Sms od (ex) manžela o jeho rozchode s milenkou
Ahijte, nedavno som sa s vami radila , co ma este stale moj manzel - narcis za lubom , ked sa zacal intenzivnejsie zaujimat o deti, v sms mi pise ako ich miluje a aky krasny den s nimi prezil a pod. Pocas takmer 7mes , co nas opustil kvoli milenke mal o ne minimalny zaujem.
No a vcera mi dosla od neho sms, ze mi ide zlepsit den, ze sa definitivne rozisli (s nou) a ze sa mi splnilo to, co som mu od zaciatku priala.
Ano, vravela som, ze jeho vztah , ktory stoji na samom bahne klamstiev o mne a nasej rodine mu nevydrzi a ze s nou je len z vypocitavosti, na to mi povedal, ze spevni mury.
Na jeho sms som ani nereagovala.
Konecne po tych mesiacoch citim, ze sa trhaju medzi nami nitky a ze mi je jedno ci je alebo s nou nie je.
No pride vam normalne, ze poslete (ex) manzelke oznamenie o rozchode s milenkou???
Povedala som, ze ma to nezaujima, ze sa rozisli, vraj nebola stotoznena s tym, ze ma dve deti(to mi povedal) , a zahrala som v naznaku divadlo, ze niekoho mam, aby mi dal pokoj , neviem ci dobre, ci zle,..
@anonym_autor “ a zahrala som v naznaku divadlo, ze niekoho mam, aby mi dal pokoj , neviem ci dobre, ci zle,..”
Naznaky hrat neodporucam. Takuto (ziarlivu) pozornost narcisa neradno pritahovat. Byva problem, aj ked je ten novy partner realny. Nieto imaginarny.
Narcis neskloni hlavu a nezaplace trpko, ze premarnil sancu (ak nehra zrovna divadlo so sypanim popola). A neuzna porazku. Akoby to urobil bezny clovek.
Naopak, je to prenho casto vyzva do boja. Nie si ťa ale ziskat. Ale ti to dat vyzrat (casto i po rozvode tak jedna).
Narcis ma uplne ine moralne pravidla a kriteria.
Tak isto sa priklanam k nazoru ze najlepsia reakcia je ziadna. Hlavne nic nevysvetlovat, nediskutovat. On caka na kazdu reakciu, hoci aj negativnu. Ohladom deti reaguj, ostatne nechaj tak.
Veď už reagovala na správu...dlho jej tá ignorácia nevydržala...
Tieto hlúpe hry. 🙄
Nemala si vôbec reagovať. Teraz vie, že ťa predsa len zaujal, lebo si skočila na jeho udicu.
@anonym_autor “ a zahrala som v naznaku divadlo, ze niekoho mam, aby mi dal pokoj , neviem ci dobre, ci zle,..”
Naznaky hrat neodporucam. Takuto (ziarlivu) pozornost narcisa neradno pritahovat. Byva problem, aj ked je ten novy partner realny. Nieto imaginarny.
Narcis neskloni hlavu a nezaplace trpko, ze premarnil sancu (ak nehra zrovna divadlo so sypanim popola). A neuzna porazku. Akoby to urobil bezny clovek.
Naopak, je to prenho casto vyzva do boja. Nie si ťa ale ziskat. Ale ti to dat vyzrat (casto i po rozvode tak jedna).
Narcis ma uplne ine moralne pravidla a kriteria.
@moonlight1210 dakujem za Vasu odpoved, chcela by som sa spytat, ako ste tl mysleli, ze mi to da vyzrat? Dakujem
Na co tie jeho zvasty vobec citas? Povedz mu, ze budete komunikovat iba o dietati, inak prestanes citat spravy uplne. Dovi, koho to zaujima
@anonym_autor 🤐🙏 Je to len hoovering💩
Narcis použije najpravdepodobnejšiu sračku, aby si na neho reagovala. Bola si dlhodobo hlavný zdroj. On sa vóbec s tou štetkou nemusel rozísť, ale tu sa mu črtá, že od teba dostane reakciu alebo náznak, že ťa niečo zamrzí, nasere, alebo, že si robíš nádeje. Úplne stačí, že si odpísala,
že sa s ním naďalej bavíš a hráš jeho hru.
Prečo mu po tom všetkom odpisuješ?
Jeho dôvody poznám, on z kontaktu s tebou profituje, búra hranice, získava informácie, nadobúda opäť pocit moci.
Prečo si púšťaš padúcha opäť do života? Mali by byť nejaké pravidlá v živote. To fakt hmeď na prvú blbú sms sa chytíš?
