch túži, tak je zbytočné niečo začínať, pretože skôr alebo neskôr to problémom vo vzťahu bude. Ale asi je veľa očakávať úprimnosť aj od toho druhého.
Nevadí...padla som znova "na hubu"...postavila sa a idem ďalej 🙂
Ak by to tak aj bolo, ze maju take manzelstvo otvorene, preco by mal potom vadit ten parfem? Ano, samozrejme inteligentni ludia jedno ukoncia a druhe zacnu. Poucenie aj prenho do buducna. Zivot ide dalej.
vyplnala si zrejme jeho volne chvilky 🙂 bud rada ze len pk 6 mesiacoch... a ne po rokoch
Kiez by bolo viac takychto charakternych zien a menej debilov. Dobre si sa zachovala.
@nicicka počuvaj, s uplne važnou tvarou, ked to este raz spravi sa ho spytaj:" to ti vadi, lebo ma tvoja milenka citlivy nos na vône?" alebo niečo a sleduj jeho ksicht..to sa nasmeješ ( ale to nemusi vediet, ze to je z konika psst)
A čo tie naražky na mužov na koniku, mala si tu " cest" " pokecat" tiež su ženati s detmi? odkial vieš, ja si s jednym pišem, tiež " nema ženu a deti" aspoň to tvrdí 😅
Raz som si s 1 vymenila podla facebooku 900 sprav a to, že ma ženu a dieta vypadlo z neho ako uplne posledna informacia ..k ničomu nedošlo ..takže nič
@karolinakr 😆😆

@anicka182 🤣