icon

Snažím sa zvládnuť rozchod. Som divná, že nechcem chodiť von?

23. feb 2025

Ahojte, som po rozchode a snažím sa to zvládať dávať sa dokopy, vrátila som sa k rodičom teraz. Ide o to, že mi okolie - hlavne rodina ale aj známi vnucujú, že nikam nechodím a kde chcem ďalšieho chlapa stretnúť, a keď som bola teraz v piatok vonku tak prečo nejdem aj v sobotu, čo som doma a podobne. Ja mám rada svoj kľud a už dávno niesom teenager že ma toto napĺňa. Robia mi to aj cez týždeň, ja som rada keď prídem po práci oddychnem si zavolám kamoškám a mám takú pohodu, niečo si navarím. Ale oni stále, že mám chodiť niekam a podobne. Mama ma takto ohovára s kamoškami v telefóne aj inými príslušníkmi rodiny. Poprvé mi to príde aj škoda peňazí, stále niekde trčať po drinkoch a reštauráciach nasilu a za druhé ja mám rada svoj kľud doma... Som divná?

pribinak
•
23. feb 2025

Odsťahuj sa a bodka

koniarova
•
23. feb 2025

Nie. Nie si divná. Nájdi si vlastné bývanie.

patka06
•
23. feb 2025

Si dospelá, máš rada svoj kľud a nasťahuješ sa späť k rodičom, to si dosť odporuje.
Myslím, že by si si mala zabezpečiť samostatné bývanie a problém bude vyriešený

domkakvet
•
23. feb 2025

Zivot s rodicmi je taky, vzdy bude nieco co sa nebude pacit, si u nich, tak ze sa musis prisposobit, ak sa ti nieco nepaci mozes ist do vlastneho, alebo do najmu, tak to chodi.

autor
•
23. feb 2025

na tom sťahovaní sa pracuje, ale aj tak rozmýšlam, kde nájdem toho chlapa :D

pribinak
•
23. feb 2025

Možno nový sused 😀😀

januska12323
•
23. feb 2025

Alebo cestou do práce, na to netreba chodiť po baroch.

koniarova
•
23. feb 2025

A načo by si teraz hľadala chlapa?

gribka1
•
23. feb 2025

Hlavne sa odsťahuj, potom uvidíš.

autor
•
23. feb 2025

@koniarova lebo nechcem umrieť navždy sama? pani feministka?

zuzanita1609
•
23. feb 2025

Keď sa dostaneš z bývalého,potom hľadaj budúceho 😉.

zuzubb007
•
23. feb 2025

Riešia to kvôli tomu, že chcú aby si sa odsťahovala to je snáď jasné, takže nájsť podnájom a problém vyrieseny

taktotedanie
•
23. feb 2025

Na tvojom mieste si najdem vlastne byvanie aj za cenu ze sa uskromnis a budes mat menej priestoru na zitie

michal_dr
•
23. feb 2025

@autorka

Všetko postupne a bude dobre 😉

Super, ze sa pracuje na vlastnom byvani... Tieto komentare rodiny stoja skutočne za riť a miesto povzbudenia, maju opacky efekt k depke a upadku seba dôvery 🤦🤦🤦

Ked sa daš do pohody, tak potom next level novy partner. Neboj sama nezostanes, iba ak by si ty sama chcela byt sama, co by bola škoda 🙄🫤

Az budes v pohode, vyrovnana s pozitívnym myslením, sebavedoma... stači sa pozerať okolo seba, usmiať sa, spontanny koment k situáciam v živote, ci zaujimavy komentar tu na MK a partner pride sam, stačí zaujať a byť v pohode... 😉

The Fray - Look After You (Music Video)

maury
•
24. feb 2025

Tá láska si ťa nájde aj mnohokrát na tých nejneočakávanejších miestach a v tých nejneočakávanejších chvíľach. Kamoška sa spoznala so svojím manželom tak, že do seba vrazili vo dverách, ona odchádzala, on prichádzal. Len treba byť otvorený novým možnostiam. A keď máš rada svoj kľud a pokoj, tak to by ti prospel život bez rodičov.

pravdovrava
•
24. feb 2025

V Košiciach 😄