Takýto človek by viac nemal mať prístup do tvojho života. Ku narcisovi netreba byť sni len zdvorilá! V tomto prípade naozaj vyhrávaš tým, že sa ho zbavíš a že ostane s inou. Pre tvoje dobro dúfam, že len kamufloval a že ostane s milenku.
To, že si mu povedala, že máš niekoho iného je chyba. N je človek, ktorý je majster v klamaní a po rozchode si musí zachovať čistý štít a svoje svinstvá projektuje na svoju bývalú. V tvojom prípade, ti bol neverný a ty povieš, že niekoho máš?
No hádaj čo bude všetkým, čo budú ochotní počúvať rozprávať?
Keď s ním musíš naozaj komunikovať, tak len ohľadom detí, stručne, jasne, konštruktívne.
Nepúšťaj ho k tebe domov, netaj prečo si sa s ním rozišla pred tvojimi blízkymi, neodpovedaj na blbé správy, ignoruj.
@anonym_autor nie, nie je to normálne. Pre chorého, narcistického, toxického chlapa je to však štandard 🤷♀️ (aj ženu)
Zda sa mi, ze nie si celkom vyrovnana s rozchodom. Inak by si vedela, ze nemas odpisovat na taketo veci. Teraz bude na koni, ze ved aj Ty si niekoho mala/mas, ze vlastne Ty si vsetko sposobila, jemu chudacikovi.
Na sms som vobec neodpisala, no na druhy den zobral deti vonku a ako odchadzal , prisiel za mnou a mal ,,chut sa rozpravat,,. Ze pokial on pre mna nebude na prvom mieste, nemame sa o com bavit.
Ja som len prosim? Po tom vsetkom??? A vtedy som povedala, ze naco mi pise o jeho rozchode, ze ma to vobec nezaujima!!! A zhodou okolnosti, mala som na ruke prsten , darcek od rodicov, tak som na neho ukazala, to len vytrestil oci. Ale olutovala som, ze som to urobila, lebo ja som cestny clovek a nechcem, aby sa mi klamstva vypomstili :(
Povedala som mu, ze nase cesty sa rozisli v momente, ked sa vyspal s inou,..hodil vinu samozrejme na mna a este k tomu on berie neveru ako nieco ,,normalne,, ako som pocuvala jeho reci, a dodal, ze je schpny horsich veci 🙈 no, prisiel mi, ze je mimo :(;
Povedala som mu, ze nase cesty sa rozisli v momente, ked sa vyspal s inou,..hodil vinu samozrejme na mna a este k tomu on berie neveru ako nieco ,,normalne,, ako som pocuvala jeho reci, a dodal, ze je schpny horsich veci 🙈 no, prisiel mi, ze je mimo :(;
@anonym_autor prosím tá, ani sa s ním nevykecavaj, podaj mu deti a zavri dvere.
Podľa toho čo píšeš je to penis
To najlepšie čo môžeš pre seba urobiť je minimalizovať akýkoľvek kontakt
“Ze pokial on pre mna nebude na prvom mieste, nemame sa o com bavit.” - no, potom super, nemáte sa o čom baviť 👍 lebo nie je dôvod aby on bol teraz u teba na prvom mieste. veď to je jednoduché… a prečo by ste sa mali o čomkoľvek baviť? proste sa s ním nebav, ani ako s kamarátom, bav sa s ním ako s otravným susedom, ani tomu nebudeš ukazovať prstene a neviem čo, dobrý deň, dovidenia…
Nic nehraj, ze dakoho mas, tomu najskor neuveri. Najlepsia a jedina spravna reakcia na narcisa je IGNORACIA. Ked mu odpisujes, len potvrdzujes, ze ta to zaujima...A aj ta to zaujima, inak by si sem nepisala, co s tym (chapem, neodsudzujem). Takze ignoruj. Je jasne, co to znamena...
Ked ho budes ignorovat, to ho bude stvat najviac.
Prečo sa ho nespýtaš a čo ja s tým mám že si sa rozišiel? Prečo nás o tom informuješ? Je to tvoj súkromný život a nás nezaujíma s kým aktuálne žiješ. S tebou komunikujem čisto len a výhradne o našich deťoch a všetku ostatnú komunikáciu nečítam, mažem a toto moje posledné vysvetlenie, ber ako poslednú reakciu na tvoje správy ktoré sa netýkajú mňa a detí. Ďakujem že ma nenútiš vyvodiť dôsledky k tvojej obťažujúcej komunikácii. Máme dosť svojich problémov a tvoje súkromie ma nezaujíma.
@anonym_autor “ a dodal, ze je schpny horsich veci 🙈 no, prisiel mi, ze je mimo :(; “
Prebud v narcisovi zairlivost a mas zarobene na problem.
@anonym_autor “ a dodal, ze je schpny horsich veci 🙈 no, prisiel mi, ze je mimo :(; “
Prebud v narcisovi zairlivost a mas zarobene na problem.
@moonlight1210 viete, ja tomu nerozumiem. On si nasiel milenku, odisiel. Ktovie, ci sa s nou naozaj rozisiel a ja mam mat problem , ked niekoho budem mat? Ze keby ste mi to prosim vysvetlili, dakujem
@moonlight1210 viete, ja tomu nerozumiem. On si nasiel milenku, odisiel. Ktovie, ci sa s nou naozaj rozisiel a ja mam mat problem , ked niekoho budem mat? Ze keby ste mi to prosim vysvetlili, dakujem
@anonym_autor ved jemu na mne nezalezi
@anonym_autor to je logika narcisa. Svet tu je pre neho. Ak nie je on stredobod javiska (u kazdeho, s kym sa styka), tak si ten, kto ho z neho vysunul (u seba), zasluzi potrestat.
Ty si naznacila, ze si sa odvazila ho nahradit. Teda si mu tym povedala, ze kym on siel domnelo za lepsim (milenkou) a uzival si pocit, ze z vas dvoch on vyhral, ty si si nasla nieco este lepsie (vyhrala si ty).
A to sa vo svete narcisov neodpusta.
@anonym_autor ved jemu na mne nezalezi
@anonym_autor pozri. Nie je mi uplne jasne, ci sa ho chces zbavit (rozviest sa), alebo sa chces len teraz nejaku dobu vzpierat, ale chces toto manzelstvo udrzat. Alebo dokonca veris, ze ostanete spolu a bude to zas medzi vami dobre.
Skus povedat jasne, co chces, lebo podla toho sa lisi, co sa da robit.
2 strany odpovedí - a sa spýtaš prečo by si mala problém…
no nič, vypínam túto diskusiu…
@anonym_autor to je logika narcisa. Svet tu je pre neho. Ak nie je on stredobod javiska (u kazdeho, s kym sa styka), tak si ten, kto ho z neho vysunul (u seba), zasluzi potrestat.
Ty si naznacila, ze si sa odvazila ho nahradit. Teda si mu tym povedala, ze kym on siel domnelo za lepsim (milenkou) a uzival si pocit, ze z vas dvoch on vyhral, ty si si nasla nieco este lepsie (vyhrala si ty).
A to sa vo svete narcisov neodpusta.
@moonlight1210 dakujem Vam za odpoved
@anonym_autor pozri. Nie je mi uplne jasne, ci sa ho chces zbavit (rozviest sa), alebo sa chces len teraz nejaku dobu vzpierat, ale chces toto manzelstvo udrzat. Alebo dokonca veris, ze ostanete spolu a bude to zas medzi vami dobre.
Skus povedat jasne, co chces, lebo podla toho sa lisi, co sa da robit.
@moonlight1210 nie, uz by som sa nevratila, viem, ze sa nezmeni a bola by som len prechodna stanica, kym by neprisla dalsia. Dakujem Vam za Vase odpovede a vysvetlenie.
@anonym_autor Daj si pozor aby sa nechcel vrátiť k vám pokiaľ je narcis a enchceš ho späť z vypočítavosti Ti dal vedieť,že je sám.
@moonlight1210 nie, uz by som sa nevratila, viem, ze sa nezmeni a bola by som len prechodna stanica, kym by neprisla dalsia. Dakujem Vam za Vase odpovede a vysvetlenie.
@anonym_autor
Ako to máte s bytom? Je v bsm, alebo? Miesto, kde bývaš, by malo byť bezpečné miesto pre teba a pre deti. Nie, že tvoj dúfam, že ex si tam bude chodiť, ako sa mu zachce a kedy sa mu zachce. Že sa ti bude vyhrážať a znepríjemňovať ti život. Pretože presne to bude robiť, znepríjemňovať ti život, snažiť sa ťa vyvádzať z miery. Keď si zmyslí, že chce znova s vami bývať, jednoducho si donesie svojich 5 švestiek a bude s vami po tom všetkom znovu bývať, pre dobrý pocit, že ti tým znepríjemňuje život.
Požiadaj o tozvod. Ani v náznaku mu o tom nič nepovedz. Požiadaj o zverenie detí do tvojej starostlivosti a nech ti prispieva.
Ak tento byt nie je tvoj byt, máš sa kam s deťmi odsťahovať? Dalo by sa odsťahovať k rodičom?
Musíš rátať s tým, že tento človek ťa nenávidí. On sa teraz snaží otočiť čo najviac ľudí proti tebe.
@anonym_autor
Ako to máte s bytom? Je v bsm, alebo? Miesto, kde bývaš, by malo byť bezpečné miesto pre teba a pre deti. Nie, že tvoj dúfam, že ex si tam bude chodiť, ako sa mu zachce a kedy sa mu zachce. Že sa ti bude vyhrážať a znepríjemňovať ti život. Pretože presne to bude robiť, znepríjemňovať ti život, snažiť sa ťa vyvádzať z miery. Keď si zmyslí, že chce znova s vami bývať, jednoducho si donesie svojich 5 švestiek a bude s vami po tom všetkom znovu bývať, pre dobrý pocit, že ti tým znepríjemňuje život.
Požiadaj o tozvod. Ani v náznaku mu o tom nič nepovedz. Požiadaj o zverenie detí do tvojej starostlivosti a nech ti prispieva.
Ak tento byt nie je tvoj byt, máš sa kam s deťmi odsťahovať? Dalo by sa odsťahovať k rodičom?
Musíš rátať s tým, že tento človek ťa nenávidí. On sa teraz snaží otočiť čo najviac ľudí proti tebe.
@blacki12 dakujem za nazor a odpoved. Mame novy postaveny dom, kde byvam zatial s detmi a platim hypoteku, on mi posiela vyzivne na deti ako sme sa dohodli, zatial nie sme rozvedeni, dom by sa musel potom hned predat a ja nemam teraz kapacitu na stahovanie seba a deti do ineho mesta.
Ja mam z neho pocit, ze aj ked sa uz naozaj rozisiel,ak zase neklame, ze zase len rozhadzuje svoje siete na viacero stran a je len otazkou casu, kedy pride dalsia a dalsia
Teraz si mu dobra aj ty samozrejme, zrazu. Idiot.
Nevratila by som sa k nemu, ani keby mi za to zaplatili milion
@blacki12 dakujem za nazor a odpoved. Mame novy postaveny dom, kde byvam zatial s detmi a platim hypoteku, on mi posiela vyzivne na deti ako sme sa dohodli, zatial nie sme rozvedeni, dom by sa musel potom hned predat a ja nemam teraz kapacitu na stahovanie seba a deti do ineho mesta.
Ja mam z neho pocit, ze aj ked sa uz naozaj rozisiel,ak zase neklame, ze zase len rozhadzuje svoje siete na viacero stran a je len otazkou casu, kedy pride dalsia a dalsia
@anonym_autor Autorka, ty nerieš jeho. Vieš ako funguje narcis? Ty si kávovar a on chce kávu, príde si urobiť kavu, použije kávovar a odíde. Pre nich sú ľudia veci spotreby. Ty naňho a jeho osobné veci nesmieš uz nikdy reagovať, odpovedať, vysvetľovať, lebo tým iba dostáva, čo chce a potrebuje a ubližujes sebe, chápeš? A opät sa tym k nemu privezuješ. Iba deti a dovi. On nikdy nebol iný, nie je a nebude. Až kým neumrie. Bude Ti bohužiaľ robiť peklo, keďže mate spolu deti, preto si to nastuduj, ze nemáš dočinenia ani s empatickym človekom, ktorý ani nemysli ako ty a použije vždy a všetko, aby ublizoval a manipuloval a tým Ťa držať. Nezabudni, si len kávovar. A on to robi s každým. A bude aj s každou. A nie, nikdy nebude žiadnej verný. Sme len vecou spotreby a nástrojom na uspokojenie jeho potrieb. Ty este ani nevieš, ze najväčšie šťastie by sa Ti udialo, keby vôbec nemal záujem o deti a už nikdy neprišiel.
@autor Absolutne mu neodpisuj, uz vobec, ze dakoho mas, zbytocne to zivis. Zdaleka nie si z rozchodom vyrovnana, to je vidiet. Tak mu to aspon neukazuj, ze nie si vyrovnana. Deti a bodka. To bola dost velka hlupost, ze niekoho mas...Chcela si mu ublizit a vzbudit v nom ziarlivost, co len dokazuje, ze vyrovnana nie si. Akoze ja ti rozumiem, ale najhorsie je odpisovat

@janickadr načo mu má odpisovať? Úplne najlepšie čo môže urobiť je nereagovať a dať mu tvrdý ignor
Veď on Len čaká kedy sa chytí a odpíše. Však toto je manipulátor a reagovať na jeho sms je niečo proti samej sebe
@pribinak @anonym_autor najhoršia reakcia pre narcisa je ziadna reakcia, s radosťou mu ju dopraj 🙏